Merhabalar ilk kürüm İron Pharma testo boldenendi salon hocam orjinal diye yedirmişti bana  Kür sonu aldığım kiloların hepsi gitmişti naturel iken daha çok gelişiyordum neyse konumuza geleyim aldığınız ürünlerin satıcıları sizi yok kodu var yok sitesinden kontrol ettir ürünler orjinal yurtdışı vb gibi sizi inandırma adına konuşuyor ise ürünün sitesinin kaynak kodlarını incelmenizi tavsiye ederim alla alla sitenin kaynak kodlarında nedense onlarca türkçe kelime var sözde malezya sitesi ama linkten sizde bakabilirsiniz

Ayrıca bu ürün kodlarını kontrol etirme muhabbeti ilacın üzerindekini kazı siteye gir orjinal çıktı diye orjinal yurtdışı ne bilim ne olduğu anlamına gelmiyor beyler bu gibi check algoritmaları 2 farklı şekilde olur ya ürüne ilk önce kod basılır sitenin db sine yüklenir aynı koddan ve benzerinden 2.ci kez olmaz yada üretilen kodlar bi databede toplanır siteye yüklenir ve ilaçlara basılır bu kodlar random bir şekilde üretilir ve sizin girdiğiniz kod veritabanında aranır ama iron pharma gibi sistemlerde sitenin db sinde kod bulunmaz algoritması şöyledir sallıyorum 110SD8484W kodunun 3.cü basamağı çift ise orjinal verdir değilse fake verdir bu kodu bütün ilaçlara basarlar bunlara dikkat edin aynı üründe hep böyle bir kod yazabilir ben denk gelmiştim. yani o kod olayı sizi ikna edebilir ama bir bilişimci olarak başka bi taraflarıma gülüyorum. eğer 3 kez ne bilim 4 kez kontrol ettikten sonra fake veriyorsa site bu seferde aynı kodun 4.cü basamağını kontrol eder..kontrol etmemi istediğiniz siteler varsa ederim