Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Üyeliği Silinen Kullanıcı

Canada peptides hakkında hgh frag 176-191

Önerilen İletiler

metinav    4.553
FCetinkaya, 2 saat önce yazdı:

Yukarıda yazdıklarım sadece kendini bilmez neyi savunduğunu bilmeyen benimle tartışmaya giren cahiller içindi. Ben ürün nasıl kullanılıyor dedikçe sahte diye zırvalayıp durdular!! Sözlerim sitenin diğer kullanıcılarını ve yönetimini asla kapsamıyor. Mesleğimdede başarılı olmamın sırrı hırsım ve olayların üzerini kapamamamdır. Sonuna kadar giderim yanlışımıda doğrumuda paylaşırım. Herkesede tavsiye ederim sevgiler iyi aksamlar

Sen toplumda bir konuda bilgisi olmadan fikri olan taifedensin. Burada bir cok insan yeterince tecrube edindi yillar icinde.Check kodu veya birilerinin calisiyor demesi bir sey ifade etmiyor.

Mesleginle ilgili olmayan bir konuda inatla diretmen sana olumsuz ve fake bir kisilik etiketini yapistirir.İnsanlara havadan ve egoyla konusmayi mahkeme salonunda yaparsin.Burasi sadece bilginin deger gördügü bir forum.

Parayi verdigin saticiya sorup ögrenmen gereken bir seyi, buradaki durust samimi insanlari asagilayarak simarikca zorla cevap beklemen psikolojik olarak sorunlu oldugunu gösteriyor.Umarim biraz olsun usturuplu olmayi ögrenirsin, yoksa onune bir gün biri cikar sana bu saygi duygusunu ögretir.Hayat maalesef acimiyor gelisime kapali olanlara.

Akilli insan basina gelmeden baskalarinda gordugune empati yaparak ögrenir.İnsanlar saygiyi dogustan hak ederler.Senin hakim avukat mesleginde olman, insanlara saygi göstermeme hakki vermez...

Calisirsa faydasi sana, calismazsa zarari da sana.Buradakiler bu isten bir fayda görmüyorlar.İnsanca yardimci olmak icin yorum yaptilar. Ama kafandaki sabit fikri hirsla savundun hakkin olmadigi halde.Çünkü senin bu konuda bilgin yok. Piyasadan da haberin yok...

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Emrah    1.409

Burda çok büyük eğlence dönmüş ben bunu nasıl kaçırdım ya 😂

 

Ayrıca @Bay-T abi senin yorumları okuyunca yarılıyorum ben yaa var ol.. :)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Gordo    67
FCetinkaya, 16 saat önce yazdı:

Söylentiyle olcak şeyler değil bunlar. Tezlerinin ispatı olması gerekiyor. Ona bakarsan dünya düz diyende var. Altı boş konuşanları çok kaile almamak lazım. Varsa bir site birşey yazalım bakalım diğer türlü sarı çizmeli mehmet ağa :))

İlaç orjinal mi diye konu açıyorsunuz, sonra olumsuz yorumlara tahammül edemeyip yorum yapan insanlara üst perdeden konuşuyorsunuz, madem bu kadar önemli bir insansınız gidip sorularınıza başka yerde yanıt arayın, size check kodun bir lise öğrencisi tarafından bile yapılabileceğini anlatıyorum halen verificationda çıkan sonucu atıyorsunuz. Ne olursa olsun üslubunuz çok yanlış, siz ne sorarsanız buradaki insanlar onun üzerine yorum yapar, nal gibi sorduğunuz soru görülmesine rağmen "ben bunu sormamıştım, ürün nasıl kullanılıyor dedim"  gibi şeyler söylüyorsunuz, bence sizin derdinizin dermanı burada değil size söylediğim gibi mail atın legit ettirin şirkete, problem yaşayan birinci ağızdan insanla muhattap oluyorsunuz ona bile çile çektirdiniz, madem bu kadar güveniyorsunuz elinizdeki ilaca neden nasıl doğrulayabilirim, orjinal olduğunu anlayabilirim diye soruyorsunuz, kafanız mı karışık?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
painsever    17

Arkadaşım şu forumda o kadar garip insan gördüm senin kadar uyuz olduğum biri çıkmadı daha üslubun tam anlamıyla ergenliğe girmiş herşeye karşı bi o doğru böyle asi kız havalarında gezinen kızlar gibisin adamlar sana diyor ki sahte kanadadan ılaç sokulmaz ülkeye boş boş yorumlar yapıyorsun hmm ok uff sen kullan onları madem sahte degil abinde avusturyadaymiş sende hukukcusun surundurursun o adamları sahte çıkarsa 😂😂😂

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih Erarslan    1.184

Arkadaşlar konuyu çok daıtmamak lazımki yeni foruma gren yeni okuyan ulaşan arkadaşların kafası karışmasın açık ve net  bu arkadaş ürünleri alan biri deil bunlar kurmaca adamların işi bu kurgu Satıcı ürünlerinin satış hızı bir önceki canada petpit hk. Konuyla düşüşe geçmiş o da burada kafa karıştırayım yine aynı şekilde sahte olanda var ama yurt dışından getirilip chek kodla orjinal üründe vara getirmek istedi olmadı. Konu başlığı canada pepit fotorafları yurt dışı gelmesi avukat olması kurgu bu psikolojiyi yaratmak amaçlı bir kurgu sadece böyle katılım yaptı fakat  sizlerin bilgi ve birikimlerine tosladı. Canada peptid sahtedir. 

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Loving    9.225

Merhaba arkadaşlar;

Konuyu takip ettim ve konu sahibinin tutarsız, lakayt ve yersiz kurduğu bir çok cümleden sebep  üyeliği hem kendi isteğince hem de forum kuralları gereği silinmiş olmakla birlikte konuya açıklık getirmek isterim. Kendisi bana whatsapp site üzerinden ulaşıp yardım almak istedi bende bireysel  bilgilendirmeye karşı olduğumu ve sadece kendi ürünlerime destek verdiğimi söyleyip bu Kısıma foruma yönlendirdim sonrasına zaten bu konu ile hepiniz hakimsiniz.

1.thumb.jpg.384c45a3b0db563a7cd0b91932bbd9a3.jpg 2.thumb.jpg.8ed482a2e07ad2a112dcd051f21c4978.jpg 3.thumb.jpg.e34f270e8b9a61b5c7877d84cd457745.jpg

Sizlere hepinize saygılarımı sunuyorum burada para ile değil dostluğun, samimiyetin sıcaklığı ile herkes para gözetmeksizin birbirine yardımcı olmaya çalışıyor ama bazen böyle kullanıcılar çıkabiliyor siz onları onlar sizleri anlamayabiliyor. Ama günün sonunda yine platform kullanıcıları olarak buralar sizlere kalıyor. 

Konuyu güzel bir söz ile kilitliyorum. 

Mey Biter Saki Kalır, Her Renk Solar Haki Kalır, Diploma İnsanın Cehlini Alsa Da Hamurunda Varsa Eşeklik, Baki Kalır.

  • Beğen 4
  • Vayyyy!! 3

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×