Jump to content

 

 

 

 

 

 

  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Loving

Sarm'ların faydaları - insanlar (sprocular) neden sarmları tercih ediyor?

Önerilen İletiler

Loving    9.225

Daha önce ki yazılarımda belirtiğim gibi, sarmların etkilerinden en başa koyacağımız unsurlardan birincisi, vücudunuzun sağlığından ödün vermeden steroid kullanımının eksi yönlerinin aksine tüm hormon prensibini tüm faydalarından yararlanması adına formülize edilmiş ürünler olmasıdır... Sarm'ların vaz geçilmez ürünler haline getiren başlıca bazı unsurlar;

Eylemlerinde çok seçicidirler, bu nedenle diğer dokularınıza zarar verme olasılığı düşüktür.

Herkes gibi sizlerde vücut dokularınıza zarar vermek istemezsiniz değil mi? Çünkü diğer aklı başında sporcular gibi vücut, kas hacminizi artmasından yanasınız sadece. Antrenman performanslarını artırmak isteyen birçok sporcunun sarm'ları kullanmayı tercih etmelerinin ana nedeni, kemik ve kas hücrelerinde tüm sebep, sonuç ilişkisini sporcuya yaşatırlar.

Sarm'lar östrojeninizi dihidrotestosteron haline dönüştürmezler.

Östrojen dönüşümünün vücutta şişkin meme uçlarına ve kadınlarda verimlilik kaybına neden olma gibi olumsuz yan etkileri vardır ve diğer performans arttırıcıların aksine, sarmlar kesinlikle buna neden olmazlar.

Libıdonuz'da bir azalmaya yol açmazlar.

Sarm'lar libidonuzu düşürmez; arttırırlar ve bu nedenle cinsel yaşamınızı geliştirir. Kullanım sonrası da düşüş yaşamazsınız.

Bazı sarm modelleri çeşitli prostat problemlerini ortadan kaldırabilir.

Sarm kullanıcıları herhangi bir prostat problemi ile karşılaşmazlar. Geçmişten gelen bir problem varsa muhtemelen sarm kullanım dönemi bu sorunları geride bırakacaklar prostat anlamında. 

Piyasadaki birçok steroid definasyon dönemi kas kaybı konusunda destek olamazken, 

Sarm'lar özellikle kesim aşamasında kas kaybı ile savaşırlar.

Kaslarınızın büyümesini artıracaklar.

Her vücut geliştirmeci, vücutlarındaki kasların büyümesi ve gelişmesiyle ilgilenir ve sarm'lar tam da bunu sağlayan en sorunsuz ürünlerdir. Sarm'lar, androjen reseptörlerine seçici olarak bağlanarak çalışır, böylece içerdikleri glikoz ve azot miktarını arttırır. Sonuç olarak, kemikler ve kaslar üzerindeki anabolik etkilerde bir artış olur.

Bununla birlikte, kazanacağınız kas miktarı hangi sarm çeşitlerini kullanıdığınızla yakından ilgilidir. 

Dayanıklılığı arttırın.

Yıpranmadan uzun ve yorucu antrenman sürelerine katlanabilecek yeterli dayanıklılığa sahip olmak, her sporcunun ve vücut geliştiricinin istediği şeydir. O zaman sizlere güzel bir haberim var, sarm'ları kullanmaya karar verdiğinizde, (ilgili modellerini) daha uzun süre çalışmanıza daha sert antrenmanlar atmanıza yardımcı olur, bu nedenle kaslarınızın daha fazla gelişmesine izin verir. Bunun nedeni, sarm'ların oksijen alımında bir artışa yol açan kas lifini artırarak çalışması ve böylece uzun süre daha da zorlamak için daha fazla enerji kazanmasıdır.

Vücut yağ azaltma konusunda yardımcıdır.

Eğer ciddi anlamda yağ yakımını hedefliyorsanız, sarm'lar ilgili sarm modelleri yüksek oranda yağ yakımı konusunda sizlere yardımcı olacaktır. Bu ürünler vücudun enerji üretmek amacıyla yağ hücrelerini parçalamalarını sağlar. Bu nedenle, vücut açlık modundaymış gibi çalışır ve bu sayede vücut yağ oranın'da ciddi bir azalma olur.

Kemik yapınızı sağlamlaştırın ve daha dirençli bir iskelet yapısı inşa etmenizi kolaylaştırır.

Kemik yoğunluğundaki bir azalma, kolay deforme olan ve kırılmaya meğilli olan direnci düşük kemik yapısı ile birlikte gelir. Sarm'lar buna periosteal (Periost veya diğer adıyla kemik zarı, kemiğin enlemesine büyümesini sağlayan zar) kemik oluşumunu artırarak kemik mineral yoğunluğunu artırarak karşı koyarlar. Sarm'ların çalışmasının bir başka yolu, trabeküler ve endokortikol kemik dönüşümünü azaltmak, dolayısıyla daha yoğun, sağlam kemik yapısı oluşturmaktır.

Toksin olmadıkları için karaciğerinize zarar vermezler.

Sarm'lar, karaciğerinize zarar verebilecek diğer oral tablet ürünler aksine sağlığınıza katkıda bulunacaktır.

Saçların için güvenli.

Sarm'larda saç dökülmesinden veya kellikten muzdarip olmayacaksınız saçlar yerinde dururken kas yapınız bir kaç adım önde olacak.

Öfke veya saldırganlık gibi androjenik yan etkilere neden olmazlar ve Hipotalamus-Hipofiz Testis Ekseniniz üzerinde ciddi bir etkisi yoktur.

Ağızdan kullanım. (oral yol ile)

Daha fazla enjeksiyon kaynaklanan acılara son. Daha da iyisi, oral dozajlar ile alınır ürünler buda beraberinde bölgesel enfeksiyonları oldukça erteleyen bir durum.

Peptidler gibi sarm'ların da bazı gurupları testler 'de tespit edilememektedir.

Sarm guruplarının bazı modelleri hiç bir lab . deneyi ile tespit edilemez bu durum profesyonel sporcular için kaçırılamayacak bir fırsat.

444.png.eea99f2dac90f030e64cfeaf15aa9f39.png

  • Beğen 3

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


boss41    93

Burak hocam sarms ürünleriyle ilgili bir çalışmanız olacakmı böyle bir planınız varmı şuan için merak ediyorum ?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Loving    9.225
boss41, 2 dakika önce yazdı:

Burak hocam sarms ürünleriyle ilgili bir çalışmanız olacakmı böyle bir planınız varmı şuan için merak ediyorum ?

Evet 1,2 hafta içinde herkes yapacağım duyuru ile bu yöndeki merakını giderebilecek.

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
MehmetM    1

Burak Selam,

Herkesin faydalanmasi icin bir kac soruyu burdan sormak istedim. 

1- Amerika'da cogu kisi sadece Sarms ya da sadece Test kuru yapmak yerine, karistirmayi tercih ediyorlar. Bunun sebebi ne olabilir? Ornek veriyorum Test + Deca ya da Test + Tren yerine, Test ile baska bir sarms karisimi. 

- Yan etkilerini minimize etmek mi?

- Daha fazla verim almak mi?

2- Cok fazla su almadan buyumek/bulking icin Test C + hangi sarms kullanilabilir? (MK 677 ya da Rad 140 ya da farkli?)

3- Test C + Sarms kurunde belirtileri olmasa dahi Arimidex kullanilmali midir yoksa belirtiler baslayinca mi kullanmaya baslanmalidir.

4- Sac dokulmesi zaten yasiyordum, Finastiride basladim. ( 3 ay kullanacagim) Bu ilac zaten prostad onleyici ve koruyucu bir ilac. Bu ilacin kas gelisimine bir etkisi var midir? Kimi yazilar kas gelisimini artirir diyor kimileri ise azaltir, senin edindigin ya da inandigin bilgi nedir?

Selamlar..

 

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yagiz    0

Hocam öncelikle selamun aleyküm sarms almak istiyorum ama over dose marka nasildir 

Hocam selamun aleyku Sarms almak istiyorum hap mi yoksa damla mi hangi marka alayim ve yasalmi iyi bir etki görürmüyüm 2 ayda teşekkürler 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaK2    53
Yagiz, 33 dakika önce yazdı:

Hocam selamun aleyku Sarms almak istiyorum hap mi yoksa damla mi hangi marka alayim ve yasalmi iyi bir etki görürmüyüm 2 ayda teşekkürler 

İyi bir etkiden kastını bilmediğimiz için kimse birşey diyemez 

tarihinde ArdaK2 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: sdtctn
      Merhaba arkadaşlar forumu uzun zamandır üye olmadan takip ediyorum. Sarms konusunda birçok yazıyı okudum ve sarms kullanma kararı verdim. 2 seneye yakındır spor ile uğraşıyorum. Ürün resmini internette buldum bu marka ürünü satan kişiler var daha önceden kullanan oldu mu ürünler etkili midir ?

    • Yazan: Phonk G
      Merhabalar
      Sarms kullanmak istiyorum. Cardarine + yohimbin ile kombinlemek istiyorum (6 hafta cardarine ve yohimbin 10 mg olucak şekilde )ama internette araştırdığımda sarms sonrası pct gerektiğini kimisi ise gerekli olmadığını söylüyor bu konu hakkında bilgi verir misiniz pct gerekiyorsa hiç bulaşmak istemiyorum. Kullanmak isteme sebebim hiç gitmeyen bel simitlerimden artık rahatsız oldum ne yaparsam gitmiyorlar 90 kilodan 72 kiloya düşmüstüm kemiklerim sayılırkende bel bölgem çok absürt şekilde duruyordu yağ oranım 19 kilom 86 şuan boy 183 cm
    • Yazan: fiorentina
      Hocalarım abilerim kardeşlerim selam. Ara verme durumları olsada 3.5yıl önce başladim ve iyi kötü bir gelişim elde ettim bu saatten sonra çok ilerleyeceğini düşünemiyorum artık kafam kaç zamandır ilaca girme düşüncesinde ama derdim yarısmacı olmak falan değil çıtırdan ilerlememi desteklesin en az zararla bu işin içinden çıkmak istiyorum. O yüzden sizce tek başına mk677 mi kullanmak daha mantıklı yoksa only testo ya da only sustanon mu? Yardımcı olursanız sevinirim
      Ölçüler:
      omuz 139  Kol 41.5  Bel 98 Kg 93
    • Yazan: Ferhelm
      GEP'in Ligandrolü ve Brawn'ın Mk677'sini aldım, kullanıma daha başlamadım ikisi beraber kullanımda pct gerekir mi? Ve dozajlar nasıl olmalı?
    • Yazan: Tuna59baba
      Merhaba arkadaşlar nasılsınız?
      Yağ yakmak ve kaslarımı yeniden inşa etmek için en çok verimi:
      SARMSLARDAN MI ALIRIM? PEPTİDLERDEN Mİ ALIRIM? VEYA İKİSİNİ AYNI ANDA KULLANMAKTAN MI? Hem yağ yakıp aynı zamanda kas kazanmayı planlayan ve pct gerektirmeyen büyüme faktörleriyle hipofiz bezimi sıkıntıya sokmayan sarms, peptid ve yohimbine kullanmayı planlıyorum!
      Bu süreçte aklımda olanlar:
      Sarms olarak;
      mk677 sr9009 gw501516 Peptid olarak ise;
      hgh fragment cjc 1295 igf1 ghrp Var özelikle fragment konusunda bir enjeksiyon bölgesinde kızarıklık mide bulantısı halsizlik baş dönmesi dışında yan etki bulamadığım için fragment kullanmaya ısındım diğer yazdığım sarms ve peptidlerin forumda okuduğum bilgilerin dışında yan etkileri varsa bilgilendirir misiniz?
      KİŞİSEL ÖZELLİKLERİM:
      BOY: 185 cm KG: 94 YAĞ ORANIM : %27  Bunu 4 ayda yüzde kaç seviyelerine çekebilirim istikrarlı diyet, kardiyo ve ağırlık antrenmanlarıyla?
      Tüm cevaplar için teşekkürler / iyi bayramlar.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×