Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Bay-T

Oxydine metabolics (yerli üretim) belgeleriyle

Önerilen İletiler

Bay-T    3.229

Arkadaşlar, kardeşler, dostlar selamlar :D 

Bugün bir yerli üretici undergraund markayı gün yüzüne çıakcağız bu malın üretici tayfası haliyle türkiyenin en prestijli yerinde reklam yapmaya kalktı yan peptidtürkiye de platformdan uzaklaştırıldırlar sonra usanmadılar yenilen pehlivan güreşe doymaz misali :D başka yollar deneyip google aramalarında her ilaç konusunda ilk çıkan yer peptidturkiyedir haliyle çünkü buraya yazılanı google anında indeksliyor eee bu adamlar içinde müthiş seo oluyor :D çünkü düşünsenize burada bir konu var hopppp gören konu olumluysa hemen ürünü alıyor :D

neyse arakadaşlar konumuza gelelim Oxydine metabolics markası Türk yapımıdır muhtemelen bulgarda yapıp buraya gönderdiler bu avanaklarda satıyorlar veya direk tr içi bulgar tayfasıda fulll dolandırıcı aç oldukları için sözüm meclisten dışarı.

https://www.oxydine.net/ türk ismi üzerine iletişim maili geçilmiş aynur buse vb gibi bir şey.

web sitesine girdiğiniz'de amerika diyor ama ne hikmetse kaynak kodlarına girince TÜRK olduğu ortaya çıkıyor :D

bu kadar amatörlük hayatımda görmedim hemen düzeltirler şimdi :D

kaynak kodlarında resim yolu upload/images/x.png olacağına upload/resimlerim.x.png yapmışlar :D 

res.thumb.jpg.faf021be80d86b394e95c3aee48dd654.jpg

ox.thumb.png.91c7ad2ca9d04cd468a49f0e3b16c455.png

Sadece 5 dk araştırma ile bulduklarım üstüne düşsem neler çıkar acaba :D hadi geçmiş olsun bu şapşallara para kaptırmayın ;)

 

  • Beğen 2
  • Vayyyy!! 3
  • ahahaha 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Mhmt38    271

Amerikan buraya steroid geleceğini düşünen adam bunu kullansın zaten müstehak. 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
dukegg    47
Bay-T, Şimdi yazdı:

selamlar taciz demek bakıldığında onu geç sen diğerlerini yorumla ;) bu kadar veri içinde diğerlerini yorumla o veri yollarını upload/images yerine upload/resimleri klasörünü yorumla mesela ;)

Zaten onları yorumladım hocam ya neresinden baksan heryerinden dolandırıcılık kokuyor...

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oxydinew    5

Öncelikle selamlar, ben uzun süredir bu ürünlerin satıcısıyım yurtdışından temin ediyorum ve bunu belgeleriyle ve ürünü temin ettiğim şirketin özgeçmişiyle göstereceğim :)

_________________________________________________________________________________________

Oxydine Metabolics, 2003 yılında Mauritius, Port Louis'de faaliyete geçti. Başlangıçta şirket, çeşitli hastalıkların tedavisi için ilaç araştırma ve üretimine odaklandı. Daha sonra, mevcut gelişmeler eleştirmenler ve uygulayıcılar tarafından takdir edildi ve bu da daha fazla gelişmeye ivme kazandırdı.

İlaçların kalitesi tıbbi uygulamada değerlendirildi, çünkü insanları ciddi hastalıklardan tamamen iyileştirmeyi mümkün kıldı ve bu da Oxydine Metabolics'den ilaç talebinde artışa neden oldu. Şirket tarafından üretilen ilaçların özelliklerini dikkatlice inceleyen sporcular, bunları parkurda kas inşa etmek ve kurutmak için kullanmaya başladı.

Üretici, elde edilen başarıda durmadı ve sporcuların hedeflerine hızla ulaşmalarına yardımcı olmak için aktif olarak araştırma yapmaya ve steroid ilaçlar geliştirmeye başladı. Şirket ayrıca Martinez Nieto, SA ile birlikte faaliyetlerini yüksek kaliteli spor besinleri ve vitamin kompleksleri üretimine yönlendirdi.

2010 yılında Oxydine Metabolics, İspanya'daki ofisini açtıktan sonra yeni bir Beslenme ürünleri serisi piyasaya sürdü. Bugün üretici, Avrupa standartlarını karşılayan yeni yüksek kaliteli ilaçlar ve gıda ürünleri oluşturmak için aktif olarak çalışıyor.

Şirketin başarılı faaliyetleri, üreticinin bağlı olduğu çok sayıda kurala dayanmaktadır:
Tüm şirket çalışanları yıllık olarak sürekli eğitim ve sertifikalandırma sürecinden geçer.
İlacın geliştirilmesinden sonra, toksisite açısından dikkatlice incelenir, stabilite testleri yapılır ve ancak Avrupa Birliği'nde onaylandıktan sonra piyasaya sunulur.
Şirket, ürünlerin üretiminde, toksik bileşenlerin müstahzarlara ve gıda ürünlerine girmesini önleyen, yalnızca yüksek saflıkta yüksek kaliteli hammaddeler kullanır.
Modern Gama Sterilizasyon teknolojisi, alıcı için tam ürün güvenliği sağlar.
Yiyecek içeren şişeler, oksidasyon sürecinin içlerinde tezahür etmesini önleyen nitrojen ile doldurulur.
Oxydine Metabolics ürünleri, besinlerin vücuda girmesini zorlaştıran ek bileşenler içermez.
Üretici, ürün imalatında GDO kullanmamaktadır.
Şirketin her ürünü sıhhi ve epidemiyolojik hizmetler tarafından sıkı bir denetime tabi tutulur.
Firmanın tüm ürünleri insan sağlığı için tamamen güvenlidir ve FCC onayına sahiptir.
Bu sitede Oxydine Metabolics'den ilaç ve gıda ürünlerini üreticiden uygun fiyat ve kalite garantisi ile satın alabilirsiniz.

Ürün:% s
Sporcular arasında Oxydine Metabolics ürünleri popülerdir:

Testosteron düzeylerini artıran ilaçlar: Tribulus, Ecdysterone.
Enerji: Guarana, Aşırı Güç Hızı, Süper Enerji.
Eklemleri ve kıkırdağı eski haline getirmek için: Arthro Help.
L-Karnitin.
Vitamin ve mineral kompleksleri: multivitaminler, magnezyum, arı sütü, koenzim Q10, antioksidanlar.
BCAA.
Sporcular tarafından talep edilen steroid ilaçlar arasında: Stanozolol, Testosteron, Primobolan, Halotestin, Turinabol, Trenbolone, Winstrol, Nadrolon ve diğerleri.

Koruma
Oxydine Metabolics, müşterilerini sahte bir ürün satın almaktan korumak için son teknoloji koruma kullanır. Her ürünün, üreticinin resmi web sitesinde tanıtıldığında sahte bir ürünü veya orijinali doğru bir şekilde tanımlamanıza izin veren benzersiz bir kodu vardır.

Yorumlar
Sporcular, kullandıkları vitamin kompleksleri ve steroid preparatları son derece etkili ve yüksek kaliteli olduğundan, Oksidin Metabolik ürünleri hakkında olumlu geri bildirimler bırakırlar.. Dipnot; oxydine metabolics'i bizzat kendimiz kıçımıza vurup denedik ve denemediğimiz ürünü hiç bir zaman satmadık :) şimdi bunu üşenmeden yazmışsınız dersiniz.. sizin gibi merdiven altı ürünlerin pek bu tarz açıklaması olmaz.. ben direkt türkiye içerisine gizli olan oxydine firmasının özgeçmişini kopyalayıp yapıştırdım umarım artık kullanmadığınız ürünlere sıkmazsınız.. ''abuse'' kelimeside aynurbuse değil canım seni seviyorum loving :)

  • ahahaha 5
  • Üzgün 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
forbit    828

bbb.png.1a22cf13014ccb8e28e53052f2ff0599.png

sistem g.z ekalı yazınca izin vermiyor ondan böyle metin olarak yazıp ekledim :D 

  • Beğen 1
  • Vayyyy!! 1
  • ahahaha 2

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Loving    9.196
hectordoyle, 11 dakika önce yazdı:

göklerden gelen yargı @Loving bekleniyor...

Kişi sınırsız süre ile uzaklaştırılmıştır.

Gereken yargı sorgulamayı seven platform kullanıcıları tarafından verilmiştir. 

Keyifli forumlar.

  • Beğen 2
  • ahahaha 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Asaletim    645
oxydinew, 30.12.2020 - 21:43 yazdı:

Öncelikle selamlar, ben uzun süredir bu ürünlerin satıcısıyım yurtdışından temin ediyorum ve bunu belgeleriyle ve ürünü temin ettiğim şirketin özgeçmiiyle göstereceğim :)ilaç araştırma ve üretimine odaklandı. Daha sonra, mevcut gelişmeler eleştirmenler ve uygulayıcılar tarafından takdir edildi ve bu da daha fazla gelişmeye ivme kazandırdı.


Sporcular arasında Oxydine Metabolics ürünleri popülerdir:

Başkan saygılar , bu yazıyı oxydine nin sitesinde yani senin siten de bulamadım , nerden buldun diye araştırdım ve yabancı bir streoid sitesinde ingilizce halini buldum , hiç çeviri hatalarına bile bakmadan direk Google translate den çevirmişsin kopyalayıp yapıştırmışsın sanırım..  ayrıca kendi sitene 2009 da kuruldu yazmışsın , gerçek oxydine 2003 de kurulmuş :( bu arada siten de telif hakları hala 2019 un sitenin altında yazıyor , her resmi site yeni seneye girer girmez telif haklarını güncellemek zorunda , mesela gir Balkan pharmaya assagida 2006-2020 hakları yazıyor . Açıkçası bu spora gönül vermiş araştırmacı bilinçli insanlar zaten direk anlamıştır durumu zaten Amerika'dan geliyor demişsiniz şu Corona başladığından beri insanlar Amerika'ya vize alamıyor nerdeyse ilaç nasıl gelsin hadi getirseniz adamlariniz vs. Olsa dolar 7.30-7.50 en ucuz 10 ampül testo bile üstüne kar koymasaniz geliş maliyeti 400 oluyor , bu ürünleri tahminen merdiven altı salonlarda cahil insanlara satabiliyorsunuz sanırım , sonra geliyorlar forum da kortizolden her tarafım şişti , ödemden yatakta doğrulamıyorum , 16-17-18 yaşındayım trenbolone başladım vs. Diye konular açıyorlar , böyle yapıyorsanız yapmayın hocam lütfen . 16-17 yaşındaki bir çocuk Burak hocaya bir tren kutusu için 5 bin tl verse bile reddeder inanmayan denesin, geçen gencin birisi masteron için kaç kere dil dökmüştü Burak hocaya , çocuğa o kadar hayır demiski Burak hoca en son çocuk forumda konu açmıştı bulabilirsiniz hala forumda konu . 40-50 yaşına gelince bir ayağınız toprağa girmeye başlayınca namaza başlarsanız bilin ki fayda etmeyebilir üstünüz de bir sürü garibin kul hakkı var ise eğer ..

Eğer gerçekten Amerika'dan getirtip geliş fiyatına bile değil üstüne kendi cebinizden zarar edip satiyorsaniz helal olsun :D

IMG_20201230_231809.jpg IMG_20201230_231834.jpg IMG_20201230_231901.jpg

  • Beğen 2
  • ahahaha 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ironmann    382
Asaletim, 30.12.2020 - 23:39 yazdı:

Başkan saygılar , bu yazıyı oxydine nin sitesinde yani senin siten de bulamadım , nerden buldun diye araştırdım ve yabancı bir streoid sitesinde ingilizce halini buldum , hiç çeviri hatalarına bile bakmadan direk Google translate den çevirmişsin kopyalayıp yapıştırmışsın sanırım..  ayrıca kendi sitene 2009 da kuruldu yazmışsın , gerçek oxydine 2003 de kurulmuş :( bu arada siten de telif hakları hala 2019 un sitenin altında yazıyor , her resmi site yeni seneye girer girmez telif haklarını güncellemek zorunda , mesela gir Balkan pharmaya assagida 2006-2020 hakları yazıyor . Açıkçası bu spora gönül vermiş araştırmacı bilinçli insanlar zaten direk anlamıştır durumu zaten Amerika'dan geliyor demişsiniz şu Corona başladığından beri insanlar Amerika'ya vize alamıyor nerdeyse ilaç nasıl gelsin hadi getirseniz adamlariniz vs. Olsa dolar 7.30-7.50 en ucuz 10 ampül testo bile üstüne kar koymasaniz geliş maliyeti 400 oluyor , bu ürünleri tahminen merdiven altı salonlarda cahil insanlara satabiliyorsunuz sanırım , sonra geliyorlar forum da kortizolden her tarafım şişti , ödemden yatakta doğrulamıyorum , 16-17-18 yaşındayım trenbolone başladım vs. Diye konular açıyorlar , böyle yapıyorsanız yapmayın hocam lütfen . 16-17 yaşındaki bir çocuk Burak hocaya bir tren kutusu için 5 bin tl verse bile reddeder inanmayan denesin, geçen gencin birisi masteron için kaç kere dil dökmüştü Burak hocaya , çocuğa o kadar hayır demiski Burak hoca en son çocuk forumda konu açmıştı bulabilirsiniz hala forumda konu . 40-50 yaşına gelince bir ayağınız toprağa girmeye başlayınca namaza başlarsanız bilin ki fayda etmeyebilir üstünüz de bir sürü garibin kul hakkı var ise eğer ..

Eğer gerçekten Amerika'dan getirtip geliş fiyatına bile değil üstüne kendi cebinizden zarar edip satiyorsaniz helal olsun :D

Geçen umbrella sarms getirmek istedim ürünün Türkiye'ye kapıma ulaşması dahil 800 küsür civarında tuttu...Ben anlamıyorum nasıl oluyorda Amerika'dan İngiltere'den koli koli bu kur bazında ilaç giriyor 🤔 Adamlar bulgardan Balkan sokarken bile 40 takla atıyor

  • Beğen 1
  • ahahaha 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Asaletim    645
Ironmann, 2 dakika önce yazdı:

Geçen umbrella sarms getirmek istedim ürünün Türkiye'ye kapıma ulaşması dahil 800 küsür civarında tuttu...Ben anlamıyorum nasıl oluyorda Amerika'dan İngiltere'den koli koli bu kur bazında ilaç giriyor 🤔 Adamlar bulgardan Balkan sokarken bile 40 takla atıyor

Yani hocam Amerika dan önce Avrupa'ya getirecek , Avrupa da sarmslar yasal ama streoidler illegal direk el koyarlar bir kaç gün de sorguya alırlar adamı, hadi tanıdığın olur kendin için takla ata ata 3-4 kutu getirirsin belki , kendi sitesinde 43 dolardı testosu 317 TL yapiyor o da 10 ampül , sana yardım eden adam da para istese falan 10 ampül 500 e falan gelir ,  kutularca getirmek .. rüyam da bile göremem ..

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bay-T    3.229
oxydinew, 15 saat önce yazdı:

Öncelikle selamlar, ben uzun süredir bu ürünlerin satıcısıyım yurtdışından temin ediyorum ve bunu belgeleriyle ve ürünü temin ettiğim şirketin özgeçmişiyle göstereceğim :)

_________________________________________________________________________________________

 

forbit, 14 saat önce yazdı:

bbb.png.1a22cf13014ccb8e28e53052f2ff0599.png

sistem g.z ekalı yazınca izin vermiyor ondan böyle metin olarak yazıp ekledim :D 

 

ESGRcKkWsAULQSk.thumb.jpg.71a8ec58af31aafe588bbf98b09835ea.jpg

  • Beğen 2
  • ahahaha 2

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kerem kurt    67

Evet güncelleme olarak yazmak istiyorum abilerim. Geçen hafta clen için yazmistim alacağim dan da değildi ibana parayı yollamadiğim halde bu ürünü yolladi. Ve hediyemiz olsun diyerek kapattı konuyu bu ürünü çöpe mi atayım ?

@Rdm

@agfitness

@hectordoyle

@rastlantisal

  • ahahaha 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
PowerWave    219

Çam sakızı çoban armağanı clenlerimiz .. Bende almıştım ürün etki ediyor ama bana sorarsan çöpe atmalısın . Ürün yerli üretim hijyenden uzak dozajlamasına da güvenmiyorum

  • Şaşkın 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rdm    2.527
Kerem kurt, 30 dakika önce yazdı:

Evet güncelleme olarak yazmak istiyorum abilerim. Geçen hafta clen için yazmistim alacağim dan da değildi ibana parayı yollamadiğim halde bu ürünü yolladi. Ve hediyemiz olsun diyerek kapattı konuyu bu ürünü çöpe mi atayım ?

@Rdm

@agfitness

@hectordoyle

@rastlantisal

Güncelleme olarak yazmışsın da, konunun başını nasıl hatırlamamızı tavsiye edersin ? :) 

  • ahahaha 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kerem kurt    67
Rdm, 2 dakika önce yazdı:

Güncelleme olarak yazmışsın da, konunun başını nasıl hatırlamamızı tavsiye edersin ? :) 

İlk  kez kullanıyorum abi kusura bakma önceli yanıt da önceden gelmiş bayağı kusura bakma.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rdm    2.527
Kerem kurt, 7 dakika önce yazdı:

İlk  kez kullanıyorum abi kusura bakma önceli yanıt da önceden gelmiş bayağı kusura bakma.

Estafurullah ne kusuru :) Konuya Fransız kaldığım için cevap veremiyorum sadece. Eğer konu bahsettiğin marka ve onun clenbuterolü ise kullanmadım hiç bu markayı. Emin olmadığım markayı da bedava olsa dahi kullanmam :) 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kerem kurt    67
Rdm, 29 dakika önce yazdı:

Estafurullah ne kusuru :) Konuya Fransız kaldığım için cevap veremiyorum sadece. Eğer konu bahsettiğin marka ve onun clenbuterolü ise kullanmadım hiç bu markayı. Emin olmadığım markayı da bedava olsa dahi kullanmam :) 

Adamın hediye etmesi garip geldi bana  

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    633
Kerem kurt, 4 saat önce yazdı:

Evet güncelleme olarak yazmak istiyorum abilerim. Geçen hafta clen için yazmistim alacağim dan da değildi ibana parayı yollamadiğim halde bu ürünü yolladi. Ve hediyemiz olsun diyerek kapattı konuyu bu ürünü çöpe mi atayım ?

@Rdm

@agfitness

@hectordoyle

@rastlantisal

Valla böyle bir şeyi ilk defa gördüm. Beleş sirke baldan tatlıdır mantığıyla gidiceksen bi tane at ağzına , ben olsam direk çöpe atardım ama :D 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kerem kurt    67
hectordoyle, 2 saat önce yazdı:

Valla böyle bir şeyi ilk defa gördüm. Beleş sirke baldan tatlıdır mantığıyla gidiceksen bi tane at ağzına , ben olsam direk çöpe atardım ama :D 

Hocam atttım ciğerleri açıyor insanı bi sıcak basıyor ne yapmalıyım sizce işe yarar mı

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    633
Kerem kurt, 3 saat önce yazdı:

Hocam atttım ciğerleri açıyor insanı bi sıcak basıyor ne yapmalıyım sizce işe yarar mı

Ventolindir büyük ihtimal. Etkisini arttırmak için de ventolinin dozunu arttırmışlardır. Tek tabletten bir şey olmaz, yapabiliyosan şuan koşuya veya yürüyüşe çık

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kerem kurt    67
hectordoyle, 2 saat önce yazdı:

Ventolindir büyük ihtimal. Etkisini arttırmak için de ventolinin dozunu arttırmışlardır. Tek tabletten bir şey olmaz, yapabiliyosan şuan koşuya veya yürüyüşe çık

İlacı attım hocam çöpe.

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kapukaya    85
Bay-T, 04.12.2020 - 16:46 yazdı:

Arkadaşlar, kardeşler, dostlar selamlar :D 

Bugün bir yerli üretici undergraund markayı gün yüzüne çıakcağız bu malın üretici tayfası haliyle türkiyenin en prestijli yerinde reklam yapmaya kalktı yan peptidtürkiye de platformdan uzaklaştırıldırlar sonra usanmadılar yenilen pehlivan güreşe doymaz misali :D başka yollar deneyip google aramalarında her ilaç konusunda ilk çıkan yer peptidturkiyedir haliyle çünkü buraya yazılanı google anında indeksliyor eee bu adamlar içinde müthiş seo oluyor :D çünkü düşünsenize burada bir konu var hopppp gören konu olumluysa hemen ürünü alıyor :D

neyse arakadaşlar konumuza gelelim Oxydine metabolics markası Türk yapımıdır muhtemelen bulgarda yapıp buraya gönderdiler bu avanaklarda satıyorlar veya direk tr içi bulgar tayfasıda fulll dolandırıcı aç oldukları için sözüm meclisten dışarı.

https://www.oxydine.net/ türk ismi üzerine iletişim maili geçilmiş aynur buse vb gibi bir şey.

web sitesine girdiğiniz'de amerika diyor ama ne hikmetse kaynak kodlarına girince TÜRK olduğu ortaya çıkıyor :D

bu kadar amatörlük hayatımda görmedim hemen düzeltirler şimdi :D

kaynak kodlarında resim yolu upload/images/x.png olacağına upload/resimlerim.x.png yapmışlar :D 

Kralsiniz hocam 4-5 ay önce bilinçsiz iken bunlardan biri aklıma girip zararsız diye 5 kutu fragmenti 500 liraya satmaya çalışmıştı 😄

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×