Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Loving

Kürde beslenme ve ilaç kavramı (iki ayri dünya)

Önerilen İletiler

Loving    9.196

Merhaba; hadi ilk konumuz da sektördeki doğru bilinen yanlışlardan başlayalım.

Bu konu daha çok acemi sporcuların okumasını şiddetle tavsiye ettiğim bir konu olacak çünkü bu deneyimi edinmeleri yıllarını alabilir keza bize öğreten olmadığı için 6 aylık yolu 2 yılda gittik bu yüzden geçmişte :) O yüzden bize söyleyen olmadı biz sizlere söyleyelim de bu hataları yapmadan yolunuzda daha hızlı daha doğru şekilde ilerleyebilin. 

BIRAKINCA SARKIYOR!

Arkadaşlar bırakınca sarkmaz! :) Bırakınca '' pufff diye balon gibi sönersiniz '' bu doğru ama bunun ana temel sebebi amatör sporcular her şeyin ilaçla olacağını sanıyorlar ama büyük yanılgı! İlaçlar sektörün meşhur sözünü kullanayım bende '' SİHİRLİ DEĞNEK DEĞİLLERDİR! '' :) Sporcu büyük bir heyecanla küre başlar bütün ilaçları alır ve ona söylenenleri yapması istenir veya forumlar dan çeşitli sitelerden okuduklarını uygulamaya başlar büyük bir heyecan ile sonra süreç şu şekilde ilerler;

GİRİŞ :

  1. Sporcu ürün temin eder
  2. Sporcu ürünleri kullanmaya başlar
  3. Sporcu beslenmeye başlar
  4. Sporcu psikolojik olarak kafada mr olympia olmayı kesinleştirmiştir

GELİŞME :

  1. Sporcu kilo almaya başlar
  2. Sporcu yedikçe yer 
  3. Sporcunun kaldırdığı ağırlıklar artar
  4. Tinder, instagram gibi alanlarda popülaritesi çoğalır hikaye ve paylaşımlarının %500'ü vücudu üzerine olmaya başlar
  5. Moral ve motivasyonu tavandır (aldığı testosterondan sebep)
  6. Genç, yaşlı gözetmeksizin adete darbeli matkap misali hangi duvarı oyacağını şaşırır ( aldığı testosteron dan sebep)
  7. Evde banyoda veya dışarıda her araba camında veya dükkan camında kendini keser hatta bazı bazı kendine öpücük atar

GELİŞME EVRESİ 2 :

  1. Sporcu 8 hafta sonrası öyle bir ivme alır ki o kertenkele hali gitmiş adeta timsah hali gelmiştir.
  2. Sporcunun kollar , bacaklar neredeyse kulak memesine kadar irişleştiği yetmezmiş gibi hatları da ortaya çıkmıştır
  3. Sporcu tüm bunları gazı ile beslenmeyi aksatmaya başlar (nede olsa büyüdüm hatta daha da büyüyorum diye)
  4. Sporcu antrenmanları çok şiddetli yapmamaya başlar (nede olsa büyüdüm hatta daha da büyüyorum diye)
  5. Sporcu kardiyo ve bacak çalışmayı sallar (nede olsa büyüdüm hatta daha da büyüyorum diye)

SONUÇ :

Ve sonuç :) Sonuçta tam konun başladığı yere gider.. Sporcunun kür dönemi biter.. Ve ama doğru ama yanlış bir pct sonrası kazanımlarının çoğu 2 ila 4 maks 5 ay içinde gider ve ilk haline döner alt sınıra gelen testosteron sonrası bunalım modları ve çevresinden gelen '' ABİ SEN KÜÇÜLDÜN MÜ '' diyalogları sonrası yine ilaca sarılmak için gün sayar parası olmayan veya bu işi tam kavrayamayanlar da '' BIRAKINCA SARKIYOR ABİ YEAAA '' der ve hayatına devam eder. :)

Arkadaşlar bırakınca sarkmaz!

  • Aldığınız ek ürünlerin hiç biri ilahi genetiğiniz de yok (Clen, deca, tren, bolde, mast. , bolde vb) (Testo. , igf , gh hariç)
  • Aldığınız ek ürünlerin ilahi yaradılışınız da yeri olmadığı için bunları bırakınca vücut nasıl olamayan şeyi yerine koyacak?!
  • Sizin o giriş ve gelişme evresinde ki büyüyen kaslarınızın içi tamamen su ile dolu! Siz ise vücudunuz et yapıyor sanıyorsunuz!
  • Hele o küre giriş 8 kg kas kazandım yazanlar tam ibreti alem önün de taşlamalık :) Vücut et yapıyor et enseniz den ayak parmaklarınıza kadar 8 kg et ne demek siz biliyor musunuz? Ama makineler ölçtürdük öyle diyor ?! O makinelerin 50 ila 100bin euroluk olanları bile %100 doğru sonuçları vermez size öyle ki o makinelerden artık neredeyse kahvehaneler de bile var 1 tl atıyorsun senin vücut kitle indeksini çıkarıyor :D 
  • Haliyle tecrübesiz olan sporcu kür bitince testo. alt sınıra bir geliyor 1 ay içinde hissedilir hali ile sonra hayatta soğuyor işe gitmek istemiyor kimse ile görüşmek istemiyor üşengeç ve sıkılgan bir ruh hali geliyor beslenme düşüyor antrenman kabiliyeti düşüyor salona bile gitmek istemiyor. 
  • Bu durumda onu salona gitmekten bile alı koyuyor antrenmanlar haftada 6 dan 2 belki 3'e düşüyor.
  • Sonra vücut da yıkım başlıyor stres hormonu ile beraber vücut aldığı tüm suyu (sporcunun kas sandığı) veriyor.
  • Ve sporcunun tüm emekleri çöp oluyor '' BIRAKINCA SARKIYOR '' diyalogları start alıyor.

ŞUNU UNUTMAYIN İLAÇALAR KAS YAPMAZ! İlaçlar protein ve karbonhidrat sentezlemesinin önünü açarak dolaylı yoldan beslenmenizin kalitesine bağlı olmak üzere kas kazanımının önünü açar. Yani vurduğunuz ilaç direk kasa nüfus edip onu büyütüp geliştirmez. O yüzden ilaçlara değil beslenmenize güvenin. İnanın doğru beslenmeyi yapabilseniz bu ilaçlara bile gerek yok ama herkes istiyor ki 3 ayda Arnold olsun :) Bizde onların sayesin de ekmek yiyoruz. 

Bu kadar basit. Bilen birinin ağzından dinleyin süreci istedim en dürüst hali ile. :)

186474705_4010398289016800_631565852934731852_n.thumb.jpg.db503d1bd4f34e04c8661315909f1a71.jpg

Sevgilerimle, Keyifli Forumlar

  • Beğen 14
  • Vayyyy!! 3
  • ahahaha 2
  • Şaşkın 1
  • Jest 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Mickey    789

Yukarıda hocamızın bahsettiği konunun terminolojideki karşılığı tam olarak

Hiperplazi : Çekirdeklenme, hücre artışı (yukarıda hocamızın bahsettiği gerçek et kazanımı:) 

Hipertrofi : Mevcut kas liflerinin büyütülmesi.

Aslında bizim yapmaya çalıştığımız hep ama hep hipertrofidir. Hiperplazi erken yaşlarda sona erer ve artık mümkünü yoktur. Yani erken yata hiperplazi ile kazandığımız kas liflerini vücut geliştirme yaparak hipertrofi ile büyütürüz, içini suyla doldururuz. Gördüğünüz dev cüsseler sudan ibarettir. Ancak genetik dedikleri olay işte tam da budur. Ne kadar çok hiperplazi o kadar çok hipertrofi:))

  • Beğen 4

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Surrender    105

İnsanların özellikle bu spora başlayanların en büyük handikapı kısa vadede en hızlı gelişimi nasıl alabilirim buda hataları beraberinde getiriyor olmalı bilgiler çok değerli çok teşekkürler.

  • Beğen 3

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Harunduman    15

Bende dahil birçok insan ( özellikle 20-25 yaş aralığı) bu olayı çok daha toz pempe görüyor ve uyarıların çoğuna kulak asmıyorlar.

Fakat bilinmesi gerekir ki sadece o enjeksiyon denilen olay bile başlı başına bir ciddiyet ve emek gerektiren hatta kendine göre pekte az olmayan riskleri bulunan bir durum.

Bu diğerlerinden daha pahalı çok daha kalitelidir diye satın aldığımız 700-800 tlik protein tozlarının bile 2.-3. kalite olduğu ülkemizde orijinal ve steril ilaç bulabilmek hayli dert.

Gerçekçi düşündüğümüzde küre girerken hesaplanamıyor ve daha hayalperest düşündüğümüz için idrak edemediğimiz bir şey daha var.Malumunuz genelde benim yaş aralığımda olan çoğu insan beslenmesine dikkat etmeyen,alkol,sigara kullanan kişiler olduğu için küre girdiğinde bunları kesmek çok zor ben yaparım ederimle olmuyor he kesemessen zaten sıkıntı hergün acaba kaç yaşında ölürüm diye düşünürsün birazcık aklın varsa düşünürsün.

Arkadaşların çağırır içemessin,gecenin bir yarısı kalbine yada her hangi bir iç organına ufak bir ağrı girer ulan acaba?... dersin.

Hele birde İlk enjeksiyonundur hocan kardeşim sen 2ml vur der ne e vitamini ile seyretmek ne başka bişey,ilaçda güçlüdür Burak hocanın bu yazısını okumayıp, okusanda uygulamayıp 2 aylık (testo,decavs) girersin gaza gelip.İnternette 3-5 yazı ve birkaç videodan öğrendiğin ile basarsın iğneyi 4 gün topallarsın, ayakkabını bile giyemezsin,evdekilere derdini anlatamazsın.(başıma geldi şükür büyük ölçüde toplarladım bu konuda kendim araştırdım forumda güzel işe yarar bilgiler edinsemde daha detaylı yazı okuma ihtiyacı hissettiğim için. güzel bir yazı yazmaya çalışacağım)

Birkaç kural yazmak istiyorum benim gibi düşünen bir insan okursa ona yol göstermesi için. Çok bilmişlik gibi anlaşılmasın sadece iyi empati yapmaya çalışıyorum.

KURAL - 1 (Maddiyat)

Cebinize sadece kür parası koyup hadi ben başlayım ile olmaz bu iş.

KURAL - 2 (Ciddiyet)

Kür öncesi olsun kür içi sonrası olsun gerekli testleri yaptırmak hem genel sağlık hemde endokrin sağlığı açısından.Eğer sen bunları erteleyecek yapmayacak insansan senden olmaz kardeşim, arkadaşım bunu bil.

Kural -4 (özgüven)

Testo=özgüven bunu biliyoruz bu bir gerçek fakat burada bahsettiğim özgüven küre girmeden önce sahip olduğunuz kişisel özgüvendir, dönemsel olarak küre girmeden de zaman içinde artar azalır bundan bahsetmiyorum.Her insanın oturmuş bir şekilde seyir eden özgüveni vardır diye düşünüyorum.Siz güçlü bir özgüvene sahip değilseniz. kürdeyken ufak bir ereksiyon kaybında,herhangi bir organınızda ufak bir Ağrı oluşması durumunda, saçlarınızın dökülmeye başlamasında veya sayabileceğim onlarca bu tarz durumda yaralanırsınız.Kür yapmaya son verir ve natürel devam edicem derseniz o yaralanma süreniz ve başınıza gelenlerin boyutuna doğru orantılı olarak yaralarınızın derinliği artar.İşin içinden çıkılmaz bir hale gelebilir.

Kural - 3 (İrade ve sorunlarla başa çıkabilme kapasitesi)

Kür içerisinde, sonrasında olumlu gelişmeler elbet göreceğiz bu en basitinden bir plesebo etkisi bile olabilir.Fakat ben olumsuzlardan bahsedeceğim başınıza gelmesi çok da zor olmayan,üstelik sadece çok çok az bir kısmından.Prolaktin yükselmesi olabilir buna bağlı ereksiyon kaybı meme hassasiyeti oluşabilir o durumda ne yapacağını bilmek bunu farklı kaynaklardan araştırmak ve uygulamak gerçekten büyük bir irade ve konsantrasyon gerektiriyor.(kürdeki testo sana motivasyon verir ve motivasyon seni A noktasından alıp Z ye götürmez sadece B ye belki C ye gidersin.) östrojenik etkiler mi görmeye başladın.Arimidex atayım 3 gün geçer yok öyle dünya anti aromataz değilde sadece anlık engelledin östrojeni diye başka ilaç mı alacaksın ? Kemiklerinin ağrımasına ve vücudunda tuttuğun kas sandığın 2kg suyu da bu ilaç attırır sana :) sadece bu gibi gayet bilinen ve birçok yöntemi bulunan bir olayın bile üstesinden gelebileceğine eminmisin?Bunu yapabilecek mısın? Eğer benim kafada bir insansan sanmıyorum dostum.Hayır ben yaparım demeden önce bir düşün sen daha götünü sıkıp 6 ay -1 sene dahi salona düzenli gitmeyen, düzgün beslenmeyi 1-2 ayda kesen birisin zaten o yüzden buradasın.Sözümde anlattıklarımda burada bu yüzden olanlaradır.

 

He zaten steroidlerin genel zararlarına hiç girmiyorum bile zaten onları herkes bas bas bağırıyor sahte ilaç satan adamlar bile uyarıyor arkadaşlar düşünün yani :)

 

tarihinde Harunduman tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
  • Vayyyy!! 3
  • Ödül 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sayın

Burak hocam elinize sağlık güzel bir yazı hazırlamışsınız ancak gençlerin kafasını karıştıran bir soru sormak istiyorum size ,daha önce de sorulmuş olabilir emin değilim. Yapılan her kür sonrası pct mi sizce daha iyi olur yoksa belli bir seviyeye geldikten sonra mı pct girmeliler benim şahsi görüşüm belli bir seviyeye geldikten sonra pct yapılması ama sizin fikrinizi merak ediyorum.

  • Beğen 1
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Loving    9.196
katartik.analiz, 10 dakika önce yazdı:

Sayın

Burak hocam elinize sağlık güzel bir yazı hazırlamışsınız ancak gençlerin kafasını karıştıran bir soru sormak istiyorum size ,daha önce de sorulmuş olabilir emin değilim. Yapılan her kür sonrası pct mi sizce daha iyi olur yoksa belli bir seviyeye geldikten sonra mı pct girmeliler benim şahsi görüşüm belli bir seviyeye geldikten sonra pct yapılması ama sizin fikrinizi merak ediyorum.

Merhaba; bununla alakalı pct nedir? neden yapılır? ne sıklıkla yapılması doğrudur? tüm bunların mantığı nedir?

gibi bir konu yazdığım da cevabı orada alacaksın :) Sıkıldıkça bu aralar yazma kararı aldım bol bol konu gelecek işlerim beni meşgul etmediği sürece.

  • Beğen 2

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
forbit    828
Loving, 15.05.2021 - 15:21 yazdı:

186474705_4010398289016800_631565852934731852_n.thumb.jpg.db503d1bd4f34e04c8661315909f1a71.jpg

eline sağlık hocam yine süper şeyler yazmışsın işi gücü bıraktım bu yeni konuları okuyorum valla en komiği de şu sonda paylaştığın fotoğraf :D Türkiye'nin acı gerçeği.

  • Vayyyy!! 2

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bay-T    3.229

1 ay uzak kaldık neler olmuş forumda :D Burak hocam muhteşem bir iş yapmışsın bu kategori ile ama bir yandan da bir çok satıcıyı özellikle yeni yetmeleri buradaki konularla eğitiyorsun farkında olmadan yürümeden koşmayı öğrenecekler sayende

  • Beğen 1
  • Vayyyy!! 2

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×