Jump to content

 

 

 

 

 

 

  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Loving

Steroidler zararlı mıdır? yararlı mıdır? saçım dökülür mü? kısır kalır mıyım?

Önerilen İletiler

Loving    9.225

Merhaba arkadaşlar;

Açılan konular sonrası bu kategoride tarafınızdan gerek özelden gerek whatsapp yolu ile fazlaca teşekkür, tebrik mesajları aldım o mesajlar içinde bende sizlere bir kere daha teşekkür ederim çünkü her zaman ne dedik? '' BİLGİ PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR ''

Şimdi bugünkü konumuz da STEROİDLER ZARARLI MI VEYA YARARLI MI? ayrıca YAN ETKİLERİ  konuşacağız.

Sevgili büyüklerim değerli küçüklerim unutmamanız gereken başlıca husus '' STEROİDLER SAĞLIĞINIZA ZARARLIDIR '' uzun kullanım dönemlerin de (ciddi uzun kullanım dönemlerinden bahsediyorum 1,2,3 yıl değil çok daha fazla) kalp ve damar yollarınıza zarar vermektedirler. Tüm bunlardan sebep '' HORMONLAR DAN UZAK DURMANIZI HİÇ BİR ZAMAN VÜCUDUNUZA SOKMAMANIZI '' önem ile tavsiye ediyorum. Bazılarınız şunu der gibi oluyor eminim; '' Dinime küfür eden Müslüman olsa '' :) Arkadaşlar dediklerimi yapın, yaptıklarımı yapmayın diye anlatıyorum sizlere bunu. '' Eee senin yaptığın sektör dahilindeki destekler de neyin nesi hocam '' diyenlere cevabım da ben bir rehberim ve uzmanlık lisansımı bu sektör üzerine yaptım tam 11 yıldır! Haliyle siz tüm bu anlattıklarıma rağmen bu yola girerseniz ben bu yolda size rehberlik edebilecek güçte ve donanımda biriyim sadece bunu bu şekilde değerlendirmeniz de fayda var arkadaşlar.

Şimdi şöyle düşünelim neden zararlıdırlar neden doğal sistemimizi bozmamalıyız?

Bakın arkadaşlar eskiden biz bu destek ürünlerine ulaşmak için en kaba tabiri ile '' Anamız dan emdiğimiz süt burnumuzdan gelirdi. '' ama şimdi peynir ekmek kıvamında doğru ve yanlış olma koşulunda bu destek ürünlerine ufacık daha suratında tüy bitmemiş arkadaşlarımız dan sakalı ağırmış büyüklerimize kadar herkes ulaşabiliyor. İşte gerçek sorun burada başlıyor. Hiç unutmam bir gün çalıştığım (antrenman yaptığım) salona sanırım 4 yıl önce daha ağzı süt kokan bir kardeşimiz belki 15 belki 16 yaşında salona kür programı ile geldi elinde ben bunları kullanıyorum nasıl bir antrenman yapmam lazım abi? Diye bir söylemde bulundu bana ve ben hayatımın şokunu yaşamıştım. Ne demek istediğimi anlatabiliyor muyum tehlikenin farkında mısınız arkadaşlar? Dünya bizim milletimiz kadar uzun bir yolu kısaca gitme arzusun da olan başka bir millete denk gelmedim ben. :) Haliyle bu arzuda olan kişiler için hormon grupları büyük tehlikeleri peşinde getiriyor.

HORMONLAR SİLAH GİBİDİR ARKADAŞLAR!

Silahlar bir canlıyı korumaya da ! Bir canlıya zarar vermeye de yarar ! Doğru mu? İşte hormonlar da bu şekilde hedefleriniz doğrultusun da doğru şekilde ve tüm handikaplarını göze alarak kullanırsanız sizi hedefinize taşırlar ama siz egonuzu kamçılamak adına bu silahı vücudunuza alırsanız inanın bana kimseye değil kendinize zarar verirsiniz.

Yani kimler ne şartlarda hormon KULLANABİLİR?

Gerçekten mesleki anlam da kendini sporun bu dalına adamış tabiri caiz ise ekmek teknesi olarak vücudunu seçmiş biri bu gruplara fiziki anlamda en tıkandığı kendini bir veya daha fazla tık öteye taşımak istediğinde tüm handikaplarını göze almışsa kullanabiliyor benim gözlemlerim hep bu yönde oldu iç ve dış piyasaya oranla veya kendisi yarışmacıysa uluslar arası alanlarda iddia sahibiyse tüm sporcular gibi açıktan olmasa da gayri resmi şekilde ulaşıp kullandıkları doğrudur.

Çünkü olaya şöyle bakınız; 2 tane mağaza olsun birisi dünyaca ünlü diğeri ise 2. sınıf bir marka olsun ve siz bu iki mağazanın önünden geçiyorsunuz diyelim dünyaca ünlü markaya mı 2.sınıf mağaza mı ilginizi çeker ve mağazanın içine girersiniz? Tabi ki dünyaca ünlü markanın vitrini gerek ürün gamı gerek kalitesi çok daha ileride olduğu için oraya girer bakarsınız. İşte bu sektördeki profesyoneller de bunu bildikleri için '' VİTRİN NE KADAR ZENGİN OLURSA TALEP O KADAR FAZLA OLUR '' prensibi ile bu yola baş koyabiliyorlar.

Yani kimler ne şartlarda hormon KULLANMAMALIDIR?

Sağlığına önem veren herkes '' KULLANMAMALIDIR ''  sporu sağlık için, hobi olarak yapanlar kullanmamalıdır. Özellikle belirtmek isterim ki ergenlik dönemindeki 10,20 (20,25 istisna) yaş aralığında henüz ilahi hormon haritaları bile sağlıklı şekilde vücuduna nüfus etmemiş arkadaşlar kesinlikle uzak durmalıdırlar. Çünkü hormonal anlamda gelişmekte olan arkadaşlar aslında o dönem vücutlarının ve hayatlarının en güzel en sağlıklı dönemleridir bir binanın temelini inşa ettikleri dönemdir ergenlik dönemleri olurda bu temele çimento katmak yerine çakıl taşları ile harmanlanmış kum eklerseniz o bina çökmeye mahkumdur veya çokça tadilat gerektirir ilerde bilginiz olsun size bir abi nasihatı. :) 

YOK BEN İLLA KULLANACAĞIM AMA SAÇIM DÖKÜLÜYOR! SERTELEŞEMİYORUM ! KISIR KALIRIM KORKUSU VAR! 

NE YAPMALIYIM? Diyenler den misiniz? O zaman şimdi yazacaklarımı dikkatlice okuyunuz.

Evet alışmış kudurmuştan beterdir bir kere bu toz pembe serüvene çıkarsanız o tadı bir kere alırsanız bir daha muhakkak ki bu sürece dahil olursunuz bende zamanın da plaj vücudu yapacağım 1 kere kullanıp hayatıma devam edeceğim diye bu yola çıktım bırakın plaj vücudunu şimdi sizlere bir şeyler öğretip sizlerden yepyeni şeyler öğrenecek kabiliyet ve tecrübeye geldim. :) Yani bir kere yapıp bırakacağım kafalarını UNUTUN! Hormonlar sizi öyle bir hayal dünyasına sokar ki yerden göğe çıkarsınız bulutların üstünde gezersiniz ama deneyimsizseniz o bulutların üzerinden yere çakılmanız üstelik tepeleme :) Çok zaman almayacaktır arkadaşlar.  Haliyle bu süreçte muhakkak bu yolda mesai harcamış engin tecrübelere sahip ama tüm bunların yanın da bu sektörü para karşılığı olarak değil '' İŞİNİ AŞK İLE YAPAN '' kişilerle çalışmayı destek almayı seçin. Aksi halde diğer kişiler için sadece birer para istasyonun dan farkınız olmayacaktır. O tren o para istasyonun da duracak paranızı alacak ve başka istasyona devam edecektir. 

Gelelim saçım dökülüyor, sertleşemiyorum, kara ciğerimi elime alır mıyım? , kısır kalır mıyım gibi şehir efsanelerine.

Şimdi size sormak istiyorum arkadaşlar; bir futbolcu düşünelim .. Bu futbolcunun bir şampiyonalar ligi kupası hayali olduğunu düşünelim haliyle o kupaya ulaşmak için çıkıp çok iyi oynaması lazım ve takımının da her maçı olmasa da bir çok maçta galip gelmesi lazım doğru değil mi? :) Tamam işte bunların olabilmesi için o futbolcu sahaya çıkacak, ayağına tekme yiyecek, offside kalacak, omuz  omuza mücadeleye girecek doğru  mu? Çünkü bunlar futbolun doğasında olan şeyler doğru mu?

Doğru dediğinizi duyar gibiyim.. İşte saç dökülmesi efendim alt veya ast değerlerinin sapıtması e2 seviyenizin alıp başını gitmesi prolaktin değerlerinizin eksi veya artı önde değişiklik göstermesi gibi durumlar da hormon dünyasının doğrularından sadece bir kaç tanesi. Bizim akıllı sporcularımız istiyor ki; '' HEM AYRANIM DÖKÜLMESİN HEM DE EN İYİ VÜCUT BENİMKİ OLSUN! '' yok öyle bir dünya maalesef arkadaşlar. :) O saçta dökülecek o penis yeri geldiğinde sertleşme sorunu da yaşayacak! Bu tamamen genetiğiniz ve alacağınız önlemler ile ilişkili hormonların seviyelerinin ne yönde değişeceği veya sizlerin bu handikaplardan ne yönde eksi olarak etkileneceğiniz. 

Misal kendimden örnek vereyim; sülalem de saçı olan tek insan '' ANNEM '' baba kel kardeşim kel dedem kel :) Ama ben 11 yıldır bu destek ürünleri ile yaşamayı seçerken son 7 yıldır tam anlamı ile merkezindeyim bahsi geçen destek gruplarının ama saçlarımı gören '' MAŞALLAH '' demeden geçmez ve yaşım 40'a geldi neredeyse ve ekstra tek bir özel önlem aldığım söylenemez! Eee nasıl oluyor? Bu genetik kısmın açıklamasıydı.. Başka bir örnek bundan 11 yıl önce bu destek ürünlerini ilk tercih ettiğim zamanlar da hemen jinekomasti olurdum memelerde kitle ve batma şiddetli kaşıntılar vs. ama son 7 yıldır ağzıma bir kere arimidex veya benzeri bir şey sürmedim ve jinekomasti belirtisi nedir bilmez duruma geldim. Bu anlattığım nasıl oluyor? Bağışıklık arkadaşlar. O yüzden bu dünya çok geniş ve keşfedilmeyi bekleyen bir dünya unutmayın '' BİLİMİN İNCELEDİĞİ TEK SPOR DALI VÜCUT GELİŞTİRMEDİR. ''

Şimdi anladınız mı oram dökülür mü aman DHT baskılasak aman o şampuanımı kullansak aman şunu az mı yesek durumları aslında işin en basit kısmı. Olacağı varsa önem almanıza müteakip o korktuğunuz şey mutlaka olacaktır veya olmayacaktır oluyorsa ağlanmak yerine derhal bu destek ürünlerinden uzaklaşıp hayatınıza normal şekli ile devam etmenizi tavsiye ediyorum sizlere.

KISIR KALIRMIYIM ? gibi avare başlıklara yazılara hiç aldırış etmeyin aksine kısırlığa çeyrek adım kalmış bir çok kişi benzeri destek grupları ile bu yaşadıkları sendromdan kurtuluyor veya kurtulmak için çare arıyorlar testosteron takviyesi gibi vs. Dünya tarihine bakın II. dünya savaşından bu güne hormonlar hayatımız da bir kişi kısır kalmış mı? Yok öyle bir haber veya kaynak o yüzden tüm dediklerimi dikkatle okuyun ve çıkılması gereken yola o şekilde çıkın. Ha siz bu grupları kullanır çok bilinçsizce hareket ederseniz doğurganlığınız yani gebe bırakmana durumunuz partnerinizi veya o yolda çekilecek dert ve çilelerin tonajı çok daha zor ve fazla olacaktır bu gerçeği de göz ardı etmeyelim.

Arkadaşlar zaman ayırıp bir kuruş bile vermeden bu tecrübeleri edinmeniz sektördeki kurt adamların tezgahına düşmemeniz adına dakikalarımı belki de saatlerimi ayırıp sizlere bu yazıları zihnimdeki aklımdaki yıllarımı verdiğim tecrübelerimi aktarıyorum o yüzden lütfen can kulağı ile dinleyin ve çevrenize nasihat edin.

Sevgilerimle, Keyifli forumlar.

  • Beğen 18
  • Vayyyy!! 3
  • 100 Puan 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


rastlantisal    5.331

Hocam elinize, emeğinize, tecrübenize sağlık. Yine referans gösterilecek bir yazıya imza atmışsınız.

Benim için Decanın en büyük faydası, powerliftingten kalma sorunlu dizlerimi tamamen düzeltmesi oldu. Bu yola çıkarken zararının olacağını hesap etmek, kar zarar gözetmek ve cidden ne istediğini iyi bilmek çok önemli. 

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Surrender    105

Burak Hocam elinize emeğinize sağlık bu işe gönül veren arkadaşların kulağına küpe olsun herşey o kadar sanıldığı gibi basit değil.Eklemek istediğim bir konu küre girmemek şartı ile enjeksiyonların arası uzun ve mg ‘ ları düşük olmak koşulu ile günümüzde hipogodanizm hastaları, aids hastaları , kanser hastaları,sertleşme problemi yaşayanlar testosteronun jel formundan, iğne formundan ve yurt dışında olan vücuda yapıştırılan band formundan yararlanmaktadırlar kullanım amacınız sağlığa yönelikse kesinlikle yol göstericidir ama kür olayı bambaşka bir yol olduğu için çok büyük riskler barındırmaktadır.

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yywz067    1

Selamun aleykum öncelikle. Siteyi bu gece keşfettim ve neredeyse 4-5 saattir yazılarınızı okuyorum vallahi duygu üzerine duygu yasadım. Neden buradayım az cok herkes tahmin etmiştir :)) yaşım 31-32 ve neredeyse 15 yıldır bu sporu yapıyorum ama 1 yıl yap 1 yıl bırak yap bırak yap bırak.hep böyle geçti. Ve son günlerimde artık bu işten yorulup tekrar o naturel formları yakalamak için uzun süreçten geçmek beni baya düşümdürdü ve steroid kullanım içim binbir tane yazı video çeşitli kişiler adı sanı bilinen hocalar falan filen izledim dinledim, somuc olarak bir yanım diyor yap bir yanım diyor girme. Bu konuda tam bana açılmıs gibi. Burak hocanında dediği gibi birkere yapar bırakırım 3 ayda plaj vucudum olur gibi gibi düşüncedeyim… tabi kür bitince deli gibi beslenme ve antrenmanıma devam etme hedefim bar basarılı olabilirsem. Etrafımda kullanan arkadaalarımda var. Korktugum en bütük şey 1. Si kısırlık 2. Si libidomun tamamen yok olması yani hiç erkeklik hissi kalmaması. 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    5.331
Yywz067, 7 dakika önce yazdı:

Selamun aleykum öncelikle. Siteyi bu gece keşfettim ve neredeyse 4-5 saattir yazılarınızı okuyorum vallahi duygu üzerine duygu yasadım. Neden buradayım az cok herkes tahmin etmiştir :)) yaşım 31-32 ve neredeyse 15 yıldır bu sporu yapıyorum ama 1 yıl yap 1 yıl bırak yap bırak yap bırak.hep böyle geçti. Ve son günlerimde artık bu işten yorulup tekrar o naturel formları yakalamak için uzun süreçten geçmek beni baya düşümdürdü ve steroid kullanım içim binbir tane yazı video çeşitli kişiler adı sanı bilinen hocalar falan filen izledim dinledim, somuc olarak bir yanım diyor yap bir yanım diyor girme. Bu konuda tam bana açılmıs gibi. Burak hocanında dediği gibi birkere yapar bırakırım 3 ayda plaj vucudum olur gibi gibi düşüncedeyim… tabi kür bitince deli gibi beslenme ve antrenmanıma devam etme hedefim bar basarılı olabilirsem. Etrafımda kullanan arkadaalarımda var. Korktugum en bütük şey 1. Si kısırlık 2. Si libidomun tamamen yok olması yani hiç erkeklik hissi kalmaması. 

Merhabalar.

Öncelikle aileye hoşgeldin. 

Beslenme - Antrenman - Uyku düzenini oturtmadan ne olursa olsun küre girilmemesi taraftarıyım. Kür sonrası çöküntüsü diyeceğim durumu çok gördüm. Düzeni tutturmamış insanlar kür boyunca kazandıklarını hızlıca kaybettikleri için hayata küsüyorlar. Normalde kendi bedenini çok beğenen biri beğenmez oluveriyor vs. 

Kür ile vücut yapmak inanki düşündüğünden çok daha zor ve çetrefilli iş. Hatta diyebilirim ki natural vücut yapmak, kür ile yapmaktan daha kolay ve kaygısız. 

Çok çok iyi düşünmelisin. Az görünen yan etkilerin veya onulmaz tahribatların sende olmayacağının garantisi yok. Çok çok iyi düşünmelisin.

Saygılarımla.

  • Beğen 2

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yywz067    1
rastlantisal, 35 dakika önce yazdı:

Merhabalar.

Öncelikle aileye hoşgeldin. 

Beslenme - Antrenman - Uyku düzenini oturtmadan ne olursa olsun küre girilmemesi taraftarıyım. Kür sonrası çöküntüsü diyeceğim durumu çok gördüm. Düzeni tutturmamış insanlar kür boyunca kazandıklarını hızlıca kaybettikleri için hayata küsüyorlar. Normalde kendi bedenini çok beğenen biri beğenmez oluveriyor vs. 

Kür ile vücut yapmak inanki düşündüğünden çok daha zor ve çetrefilli iş. Hatta diyebilirim ki natural vücut yapmak, kür ile yapmaktan daha kolay ve kaygısız. 

Çok çok iyi düşünmelisin. Az görünen yan etkilerin veya onulmaz tahribatların sende olmayacağının garantisi yok. Çok çok iyi düşünmelisin.

Saygılarımla.

Hosbulduk. Teşekkür ederim cevabın için. Saydıgım  yan etkiler dısımda korktugumda  pek biesey yok aslında :))

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    5.331
Yywz067, 6 dakika önce yazdı:

Hosbulduk. Teşekkür ederim cevabın için. Saydıgım  yan etkiler dısımda korktugumda  pek biesey yok aslında :))

Saydığın yan etkiler insanın hayatını karartacak şeyler. 

En nihayetinde karar senin. Ben bu riskleri göze alıp girdim küre. Her halükarda ne yaşarsan yaşa bu forumda sana yardım edecek birileri muhakkak var. 

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yywz067    1
rastlantisal, 16 saat önce yazdı:

Saydığın yan etkiler insanın hayatını karartacak şeyler. 

En nihayetinde karar senin. Ben bu riskleri göze alıp girdim küre. Her halükarda ne yaşarsan yaşa bu forumda sana yardım edecek birileri muhakkak var. 

Çok teşekkür ederim kral. Merak ettiğim birsey var, ömründe 1 veya 2 kez küre girmiş biri yine bu riskleri taşırmı mesela libido erkekliğin bitmesi gibi tamamen. Yoksa uzu in süreli kullanımlardamo bı riskler var

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lynx    160
Yywz067, 4 saat önce yazdı:

Çok teşekkür ederim kral. Merak ettiğim birsey var, ömründe 1 veya 2 kez küre girmiş biri yine bu riskleri taşırmı mesela libido erkekliğin bitmesi gibi tamamen. Yoksa uzu in süreli kullanımlardamo bı riskler var

Hosgeldin aramiza. Ve bunu burada sana net su olur bu olur sanmiyorumki kimse diyemez örnek olarak 99 kiside hicbir aksilik cikmaz sen 100.kisisindir sende sorun cikar hani seni ozendirmek gibi olmasin ama 15 yil kullanmis insanlar var ve sonradan cocuk sahibi olabiliyor ve diğer yandan ilk hafta enjeksiyonlarini bitirip ilk haftadan karaciğer iflasi olan insanlarda var bunlari bilerek hareket etmeni oneririm bu is sadce ilaci al vur olayida degil pct burda cok onemli hangi ilaci kullanicagin onemli ilk kur cok önemli kisaca 3 kur yapmış biri vardi 3.kurdan sonra pct sini yapmis aradan 1.5 yil gecmis kuru filan unutmus adam sonrasinda jinekomasti baslangici basgostermis bu sekilde olan insanlarda varbu birazda sanirim genetikle alakali. Kisaca igneyi vurucaksan bütün riskleri goze almalisin illa kimse sana kullan demiyor kulaktan duydugun hicbiseye inanma bu sitedeki insanlar çoğu bilgili herzmaan ne ararsan bulabilirsin site cok iyi herkez bilgi alışverişinde şükür. Sana tavsiyem natural ilerle... 

  • Beğen 2
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    5.331
Yywz067, 5 saat önce yazdı:

Çok teşekkür ederim kral. Merak ettiğim birsey var, ömründe 1 veya 2 kez küre girmiş biri yine bu riskleri taşırmı mesela libido erkekliğin bitmesi gibi tamamen. Yoksa uzu in süreli kullanımlardamo bı riskler var

Süre uzadıkça risk artar lakin bu tamamen bünyeye bağlı. Kimisi bir deca kürüne girer hayatı kararır ereksiyon nedir unutur. Kimisi decayı kulağından damlatır (mecazen) yan etki babında umrunda olmaz vs. 

Her koşulda bu bir kumar. 

  • Beğen 2
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yywz067    1
rastlantisal, 17 saat önce yazdı:

Süre uzadıkça risk artar lakin bu tamamen bünyeye bağlı. Kimisi bir deca kürüne girer hayatı kararır ereksiyon nedir unutur. Kimisi decayı kulağından damlatır (mecazen) yan etki babında umrunda olmaz vs. 

Her koşulda bu bir kumar. 

Yüzdelik oranlar yada baslamadan yapılan testlerle olur veya olmaz denilebilse keske. Ona göre bir adım atardım. Kendimi zor tutuyorum vallahi

Lynx, 18 saat önce yazdı:

Hosgeldin aramiza. Ve bunu burada sana net su olur bu olur sanmiyorumki kimse diyemez örnek olarak 99 kiside hicbir aksilik cikmaz sen 100.kisisindir sende sorun cikar hani seni ozendirmek gibi olmasin ama 15 yil kullanmis insanlar var ve sonradan cocuk sahibi olabiliyor ve diğer yandan ilk hafta enjeksiyonlarini bitirip ilk haftadan karaciğer iflasi olan insanlarda var bunlari bilerek hareket etmeni oneririm bu is sadce ilaci al vur olayida degil pct burda cok onemli hangi ilaci kullanicagin onemli ilk kur cok önemli kisaca 3 kur yapmış biri vardi 3.kurdan sonra pct sini yapmis aradan 1.5 yil gecmis kuru filan unutmus adam sonrasinda jinekomasti baslangici basgostermis bu sekilde olan insanlarda varbu birazda sanirim genetikle alakali. Kisaca igneyi vurucaksan bütün riskleri goze almalisin illa kimse sana kullan demiyor kulaktan duydugun hicbiseye inanma bu sitedeki insanlar çoğu bilgili herzmaan ne ararsan bulabilirsin site cok iyi herkez bilgi alışverişinde şükür. Sana tavsiyem natural ilerle... 

Jinokomasti umrum değil. Umrum olan tek 2 sey var kısırlık ve libido sorunu ve tamamen yani kısa Süreli libidodan bahdrtmiyorum. Düşünsene orta bacak tamamen yok :)) kafana at sonra yaşamaya ne gerek var

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×