Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Cenkayekin34

Son yıllarda , erekte , libido sorunu yaşayan herkes konuya toplansın.

Önerilen İletiler

Öncelikle konuyu açmamın sebebi süreç hakkında bütün forumu bilgilendirmek olucak, Forumdan bi kaç kişi ilede bu konuyu detaylı olarak dışarıdan inceleyip deneme yanılma yöntemleri ile çözmeye calışıyoruz. 

Bundan 3 yıl önce haftalık 750 mg sustanon , cypionat , masteron kürüne girdim, Kürün bitmesine 3 veya 4 hafta kala aniden bi gece makina kapandı, böyle bi metafor kullandım ama sanki makina aniden kapandı. Kürün bitmesini bekledim bi sonuç değişmedi. Kür sonrası sustanonun vucuttan  yarılanma ömrünün geçmesinden sonra 16.gün pct'ye başlandı. 15 gün boyunca gün aşırı 200 mcg hcg kullanıldı, 20 klomen 40 nolvadex alındı. Klomen 30 gün boyunca alındı nolva ise 40. En ufak bi çözüm olmadı sorunlarım devam ediyordu. Neyse doğal olarak toparlanma sürecine girelim beklemede kalalım dedik aradan 4 5 ay geçti hala sıkıntılı durumda, O noktada yaşamaya başladığım semptomlar yan etkiler şunlardı testis çekilmesi atrofi yaşıyordum, Bunun üzerine gelen tahlilerde lh ile fsh 2 bandında geliyordu testo ise 2 - 8 arası 4 geliyordu. Bunları yaşıma varsayarak düşük varsaydım. Tekrar hcg + klomen döngüsü uyguladım kendimce bu sefer forumda metinav abinin konularından ve bi kaç kişiyle konuştuğum gibi uygulayıp tek seferde 1500 ui vurdum prengly'i günlük 50 klomen almaya başladım. Atrofide anlık olarak düzelmeler oldu, 2 tane 5000 ui bitirdim, testisler salınık halini boyutunu geri aldı ama bu süreçde bunları kestikten sonra aradan 2 ay geçti tekrar atrofiler oluşmaya başladı ufaktan, hcg ile bu iş olmayacak diyip bi endokrine gittim, Adamın başını ağırttım hatta doktor bana sen normal bi hastaya bilgisin hayırdır niye bu kadar araştırdın ayağı bile cekti , o testonun normal seviyelerde olduğunu söyleyip yinede çok sorun yaratıyorsa bi trt deneyelim dedi. En uzun esterli olan nebido'dan yazdı 250'lik ti sanırım , vurduk 1 ay geçti hiç birşey değişmedi. Tahlillerde oynamalar oluyor. Klomen prengly aldığımda lh 8'i gördü ama yinede sorunları yaşamaya devam ediyordum.

Bu döneme kadar işler yolunda gitmeyince psikoloji zaten harap olmuş duruma girdi + yabancı forumlar hemde tr forumlarında çözüm için araştırmalar yapıyordum.

en kıl olduğum nokta ise 4 yıl okuduğum psikoloji bölümüne üstüne 20 seminer psikanaliz almış biriyim " doktorların ve insanların psikolojik bu demesiydi" hayır yaşadığınız hiç birşey psikolojik değil onu kafanızdan bi çıkarın oturduğunuz yerde doğal olarak  1 2 yılda'da düzelmeyeceksiniz öyle bi ütopya yok.

Bu süreçde benzeri sorunu yaşayan baya bi kişiyle irtibata geçtim bunlardan 1 tanesi çok yakın arkadaşım oldu selam söylüyorum onada okuyor buraları. O dönem yaşadığımız semptomlarda erekte ve libido'dan ziyade bi kaç şey daha eklendi vucudum alerjen oldu urtiker atağı geçirdim ve sakalkıran oldum, eyvallah bunlar stressden olabilecek şeyler bağışıklık ile alakalı. Ama aradan 3 4 ay daha geçmeye başladı otoimmun hastalıkların bi coğunu yaşamaya başladım  o noktada birşeylerden şüphelenmeme rağmen hala hormonlar üzerine oynuyodum 1.5 yıl bekledim hiç birşey olmadı bu süreçde ise prengly hcg ara ara kullandım. Bu noktadan sonra dedim bu iş olacak gibi değil testosteronun esterlerini denemeye başladım ilk priponat aldım 2 günde bir tahlillerde 1800 üstü geliyodu rakamlar hem total hem serbest testo uçuk, yinede sorunlar devam ediyordu. Kendimi deneme yanılma tahtasına çevirdim o sürede peşine sustanon ile bu sorunu yaşadım diyip haftada 250 mg sustanon almaya başladım tahlilde rakamlar yine mükemmel o sırada testoları geçtim e2,prolaktin bunlarla bile sürekli oynuyorum düşürüp yükseltiyorum yok birşey değişmiyor. Ve bunu sadece deneyen ben değilim bahsettiğim arkadaşım olan kişide aynı şeyleri yapıyor. Aradan yarım yıl daha geçti benim sorunlarıma bu sefer gün içinde aşırı derecede yorgunluk , brain fog "sisli, puslu" beyin diye geçer ingilizcede. Etrafı anlamlandırama buğulu görme gibi yan etkilerde geldi. Ama öyle bi yorgunluk ki hiç birşey yapmama isteği. Ben eskiden arkadaşımla cafeye kahve içmeye giderken mutlu olurdum , şimdi kalkıp dünyanın en güzel yerine tatile götürseniz yüzüm gülmez bu psikolojik bi durum değil. Yaşadığım yan etkileri araştırdığım noktada kendimi steroid forumlarından çok prostat forumlarında bulmaya başladım, Etkilere bu sefer makatta yanma , idrarin tazikli çıkmaması  , bağırsak kısmında huzursuzluk gibi şeyler eklendi. Aynı sorunlar irtibatta olduğum kişilerde yaşamaya başladılar ilk ben yaşadığım için onlarda yoktu sonradan onlarada gelmeye başladı aynı şey. En önden ben gidiyodum. Bildiğiniz otoimmun hastalıklar başlamaya başladı. Testosteronun bütün türevlerini , hcg, klomen aklınıza gelebilecek bütün pct kombinasyonlarını hem kısa hem uzun vadeli uyguladık hiç birşey olmuyor, Hatta @metinav abinin konularından gördüğümüz kadarı ile triptorelin'i bile denedik. Olan şey şu atrofiyi kullandığın süreçde toparlıyor bıraktıktan 1 ay sonra tekrar başlıyor. Sanki vucut şuan bulunduğu bozuk hali normal hali olarak algılamışta sonradan düzeltmek  için bu haline çekiyormuş gibi.

Sorunlar şöyle yaşanıyor, 1 hafta çok iyi oluyoruz , 1 hafta bok gibi. 1 gün çok iyi bir çok  kötü. Sürekli dalgalanmalar halinde, Ben bunun üzerine prostatit muyanenesi olmaya gittim lokosit sayım yüksek çıktı, Forumda erekte ile yaşanılan yan etkilerin % 90'nı prostatit hastaları yaşıyor forumlarına girip bakabilirsiniz.  Artık bu noktada işi hormonlardan çıkarmaya başladım düşürüp yükseltmediğim yemin ederim tek hormon kalmadı dht ile bile oynadım. Yaşadığım sorunlara bağırsak ve idrar sorunlarıda eklenince bu sefer gerçekten bağırsakdan şüphelenmeye başladım, Makatta rahatsızlık hissiyatı , idrarin eskisi gibi şırıl şırıl akmaması , testisin gün içinde çekilmesi ki büyük tuvalet geldiğinde testisler kesin çekiliyor direk sağ testisim kasığa kadar çıkıyor. Bu sorunları bahsettiğim arkadaş'da yaşamaya başlayınca doktora görününce kolonoskopi yapılmış patoloji sonuçları gelince ülseratif kolit hastalığı pozitif çıktı, Ben ise biraz parasal yönden sıkıntılar çektiğim için yaptıramadım en kısa zamanda bende yaptıracağım çok büyük bi yüzde pozitif gelicek bende'de başka konuştuğum kişilerinde bağırsakla alakalı problemleri çıktı. Bunun üzerine yabancı bi kaç endokrin konularına + youtubeden videolar izledim, Türkiye'de bunu yaşayanlardan biride türket fırat bi videosunda bundan bahsediyordu  kullandığı bi marka yüzünden bağışıklığı cortlayınca hergün kapı kapı doktor gezmiş. Konuyu şuraya getiriyorum son  5 6 yıldır piyasada olan ilaçlarda ya bi bok var bu her ney bilmiyorum ama hormonlardan ziyade bağışıklığın anasını ağlatıcak şeyler var o ürünlerin içinde.  Kullandığım süreç ve sonrasında bağışıklık sistemim bende ve diğer arkadaşlarda olduğu gibi kendi antikorlarına saldırmaya başladı bu noktada çok ciddi sorunlar oldu bütün hastalıklara kapı açmaya başladı bağışıklık sistemi. Öncelikle benzeri sorunlar yaşayn arkadaş varsa çok acil immünoloji'ye koşup endoskopi , kolonoskopi yaptırsın.  

Bu konuyla ilgili bi çok platformda araştırma yaptım anabolik steroidlerin bağışıklık sistemi ile yakından ilişkisi hem var hemde bağırsakla var benim bilgi ve deneme yanılma ile geldiğim nokta budur daha ötesine gidemedim o yüzden konuyu okuyan arkadaşlar'dan da süreçlerini yaşadığı semptomları , benzerlikleri denediği şeyleri öğrenebilirsek en azından bu konu üzerinden bu süreci beraber yönetelim. İngilizce seviyem çok aşırı iyi olmadığı için zorlanabiliyorum ama bağırsaklar ile ereksiyon libido + steroidlerin ilişkisini olarak olarak araştıyorum ben bu işin hormonlarla alakalı olmadığını düşünüyorum, Eğer tipik bi hipogonadizm hastası olmadıysak primer veya diğer türevi 3 yıl  gibi bi süreçde en azından %90'nımızı bulmamız lazımdı kendi düşünceme göre hatta konuştuğum bi doktor eğer evrime inanıyorsan doğal olarak ilaçları istediğin kadar kullan bıraktıktan sonra eski halini almaya oynayacaktır demişti çok yaşlı bi birey değilsen diye ama gram gelişme yok.  

 

Yaşadığım süreci bağırsaklarla ilişkilendirmemin net sebeblerinden birisi ise makat bölgemi iyi hissetmediğim zaman , idrarim tazikli gelmediği zaman testislerde çekilme oluyor ve testislerin çekildiği gün erekte ve libido durumum berbat oluyor. İyi olduğum günde 3 5 salladığım günlerde ise bu sorunları yaşamadığım günler oluyor. Artık o kadar tecrübelendim ki testislerim en ufak çekilmeye yakın bi durum gösteriyosa makat bölgemde rahatsızlık hissediyorsam o günden sonraki 5 gün berbat bi durumda olabileceğimi anlayanbiliyor ve ilişkiden kaçınıyorum.

 

Bu noktaya kadar benim size aktarabileceğim süreçde yaptıklarım tamamen bunlar prostatit hastalarının en büyük sorunlarından birisi ereksiyon ve libido bu arada.  Forumda son 2 yıldır bir sürü konu gördüm düşük dediğimiz total testosteron seviyeleri ülkenin % 80'inde var sadece 5 6 tane kendi yaşlarımda arkadaşlarımı götürdüm heriflerin testosteron seviyesi benimkinden kötü çıktı ama makina gibiler. Demem o ki sorunu sadece hormonlarda aramayın konu açanların hiç biri hormonlarla bi sonuca ulaşamamış zaten bağırsaklar ve bağışıklık sisteminede bi bakının derim + prostatit. Kısacası immun hastalıklar.

Candina mantarı ile alakalı bir sürü şey araştırdım sadece diyetini yapıp denemedim ama bildiğim iyi birşey var düzgün vegan bi diyeti uyguladığım 2 hafta oldu o 2 hafta eski halim gibi olmasada iyi bi ruh halim ve erektem vardı. 

İşin içinden çıkamadığım tek nokta sorunu sağlayan şeyin hala ne olduğu ve hala araştırıp deniyorum. Hiç birşey yapmayın bekleyin diyenler "bence" yanılıyolar bekleyince birşey düzelmiyor  hiç birşey yapmadan'da bekledim olmuyor eğer ortada bozulan birşey varsa onun düzeltilmesi lazım yerine koyulmassa + 20 yıl erectil sorunu yaşayan insanlar forumlarda, Sadece testo türevleri bunu yapmaz'da demeyin yapıyor abicim eline deca değmemiş haftalık 300 mg testo ile dağılan bir sürü insan var.

 

tarihinde Cenkayekin34 tarafından düzenlendi
  • Beğen 4
  • Vayyyy!! 2

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Şunuda belirteyim, Doğal yöntemlerde denemediğim şey kalmadı benim aspartic acid'den tutun , keçiboynuzu kazanını yutmuşuğum var, Uzun süre tribuluslar , zmalar , aklınıza gelebilecek neler neler, Hiç bi işe yaramadılar sadece anlık olarak toparladıkları için işe yaradığını sanıyoruz. Kullanmadığım bitki türevi birşey kalmadı. provironlar filan çerez niyetine almışlığım var hiç birşey düzelmedi.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

10 milyarlık kullandım 2 ay kadar birşeyler hissedemedim. Eğer düşünülen gibi bağışıklığın pert olduğu bi düzen varsa o florayı toparlamak yada diğer düşündügüm gibi candida mantarı türevi birşey varsa 1 2 yıl düzenli öldürücü diyet ile devam edip en son probiyotikler ile sağlam bakterileri yerine koymak lazım. 

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Efeedd    105
Favorit, 1 saat önce yazdı:

Probiyotik kullanmayı hiç denedin mi?

Konuyu okuduktan sonra o kadar gereksiz geldi ki yorumun,  adam Candida diyetine kadar yaptım diyor probiyotik aklına gelmemiş olabilir mi sence ? 

Ya da bi probiyotik içse tüm anlattığı sorunların geçeceğine inandın mı öneriyorsun?

tarihinde Efeedd tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.478

@Cenkayekin34 geçmiş olsun, gerçekten zorlu bir süreç geçirmişsin.Bir çok arkadaş da benzer durumlar içinde veya yaşamaya aday...

Sebepler çok çeşitli olabilir, ama ilk etapta kullanılan steroidlerin steril olmaması ve kullanım şekli planlaması gibi konular var...Vucuda o sıvılarla ne tür kimyasallar ve mikrobik unsurlar aldığımız belirsiz.Zamanla birikerek ve uzun yüksek doz kürlerle bu hastalık aşamasına gelmemize sebep olabiliyor.Önemli olan teşhisi doğru yapmak ve ona göre bir tedavi yolu izlemek.

Libido cinsel istek hormonlarla oluyor.Kişide libido yoksa bunun altındaki neden hormonel yetersizlik yada baskılanma...

Ereksiyon sorununda ise durum, hormonel uyarının ardından oluşan fizyolojik süreçlerin yaşanmaması, kesintiye uğraması...

Onun dışında seninde bahsettiğin gibi bazı hastalıklar ortaya çıkmış ve bu iki süreci engelliyor olma olasılığı var.Prostat büyümesi, prostatit, idrar yolları enfeksiyonu, aktif mesane hastalığı, candida ve papilloma vb. gibi hastalıklar gelişebilir.

Bağışıklığı baskılayan asıl steroid hormonlar kortizol türevi olanlardır.Ve ucuz bol bulunmalarından ağrıları azaltmalarından bu steroidlerin içerisine belli bir oranda karıştırılmaları ve hızlı su tutumu ve iyilik hissi vermeleri sözkonusu...Anabolik steroidler de bağışıklığı baskılıyorlar ve uzun süreler kullanılırsa vucudumuz her tür hastalığa açık hale gelir.Direkt hastalık yapmazlar, fakat zemin hazırlarlar...

Candida mantarının kanser dahil bir çok hastalığın oluşma nedeni olarak görüldüğü bilenen bir şey.Bağışıklık sisteminin bununla mücadelesi için yaşam ve beslenme sistemimizi değiştirmemiz lazım.Bu konuda, vitamin "d" aktif formu bağışıklığı destekleyici en güçlü ajanlardan.Yine ekmek mayasından elde edilen beta glukan da etkilidir.Bağırsak florası seratonin dahil bir çok hormonun üretildiği ortamdır.Ayrıca candidayı sınırlayan ve kontrol eden diğer bakteri suşları olduğu için floranın iyi düzeyde olması önemli.

Sana önerim trt tedavisi uygularsan sadece testo enantat yada ciyopinat kullanman yönünde.

Vucudun hiç bir şey almadan normal seviyede hormon üretiyorsa, dopamin ve seratonin seviyende yeterliyse, sorunu hastalıklarda aramalısın.

Hipo olmak da mümkün, yeterli testo ve aromatizasyon olmadan, beyinde istenen dopamin nor adrenalin seratonin vb. çalışmıyor...Reseptörlere bağlanmıyor veya yeterince reseptör yoğunluğu olmuyor.Bu seksüel doygunluk ve heyecansızlık durumu için dopamin diyeti yapan insanlar var.Hiç bir şeyden zevk tat almayan insanların felsefeleri bile oluşmuş yöntemle ilgili :)

Olayın çok yönlü olduğunu bilmek lazım.Hastalık boyutuna geldiyse önce onun tedavi edilmesi lazım...

Herkes deneyimlerini aktarır ve detayları düşünürsek belki ortaya yeni fikirler görüşler çıkabilir...

  • Beğen 2

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emrahtkty    1.394

Kullandıgın ilaçlar hangi markaydı?Bunu sorma sebebim TR üretimi merdiven altı üretim ise eğer dediğin gibi içine ne koyuyorlar bilemezsin.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Asaletim    645

Gerçekten güzel bir yazı olmuş hocam . 

Forumda ve gittiğim spor salonunda o kadar çok gördüm ki kürden sonra libido problemi , birisi eşini tatmin edemediği için eşini afedersiniz vibratör ile yakalamış .   

Steroid kullanmadan önce bir daha ereksiyon olamamayi göze alarak girilmeli zaten bence . 

 

Bu arada hocam şey sorucam diyelim kürden sonra kalıcı ereksiyon problemimiz oldu , her hafta haftada 4-5 defa cialis-viagra kullanımının yanı bunlara bağımlı olmanın ne gibi zararları olabilir

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav, 26 dakika önce yazdı:

@Cenkayekin34 geçmiş olsun, gerçekten zorlu bir süreç geçirmişsin.Bir çok arkadaş da benzer durumlar içinde veya yaşamaya aday...

Sebepler çok çeşitli olabilir, ama ilk etapta kullanılan steroidlerin steril olmaması ve kullanım şekli planlaması gibi konular var...Vucuda o sıvılarla ne tür kimyasallar ve mikrobik unsurlar aldığımız belirsiz.Zamanla birikerek ve uzun yüksek doz kürlerle bu hastalık aşamasına gelmemize sebep olabiliyor.Önemli olan teşhisi doğru yapmak ve ona göre bir tedavi yolu izlemek.

Libido cinsel istek hormonlarla oluyor.Kişide libido yoksa bunun altındaki neden hormonel yetersizlik yada baskılanma...

Ereksiyon sorununda ise durum, hormonel uyarının ardından oluşan fizyolojik süreçlerin yaşanmaması, kesintiye uğraması...

Onun dışında seninde bahsettiğin gibi bazı hastalıklar ortaya çıkmış ve bu iki süreci engelliyor olma olasılığı var.Prostat büyümesi, prostatit, idrar yolları enfeksiyonu, aktif mesane hastalığı, candida ve papilloma vb. gibi hastalıklar gelişebilir.

Bağışıklığı baskılayan asıl steroid hormonlar kortizol türevi olanlardır.Ve ucuz bol bulunmalarından ağrıları azaltmalarından bu steroidlerin içerisine belli bir oranda karıştırılmaları ve hızlı su tutumu ve iyilik hissi vermeleri sözkonusu...Anabolik steroidler de bağışıklığı baskılıyorlar ve uzun süreler kullanılırsa vucudumuz her tür hastalığa açık hale gelir.Direkt hastalık yapmazlar, fakat zemin hazırlarlar...

Candida mantarının kanser dahil bir çok hastalığın oluşma nedeni olarak görüldüğü bilenen bir şey.Bağışıklık sisteminin bununla mücadelesi için yaşam ve beslenme sistemimizi değiştirmemiz lazım.Bu konuda, vitamin "d" aktif formu bağışıklığı destekleyici en güçlü ajanlardan.Yine ekmek mayasından elde edilen beta glukan da etkilidir.Bağırsak florası seratonin dahil bir çok hormonun üretildiği ortamdır.Ayrıca candidayı sınırlayan ve kontrol eden diğer bakteri suşları olduğu için floranın iyi düzeyde olması önemli.

Sana önerim trt tedavisi uygularsan sadece testo enantat yada ciyopinat kullanman yönünde.

Vucudun hiç bir şey almadan normal seviyede hormon üretiyorsa, dopamin ve seratonin seviyende yeterliyse, sorunu hastalıklarda aramalısın.

Hipo olmak da mümkün, yeterli testo ve aromatizasyon olmadan, beyinde istenen dopamin nor adrenalin seratonin vb. çalışmıyor...Reseptörlere bağlanmıyor veya yeterince reseptör yoğunluğu olmuyor.Bu seksüel doygunluk ve heyecansızlık durumu için dopamin diyeti yapan insanlar var.Hiç bir şeyden zevk tat almayan insanların felsefeleri bile oluşmuş yöntemle ilgili :)

Olayın çok yönlü olduğunu bilmek lazım.Hastalık boyutuna geldiyse önce onun tedavi edilmesi lazım...

Herkes deneyimlerini aktarır ve detayları düşünürsek belki ortaya yeni fikirler görüşler çıkabilir...

Abi şu konuda bi fikrini almak istiyorum , ben testosteronun tüm esterlerini denedim enant'da aldım o süreç'de yalnız kafama takılan birşey var. Bunları trt şeklinde değil  1 ay kullandım hepsini , haliyle işe yaramadıkları için kestim çünkü benim kafamda ki mantık belki bilgisizliğimden olabilir. Tahlilde yükseldiyse tamamdır şeklindeydi. Acaba ilk etap'da etki etmemesi veya  sistemin bunu tam olarak  testo olarak anlayamaması gibi bi durum söz konusu olabilirmi. 

2.ci bi merak ettiğim şey ise metin abi, Hch'yi decalarca denedim senin sisteminde ki gibi tek seferde 1.500 iteleyip'de aldım. 10000 ui'de aldım.  Hipofiz'in hcg'ye yanıt vermemesi gibi bi durum olabilir mi ? çok daha uzun süreler kullansaydım acaba birşeyler farklı olabilirmiydi.  Benim deneme yanılmalarımda ki süreçler çok kısa kullanrıım 1 ay işe yaramassa keserim mantığı ile ilerledim. Bu konuda ki yorumunu merak ediyorum abi. 

+ Türker fırat denilen arkadaş kortizol'un kendisini bu hale getirdiğini söylüyordu . Ben hiç kortizol acth filan testi vermedim bu süreçden sonra en azından bi onlara baktırmamda  iyi olur mu. Aradan çıkarmış olurum.

Bu konuyla ilgili şöylede bi detay vereyim arkadaşlar , dalgalanmalar sadece haftalarda olmuyor, Gün içerisinde'de oluyor geceleri uyumaya yakın uykumun olduğu saatlerde bi şekilde erekte seviyesi daha iyi oluyor, Ama sabah uyandığımda gün içinde daha kötü bi durumda oluyor. Bunuda neyle bağdaştırabilirim bilmiyorum.

metinav, 26 dakika önce yazdı:

@Cenkayekin34 geçmiş olsun, gerçekten zorlu bir süreç geçirmişsin.Bir çok arkadaş da benzer durumlar içinde veya yaşamaya aday...

Sebepler çok çeşitli olabilir, ama ilk etapta kullanılan steroidlerin steril olmaması ve kullanım şekli planlaması gibi konular var...Vucuda o sıvılarla ne tür kimyasallar ve mikrobik unsurlar aldığımız belirsiz.Zamanla birikerek ve uzun yüksek doz kürlerle bu hastalık aşamasına gelmemize sebep olabiliyor.Önemli olan teşhisi doğru yapmak ve ona göre bir tedavi yolu izlemek.

Libido cinsel istek hormonlarla oluyor.Kişide libido yoksa bunun altındaki neden hormonel yetersizlik yada baskılanma...

Ereksiyon sorununda ise durum, hormonel uyarının ardından oluşan fizyolojik süreçlerin yaşanmaması, kesintiye uğraması...

Onun dışında seninde bahsettiğin gibi bazı hastalıklar ortaya çıkmış ve bu iki süreci engelliyor olma olasılığı var.Prostat büyümesi, prostatit, idrar yolları enfeksiyonu, aktif mesane hastalığı, candida ve papilloma vb. gibi hastalıklar gelişebilir.

Bağışıklığı baskılayan asıl steroid hormonlar kortizol türevi olanlardır.Ve ucuz bol bulunmalarından ağrıları azaltmalarından bu steroidlerin içerisine belli bir oranda karıştırılmaları ve hızlı su tutumu ve iyilik hissi vermeleri sözkonusu...Anabolik steroidler de bağışıklığı baskılıyorlar ve uzun süreler kullanılırsa vucudumuz her tür hastalığa açık hale gelir.Direkt hastalık yapmazlar, fakat zemin hazırlarlar...

Candida mantarının kanser dahil bir çok hastalığın oluşma nedeni olarak görüldüğü bilenen bir şey.Bağışıklık sisteminin bununla mücadelesi için yaşam ve beslenme sistemimizi değiştirmemiz lazım.Bu konuda, vitamin "d" aktif formu bağışıklığı destekleyici en güçlü ajanlardan.Yine ekmek mayasından elde edilen beta glukan da etkilidir.Bağırsak florası seratonin dahil bir çok hormonun üretildiği ortamdır.Ayrıca candidayı sınırlayan ve kontrol eden diğer bakteri suşları olduğu için floranın iyi düzeyde olması önemli.

Sana önerim trt tedavisi uygularsan sadece testo enantat yada ciyopinat kullanman yönünde.

Vucudun hiç bir şey almadan normal seviyede hormon üretiyorsa, dopamin ve seratonin seviyende yeterliyse, sorunu hastalıklarda aramalısın.

Hipo olmak da mümkün, yeterli testo ve aromatizasyon olmadan, beyinde istenen dopamin nor adrenalin seratonin vb. çalışmıyor...Reseptörlere bağlanmıyor veya yeterince reseptör yoğunluğu olmuyor.Bu seksüel doygunluk ve heyecansızlık durumu için dopamin diyeti yapan insanlar var.Hiç bir şeyden zevk tat almayan insanların felsefeleri bile oluşmuş yöntemle ilgili :)

Olayın çok yönlü olduğunu bilmek lazım.Hastalık boyutuna geldiyse önce onun tedavi edilmesi lazım...

Herkes deneyimlerini aktarır ve detayları düşünürsek belki ortaya yeni fikirler görüşler çıkabilir...

İşte şöyle bir sorun var abi, Prostatit hastalarının bunu yaşamasının sebebini araştırdım ki benim prostatit bölgem iltihaplı bu arada test'ler tahliler hatta rektal tuşe bile yaptırdım. Pelvik bölge'de bulunan  sinirlerin üzerine iltihap baskı yaptığı zaman. Libido'da, erekte'de çok fena etkileniyormuş. Hatta anabolikden kötü duruma gelenlerden daha  yüzdesi yüksek bu insanların. Forumlarında geziyorum adamların en büyük semptomlarından biri erekte ve libido. Bunuda pelvik kaslarının bulunduğu bölgede ki sinir iltihabına bağlıyolar.   O yüzden o bölge ilede bi ilişkilendiriyorum uzun süredir. Mesala büyük abdest'in geldiği zaman testisin atrofi durumuna geçmesi sanki bununla ilintili gibi. Onun dışında tam olarak hormonlardan çıkabilmiş değilim bi yanım yine o tarafa kayıyo.

tarihinde Cenkayekin34 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Efeedd    105

@metinav abi hormonal durum iyiyse ve sertlik olmuyorsa bu fizyolojik sıkıntılar beler olabilir açıklayabilir misin lütfen ?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.478
Cenkayekin34, Bir saat önce yazdı:

Abi şu konuda bi fikrini almak istiyorum , ben testosteronun tüm esterlerini denedim enant'da aldım o süreç'de yalnız kafama takılan birşey var. Bunları trt şeklinde değil  1 ay kullandım hepsini , haliyle işe yaramadıkları için kestim çünkü benim kafamda ki mantık belki bilgisizliğimden olabilir. Tahlilde yükseldiyse tamamdır şeklindeydi. Acaba ilk etap'da etki etmemesi veya  sistemin bunu tam olarak  testo olarak anlayamaması gibi bi durum söz konusu olabilirmi.

Evet mesele o zaten...Trt dozu bir iki ampül şeklinde değil...Sallıyorum total testonun 8 değerinde olması için haftalık 155 mg testo gerekliyse, fazlasını almak steroid kürleri gibi ek yükler getirir.3-4 hafta gibi kullanmak ve belirtileri hissetmek gerekli.Eğer östrojenin yüksekse onu da yine kontrol etmek gerekiyor bu trt sürecinde, çünkü fazlalığı da eksikliği de sorun yaratıyor.Bu sadece vucudun testo ihtiyacı için gerekliyse alınmalı.Onun dışında hcg testis faaliyetlerini sürdürmek için haftalık 500-750 iü gibi eklenmeli.Yoksa testisler küçülür veya kasığa çekilir...

Cenkayekin34, Bir saat önce yazdı:

2.ci bi merak ettiğim şey ise metin abi, Hch'yi decalarca denedim senin sisteminde ki gibi tek seferde 1.500 iteleyip'de aldım. 10000 ui'de aldım.  Hipofiz'in hcg'ye yanıt vermemesi gibi bi durum olabilir mi ? çok daha uzun süreler kullansaydım acaba birşeyler farklı olabilirmiydi.  Benim deneme yanılmalarımda ki süreçler çok kısa kullanrıım 1 ay işe yaramassa keserim mantığı ile ilerledim. Bu konuda ki yorumunu merak ediyorum abi. 

Hcg hipofizle etkileşimde değil.Hipofiz olmadan testislerin çalışmasını sağlayan bir sentetik hormon.Hcg sadece testislerini geliştirir çalışmasını devam ettirir sperm oluşumunu destekler vb.Hipofizi doğuştan lh-fsh üretmeyen insanlar ömür boyu hcg kullanmak zorundalar.Hipofiz daha ön aşama için önemli.Çok fazla yüksek dozlar testisdeki hücrelerin ölümüne veya duyarsızlığına neden olabilir.Hcg yi bıraktıktan sonra hipofizin ürettiği doğal hormonların yetmez ve böylece testisler yine küçülür.Azar azar ve uzun süreler kullanılıyor trt içinde...Yerine koyma tedavisi doğal üretim olmadığında, hazır testo ve hcg ile sürdürülme işlemi kısaca, bu yapılanlar.

Cenkayekin34, Bir saat önce yazdı:

Ben hiç kortizol acth filan testi vermedim bu süreçden sonra en azından bi onlara baktırmamda  iyi olur mu. Aradan çıkarmış olurum.

 Kortizol vucudun savunma sistemini baskılayan ve uzun vadede bağışıklık hastalıkları meydana gelmesine sebep olan kronik stresle beraber yol alan bir hormon.Vucudu kaç yada savaş moduna sokan adrenalinle birlikte olağanüstü duruma sokuyorlar.Vucuttaki tüm kanı, şekeri kaslara yönlendiriyorlar.Libidoyu düşünmeyi sindirimi duruduruyorlar.İş stresi kronikleştiğinde libido ve ereksiyon sorunları kaçınılmaz oluyor.Ben yıllarca bunu yaşadım bizzat.Anabolikler kortizolü baskılıyor.Bir şey sürekli baskılandıkça onun reseptör sayıları artar ve baskılayan unsur ortadan kalktığı anda gerilmiş yay gibi tüm gücüyle ele geçirir ortalığı...Pct de yaşadığımız küçülme bu işte...

Cenkayekin34, Bir saat önce yazdı:

Bu konuyla ilgili şöylede bi detay vereyim arkadaşlar , dalgalanmalar sadece haftalarda olmuyor, Gün içerisinde'de oluyor geceleri uyumaya yakın uykumun olduğu saatlerde bi şekilde erekte seviyesi daha iyi oluyor, Ama sabah uyandığımda gün içinde daha kötü bi durumda oluyor. Bunuda neyle bağdaştırabilirim bilmiyorum.

Testo kortizol dopamin vb. çoğu gün içinde dalgalanırlar.Eğer gece uykuya yakın ve nispeten rahatlama sakinleşme modundayken ereksiyon libido daha iyi oluyorsa, gün içersinde baskılayıcı unsurlar (stres-kortizol) daha fazladır diye düşünmek lazım.Sabah saatlerinde vucudu uyandıran ve kan şekerini arttıran kortizol yüksek seviyelerde salgılanır...

Cenkayekin34, Bir saat önce yazdı:

İşte şöyle bir sorun var abi, Prostatit hastalarının bunu yaşamasının sebebini araştırdım ki benim prostatit bölgem iltihaplı bu arada test'ler tahliler hatta rektal tuşe bile yaptırdım. Pelvik bölge'de bulunan  sinirlerin üzerine iltihap baskı yaptığı zaman. Libido'da, erekte'de çok fena etkileniyormuş. Hatta anabolikden kötü duruma gelenlerden daha  yüzdesi yüksek bu insanların. Forumlarında geziyorum adamların en büyük semptomlarından biri erekte ve libido. Bunuda pelvik kaslarının bulunduğu bölgede ki sinir iltihabına bağlıyolar.   O yüzden o bölge ilede bi ilişkilendiriyorum uzun süredir. Mesala büyük abdest'in geldiği zaman testisin atrofi durumuna geçmesi sanki bununla ilintili gibi. Onun dışında tam olarak hormonlardan çıkabilmiş değilim bi yanım yine o tarafa kayıyo.

Prostatit erkeklerde olması çok da zor olmayan bir hastalık.Anal yoldan ilişkiler veya partnerin hastalık sahibi olması gibi durumlarda, mikrop idrar yollarına oradan prostata kolayca girebilir.Daha ötesine böbreklere kadar geçmesi sözkonusu...Sinir hasarı ve nöröpatik iltihaplanmalar ciddi sorunlara yol açarlar.İşin ehli ve yetişmiş bir doktora tüm tetkikleri yaptırmak lazım.Gerekiyorsa farklı doktorlardan da görüş almak iyi olur.Temel bir iki testi yaptırıyor çoğu acemi ve işinden bıkmış doktor, sonra bişeyin yok psikolojik deyip yolluyorlar.Halbuki daha detaylı analizler yapılması gerekli durumlar var...

Prostat basit bir kapıcı değil, ejekülasyon sıvı üretiminden dht üretimine kadar çok fazla libido üzerine görevi olan bir bez.Argo olacak belki ama prostat masajı zevki diye bir şeyden bahsediyorlar...Boş bir bez değil ciddi etkileri var...

Efeedd, Bir saat önce yazdı:

@metinav abi hormonal durum iyiyse ve sertlik olmuyorsa bu fizyolojik sıkıntılar beler olabilir açıklayabilir misin lütfen ?

İnternette bir çok üroloğun sitesinde kısa öz bilgiler mevcut.

Damar problemleri (daralma, damar iç yapısının bozulması sızdırma vb.) olabilir.

Kan basıncı yetersizlikleri

Pelvik bölge kaslarında zayıflama

Ereksiyon için gerekli nos ve enos üretim aşamalarının yeterince gerçekleşmemesi

Gibi genelde fizyolojik somut sebepler olabilir

Özellikle kür yapan insanlarda steroidin oluşturduğu yüksek kan basıncı penil dokulardaki damar yapılarını bozuyor.Ve yine steroidlerin etkilerinden biri olan, yüksek kötü kolesteroldeki artışlardan penil ve benzeri kılcal dokularda plak birikmelerine neden oluyor ve gerekli kan akışı sağlanamıyor.Ereksiyon kalitesi ve sertliği azalıyor zamanla...Detaylı araştırılması lazım...

  • Beğen 2

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
HOPBA01, Bir saat önce yazdı:

Yazını başından sonuna kadar okudum bende ayni sıkıntıları yaşıyorum ara ara ama su aralar iyi gibiyim sabah ereksiyonu bile oluyorum olayin can alici noktasi dogal testesteron seviyesi düşük olup makina gibi olan insanlarla bende karsilastim keşke bu kadar kafa yorum ugrasana kadar bir süre viagra ile idare edip iyice vücuduna zarar vermemen ve penis protez ameliyati olman  daha iyi olurdu olayin psikolojik kısmı da gercekten cok önemli şunu unutmayalim ki bugun variz yarin yokuz benim degerlerime bakilirsa da bende hipo hastasiyim ama isterse 0 ereksiyon olayim eskiden testo alirim hallederim diyordum  gene de vücuduna testesteron sokmak veya hormon türevi vb bir cok zararı var hayatta vücuduma sokmam çünkü çözüm de degil suanki kafa yapim böyle zaten vücut hormonel yapisinda sikinti oluyor birde psikolojik olarak sikintiya düşünce vücut kendini kilitliyor sana önerim bir yeri yapım derken baska yerlerine de iyice zarar vermeden bu olayi bitir bir sürü alternatif var penise iliskiden önce vurulan igneler var,trazodon deneyebilirsin,viagra var en son olmadi ameliyat olursun bende kafayi YEMEK üzereyken isin icinde böyle ciktim yapacak bir sey yok

O kadar kötü durumda değil hocam, Cialis 5 mg ile ben dağ gibi oluyor. Ama işte bu sorunun tetikleyen şeyi bulmak istiyorum.  Abi denediğim şeyler öyle ahamlı çok vucudu sıkıntıya sokan şeyler değil.  Bu sıkıntıları yaşayıp üstüne deca kürü girenler var. Ufak ufak dozajlarla kısa vadeli bi trt yaptım ben.   Bunu düzenli  ömür boyu yapanlar var. Ben sadece sorunun ana noktasını bulmak için ufak tefek deneme yanılmalar yaptım.  4 haftalık kür girip bu hale gelen adam ben birşey denemem artık diyosa oda sıkıntılı bi olay, Bazı şeyler denemeden olmuyor, en basitinden bi endokrine gitsen testo bandın düşükse o dahi trt önericek zaten. Tabi bizim doktorlar ilk önce bi o psikolojik der onu demese ölürler.

@metinav

"Testo kortizol dopamin vb. çoğu gün içinde dalgalanırlar.Eğer gece uykuya yakın ve nispeten rahatlama sakinleşme modundayken ereksiyon libido daha iyi oluyorsa, gün içersinde baskılayıcı unsurlar (stres-kortizol) daha fazladır diye düşünmek lazım.Sabah saatlerinde vucudu uyandıran ve kan şekerini arttıran kortizol yüksek seviyelerde salgılanır..."

Şu kısımda bahsettiğin olay. Evet rahatlama durumunda daha iyi oluyor abi, ve dikkat ediyorum sanki vucut bunun biyolojisini biliyorda geceleri özellikle bunu düzeltmeye calışıyor. O noktada artık yükselen veya düşen hormon ne bilmiyorum ama bunu test etmek istiyorum , Hatta kafamda ki fikir şuydu abi iyi ve kötü olduğum günler tahlil vericeğim bunu hiç yapmadım, en iyi ve en kötü olduğum günler tahlil verip karşılaştırmaya gidiceğim. Ama bunu geceli gündüzlü yapma olayım çok zor sanırım türkiye'de lablar geceleri kapatabiliyor. Özel hastanelerde sanırım bunu yaptırabilirim. 

ayda 1 2 gün o kadar iyi seviye'de oluyor ki sanki eski halimin % 85'inde oluyor o gün ne olup bitiyor anlamlandıramadım. Yediğim yemekler , ogun kü ruh halim bunlarıda baz almak lazım tabi. 

En iyi ve en kötü olduğum saatler ve günlerde tahlil vericem karşılaştırmaya gidicem.

Birde abi sorun eğer hormonelse beni bitiren şu durum oldu, Kür öncesi tahlillerimin ne durumda olduğunu bilmedğim için karşılaştırmaya gidemedim çok kötü bi durum bu. Çünkü doğal  dht ve total testo gibi değerler belki bende normal'de de düşüktü bilemiyorsun.

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferhat82    447
Cenkayekin34, Bir saat önce yazdı:

O kadar kötü durumda değil hocam, Cialis 5 mg ile ben dağ gibi oluyor. Ama işte bu sorunun tetikleyen şeyi bulmak istiyorum.  Abi denediğim şeyler öyle ahamlı çok vucudu sıkıntıya sokan şeyler değil.  Bu sıkıntıları yaşayıp üstüne deca kürü girenler var. Ufak ufak dozajlarla kısa vadeli bi trt yaptım ben.   Bunu düzenli  ömür boyu yapanlar var. Ben sadece sorunun ana noktasını bulmak için ufak tefek deneme yanılmalar yaptım.  4 haftalık kür girip bu hale gelen adam ben birşey denemem artık diyosa oda sıkıntılı bi olay, Bazı şeyler denemeden olmuyor, en basitinden bi endokrine gitsen testo bandın düşükse o dahi trt önericek zaten. Tabi bizim doktorlar ilk önce bi o psikolojik der onu demese ölürler.

@metinav

"Testo kortizol dopamin vb. çoğu gün içinde dalgalanırlar.Eğer gece uykuya yakın ve nispeten rahatlama sakinleşme modundayken ereksiyon libido daha iyi oluyorsa, gün içersinde baskılayıcı unsurlar (stres-kortizol) daha fazladır diye düşünmek lazım.Sabah saatlerinde vucudu uyandıran ve kan şekerini arttıran kortizol yüksek seviyelerde salgılanır..."

Şu kısımda bahsettiğin olay. Evet rahatlama durumunda daha iyi oluyor abi, ve dikkat ediyorum sanki vucut bunun biyolojisini biliyorda geceleri özellikle bunu düzeltmeye calışıyor. O noktada artık yükselen veya düşen hormon ne bilmiyorum ama bunu test etmek istiyorum , Hatta kafamda ki fikir şuydu abi iyi ve kötü olduğum günler tahlil vericeğim bunu hiç yapmadım, en iyi ve en kötü olduğum günler tahlil verip karşılaştırmaya gidiceğim. Ama bunu geceli gündüzlü yapma olayım çok zor sanırım türkiye'de lablar geceleri kapatabiliyor. Özel hastanelerde sanırım bunu yaptırabilirim. 

ayda 1 2 gün o kadar iyi seviye'de oluyor ki sanki eski halimin % 85'inde oluyor o gün ne olup bitiyor anlamlandıramadım. Yediğim yemekler , ogun kü ruh halim bunlarıda baz almak lazım tabi. 

En iyi ve en kötü olduğum saatler ve günlerde tahlil vericem karşılaştırmaya gidicem.

Birde abi sorun eğer hormonelse beni bitiren şu durum oldu, Kür öncesi tahlillerimin ne durumda olduğunu bilmedğim için karşılaştırmaya gidemedim çok kötü bi durum bu. Çünkü doğal  dht ve total testo gibi değerler belki bende normal'de de düşüktü bilemiyorsun.

Hocam bende senle aynı durumdaydım 2-3 haftada testo deca kullanımı sonrası  1 yıl  sıkıntı çekmiştim  düzelmemişti testlerde kortizol vs hep yüksekti sonra ref aralığına girdi düzelen birşey yok herşey tam takırdı düzenli test yapardım felan nafile . Aradan zaman geçtikçe düzelmeye başlamıştı  ve şuan ben  kürdeyim eskisi gibi %100 olmasamda  öyle büyütülecekte bir sıkıntı yaşamıyorum diyebilirim %90 nımda felanımdır veya psikoloji olarak kendimi hep eksik hissediyorda olabilirim anlıyosundur az çok demek istediğimi.mesela  libido olsun o yorgunluk bezmişlik hissi,ereksiyon sorunu  vs vs seni çok iyi anlıyorum çunku aynılarını yaşadım. Şuan uzun süreli kullanmamdanmıdır veya başka birşey mi bilmiyorum ama kürden önce spora max haftada 3 giderdim oda silah zoruyla gibi şimdi libidom iyi diyebilirim birde  nerdeyse 1.5 aydırda spora hiç fire vermeden gittim yani demek istediğim enerji maşşallah yani  boğa gibiyim şuan. Hayata tekrar bağlandım diyebilirim ama şunuda söyliyeyim ben trt felan yapmıyorum bildiğin sağlam dozajlı sağlam kür giriyorum büyük ihtimal uzun süreler kullanacağim 

Ama sen Herşeyi denediysen  son umut olarakta aklındada testo kullnmak varsa trt dozunda veya 1 tık üstü bir dozda uzun süreli testo kullanımının en azından yaşam kaliteni enerjini ve libidonu arttiracağını düşünüyorum bence senin sorunun bağırsak vs değil hastalıkta değil kürle ilgili vucudumuzda birşeyler yer mi değiştir desem nedesem onuda bilemiyorum.Baya takmışsın sen bu duruma.Her şeyi denedim diyorsan dediğim gibi trt dozu uzun süreli testo dene 3-4 ay da olabilir, senin ereksiyon konusundaki  sorununu yavaş yavaş çözecektir gibime geliyor en azından dağa kotu olmazsın.

  • Beğen 2

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Efeedd    105

Ben bi sahte ilaç mağduru oldum, önceden cengaver adamdık kışın t shirt gezerdim bişey olmazdı. İlaçta ne olduysa oldu kürde bi bozuldum şu an ne hal ne yaşama isteği var, bağışıklık sistemim mahvoldu, otoimun hastalığım var. Bir küre girdim hayatım kaydı. Bu ilaçlara ne alıp kattılarsa 2016-2018 aralığında özellikle bir dünya insan bir sürü sorun yaşadı ve yaşamakta.

Bu yerli çakma ilaçları yapanlar kimse makinayı alıp bunları hayvan avlar gibi avlamak lazım. Abi hiç mi vicdan yok bu lanet ülkede bu kadar mı para bürüdü gözünüzü. Varsa benim gibi düşünen bulup basalım indirelim bir iki tanesini bu sahteci tayfanın, ben varım her zaman. Cidden.

  • Beğen 4

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.478
Efeedd, 44 dakika önce yazdı:

Ben bi sahte ilaç mağduru oldum, önceden cengaver adamdık kışın t shirt gezerdim bişey olmazdı. İlaçta ne olduysa oldu kürde bi bozuldum şu an ne hal ne yaşama isteği var, bağışıklık sistemim mahvoldu, otoimun hastalığım var. Bir küre girdim hayatım kaydı. Bu ilaçlara ne alıp kattılarsa 2016-2018 aralığında özellikle bir dünya insan bir sürü sorun yaşadı ve yaşamakta.

Bu yerli çakma ilaçları yapanlar kimse makinayı alıp bunları hayvan avlar gibi avlamak lazım. Abi hiç mi vicdan yok bu lanet ülkede bu kadar mı para bürüdü gözünüzü. Varsa benim gibi düşünen bulup basalım indirelim bir iki tanesini bu sahteci tayfanın, ben varım her zaman. Cidden.

Geçmiş olsun

Vicdan ne gezer dertleri sadece para pul kazanmak...Bağışıklık çok önemli, vucudun her türlü patojenle ve toxic kimyasalla savaşması için iyi olmalı.Herkes d vitamini kullanın diyor bozuk plak gibi.Ama araştırınca d vitamini almanın, süreci geliştirmediğini gösteriyor çoğu insan için.Kendimde yıllardır kullanıyorum ara ara ve denize gittiğim ve güneşlendiğimle yaşadığım hissin etkinin yanından bile geçmedim hiç.Çevremde bir kanser durumu olduğu için araştırıp aldığım d vitamininin aktif formunu kullanmaya başladım ve tuhaf bir iyilik hali yaşatıyor.Bir ay kullanıp ara vericem, özellikle bağışıklık sorunlarından gelişen kanserler ve kas iskelet zayıflığı için kullanılabileceğini düşünüyor uzmanlar...

  • Beğen 2

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Marimain    52
Cenkayekin34, 9 saat önce yazdı:

Öncelikle konuyu açmamın sebebi süreç hakkında bütün forumu bilgilendirmek olucak, Forumdan bi kaç kişi ilede bu konuyu detaylı olarak dışarıdan inceleyip deneme yanılma yöntemleri ile çözmeye calışıyoruz. 

Bundan 3 yıl önce haftalık 750 mg sustanon , cypionat , masteron kürüne girdim, Kürün bitmesine 3 veya 4 hafta kala aniden bi gece makina kapandı, böyle bi metafor kullandım ama sanki makina aniden kapandı. Kürün bitmesini bekledim bi sonuç değişmedi. Kür sonrası sustanonun vucuttan  yarılanma ömrünün geçmesinden sonra 16.gün pct'ye başlandı. 15 gün boyunca gün aşırı 200 mcg hcg kullanıldı, 20 klomen 40 nolvadex alındı. Klomen 30 gün boyunca alındı nolva ise 40. En ufak bi çözüm olmadı sorunlarım devam ediyordu. Neyse doğal olarak toparlanma sürecine girelim beklemede kalalım dedik aradan 4 5 ay geçti hala sıkıntılı durumda, O noktada yaşamaya başladığım semptomlar yan etkiler şunlardı testis çekilmesi atrofi yaşıyordum, Bunun üzerine gelen tahlilerde lh ile fsh 2 bandında geliyordu testo ise 2 - 8 arası 4 geliyordu. Bunları yaşıma varsayarak düşük varsaydım. Tekrar hcg + klomen döngüsü uyguladım kendimce bu sefer forumda metinav abinin konularından ve bi kaç kişiyle konuştuğum gibi uygulayıp tek seferde 1500 ui vurdum prengly'i günlük 50 klomen almaya başladım. Atrofide anlık olarak düzelmeler oldu, 2 tane 5000 ui bitirdim, testisler salınık halini boyutunu geri aldı ama bu süreçde bunları kestikten sonra aradan 2 ay geçti tekrar atrofiler oluşmaya başladı ufaktan, hcg ile bu iş olmayacak diyip bi endokrine gittim, Adamın başını ağırttım hatta doktor bana sen normal bi hastaya bilgisin hayırdır niye bu kadar araştırdın ayağı bile cekti , o testonun normal seviyelerde olduğunu söyleyip yinede çok sorun yaratıyorsa bi trt deneyelim dedi. En uzun esterli olan nebido'dan yazdı 250'lik ti sanırım , vurduk 1 ay geçti hiç birşey değişmedi. Tahlillerde oynamalar oluyor. Klomen prengly aldığımda lh 8'i gördü ama yinede sorunları yaşamaya devam ediyordum.

Bu döneme kadar işler yolunda gitmeyince psikoloji zaten harap olmuş duruma girdi + yabancı forumlar hemde tr forumlarında çözüm için araştırmalar yapıyordum.

en kıl olduğum nokta ise 4 yıl okuduğum psikoloji bölümüne üstüne 20 seminer psikanaliz almış biriyim " doktorların ve insanların psikolojik bu demesiydi" hayır yaşadığınız hiç birşey psikolojik değil onu kafanızdan bi çıkarın oturduğunuz yerde doğal olarak  1 2 yılda'da düzelmeyeceksiniz öyle bi ütopya yok.

Bu süreçde benzeri sorunu yaşayan baya bi kişiyle irtibata geçtim bunlardan 1 tanesi çok yakın arkadaşım oldu selam söylüyorum onada okuyor buraları. O dönem yaşadığımız semptomlarda erekte ve libido'dan ziyade bi kaç şey daha eklendi vucudum alerjen oldu urtiker atağı geçirdim ve sakalkıran oldum, eyvallah bunlar stressden olabilecek şeyler bağışıklık ile alakalı. Ama aradan 3 4 ay daha geçmeye başladı otoimmun hastalıkların bi coğunu yaşamaya başladım  o noktada birşeylerden şüphelenmeme rağmen hala hormonlar üzerine oynuyodum 1.5 yıl bekledim hiç birşey olmadı bu süreçde ise prengly hcg ara ara kullandım. Bu noktadan sonra dedim bu iş olacak gibi değil testosteronun esterlerini denemeye başladım ilk priponat aldım 2 günde bir tahlillerde 1800 üstü geliyodu rakamlar hem total hem serbest testo uçuk, yinede sorunlar devam ediyordu. Kendimi deneme yanılma tahtasına çevirdim o sürede peşine sustanon ile bu sorunu yaşadım diyip haftada 250 mg sustanon almaya başladım tahlilde rakamlar yine mükemmel o sırada testoları geçtim e2,prolaktin bunlarla bile sürekli oynuyorum düşürüp yükseltiyorum yok birşey değişmiyor. Ve bunu sadece deneyen ben değilim bahsettiğim arkadaşım olan kişide aynı şeyleri yapıyor. Aradan yarım yıl daha geçti benim sorunlarıma bu sefer gün içinde aşırı derecede yorgunluk , brain fog "sisli, puslu" beyin diye geçer ingilizcede. Etrafı anlamlandırama buğulu görme gibi yan etkilerde geldi. Ama öyle bi yorgunluk ki hiç birşey yapmama isteği. Ben eskiden arkadaşımla cafeye kahve içmeye giderken mutlu olurdum , şimdi kalkıp dünyanın en güzel yerine tatile götürseniz yüzüm gülmez bu psikolojik bi durum değil. Yaşadığım yan etkileri araştırdığım noktada kendimi steroid forumlarından çok prostat forumlarında bulmaya başladım, Etkilere bu sefer makatta yanma , idrarin tazikli çıkmaması  , bağırsak kısmında huzursuzluk gibi şeyler eklendi. Aynı sorunlar irtibatta olduğum kişilerde yaşamaya başladılar ilk ben yaşadığım için onlarda yoktu sonradan onlarada gelmeye başladı aynı şey. En önden ben gidiyodum. Bildiğiniz otoimmun hastalıklar başlamaya başladı. Testosteronun bütün türevlerini , hcg, klomen aklınıza gelebilecek bütün pct kombinasyonlarını hem kısa hem uzun vadeli uyguladık hiç birşey olmuyor, Hatta @metinav abinin konularından gördüğümüz kadarı ile triptorelin'i bile denedik. Olan şey şu atrofiyi kullandığın süreçde toparlıyor bıraktıktan 1 ay sonra tekrar başlıyor. Sanki vucut şuan bulunduğu bozuk hali normal hali olarak algılamışta sonradan düzeltmek  için bu haline çekiyormuş gibi.

Sorunlar şöyle yaşanıyor, 1 hafta çok iyi oluyoruz , 1 hafta bok gibi. 1 gün çok iyi bir çok  kötü. Sürekli dalgalanmalar halinde, Ben bunun üzerine prostatit muyanenesi olmaya gittim lokosit sayım yüksek çıktı, Forumda erekte ile yaşanılan yan etkilerin % 90'nı prostatit hastaları yaşıyor forumlarına girip bakabilirsiniz.  Artık bu noktada işi hormonlardan çıkarmaya başladım düşürüp yükseltmediğim yemin ederim tek hormon kalmadı dht ile bile oynadım. Yaşadığım sorunlara bağırsak ve idrar sorunlarıda eklenince bu sefer gerçekten bağırsakdan şüphelenmeye başladım, Makatta rahatsızlık hissiyatı , idrarin eskisi gibi şırıl şırıl akmaması , testisin gün içinde çekilmesi ki büyük tuvalet geldiğinde testisler kesin çekiliyor direk sağ testisim kasığa kadar çıkıyor. Bu sorunları bahsettiğim arkadaş'da yaşamaya başlayınca doktora görününce kolonoskopi yapılmış patoloji sonuçları gelince ülseratif kolit hastalığı pozitif çıktı, Ben ise biraz parasal yönden sıkıntılar çektiğim için yaptıramadım en kısa zamanda bende yaptıracağım çok büyük bi yüzde pozitif gelicek bende'de başka konuştuğum kişilerinde bağırsakla alakalı problemleri çıktı. Bunun üzerine yabancı bi kaç endokrin konularına + youtubeden videolar izledim, Türkiye'de bunu yaşayanlardan biride türket fırat bi videosunda bundan bahsediyordu  kullandığı bi marka yüzünden bağışıklığı cortlayınca hergün kapı kapı doktor gezmiş. Konuyu şuraya getiriyorum son  5 6 yıldır piyasada olan ilaçlarda ya bi bok var bu her ney bilmiyorum ama hormonlardan ziyade bağışıklığın anasını ağlatıcak şeyler var o ürünlerin içinde.  Kullandığım süreç ve sonrasında bağışıklık sistemim bende ve diğer arkadaşlarda olduğu gibi kendi antikorlarına saldırmaya başladı bu noktada çok ciddi sorunlar oldu bütün hastalıklara kapı açmaya başladı bağışıklık sistemi. Öncelikle benzeri sorunlar yaşayn arkadaş varsa çok acil immünoloji'ye koşup endoskopi , kolonoskopi yaptırsın.  

Bu konuyla ilgili bi çok platformda araştırma yaptım anabolik steroidlerin bağışıklık sistemi ile yakından ilişkisi hem var hemde bağırsakla var benim bilgi ve deneme yanılma ile geldiğim nokta budur daha ötesine gidemedim o yüzden konuyu okuyan arkadaşlar'dan da süreçlerini yaşadığı semptomları , benzerlikleri denediği şeyleri öğrenebilirsek en azından bu konu üzerinden bu süreci beraber yönetelim. İngilizce seviyem çok aşırı iyi olmadığı için zorlanabiliyorum ama bağırsaklar ile ereksiyon libido + steroidlerin ilişkisini olarak olarak araştıyorum ben bu işin hormonlarla alakalı olmadığını düşünüyorum, Eğer tipik bi hipogonadizm hastası olmadıysak primer veya diğer türevi 3 yıl  gibi bi süreçde en azından %90'nımızı bulmamız lazımdı kendi düşünceme göre hatta konuştuğum bi doktor eğer evrime inanıyorsan doğal olarak ilaçları istediğin kadar kullan bıraktıktan sonra eski halini almaya oynayacaktır demişti çok yaşlı bi birey değilsen diye ama gram gelişme yok.  

 

Yaşadığım süreci bağırsaklarla ilişkilendirmemin net sebeblerinden birisi ise makat bölgemi iyi hissetmediğim zaman , idrarim tazikli gelmediği zaman testislerde çekilme oluyor ve testislerin çekildiği gün erekte ve libido durumum berbat oluyor. İyi olduğum günde 3 5 salladığım günlerde ise bu sorunları yaşamadığım günler oluyor. Artık o kadar tecrübelendim ki testislerim en ufak çekilmeye yakın bi durum gösteriyosa makat bölgemde rahatsızlık hissediyorsam o günden sonraki 5 gün berbat bi durumda olabileceğimi anlayanbiliyor ve ilişkiden kaçınıyorum.

 

Bu noktaya kadar benim size aktarabileceğim süreçde yaptıklarım tamamen bunlar prostatit hastalarının en büyük sorunlarından birisi ereksiyon ve libido bu arada.  Forumda son 2 yıldır bir sürü konu gördüm düşük dediğimiz total testosteron seviyeleri ülkenin % 80'inde var sadece 5 6 tane kendi yaşlarımda arkadaşlarımı götürdüm heriflerin testosteron seviyesi benimkinden kötü çıktı ama makina gibiler. Demem o ki sorunu sadece hormonlarda aramayın konu açanların hiç biri hormonlarla bi sonuca ulaşamamış zaten bağırsaklar ve bağışıklık sisteminede bi bakının derim + prostatit. Kısacası immun hastalıklar.

Candina mantarı ile alakalı bir sürü şey araştırdım sadece diyetini yapıp denemedim ama bildiğim iyi birşey var düzgün vegan bi diyeti uyguladığım 2 hafta oldu o 2 hafta eski halim gibi olmasada iyi bi ruh halim ve erektem vardı. 

İşin içinden çıkamadığım tek nokta sorunu sağlayan şeyin hala ne olduğu ve hala araştırıp deniyorum. Hiç birşey yapmayın bekleyin diyenler "bence" yanılıyolar bekleyince birşey düzelmiyor  hiç birşey yapmadan'da bekledim olmuyor eğer ortada bozulan birşey varsa onun düzeltilmesi lazım yerine koyulmassa + 20 yıl erectil sorunu yaşayan insanlar forumlarda, Sadece testo türevleri bunu yapmaz'da demeyin yapıyor abicim eline deca değmemiş haftalık 300 mg testo ile dağılan bir sürü insan var.

 

Kardeşim öncelikle geçmiş olsun bende deca disk oldum 4 defa pct yaptım 2 yıl oldu zamana bırakmak dedigin gibi bi işe yaramıyo 2 yıldır total testo 380-420 arası gidip geliyo ne yükseliyo ne düşüyo genel hormon değerlerim iyi ama senin dedigin gibi bazen çok iyi genel hiç yok ama mastürbasyon yaptıgım zaman 3-4 saat sonra yine iyi gibi oluyo 1 gün bile boşalmayınca penis direk kesiliyo ereksiyon kayboluyo eskisi gibi oluyo vücut sanki hiç üretim yapmıyor ama yapınca 2-3 kere boşalabiliyom fsh 1.13 günde 25 mg klomen 90 gün kullancam bakalım yarın sipermiogram testi yaptırcam sonucunu merak ediyorum fsh kendini toparlarsa 1 tık daha iyi olurum diyorum ama hiç ümidim kalmadı eski halime dönecegime dair çinko ginseng keçiboynuzu pekmezi gibi takviyelerden kullandıgımın haddi hesabı yok napacamı bilmiyorum yohimbe aldım burak abiden 2 gün oldu başladım şuanlık bişi yok 10 gün sonra libido felan etkileri başlıyomuş köklümü düzelir geçici bi libidomu saglar hiçmi etki etmez bişi diyemiyorum Allah herkesin gönlüne göre versin inş tez zamanda saglıgımıza kavuşuruz çok geçmiş olsun eger benim durumumdan dolayı bi fikir vermek istersen yada isterseniz çok memnun olurum.

@metinav @agfitness @Bay-T

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

5 Htp ve tyrozin takviyelerini denedikten sonra bende baya düzelme olmuştu. Seratonin ve dopamin hormonları ile ilgisi kesinlikle var ereksiyon sorununun.

 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ANABOLIZAN    17

Düzenli GH kullanımı (şahsi görüşüm) çözüm olabilir bu sorunları yaşayan kişilerde. GH bence tamamen vucudun dengesini sağlayan hormon. O güneşli günlerin havasını yaşama daha böyle 4K görüntü rüyalarda yaşam kalitesinde yükselme hormonların işlevlerini eskisi gibi yerine getirmesi için GH şart. Bu konu üzerindede durulmalı. GH hormonların verimini etkisini ciddi anlamda yükseltiyor. 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ahmet14    4
Cenkayekin34, 06.09.2020 - 15:03 yazdı:

Şunuda belirteyim, Doğal yöntemlerde denemediğim şey kalmadı benim aspartic acid'den tutun , keçiboynuzu kazanını yutmuşuğum var, Uzun süre tribuluslar , zmalar , aklınıza gelebilecek neler neler, Hiç bi işe yaramadılar sadece anlık olarak toparladıkları için işe yaradığını sanıyoruz. Kullanmadığım bitki türevi birşey kalmadı. provironlar filan çerez niyetine almışlığım var hiç birşey düzelmedi.

Bende de var ayni sorun nebido kullanmistim hipoganadizm hastasi oldugum icin  doktor vermisti ilk kullandigimda sertlesme olmadan bosalma olmustu bende tabi doktora gitmistim endokrolojiye ve urolojiye gittiklerimde prof'tu ben dedim hastayken daha iyiydim hocam simdi sertlesme yok libido yok demistim oda bana psikolojik demisti yav nasil dedim bunun psikolojik bir sorun olduguna inanmami isterler bende basladim tabi arastirmaya sonra turker firati buldum bende Adam biliyor gercekten deneyimli biri neyse o bir paylasiminda soyle demisti beni ogrencim ariyor hocam benim libidom gitti bende proviron al diyorum diyordu serbest testesteron yukselmesine karsin bende dedim alayim gittim eczaneden aldim provironu basladim kullanmaya test bile yaptirmadim 1 hafta sonra kan testi yaptirdim ve sonuc 30 cikti 0 ile 28.28 olmasi gerekirken daha sonra turker hocaya msj attim bana Sabah aksam almami soyledi ve tekrar test yaptigimda serbest testom normal degerlere gelmisti daha sonra bana propianat onerdi Ben bunu kullanirken lh testi yaptirdim ve lh normal araliktaydi gidip Mr cektirdim ve sonuc temiz cikti artik hasta da degildim ve suan hic bir ilac kullanmiyorum ki zaten kullanmazdim eger hasta olmasaydin suan son test sonucumda free testom 11.8 cikti total testom 2.98 Ben inaniyorum hicbir ilac kullanmadan duzelecegime cunku suan ereksiyon olabiliyor ve libidom dalgalida olsa fark ediliyor vucut yavas yavas kendini toparliyor once serbest testo yukseliyor sonra dht ve en son olarak total testo cunku vucutdaki diger hormanlari total testo besliyor gibi geliyor bana once onlar yukselecek ve ardindan total testesteron bende lh 4.57 buda benim testislerimin calistigini varikosel olmadigimi gosteriyor psa 0.64 buda prostate olmadigimi gosteriyor.bendeki isteksizlik ve erektil bozuklugunu yapan steroid ise beni nasil duzeltecek mantigi ile kullanmiyorum kullanmiyacagim bu arada hcg(pct)de yaptigimi belirtmek isterim ama bir ise yaramiyor Ben vucudumu oluruna biraktim er yada gec pes edecektir bir yerde dengeyi bulacaktir.dilerim Allah herkesin sifasini verir.

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Efeedd, 06.09.2020 - 20:58 yazdı:

Ben bi sahte ilaç mağduru oldum, önceden cengaver adamdık kışın t shirt gezerdim bişey olmazdı. İlaçta ne olduysa oldu kürde bi bozuldum şu an ne hal ne yaşama isteği var, bağışıklık sistemim mahvoldu, otoimun hastalığım var. Bir küre girdim hayatım kaydı. Bu ilaçlara ne alıp kattılarsa 2016-2018 aralığında özellikle bir dünya insan bir sürü sorun yaşadı ve yaşamakta.

Bu yerli çakma ilaçları yapanlar kimse makinayı alıp bunları hayvan avlar gibi avlamak lazım. Abi hiç mi vicdan yok bu lanet ülkede bu kadar mı para bürüdü gözünüzü. Varsa benim gibi düşünen bulup basalım indirelim bir iki tanesini bu sahteci tayfanın, ben varım her zaman. Cidden.

Dışardan testo alımı bağışıklık sistemini baskılar bu tarz şeyler için ek olarak beta glukan -C vitamini almalısın.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Efeedd    105
steroidnediryahu, 4 saat önce yazdı:

Dışardan testo alımı bağışıklık sistemini baskılar bu tarz şeyler için ek olarak beta glukan -C vitamini almalısın.

İlk kürüm değil daha öncede kür yaptım. Mevzu kür yan ekisi değil ilacın içine ne attılarsa bu kürde yamulttu beni.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
zuldorg    12
Marimain, 07.09.2020 - 00:08 yazdı:

Kardeşim öncelikle geçmiş olsun bende deca disk oldum 4 defa pct yaptım 2 yıl oldu zamana bırakmak dedigin gibi bi işe yaramıyo 2 yıldır total testo 380-420 arası gidip geliyo ne yükseliyo ne düşüyo genel hormon değerlerim iyi ama senin dedigin gibi bazen çok iyi genel hiç yok ama mastürbasyon yaptıgım zaman 3-4 saat sonra yine iyi gibi oluyo 1 gün bile boşalmayınca penis direk kesiliyo ereksiyon kayboluyo eskisi gibi oluyo vücut sanki hiç üretim yapmıyor ama yapınca 2-3 kere boşalabiliyom fsh 1.13 günde 25 mg klomen 90 gün kullancam bakalım yarın sipermiogram testi yaptırcam sonucunu merak ediyorum fsh kendini toparlarsa 1 tık daha iyi olurum diyorum ama hiç ümidim kalmadı eski halime dönecegime dair çinko ginseng keçiboynuzu pekmezi gibi takviyelerden kullandıgımın haddi hesabı yok napacamı bilmiyorum yohimbe aldım burak abiden 2 gün oldu başladım şuanlık bişi yok 10 gün sonra libido felan etkileri başlıyomuş köklümü düzelir geçici bi libidomu saglar hiçmi etki etmez bişi diyemiyorum Allah herkesin gönlüne göre versin inş tez zamanda saglıgımıza kavuşuruz çok geçmiş olsun eger benim durumumdan dolayı bi fikir vermek istersen yada isterseniz çok memnun olurum.

@metinav @agfitness @Bay-T

dostum merhaba deca dick e yohimbe ile kalıcı bir çözüm sağlayabildin mi? bende aynı dertteyim de?

Pokerface006, 07.09.2020 - 01:59 yazdı:

5 Htp ve tyrozin takviyelerini denedikten sonra bende baya düzelme olmuştu. Seratonin ve dopamin hormonları ile ilgisi kesinlikle var ereksiyon sorununun.

 

merhaba sizde deca dick mağdurumydunuz? 5htp ve tyrozin ile kalıcı bir çözüm sağlayabidiniz mi? ve ne kadar süredir sıkıntı yaşıyordunuz? saygılar...

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Marimain    52
zuldorg, 29.11.2020 - 19:34 yazdı:

dostum merhaba deca dick e yohimbe ile kalıcı bir çözüm sağlayabildin mi? bende aynı dertteyim de?

merhaba sizde deca dick mağdurumydunuz? 5htp ve tyrozin ile kalıcı bir çözüm sağlayabidiniz mi? ve ne kadar süredir sıkıntı yaşıyordunuz? saygılar...

Kullanmaya başladıktan 10 gün sonra felan sertleşme ve isteklilik biraz düzeldi 2 kutu aldım son hafta süperdi libido bakımından 2 ay oldu biteli bence kalıcı olarak biraz faydası oldu ama tamamen degil bence 2 kutu deneyebilirsin arginine ile kombine yap ben yapmadım kimsede söylemedi sonradan ögrendim bide yatmadan önce 1 şeker kaşıgı ginseng ve keçiboynuzu tüketmende fayda var  @Loving burak abiden yohimbe temin edebilirsin 

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ozinosky    5

Nandrolone yani deca'nın vücuttan atılma süresi tamı tamına tam 18 aydır! deca dick aslında progesteron yükselmesi yüzünden olmaz..decanın DHN ye dönüşmesinden kaynaklanır yani ''Dihidronandrole'' bu dihidronandrolone DHT denilen herkesin adını duyduğu hormonun yerini 5 alfa redüktaz enzimi ile ele geçirir ki DHT penis ereksiyonu için nox tutulumu açısından çok çok önemli bir androjendir.DHN DHT YE göre çok daha zayıf bir nox tutumu sağlar o yüzden ''deca dick'' yaşarsınız ve bu tam 18 ay devam eder..Bunun önüne geçmek için Finasteride kullanmanız lazım,supplement olarak ise ''arginine ve pycnogenol'' kombosu oldukça fayda sağlar,araştırmanızı tavsiye ederim,sağlıcakla..

 

tarihinde ozinosky tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Merhabalar,

Birincisi bu yaşadığın sorun psikolojik değil, doktorların psikolojik demelerinin sebebi altında yatan bir sebep bulamamaları veya yeteri kadar detaylı incelememiş olmaları, bu noktada yaklaşımları kesinlikle yanlış şimdi senin bir yerin ağrıyor diyelim ağrının bir sebebi var ama inceleme yapıp bulamadık o ağrıya psikolojik teşhis mi koymalıyız?

Bu konular üzerinde çalışan bir spor hekimi bulmadığınız sürece diğer doktorlar sorununuza çözüm bulamaz, konudan habersizler, çoğunu 4-5 sene standart tıp eğitimi alıp terim ezberleyip otomatik olarak ilaç kitleyen vatandaşlar olarak görüyorum. Çoğunun sosyal yetenekleri yok. ''herşeyi biliyorum'' cahilliğiyle bizim gibi arkadaşlara bırak yardımcı olmayı dinleyip dinledikleri hasta hikayesini bile yorumlayabileceklerini düşünmüyorum ki sen hikayeni anlatmaya başladığında çoğu dinlemiyor bile. Yaptıkları şey özet olarak şu, bir vaka havuzu var yani gelmiş geçmiş doktorların tüm tecrübeleri, bu tecrübeye göre biz bu durumda şunu yaparız diyorlar, farklı bir sorununuzun olabileceği çoğu zaman göz önünde bulundurulmuyor bile. İş yoğunluklarını da göz önünde bulundurunca herzaman bir vaka üzerinde detaylı düşünmeye vakit kalmıyor tabi.

Bunun yanısıra şu keko dayıları ne olur dinlemeyin, adam tecrübe diye etrafa yanlış bilgi saçıyor, kas yığınını görüp bu adam biliyor diyen müridleri de türemiş. Hormon sisteminden falan bahsediyor tam bir fiyasko :D  biliyormuş gibi sallaya sallaya mantığa oturtmaya çalışıyor eminim benimle birlikte bu konulara azıcık vakıf kişiler zaten adamla dalga geçiyorlardır, mantıklı sallayarak çıkarımda bulunuyor. Gerekirse cümle cümle de örneklerim.

Yaşadığın soruna gelecek olursak arka arkaya kürler yapan biriyim, decadan çıkıp trenbolone, trenbolone dan çıkıp tekrar decaya giriyorum bırak ereksiyon sorununu ne kürde ne de aralarda ereksiyonumda küçücük bir azalma bile olamaz buna izin vermem. Tamamen kontrolün elimde olması ve senelerin tecrübesiyle alakalı. Seneler önce haftada 2-3 tadalafil ile idare ettiğim dönemler de olmuştu, yani hiç sorun yaşamadım değil. Bir çok konuda söylediğim tek şey var hep tekrarlıyorum, hormonları baskıladık tekrar aktive ettik falan bu esnada konu sadece hormonlar değil, hormonların ilerlediği hormon kanalları, yapılardaki kan damarları, kan içeriğindeki değişimler, kan akışındaki değişimler, reseptörlerin duyarlılıklarının değişmesi gibi durumlar tümüyle etkili şeyler. En basitinden örnek vereyim küçücük bir varikösel yani testis içerisindeki damar genişlemesi %10-15 ereksiyon kaybına sebep olabiliyor, daha ilerleyen aşamalarda bu oran çok çok artabiliyor. Kan konponentleri çoğaldığında kanın içerisindeki katı cisimler arttığında ereksiyona etki edebiliyor. Ayrıca ereksiyon sadece kanın penise dolması değildir, cinsel organlarda da reseptörler var ve uyarılmaları gerek. Bilindiği üzere sertleşme iki şekilde oluyor, beyinsel ve penisteki aferrent serbest sinir uçlarının uyarılmasına bağlı olarak, eğer bu iki şekilde uyarılma oluyor ve tam sertleşme olmuyorsa bu psikolojik değil net.

Bekleyin demelerin sebebi, tıpta fizyolojik sürece bırakmak anlamındadır, düzelir mi? eğer yapılarda hiçbir sorun yoksa düzelir, doktor bu kısmı ekledimi anlatırken bilmiyorum, evrim konusunda haklı, mikro evrim daha hızlı ilerler bunda da hem fikiriz yapıda oluşan sorun varsa beklemek uzun sürebilir. Mesela kontrolsüz kan basınçlarının olduğu kürlerde yapı hasarı kaçınılmaz, kanın gittiği heryerde, en basitinden en çok üzerinde durduğumuz böbreklerde. Kan basıncı o kadar artıyorki bazı kullanımlarda adamın burnu kanıyor, gözleri kanlı geziyor, teni kıpkırmızı, duba gibi şişmiş. Ve en ironik olan da bu adamlar 3-5 ay öyle gezdikten sonra su atınca hooop hiçbir şey olmamış gibi eski fit sağlıklı hallerine dönmeyi bekliyorlar.

Söylendik ettik önerim belki şu olabilir, aktif cinsel hayatın varsa 5mg tadalafil kullanabilirsin 2-3 günde bir, ilacın etkisi geçtikten bir süre sonra dahi penise akış olduğunu hissediyorsun, ne kadar kısa süreli bir tedavi gibi görünse de kontrollü kullanımı faydalı olabilir, hatta doktoruna bu konuda danışabilirsin. Genelde uzun süreli uygulamalarda 2,5-5mg küçük dozlar kullanılabiliyor, 10-20mg lik kullanımları da mevcut, araştırmanı ona göre yapabilirsin.

Geçmiş olsun tekrar.

 

 

  • Beğen 3

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×