Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Loving

Kür dönemi lh,fsh,prolaktin,e2 (ilaçlarim sahte mi?)

Önerilen İletiler

Loving    9.238

Uzun zamandır yazmayı planlıyordum zira iş,güç derken pek imkan bulamıyordum. Aslında yazıp yazmamak arasındayım çünkü yazdıklarım art niyetli satıcılar için pozitif kaynaklar olacak. Şimdi kür analizi konusunda ilaçların çalışıp çalışmadığını anlamanın pratik yollarından bazıları sporcularımız arasında şu şekilde anılmaktadır.

  1. testosteron alıyorsa sporcu lh ve fsh sıfırlanır
  2. deca kullanıyorsa sporcu prolaktin uçar gider
  3. testosteron alıyorsa sporcu e2 çok yükselir ve jinekomasti olur
  4. tren kullanıyorsa sporcu prolaktin çıkış ivmesine geçer 
  5. boldenon alıyorsa sporcu hemoglobin den sonuca gidilebilir
  6. testosteron alıyorsa sporcu total testosteron 1500k üstü çıkmalıdır

Gibi onlarca klişe söz konusu ama bu sporcularımızın suçu değil bu toplum spor bilincini bu ülkede inşa etmeye çalışan eski dönem hocalarımızın klasik ara ki bulasın yöntemleri. Bu yöntemler bize asla doğru sonuçları vermez! Neden mi? Şimdi onları sıralayalım kişisel deneyimlerim den yola çıkarak.

Folikül uyarıcı hormon (FSH) üreme sisteminin çok önemli bir parçasıdır. Başlıca yumurtalık foliküllerinin büyümesinden sorumludur. Foliküller, yumurtalıklarda östrojen ve progesteron üretir ve kadınlarda adet döngüsünün korunmasına yardımcı olur. Erkeklerde FSH, gonadların ve sperm üretiminin gelişiminin bir parçasıdır.

Düşük FSH seviyeleri genellikle daha iyi yumurtalık fonksiyonu ile, yüksek FSH seviyeleri ise azalmış yumurtalık rezerviyle ilişkilendirilir. Çoğu kadın 20’li yaşlarda düşük FSH seviyelerine sahiptir ve yaşlandıkça FSH seviyeleri artmaktadır. 

Erkeklerde FSH hormonu yaşa göre değişiklik gösterir.

Şimdi gelelim ana konuya; TESTOSTERON ALINCA LH VE FSH sıfırlanır mı?

Cevap; EVET

Eeeee, Burak sen bizimle dalgamı geçiyorsun biraz önce yanılgı diyordun şimdi sıfırlanır diyorsun? Evet tam olarak böyle diyorum!

İnsan genetiği ucu bucağı olmayan bir sonsuzluk... Günümüzde hala keşfedilmemiş binlerce insan genetiğine dair noktalar söz konusu keşfedilen noktalarda da yeni keşiflerle doğru bilinen yanlışların gün yüzüne çıktığı bilimsel gerçekliklerle yüz yüzeyiz. LH,FSH dışarıdan testosteron aldığınız 'da (hipofiz vs detaylarına girmeyeceğim klasik işten hiç anlamayan kişilerin bile anlayacağı sadelikte anlatmaya çalışacağım.) vücut testosteron üretimini yarılar belli bir yerden sonra da sıfırlar. Tıpkı nikotine olan bağımlılığımız gibi sigara içenlerde dışardan alınca üretilmiyor ve bir istek doğunca nikotine sigaraya sarılıyor insanlarımız. Evet dışarıdan testosteron alınca sıfırlanıyormuş o zaman kürlerde de böyle analiz yapabiliriz kısmı çok yanlıştır 11 yılık sektör kariyerimde aklınızın alamayacağı doğru bilinen  yanlışlarla karşılaştım ve bende para ile satın alınamayacak tecrübeler edindim.

Bu tecrübelerin en başında gelen konu LH VE FSH dışarıdan düşük veya çok yüksek oranda testosteron alsanız da SIFIRLANMIYOR!!!

Bu konuda gözlemleyebilirsiniz kişi benim portföyümde olan biridir ve ciddi gelişim sağladığımız yolun sonunda iyi ki sizi tanımışım diyalogları ile (veya benzeri) süreci tamamladığımız bir spor yaşanmışlığı oldu diyebilirim. Herkes konuda önce aaaa ürün sorunlu ürün sahte gibi youmlar yaptılar bense sadece bekledim çünkü testte total testosteron yoktu ve herkes ezbere dayalı onlara öğretilen basitlikte konuyu yorumladılar sonra ne oldu? Sonra total testo sonuçları geldi ve bilimin dahi binlerce test ve kriminal sonuçlarla açıklayabildiği veya açıklayamadığı benzer sonuçlar doğuyor.

GELELİM DİĞER ALTERNATİFE LH VE FSH SIFIRLANMAMIŞ AMA TOTAL TESTOSTERON DA ALT SINIRDA ?!

Fenerbahçeli oyuncu ve milli takımımızın göz bebeği olan OZAN TUFAN'ın da dediği gibi; BÖYLE BİR ŞEY OLABİLİR Mİ? 

Evet böyle bir şey de olabilir arkadaşlar :) (TECRÜBE İLE SABİT) Hadi o zaman böyle bir şeyin nasıl olacağını anlatayım sizlere. Her sporcu mutlaka küre girmeden teste girmeli çünkü satıcıyı negatif bir durumda suçlayabilmesi ve hakkını alabilmesi için bu şart.

Geçmişte ticari listemde olan çok ahlaklı bir genç arkadaşımız sonuçlarını benden önce başkasına atmış panik yapıp ve klasik ilaçlar sahte, under dose , seni kazıklamışlar gibi yorumlar yapılmış. Şaşırdık mı? Elbette hayır çünkü bu sektör de ilgililer bilgisiz, bilgililer ilgisiz maalesef ki. Oysa yapmaları gereken şuydu sporcudan kür öncesi testleri isteyip sonuçları karşılaştırmalıydılar. Bende tam olarak bunu yaptım çok şanslıydım ki sporcu kür öncesi testlerini yapmış lh,fsh sıfırlanmış üstelik zir totali ÜST SINIR SEVİYELERİNDE normalde bakıldığında 1500k veya 3500k üstü olmalı makinenin ölçebildiği nokta neresiyse en yüksek o çıkmalı manasında. Neyse sporcunun kür öncesi test değerlerinde total testosu inanılmaz düşük alt sınırın da altına indi inecek o kıvamdaydı. Bu da ne demek bizim için sonuçları okurken? Sporcunun total testosteronu ilahi yaradılışından zaten alt seviyelerdeyse ilaç bunu en fazla üst sınıra yakın veya bir tık üstüne getirebiliyor. Bundan sebep bu kısımıda bu şekilde yorumlamayı öğrenmeliyiz.

Bir başka örnek;

20210103_183049.jpg.f576c4f5fcb18139ac18a271569fc5d0.jpg

IMG-20201228-WA0038.thumb.jpg.b5542062c34d3105eeb1fd875bb753b5.jpg

BİR BAŞKA DENEYİM; Testosteron + deca + dianabol kürü KAN TAHLİLİ SONUCU.

Çok değil 1,2 hafta önce sağlık çalışanı olup ticari listemde olan genç sporcularımızdan birisi kendinden emin bir tercihte bulundu.

  1. 1 kutu balkan pharma test. en.
  2. 1 kutu balkan deca 
  3. 1 kutu balkan 30 mg dianabol

Kür sonuçlarını attı total testo alt sınırında altında :) Düşünün? Düşünemediniz değil mi? Bende düşünemedim. :) Hemen önceki testini istedim yine çok şanslıyım ki sporcumuz gayet akıllıca davranıp önceki test doğal sonuçlarını da attı ve total testo seviyesi ilahi yaradılışınca alt sınır seviyelerinde 350,400 baremin'de... Eeee testo var deca var dianabol  var nasıl oluyor da testo birazda olsa yükseleceğine daha da kötü oluyor? Şu şekilde arkadaşlar; bu arkadaşımız testosteronu hafta 1 ampul onuda 2 güne bölerek alıyor deca durabolini ise 400 mg testodan fazlaca yüksek oranda alıyor üstüne 30 mg da dianabol alıyor ve testide son enjeksiyondan yanılmıyorsam 3,4 gün sonra yapıyor veya daha fazla emin değilim net hatırlamıyorum o kısımı. Eeee ne oluyor dışarıdan bakan diyecek ki buna zeytin yağı koymuşlar hem lh,fsh duruyor total de iyi olacağına daha da kötü olmuş :) Ama bu şekilde değil işte. Sporcu testosteronu her zaman en az %25 deca,tren gibi ürünlerde daha üst seviyede tutmalı zaten deca gibi,dianabol vb gibi testosteron düşmanı (seviye/baskılama konusu) olan nadir ürünlerden ken sporcu haftada 1 ampul testo alıyor üstüne 2 ampul deca ve her gün 1 tab 30 mg (10+10+10) dianabol alınca ne oluyor ?  Total testo alt sınırında altına iniyor çünkü testo varla yok arasında birde 2 tane büyük baskılayıcı ürün olan deca ve dianabol sonrası aynı test sonuçlarındaki gibi ve oluyor total üst sıralara çıkacakken altında altına iniyor dahası mı? 

Ben size söyleyeyim;

 

 

 

Böyle konular açılıyor. :) 11 yıldır bu işi yapıyorum bir tane ben Burak ile deca kürüne girdim de sorun yaşadım diyen gördünüz mü? Ben görmedim şahsen :) Sorun yaşayan olmuşsada bu en kısa sürede çözülmüş ve hayatına mutlu sağlıklı devam etmişlerdir. Ama o yüzden biraz önce anlattığım sporcudaki örnek neden böyle yaptın dediğimde kendine göre kafasında okuduklarından vs. kurguladığı bir sistem olduğunu söyledi ve bende bu sisteme son vermez ise kendine kalıcı çok ciddi zararlar vereceğini bu hatalarında ısrarcı olursa da destek vermeyi keseceğimi belirtip deca + dianabolü kesmesini 4 hafta 500 mg testosteron ile devam etmesini tembihledim bakalım buralardaysa kendisi konuyu görünce o benim der zaten. :) 

Arkadaşlar bunları şimdiye kadar anlatmamamın sebebi zaten piyasanın %95 sorunlu satıcılar benim yazdıklarımla listelerinde sorun yaşadıkları kişilerin aklını karıştırmaya çalışıyorlar. Benim anlattıklarım hep olan şeyler değil bunu unutmayın genel mana da klasik yöntemlerle sporcunun sonuçları öncesi ve sonrası test değerlerine göre yapılmalıdır.

Kısca e2 ve prolaktine değineceğim yaz yaz yoruldum inanın saatlerdir. :) 

Yine kendimden örnek vereyim 11 yıldır bu sekötürn ve sporun içindeyim son 7 yıldır vücudumda 10 ay ilaç 2 ay pct tekrar 10 ay ilaç şeklinde bir döngü içerisindeyim bu durum bana has değil tüm  a+ sporcular bu şekilde genel mana da hatta yıllardır testoyu kesmeyip sadece diğer ilaçları yarılayan sporcular bile mevcut neyse örnek olsun diye değil bilin diye anlatıyorum bunları. Ben bundan 11 yıl öncesinde küre girince anında jinekomasti olurdum meme uçları misket gibi vs. sonra nolvadex  , arimidex derken süreci atlatırdık ama son 7 yıldır ben ağzıma 1 kere arimidex sürdüğümü pct dahil bilmem ve ne jinekomasti oldum nede jinekomasti öncesi yan etkileri bir kere olsun hissetmedim eeee nasıl oluyor bu durum diyeceksiniz? Evet bu durum insan genetiğinin uçsuz bucaksız sınırlarından bahsettim yazının içinde size o kısımdan geliyor vücut bağışıklık kazandı bu duruma kıscası.

Veya deca konusunda girelim prolaktin ilişkisinden... 

Ticari listemde olan çok kıymetli yurt dışı yarışlarında defalarca başarılarla dönen bir sporcum 1 ila 1,5 GR deca alıyor haftada ve cabaser,dostinex vb aldığını bilmem cinsel hayatı benden 10 kat daha iyi vücudu benden 10 kat daha iyi! Eeee hani deca dick hani prolaktin hani isteksizlik hani sertleşememe durumları ? 

DEMEK Kİ NEYMİŞ; İNSAN GENETİĞİNİ EZBERE YORUMLAMAMAK LAZIMMIŞ. :) 

Keyifli forumlar.

  • Beğen 9
  • Vayyyy!! 4

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


JokerJoker    154
gönderildi (düzenlendi)

Harika, bu tür tecrübeleriniz ilaç kullanmayı düşünenler için çok iyi bilgi kaynağı oluyor. İnternette ilaçlar hakkında birsuru kirli bilgi var. Steroid diye arama yaptığımızda; ilaçların calisma mantığı değil de zararları karşımıza çıkıyor. 

Bu konu gibi değerli tecrübelerinizi paylaşmaya devam etmenizi çok isterim. Hem yaşadığınız aksaklıkları hemde yaşadığınız başarıları çeşitlendirdikçe hepimiz öğrenebiliriz. 

 

Eğer vaktiniz olursa klasik kürler hakkında makale tarzı yazılarınız forum için bulunmaz nimet olur. Örneğin klasik kürlerde kür nasıl ilerler,beslenme idman,ilaç kullanımı, tahlil sonuçları nasıl yorumlanır. Ne gibi aksaklıklar çıkabilir, bu çıkacak aksaklıklara nasıl çözüm bulunabilir gibi detaylı makale yazarsanız Türkiye'de olmamış birşeyi başarırsınız. Forumlarda bu bahsettiklerim konuşulmuş şeyler fakat bilgiler hep parça parça ve dağınık. 

Hatta bir adım öteye gidip yazdığınız makaleleri kitap haline getirebilirsiniz. Bu sayede bilinçli kullanıcıların elinde önemli bir kaynak olmuş olur. 

tarihinde JokerJoker tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Asaletim    645
JokerJoker, 22 dakika önce yazdı:

Harika, bu tür tecrübeleriniz ilaç kullanmayı düşünenler için çok iyi bilgi kaynağı oluyor. İnternette ilaçlar hakkında birsuru kirli bilgi var. Steroid diye arama yaptığımızda; ilaçların calisma mantığı değil de zararları karşımıza çıkıyor. 

Bu konu gibi değerli tecrübelerinizi paylaşmaya devam etmenizi çok isterim. Hem yaşadığınız aksaklıkları hemde yaşadığınız başarıları çeşitlendirdikçe hepimiz öğrenebiliriz. 

 

Eğer vaktiniz olursa klasik kürler hakkında makale tarzı yazılarınız forum için bulunmaz nimet olur. Örneğin klasik kürlerde kür nasıl ilerler,beslenme idman,ilaç kullanımı, tahlil sonuçları nasıl yorumlanır. Ne gibi aksaklıklar çıkabilir, bu çıkacak aksaklıklara nasıl çözüm bulunabilir gibi detaylı makale yazarsanız Türkiye'de olmamış birşeyi başarırsınız. Forumlarda bu bahsettiklerim konuşulmuş şeyler fakat bilgiler hep parça parça ve dağınık. 

Hatta bir adım öteye gidip yazdığınız makaleleri kitap haline getirebilirsiniz. Bu sayede bilinçli kullanıcıların elinde önemli bir kaynak olmuş olur. 

Reis belki biliyorsundur bu taktiği ama bilmiyorsan diye söylemiş olayım , YouTube de anabolic doc var mesela anabolik streoidler ile alakalı çok güzel bilgiler veriyor ama ingilizce .

Bilgisayardan youtubeye gir adamın bir videosunu aç , sonra alt yazıları aç ordan otomatik çevir kısmına tıkla ve Türkçeyi seç , böylece YouTube de anabolic doc olsun mor dates mor plates gibi streoidler ile alakalı bilgi içeren kanallardan bilgi alabilirsin :)

Telefondan giriyorsan Google'dan youtubeye girip sağ üstteki uç noktaya tıklayıp masaüstü sitesi ayarını açman gerekiyor ilk önce , çünkü telefon youtubesinde otomatik çevir seçeneği yok .

IMG_20210103_151324.jpg.f4ff205739e1e3df011873871012f132.jpg

  • Beğen 2

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bay-T    4.220

Yine döktürmüşsün tebrikler hocam.

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    638

Yukarıda atılan ilk kan tahlilleri bana ait :D  Üstelik tahlili 8.haftanın sonunda yaptırdım ve buna rağmen hala fsh ve lh 0 seviyelerinde değil üstelik yanında boldenon da kullanmama rağmen. Açıkçası duruma ben de şaşırdım üstelik kasım aylarında kendini bilmez birinin kötülediği ve testo alt ast sıfırlamamış fsh lh sıfırlamamış diye baltaladığı balkan testosteron enantatı kullanıyorum. Libidom şahane testislerde daha küçülme olmadı olduysa da farkedilir seviyede olmamıştır. Fiziksel etkilerine gelirsek açıkça konuşayım küre 80 kg başladım şuan 84-85 arası değişiyor, idmanda güç ve pump artışı 4.haftada kendini göstermeye başladı. Kürümün bitmesine daha 10 hafta var eğer kendime göre tatmin edici bir sonuç elde edersem formumu before-after kısmına atacağım. @Loving hocaya verdiği destek ve ürünlerden dolayı teşekkür ederim

  • Beğen 4

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
JokerJoker    154
Asaletim, 03.01.2021 - 15:16 yazdı:

Reis belki biliyorsundur bu taktiği ama bilmiyorsan diye söylemiş olayım , YouTube de anabolic doc var mesela anabolik streoidler ile alakalı çok güzel bilgiler veriyor ama ingilizce .

Bilgisayardan youtubeye gir adamın bir videosunu aç , sonra alt yazıları aç ordan otomatik çevir kısmına tıkla ve Türkçeyi seç , böylece YouTube de anabolic doc olsun mor dates mor plates gibi streoidler ile alakalı bilgi içeren kanallardan bilgi alabilirsin :)

Telefondan giriyorsan Google'dan youtubeye girip sağ üstteki uç noktaya tıklayıp masaüstü sitesi ayarını açman gerekiyor ilk önce , çünkü telefon youtubesinde otomatik çevir seçeneği yok .

 

Evet, yabancı kaynaklar fazlasıyla var, fakat Türkçe kaynak yok. Özellikle kitap halinde birkaç kaynak olsa çok güzel olurdu. Düşünsenize ilaçlar ve kullanımı hakkında A dan Z ye bir kitap olsa almazmiydiniz ? Hatta birkaç cilt olsa daha tatlı olmazmiydi. :))

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Asaletim    645
gönderildi (düzenlendi)
JokerJoker, 15 dakika önce yazdı:

 

Evet, yabancı kaynaklar fazlasıyla var, fakat Türkçe kaynak yok. Özellikle kitap halinde birkaç kaynak olsa çok güzel olurdu. Düşünsenize ilaçlar ve kullanımı hakkında A dan Z ye bir kitap olsa almazmiydiniz ? Hatta birkaç cilt olsa daha tatlı olmazmiydi. :))

Bence güzel olmazdı hocam , hem öncelikle doping maddeleri ile alakalı olduğu için devlet yasak koyardı satışına ve baskısına..

Ayrıca eminim bir sürü 15-18 yaşlarında genç alır okurdu ve bir sürü kişi steroide teşvik edilmiş olurdu ..

Bence böyle bilgilerin parayla satılması gerekiyor şahsi görüşüm , örneğin Burak hocadan ilaç alırsan her şeyine yardım eder sana kendi bilgisinden tecrübesinden katar . Bunun gibi..

Dediğin gibi ülkemiz de bilinçsizce kullanıyor kesinlikle bunun düzeltilmesi lazım ama zamanında steroidler ile alakalı bilgi veren rahmetli rich piana yüzünden küçük yaşta yüzbinlerce genç steroide başlamıştı ..

Bu spor bir madalyonsa Steroid madalyonun karanlık yüzüdür ve bana göre öyle kalmalıdır , gerçek bilgiye sahip olmak isteyen parasını verip başarılı birisinden koçluk , hocalık almalı bence veya kendi emekleri ile araştırıp bulmalı , yoksa bu bilgilere erişim çok kolay olur ve halka açık olursa dediğim gibi yararlarının yanında bir sürü zararı olacaktır ..

tarihinde Asaletim tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emrah    1.409

Kim demiş e2 yükseldiği an jinekomasti olur?😂 10 hafta bu değer ile gezdim bir yanma bir batma bir acı yaşamadım şükür.Herkesin vücudunun verdiği tepki farklı @Loving Burak abinin söylediği gibi.

F88E58B6-A2CC-4804-B037-42165259624D.jpeg

@Yigit3541 hatırlıyorum deca temelli bir kür konusunda baya araştırma yapıyordun sen ama deneyimlenmiş olduk sayende bence kesinlikle 300mg deca alınıyorsa 500mg testo alınmalıdır.Kesinlikle aşşağısı ya da aynı almak büyük risk doğurur.

  • Beğen 3

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
JokerJoker    154
Asaletim, 03.01.2021 - 19:09 yazdı:

Bence güzel olmazdı hocam , hem öncelikle doping maddeleri ile alakalı olduğu için devlet yasak koyardı satışına ve baskısına..

Ayrıca eminim bir sürü 15-18 yaşlarında genç alır okurdu ve bir sürü kişi steroide teşvik edilmiş olurdu ..

Bence böyle bilgilerin parayla satılması gerekiyor şahsi görüşüm , örneğin Burak hocadan ilaç alırsan her şeyine yardım eder sana kendi bilgisinden tecrübesinden katar . Bunun gibi..

Dediğin gibi ülkemiz de bilinçsizce kullanıyor kesinlikle bunun düzeltilmesi lazım ama zamanında steroidler ile alakalı bilgi veren rahmetli rich piana yüzünden küçük yaşta yüzbinlerce genç steroide başlamıştı ..

Bu spor bir madalyonsa Steroid madalyonun karanlık yüzüdür ve bana göre öyle kalmalıdır , gerçek bilgiye sahip olmak isteyen parasını verip başarılı birisinden koçluk , hocalık almalı bence veya kendi emekleri ile araştırıp bulmalı , yoksa bu bilgilere erişim çok kolay olur ve halka açık olursa dediğim gibi yararlarının yanında bir sürü zararı olacaktır ..

Yayınlanan kitap parayla satılacak, bedava olduğunu nerden çıkarsınız :) ayrıca yaş sınırı,spor geçmişi gibi başka sinirlandirmalar da getirilebilir. Ayrıca yıllarca kür yapan sporcular bile koçluk hizmeti alıyor, detaylı kaynak bu hizmeti sonlandırmaz merak etmeyin.

Tüm bunların haricinde bugün ilaç alacak olsam bu site üzerinden alırım. Fakat bu platform da sonsuz süre ile devam edicek değil. 5-10 yıl sonrasını kim görebilir. Vurguladigim güvenilir ilaç kaynağı değil, güvenilir tecrübelere dayanan teori ve pratik bilgi kaynağı. Böyle bir kitap belki ilaç satışından daha fazla kazandırabilir. Bu kitabı yazcak bilgi duzeyim olsa yazardım 😬

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: k9cakaf9
      Ağabeylerim selamlar
      Testo bolde danabol kürüne başladım.
      Enjeksiyonu oldum Enjeksiyonumu bugün olacağım Daha öncesinde kür geçmişim yok ama rad140 kullanmışlığım vardı. Marka söylemek yasak mı hatırlamıyorum ama Türkiye'de üretilen markalardan biriydi boştu sanırım. Son 2,3 haftadır da mememde biraz şişlik var normalde bir şey hissettirmiyor ama elimi üstüne koyup bastırınca acıyor. Jinekomasti başlangıcı mı var diye korkuyorum kimseye de söyleyemiyorum. Dün test verdim enjeksiyon günü vericektim terslik oldu sağlıkocağında enjeksiyondan sonra verebildim.
      Bir bakıp beni aydınlatabilir misiniz. İsterseniz fotoğraf da koyabilirim.
      Şimdiden teşekkür ederim

    • Yazan: Aslar
      Selamlar arkadaşlar, nasılsınız?
      Boldenon Testosteron Kürümün 4.haftasındayım bu haftanın ilk enjeksiyonu bitti haftada 400 testo bolde kullanıyorum yakın zamanda danabole başlamayı düşünüyorum ama aynı zamanda tedirginim bu konuda abilerim ve kardeşlerimden karaciğer böbrek ve testisleri korumak için doğal kürler hakkında size danışmak istedim hangi karışımları yapmalı veyahut kullanmayalım yardımcı olursanız sevinirim. (İlacın etkisini hissetmeye başladım antrenmanlarda güç artışı farkı kendini gösteriyor omuz başları sivrileşti vücutta ufaktan büyüme başlıyor)
      Tüm yorumlar için teşekkürler.
    • Yazan: ram10dino
      Merhaba arkadaşlar,
      250mg testo bolde deca küründeyim 6. haftada kan testi verdim ve total testosteron 19 bin  e2 ise 10 katına çıkmış durumda prolaktinde 7 ye fırlamış doktordanda öneri alacağım fakat sizlerdende bi yardım almak istedim şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: h4runx
      Merhaba,
      3 Yıl önce haftada 750mg testo propionat kullandım. Kürün 6. haftasında sakatlık yaşadım ve pct yapamadan bıraktım. Libido düşüklüğü sebebiyle kan testi yaptırdığımda total testo alt sınırda çıktı, prolaktin ise 44. Sanırım pct yapmadığım için hormonlarım hala normale dönmemiş.
      Ne yapabilirim? Pregnly veya klomen mi kullanayım? Teşekkür ederim. 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×