Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

m.kaya

Kür yapmak böyle birsey değil !

Önerilen İletiler

m.kaya    14

Çok uzun zamandır bu foruma bakıyorum takip ediyorum bir türlü fırsat olmamıştı üye olmaya en sonunda oldum :) 2-3 yıl öncesine kadar gerçekten gerekli konular açılır çok faydalı bilgiler, gerçekten işi bilen kişiler tarafından cevaplanirdi. Şimdi bu kişiler bir hayli azalmış ve  olanlarda o kadar mantıksız gereksiz konu varki ortalarda pek gorunmuyorlar. Daha tek bir açtığı konuda "Bende şu kur 'ü yaptım şunu denedim formum böyle oldu " diye yazısı olmayan birsürü arkadaşın her konu hakkında fikri ve altına yazdığı yorumları var :) dönem dönem bunları yazmak istedim ama üye olmadığımdan hep geçiştirdim. Bazıları da yazmış şu ilacı kullanıyorum bunu yapıyorum deyip form paylaşmış ama ortada hiçbirşey yok :))) tuttuğu önemi gelişim sananlar , kıpkırmızı balon gibi şişip hacimlendim diyenler :) otur ye yemeğini yap sporunu zaten bir noktaya gelirsiniz ama steroid  kuru yapıp vücut geliştirmek böyle birşey degil. Sözüm meclisten dışarı burada hakkıyla yapan kişilerde var tabiki ama bahsettiğim durumda olanlar çok ama çok fazla.Örneğin  biri sutanonun S sini yazsa altına 50 tane dalgalanma yapar yorumu kesin atılır sustanon =dalgalanma :) 2-3 yılda ciddi ciddi bir konu aklıma takılmıştı üye olup onu sordum başkada sanmıyorum herhangi bir diyaloga girmem ama bu forum Türkiye'de bu sporla uğraşıp destek alınacak tek kaynak ve mutlaka bir düzene girmesi gerekli diye düşünüyorum. Çok güldüm okuduğum bir başlık vardı " bulka girdim çıkamıyorum" obez olmuş adam ne kur 'ü ne bulk 'ü ne yapmış anlamadım ne olmuş :)))))) herneyse arkadaşlar nacizane düşüncelerimi yazmak istedim umarım kimseyi kırmamış ve uzmemisimdir.

• Şaşkın 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Loving    2.216
m.kaya, Bir saat önce yazdı:

bu forum Türkiye'de bu sporla uğraşıp destek alınacak tek kaynak ve mutlaka bir düzene girmesi gerekli diye düşünüyorum. herneyse arkadaşlar nacizane düşüncelerimi yazmak istedim umarım kimseyi kırmamış ve uzmemisimdir.

Merhaba;

Eleştirileriniz 'den sebep teşekkürler. Aramıza hoş geldiniz bir üye konseptinde, ziyaretçi durumundan ziyade. Çözüm öneriniz nedir? 

Ne yapalım mesela platform üyelerini sizin istediğiniz mana da terbiye edebilmek için?

Ben size asıl konunun bilinç altında yatan kısmın'dan bahsedeyim müsadenizle.

Yakın tarihte böyle bir konu açıyorsunuz konunun içinde harika sözler,cümleler kurup konuyu cilalıyorsunuz ve köşenize çekilip yorum gelmesini bekliyorsunuz haklı olarak bende olsam aynısını yapardım sanırım. Ama konunuza cevap gelmeyince '' ya şu peptidturkiye platformuna bir sümküreyim'de bende kalıp dert olacağına onlarda kalsın '' dediniz. Bana mı böyle geliyor veya ? Konunuza mesajlar gelseydi satır satır istediğinizi alacaktınız ve eminim bu eleştiri başlığı altındaki çemkirmeyi yapmayacaktınız. Çünkü 10 yıldır burası açık ve 10 yılda gördüğüm en net çemkirmeler açılan konulara gelmeyen cevaplar sonrası kendiliğinden su yüzüne çıkıyor.. Sanarsınız ki burada bilgi parayla satır satır laf döşemek bedava.

Bakın sustanon diye konuya girdiğiniz eleştiri kısmından yola çıkalım.. Ne yapsın adamlar sustanon kaç senesinde hayatımıza girdi en son ne zaman zamlandı ne zaman skt tarihleri 5 yıldan 3 yıla düşürüldü bunu mu söylesin? İçinde birden fazla ester var ve hali ile dalgalanma yapıyor klişesi oradan gelmekte.. Aslında suç platform üyelerinde değil bunu idrak edemeyen bizlerde sanırım..

Çünkü bakmak başka bir şey görmek başka bir şey...

Sizin'de deyiminizle ''herneyse arkadaşlar nacizane düşüncelerimi yazmak istedim umarım kimseyi kırmamış ve uzmemisimdir.''

Keyifli forumlar.

• Beğen 6
  • Teşekkürler 2
  • Haha 4

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AS1L    218
Loving, 1 dakika önce yazdı:

Merhaba;

Eleştirileriniz 'den sebep teşekkürler. Aramıza hoş geldiniz bir üye konseptinde ziyaretçi durumundan ziyade. Çözüm öneriniz nedir? 

Ne yapalım mesela platform üyelerini sizin istediniz mana da terbiye edebilmek için?

Benim aklım da başka bir forum da gördüğüm geliyor hocam, yeni üyeler üye olur olmaz konu açamıyor bir süre (gün/hafta/ay) geçtikten sonra bu hakkı elde ediyorlar, belki bu fikir iş yapabilir (yapmayabilir) takdir sizindir

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Emin ol Jay cutler,lazar o kütleye seviyeye sahip adamlar burda gelip foruma yazı yazmaz parasız yardım etmez burda da gelip sana bana ona buna soru sormaz  :) O yüzden burda o tarz insan arama bence. Ayrıca sustanon dalgalanma yapmaz mı :)

• Haha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bay-T    1.143

ulan ya en güzel konuya geç kaldım :D Murat kardeşim hoş geldin.

SUSTANON İLE

mqdefault.jpg

• Haha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
m.kaya    14
Loving, 36 dakika önce yazdı:

Merhaba;

Eleştirileriniz 'den sebep teşekkürler. Aramıza hoş geldiniz bir üye konseptinde, ziyaretçi durumundan ziyade. Çözüm öneriniz nedir? 

Ne yapalım mesela platform üyelerini sizin istediğiniz mana da terbiye edebilmek için?

Sayın hocam öncelikle düşüncelerimi ciddiye aldığınız için teşekkür ederim ki ilgileneceginizi zaten dusunuyordum ve hoşbuldum . Forumda en yetkin kişilerin başında siz geliyorsunuz önceleri sizin açtığınız konular ön planda olur ve faydalı alıntılar, makaleler paylaşılır di ki üyeler bu paylaşımların altında birşeyler yazisir ve  konu sizin açtığınız baslıktan devam ederdi. Sanki şu an meydan biraz fazla boş bırakılmış gibi. Lütfen yanlış anlamayın umarım doğru ifade ediyorumdur. Demem o ki herkesin ortak istifade edebileceği konular hakkında genel başlıklar açarak siz daha sık paylaşım yapsanız herkes her aklına geldiği gibi konu açmaktan biraz olsun geri durur. Faydalı bilgiler çok derinlerde kalmış gibi . 

Bay-T, 13 dakika önce yazdı:

ulan ya en güzel konuya geç kaldım :D Murat kardeşim hoş geldin.

SUSTANON İLE

mqdefault.jpg

Hocam hoşbulduk :)

Loving, 36 dakika önce yazdı:

Merhaba;

Keyifli forumlar.

Hocam bu yorumunuzu görmeden diğer yorumunuzu cevap yazmışım herneyse foruma sumkurmek gibi bir niyetim kesinlikle olmadı yanlış anlaşılmak için özür dilerim iyi forumlar.

• Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
JrRommel    257

Murat Bey ;  " Çok güldüm okuduğum bir başlık vardı " bulka girdim çıkamıyorum" " bu ayıp olmuş ya :( O arkadaş buradaki hemen hemen hepimizden yaşça küçük doğal olarak ilerleyen bizlerden de konu açarak fikir ve bilgi almaya çalışan kendi halinde bir kardeşimiz. Yani kürde olan biri değil.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet ve benzerine başlamayınız.