Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

kartal34

Bu forum eskiden böyle değildi.

Önerilen İletiler

kartal34    1

Merhaba arkadaşlar, haftalardır bir konu hakkında yazıyorum ama kimse yardımcı olmadı. Bu forum eskiden böyle değildi. Bilenler bilmeyenlere yardım ederdi. Burak hocama da tesüf ederim. O kadar yazdıklarımı gördüğü halde iki satır yazmadı. Kendinize iyi bakın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Loving    2.216
kartal34, 21 dakika önce yazdı:

Merhaba arkadaşlar, haftalardır bir konu hakkında yazıyorum ama kimse yardımcı olmadı. Bu forum eskiden böyle değildi. Bilenler bilmeyenlere yardım ederdi. Burak hocama da tesüf ederim. O kadar yazdıklarımı gördüğü halde iki satır yazmadı. Kendinize iyi bakın.

Merhabalar; 

Fuzuli misali; Söylesem tesiri yok sussam gönül razı değil.. Toplum olarak o kadar üzerimizdeki kiri başkasına bulaştırma gayreti ve hedefi içindeyiz ki sanırım o yüzden hiç bir zaman muvaffakolamıyoruz kazanan yerine kaybeden olmayı seçiyoruz. Neden bu şekilde giriş yaptım? Sanırım üzerinizdeki kiri marka değeri Türkiye adına sembol olmuş platforma bulaştırma çabanızdan sebep olsa gerek. Öncelikle Peptid Türkiye 10 yıldır aynı gayret, samimiyet ve düzende yönetilmekte ve her geçen gün kullanıcı, içerik ve sunum kalitesini arttırıp daha yaşanır bir sanal ortam fırsatını size sunmakta. Tüm bu kısımlarda anlaşılmayan bir şey yoksa üzerinizde bulaştırmak için sebep aradığınız kire gelelim.

Konunuz burada ve 14 Ağustos tarihinde açılmış tarafınızca.

Konunuzun ilk mesaj içeriği şu şekillde;

kartal34, 14.08.2020 - 14:56 yazdı:

Merhaba yardımcı olabilecek tecrübeli bir hocamız var mı acaba ?

Bir kaç bişey sormak istiyorum yanlış yapmamak için.

Şimdiden allah razı olsun yardım edenden.

Bir soru öznesi ile başlamışsınız demişsiniz ki; Merhaba yardımcı olabilecek tecrübeli bir hocamız var mı acaba ?

Soru öznesi sonrası soru yok..

Devam etmişsiniz; Bir kaç bişey sormak istiyorum yanlış yapmamak için.

Soru temeline dayalı gönderiniz'de hala soruya dair bir şey yok.

ve son olarak soruyu sormadan konuyu bitirmişsiniz. Ve ben bir gönderi yapmışım akabinde. Normal şartlar'da '' müzdarip olduğunuz konuyu önce keşfedin sonra konu açın.'' deyip konuyu kitlemem lazımdı. Ama ben ne yaptım? '' Sorunuz nedir? '' gönderisi yaptım hemen alt kısmına öyle ki küçük düşürüldüğünüzü zannetmeyin diye ve sonra siz bu gönderinin altına aynen şu şekilde bir yorum attınız;

kartal34, 14.08.2020 - 17:28 yazdı:

Bir kaç sorum olacak yardımcı olduğunuz için şimdiden teşekkür ederim.

7 yıldır bodybuilding yapıyorum. Daha önce iki kez bulk kürüne girdim. Vücut büyüklüğü ve ölçülerimin hala sağlam olduğumu düşünüyorum. Ama geçtiğimiz altı ay boyunca bazı sebeplerden dolayı spor yapamadım ve yanlarım çıktı yağlandım biraz. Yağ oranım15-20 aralığına geldi. 

Testosterone propionate - oxandrolone kürü yapmak istiyorum.

Hedefim yağ oranını azaltıp sertleşmek ve birazda olsa büyümek.

1) Kür planlamam nasıl olmalı (kaç hafta yapmalıyım ve mg lar nasıl olamalı )

2) Koruyucu olarak ne kullanmalıyım

3) Bu bana uygun bir kür mü ?

3) En az zararlı olarak bu kürü önerir misiniz ?

Ve buna miteakip konunun anlaşılır olduğuna inandığım için kendi postumu kaldırıp tecrübeli forum üyelerimiz ile başbaşa bıraktım konunuzu çünkü ben uzun çok uzun zamandır forumda konulara katılım göstermiyorum sadece kendi ürünlerimin desteğini sağladığım alandan (whatsapp) dan kendi çevreme katkı göstermeye çalışıyorum (zaten burayı açarak en büyük katkıyı da sizlere sunduğumu düşünüyorum) gel gelelim akabinde konunuza cevap beklediniz ve gelmedi doğru mu? ve sizde bu konuyu açtınız başlığa'da '' Bu forum eskiden böyle değildi. '' dediniz konu içeriğinizi yazdınız ve bir köşeye çekildiniz. Konunuza gösterilmeyen ilginin acısını kendinize göre başta peptidturkiye.com'dan akabinde benden @Loving çıkarıyor oldunuz ve vicdanınızın doğurduğu siniri hafifletmeye çalıştınız bir nevi '' ÖC ALDINIZ '' ama hatırlatmakta fayda görüyorum ki;

Ben dahil hiç bir kullanıcımız sizin konunuza cevap vermek zorunda değil.. Foruma üye olurken üyelik sözlemesin'de açtığınız konular tarafımızca veya üye topluluğumuzca saniyeler, dakikalar, günler içinde cevaplanır taahhüdünü 10 yıldır vermedik vermeyi de düşünmüyoruz. Burada bedava hizmet sunuluyor bir etkileşim anlamında müsaitlik durumumuz anlamında ama buna rağmen suçlu aranıyor ve arandığı yetmezmiş gibi isminin bayrağın ülke sınırları içinde son oldupu noktaya kadar gitmiş sizlerin sayesinde var olmuş platform olan www.peptidturkiye.com suçlu bulunuyor ?!

Ve ne sebeptendir ki platformla alakalı geçmişten gelen tecrübeleriniz'den yola çıkarak yaptığınızı düşündüğünüz yoruma şu gözle bakmanızı rica ediyorum. '' Ben bir konu açtım cevap alamadım ve en güzel haliyle lafımı ortaya koydum suçlusu ben değilim bu platform ve tüm kullanıcılar '' demeye getirdiniz. Bu demeye getirdiğiniz negatifliğe şahitlik eden kullanıcılar da emin olun şunu dedi; '' Minikte olsa var olan boş zamanımı iyi ki bu kullanıcının konusuna vakit ayırarak bitirmedim. '' çünkü açtığınız bu son başlık ile ben dahil tüm kullanıcılara negatif bir yaftada bulundunuz farkında olarak veya olmayarak. Bense kişisel gelişiminiz adına beni ve platformumu küçük düşürücü konunuz sonrası 2 satılık cümle ile size sebep sonuç ilişkisini özetlemek yerine sayfa sayfa yazı yazarak bir şeyleri anlatmaya çalıştım.

Unutmayın burada kimse kimsenin paralı askeri değil ve burada alınan hizmet bedava..

Keyifli forumlar. (KONU KİLİTLENMİŞTİR.)

• Beğen 6

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet ve benzerine başlamayınız.