Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

recocann

Ghrp 6 tek başına kullanımı

Önerilen İletiler

recocann    0

Merhaba tek başına ghrp6 kullanacağım daha önce anabolik yada peptid kullanmadım 2.5 yıldır bu sporla uğraşıyorum bu peptidin tek başına kullanımı gözle görülür etki eder mi buna vereceğim paraya değer mi sizce bunu merak ediyorum. 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Darknessot    27
agfitness, 4 dakika önce yazdı:

Ghrp6 ne olduğu ne işe yaradığı konusunda @Loving zaten gerekli bilgilendirmeleri yapmıştı. Arkadaşlar tek başına x, y adı fark etmez ne kullanırsanız kullanın en düşük etkileri görürsünüz. Ya şöyle düşün en basit; sadece tek el ile mi bir günde hızlıca işleri halledersin, daha rahat ve kolay. Yoksa iki el ile mi yoksa yanında birisi olsa o da ellerini kullansa?

 Mantık çok basit. Ghrp6 takviye peptid türüdür. Kas inşaasından ziyade acıktırmasıyla leptin hormonu kontrolüyle meşhurdur. Kurt gibi acıktırır sen de yeme içmeye zorlanmazsın böylece daha çok kalori alarak sana yardımcı olur. 

Eğer ben tek başına onu alıcam, yağ yaksın bi yandan bi yandan kas yapsın diyorsan, uyan şimdi tam sırası kahvaltı hazır ;)

Sağlıklı sporlar...

Hocam kusura bakmayın konu içinde size soru soruyorum ben normalde iştahı baya iyi olan biriyim 2 saate bi yemek yiyebiliyorum iştah problemim yok yani 10 saate 1 kilo tavuk 200 gr antirikot 900 gr patates 300 gr basmatiyi bitirip hala açıkıyorum sizce gereği varmı bana ghrp6 kas inşasından ziyade açıktırma özeliğinden bahsetmişsiniz de ondan soruyorum 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
boss41    91

Ghrp 6 nın vermiş olduğu açlık tüm gün sürüyormu yoksa kısa süreli ama aşırı bir açlık hissimi veriyor ?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
weldan    157
agfitness, 06.09.2020 - 15:22 yazdı:

Ben kullanmadım fakat kür bir kaç sene önce kür dönemi salonda yanımda çalışan genç bi yardımcı antrenör bi dönem ghrp6 eklemişti ve enjeksiyondan 15-20dk sonra açlık bastırmaya başlıyordu 2-3 saat etki gösteriyordu. Çocukla tavuk pilav yiyorduk ben pes diyordum çocuk hala abi çok tuhaf midemde sanki delik var gibi bi tabak daha yiyesim var diyodu. Ama her enjeksiyondan sonra açlıktan gözü kararmış gibi iftarı bekleyen insan gibi eli ayağı titreşiyodu dudakları kuruyodu. İnsülin seviyesi düşüyodu görünüşe göre ben bu sebeple sağlıklı bulup da hiç kullanmadım şahsen ama çok merak eden @Loving den temin ederek bir kaç flakon deneyebilir, dikkat edin dışarıda ghrp6 diye insülin satan çok adam var ve çok tehlikeli ölüme kadar götürür.

Sağlıklı sporlar...

Arda kesinlikle haklı. Dışarı da ghrp6 yerine insülin satanları bende duydum. Adamlar ne yaptıklarının farkında değiller. Karşısındaki insanın ölümüne bile sebep olurlar ki bunu herhalde hafife alıyorlar. İnsanların bu kadar cesur olmasını inan aklım almıyor. 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: Tunahankrc
      Ghrp 6 kullanıma açıldıktan sonra ne kadar zaman saklanır doğru şartlarda
    • Yazan: shX648
      Abiler 5mg bodytech ghrp-6 flakonunu 5 ml su ile kurduğumda 
      günlük 200 mcg kullanım için insülin enjektörüne kaç ıu çekmem gerekiyor 
    • Yazan: emreg
      Abilerim kardeşlerim selamlar,
      Forumu çok eskiden beri takip ederim, kayıt olup bir şeyler karalamak yeni nasip oldu. Yeni kür planlamam için değerli fikirlerinizi almak istedim.
      Kendimden özetle bahsetmem gerekirse yaşım 23, şuan için 68 kiloyum, boyum 174. Şöyle ki 5 senelik bir bodybuilding geçmişim oldu daha genç yaşlarımda.15 yaşımdan 20 yaşıma kadar salonda yatıp kalktım diyebilirim, övünmek gibi anlaşılmasın lütfen ama iyi çalışırım, öğün kaçırmam ve kafama koyduğumu yaparım. Çeşitli kürler yaptım. Testo, bolde, deca, danabol ve düşük dozlarda tren kullanımım oldu. Çok araştırıp okumayı severim, bundan sebep kürlerimi hasarsız atlattım diyebilirim. 19 yaşımda pick yaptığım zamanda 95-96 kilolara kadar çıktım, 46 47cm kol ölçüm vardı, tabii ki vücudumda yağ ve su vardı, define ölçülerim değildi bunlar ama fazlasıyla iri ve güçlüydüm. 19 yaşımda 180kg deadlift ile set yapardım  
      3 seneye yakındır idman yapamıyorum. Bazı problemlerden dolayı iyice dağıldım, yoğun ve uzun süren alkol kullanımım oldu, 58 kilolara kadar düştüm bu sene başında, düzensiz beslenme ve mide problemleri de bunu takip etti.
      2 haftadır tekrardan idmanlarıma başladım, alkolü hayatımdan çıkardım ve bütün kötü alışkanlıkları da bıraktım, buna kola bile dahil  Tekrardan eski düzenime dönüyorum diyebilirim. Beslenme ve idman düzenim oturuyor. Bir kür yaparak hızlı bir toparlanma yaşamak istiyorum önümüzdeki ay.
       
      KÜR PLANIM : 
      500 test e - 400 bolde // 16 hafta
      GHRP2 - 500mcg // 4. haftada eklemeyi planlıyorum, 16. haftaya kadar.
      Danabol eklemek istemedim bu kürüme, yağ oranım hazır düşükken daha temiz büyümek planım. Yerine kür başına winstrol eklemem mantıklı olur mu?
       
      Küre girmeden önce tam tahlil yaptıracağım. Özellikle kontrol etmem gereken değerler nelerdir?
      Ayrıca ilk peptit kullanımım olacak. Araştırdığıma göre uzun süre kullanımında GHRP2 problem yaşatmıyor fakat daha efektif kullanabilmem için tavsiyeleriniz olur ise seve seve dinlerim:) 
      Destekleriniz için herkese şimdiden teşekkür ediyorum, iyi sporlar dilerim
       
    • Yazan: gdogan208
      GHRP6 yı ilerleyen zamanlarda düşünüyorum hangi markayı önerirsiniz kullanan kişiler neye dikkat etmeliyiz dozajları nasıl ayarlanıyor direkt olarak güvenilir olması adına bu siteden satın almayı düşünüyorum daha önce buradan satın alan var mı etkileri nasıl ?  @metinav @rastlantisal
       
    • Yazan: ferhat59
      Merhaba arkadaşlar herkese iyi haftalar dilerim

      1 ay pandemi vardı salonlar kapalıydı gidemedim ondan önceki aylarda 20:00 salon kapanıyordu işten 18:30-19:00 çıktığım için 30-40 dakika zor yaptım daha sonra da bedelli askere gitmek zorunda kaldım 1 ay boyunca ondan sonra da geldiğimde test sonucum pozitif çıktı covid oldum 1 temmuz itibari ile karantina vs bitti iyileştim

      Fakat bu 3 aylık süreç bana çok şey kaybettirdi iştah gitti, form düştü haliyle sporsuzluktan diyet bozulmak zorunda kaldı su tuttum vs. 

      Şimdi kür başlayacağım yakın zamanda testlerimi yaptırdıktan sonra fakat, iştahsızlık beni benden alıyor 5 öğün yiyorken 3 öğün zor yiyorum ( Ektomorp vücuda sahibim ) küre başlamadan 1-2 ay iştah amaçlı ghrp-6 kullanmam ( 300mcg günlük ) Sizce mantıklı olur mu ? en azından diyetimi düzene soktuktan sonra kür planlaması yapmak istiyorum 

      Desteğiniz için herkese teşekkür ederim şimdiden 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×