Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Square

Boldenon Testo ENT Kürü Pct

Önerilen İletiler

Square    4

Hastanede tahlil yaptırmak istedim fakat yapmadılar bende sinirlendim bu doktorların hepsi aynı dar zihniyetli insanlar neyse gelelim kürümü yazıyım size

 

1 - BOLDE 200 TEST 250

2 - BOLDE 200 TEST 250

3 - BOLDE 200 TEST 250

4 - BOLDE 200 TEST 250

5 - BOLDE 200 TEST 250

6- BOLDE 500 TEST 500

7- BOLDE 500 TEST 500

8- BOLDE 500 TEST 500

9- BOLDE 500 TEST 500

10- BOLDE 500 TEST 500

 

pct ye 2 hafta sonra başlamayı düşünüyorum

 

Nolvadex ve klomen yeterlimi ? yoksa 1500 ui pregnl yapmam lazımmı 500 lük bulamadım gerçi 1500 pregnl de bulamadım ama bulmaya uğraşıcam .

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


roidmax    49

500'lük Pregnyl bulamazsınız. 5000 ui olanı alıp 1 ml enjeksiyonluk su yerine 10 ml enjeksiyonluk su kullanıp, 1ml başına 500 ui elde edersiniz. Pregnyl kutuda toz ve su ayrı satılır, siz aynı sudan 9 ml daha bulursanız 500 ui ye denk getirebilirsiniz veya 1500 ui bulup direkt onu da kullanabilirsiniz.

 

Bu kürün PCT'si için, vücut hassasiyetiniz yoksa, Prengyl ihtiyacı olmayacaktır. Pregnyl kullanıp kullanmamanız gerektiği daha önce forumda da bir çok yerde görebileceğiniz gibi PCT öncesi testlere bağlıdır.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
roidmax    49

Bazı vücutta LH ve FSH hormonları daha fazla ve daha hızlı en alt değerlerine inebiliyor ve östrojen olması gerekenden fazla olabiliyor. Kür sonrası ve hatta PCT sonrası toparlanma bazı insanlarda daha zor oluyor. Bazı insanlarda hassasiyet dediğim konu kısaca bu şekilde.

 

Şu an kür içindeyseniz zaten cinsel anlamda, çok ağır ilaçlar haricinde ki bunlar sizin kürünüzde yok, bir sorun yaşamanız pek mümkün değil.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TreXiaNos    5

Merhaba

 

Pregnyl konusunda şunu belirteyim. 500ıu olarak zaten bulunmaz. Pregnyl üretimi 1500, 5000, 20.000ıu olarak yapılır.

 

Siz 5000ıu alacaksınız içinden çıkacak 1ml solvent ve toz bunları 5lik enjektörde karıştırın ama çalkalamadan. İlaç çözününde enjektörün sivri kafa ucunu kesin. 50lik insülin iğnesi alın. 1ml solventi insülin iğnesinde 10 yazan yere kadar çekeceksiniz. Bu şekilde 10a böleceksiniz. Hergün 1 tane kullanın yanı 500ıu. Ama bu kürde pregnyl teşkil edecek bir durum yok. Yinede çok kafana takıyorsan 7 gün günlük 500ıu al karından yeterli olur.

 

Sevgiler.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TreXiaNos    5

Hocam önce adam gibi kür dizaynı yapman lazım 200 250mg ile hayatta gelişim yapamazsın. Hani şöyle diyeyim artık ülkemizde önüne gelen nette gördüğüne göre kendine kür planı çıkarıyor. 17 yaşında çocuk gelmiş kür yazdım kendime diyor. Ama pct nedir bilmiyo forumda pct napacam diyo. Madem kürü yazdın bukadar aklın var pct'yide yazsana.

 

Senin hedefin neyse onu belirleyeceksin önce, düzenli bir antrenman ve beslenme programı yanına amacına uygun kür planı. Bu kür planı ilk kürünse zaten yumuşak ilaçlarla 12 14 hafta olabilir. 12 14 deyince korkma 12 hafta küründe 500mg testo sabit tek başına yada yanına 400 500mg boldenon eklersin yeterlidir. Kick stat için ilk 4 haftanada danabol eklersin standarttır bunlar ilk kürünü temiz bi şekilde yaparsın. Emin ol 250mg dediğin ilacı ben çorbaya katıp içerim. Okadar dozajla biryere varılmaz, zaten boldenon 10 haftadan sonra çalışmaya başlayan bir ilaçtır.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Square    4

Kür biti 2 ay önce tamda dediğiniz gibi oldu çok çok az verim aldım cidden 250 mg çorbaya katıp iç yani insanlar ilk başta çok korkuyo malesef ama işin içine girince anlıyo 250mg hiçbişi yani en az 16 hafta ve en az 500 bolde 500 testo girmedikçe bi cacık olmaz bu kürden

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
corey    40

sadece danabol ve nolvadex giren bir manyak arkadaşım vardı, boşu boşuna kullanma hiç bir verim alamazsın dedi herkes. çocuk 4 haftada hayvan gibi oldu; buna ne diyorsunuz? üstelik çok ilginçtir. kür sonunda hiç bir şey de kaybetmedi. ben anlayamıyorum nasıl bir şey bu, bünyeden bünyeye göre değişiyor mu yoksa

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Loving    9.225
sadece danabol ve nolvadex giren bir manyak arkadaşım vardı, boşu boşuna kullanma hiç bir verim alamazsın dedi herkes. çocuk 4 haftada hayvan gibi oldu; buna ne diyorsunuz? üstelik çok ilginçtir. kür sonunda hiç bir şey de kaybetmedi. ben anlayamıyorum nasıl bir şey bu, bünyeden bünyeye göre değişiyor mu yoksa

 

%100 her şey gider diye bir şey yok suyun belli bölümünü kaybeder. Fakat şunu unutmayın siz onu sadece salonda yada onun annaığı kadar tanıyor ve biliyorsunuz evinde yada başka 4 duvar arasında vucuduna aldıklarının sayacını nasıl tutacaksınız ? Geçmişimizde çok gördük sadeec patates,pilav ile böyle oldum sadece danabol ile böyle oldum sadece 250 testo ile böyle oldum diyenleri bu kadar musabık veya bu işe gönül vermiş adamlar o cüsseler için 5,10,15 bin tl veriyor küre o zaman ? Herkes alsın danabolu etraf spartacus dolsun ;) Cümlemin başındaki kısmı unutmayın herkes herkesi izin verdiği kadar tanır görür bilir.

  • Vayyyy!! 2

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×