Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

forbit

Burak hocam ismin her yerde güzel anılıyor :d

Önerilen İletiler

forbit    848

burak @Loving hocam selamlar salonda çocuklarla bir araya geldik senin lafın açılmışken bir arkadaş o kişi bu kişimi diye facebook ekranında bir konu gösterdi senin ismin ve sitenin ismi geçiyor.Ne kadar güzel işler yaptığının ispatı galiba ben grup ismini istersen koyarım ama yasak paylaşmak diye koymuyorum ekran görüntüsü aldım belki referans için sanada faydası olur :) seni çok eskiden tanırım taaaaaaa bodyforumdan beri o zamanlar orada yazardın :D Neyse bilgin olsun wp den attım sana ama görmedin galiba buradan da yollamış olayım senin hakkında merakı olanların merakı gitmiş olur.Başarılar hocam.

98319582_10218945184713271_31730623486859116544_o.jpg.5fa8b3702a7e29063c92db61ff410a90.jpg

 

  • Beğen 1
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


forbit    848
cyborg, 08.06.2020 - 22:23 yazdı:

Hocam resimdeki post sahibinin adını gizleyebilir misiniz?

senmiydin o kusura bakma haklısın ama o ismi bile steroidle başlayan yerde adın soy adın yazıyor burada görülsün istemedin belkide haklısın benim hatam düzelttirdim ben

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Loving    9.238

Konu paylaşımı için teşekkürler evet whatsapp da bir çok kişi bilgi vermiş sen dahil teşekkür ederim tekrardan. 

10 Yıl oldu ortalama eski forum versiyonu yeni forum versiyonu derken sitenin bugünlere gelmesi benim bu piyasada var oluş zamanım. 10 yılda güzel insanlar güzel tanışıklıklar biriktirdim hep. Rahmetli babaannemin bir lafı vardı; oğlum sana taş atana sen çiçek at diye. Sanırım kendi bu ahir hayattan göç edip gitse de son nefesime kadar benimle yaşayacak miras niteliğinde bir söz bıraktı ve hakkım da yazılan çizilen bir çok şey o miras dan bana kalma diyebilirim. Herkes ekmeğini yer yıllardır söylediğim gibi. Binlerce satıcı var her gün listeye yenileri ekleniyor. Ticaret her şeyden ziyade insan memnun etme sanatı bana göre. Öyle ki bu sanat gerçekten çok zor hakkını verebilmek konusun da yıllarınızı alıyor ben de o tecrübeye sayenizde ulaştım acı tatlı tecrübeler ile.  Bu veya bunun gibi çokça whatsapp grup konuşmaları veya x sitelerin başlıkları altında açılan konularda ismim veya ev sahipliği yaptığım platformun ismi çokça geçti ve yıllardır hiç negatif bir husus söz konusu dahi olmadı olmaması adına da işime ilgi alakam her geçen gün artıyor.

Aslında o soru altına yazılan 2. mesaj bazı şeyleri özetler nitelikte :) Geçmiş de özetledim ama tekrar edeyim kimsenin aklında bir şey kalmasın. Ben ortalama 10 yıldır balkan pharma ve 7 yıldır sp (balkanın alt markası) ile bilgi, destek. Kendi gruplarını kendi sağlayan sıfır hata politikası ile iş yapan bir adamım hayatımın her noktasında bunu kendimi bağlı hissettiğim şuan ki işimde yani ilgili sektörde de bu şekilde görüyorum ve uyguluyorum. Türkiye ürün piyasasını benim kadar sizler de biliyorsunuz yapılan alengirli işleri tutulmayan sözleri paranın ihtişamı bu sektör de o kadar ileri ki sağlığınız, hedefleriniz, idealleriniz veya tecrübeniz (tecrübesizliğiniz) hiçe sayılıyor sayılmaya da devam edecek sizler kendi kendinizin antrenörü, diyetisyeni, eğitmeni, psikoloğu  ve daha fazlası olmadığınız sürece sizi sömürecek avuçlarını ovuşturan binlerce insan olacak. Bu karma karışık sistem ve iş düzenin de bahsi geçen sektöre dair temiz kalabilmek adına 10 yıldır tüm adımları atmışım. Ben sizlere liste fiyatı içinde neler sunuyorum ?

SUNULANLAR

  1. %100 Eczane ürünleri desteği (bilgi)
  2. Üzerinde yazan dozlar ne ise test sonuçlarına yansımaları
  3. Hatta bazı ürünlerde OVERDOSE sonuçlar
  4. Verdiğiniz emeğin zaman, sağlık ve hedeflerinize dönük kazanımları
  5. Günün her saati haftanın her günü sözel veya yazısal ürün desteği
  6. Sorduğunuz her soruya (biliyorsam cevabını) en az alacağınız 2 veya üzeri cevap
  7. Aramanız veya x app.'lar üzerinden yazmanız dahilinde min. 10 maks 30 saniye içinde cevap alıyor olmanız
  8. Peptidtürkiye.com gibi markalaşmış bir yer ile çalışma fırsatı ( x kişi tel değiştirir taşınır kaybolur ama ben yıllardır tırnaklarımla kazıyarak elde ettiğim bu platformu x para için terk edemem.
  9. Benimle çalışanlar bilir ne desteği almak istediyseniz o gelir destek grupları varsa vardır yoksa yoktur a isteyip sunulan hizmette b grubu çıkmaz.
  10. Korona dönemi hariç tüm kargolar 24 saat de elinizde kullanıma hazır şekli ile olur.
  11. Beslenme veya antrenman konusun da eksikleriniz varsa bunları beraber gideririz.
  12. Ürün (kür hazırlığı) lerde hedeflerinize göre dizayn edilmesi konusunda kesintisiz destek verilmesi
  13. İhtiyacınız olmayan gruplar size asla tavsiye edilmez aksine alacağınız ürünler arasında sizi maddi manevi yoracak bir listeleme söz konusu ise tarafımca müdahale edilir ve liste eksiltilir böylece hem parasal hem de vücudunuza vereceğiniz ek yüklerden kurtulmuş olursunuz.
  14. Kür içi ve sonrası tedavi desteği 

Bu listeyi hiç abartısız 50'li rakamlara kadar götürebilirim ama gereksiz görmem den sebep bir kısmını yazdım ki; '' İYİDİR HOŞTUR AMA YÜKSEKTİR GRUP BEDELLERİ '' diyen arkadaşlar şunu unutmasınlar bu ürünler  Ankara'nın bağından Amasya'nın elma bahçelerinden gelmiyor ne zahmetler ile geldiğini doların yerli yersiz yaptığı sıçramaları yukarıda yazdığım 14 maddenin dışında yazabileceğim onlarca maddenin varlığını unutmasınlar bunların hepsi o yazılan liste detylarına dahildir.

Bu piyasa öyle bir piyasa ki; siteye giresiniz x kişinin bp pharma clen misal yazmış 160 TL (örnek sadece) sipariş verirsin pat eline hayatında duymadığın bi pharma ürün gelir veya lab her neyse. Ulaşmaya çalışırsın telefonların açılmaz çok gün sonra dönüş olursa şanslısındır ve dönüş mailin'de veya telefonun da şu denir; '' KUSURA BAKMAYIN O ÜRÜN BİTMİŞTİ BİZ SİZE JEST OLSUN DİYE İYİSİNİ GÖNDERDİ '' :) yani tüm bu veya benzeri açıklamaları yapmama gerek yok çünkü herkese yetişemem çok zor ama bunların hepsi yaşanmış, yaşanmakta olan ve her daim yaşanacak sorunlar dan sadece bir tanesi. :) Ürünü alana kadar '' CANIM KARDEŞİM '' denir satış yapıldıktan sonra '' İŞİM VAR BEN SANA DÖNECEĞİM '' mesajları görmeye başlarsınız veya 3 gün sonra döner 1 hafta sonra döner dönüş yaptığında da bilgiyi google'dan alıp sana satar/pazarlar. 

Çok yazışmayı sevmem beni tanıyanlar bilir :) Ama izah etmek istedim o güzel mesajların sonun da ki '' AMA PAHALI '' kısmına ithafen. Unutmayın bülbül güle karga çöplüğe götürür! 50 tl kâra geçtim sanırken hayalleriniz'den hedefleriniz den en önemlisi de sağlığınız dan olursunuz.

Keyifli forumlar. 

  • Beğen 3
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
JrRommel    259

Benden boncuk al ateş suyu ver. Sahte ateş suyu verdi ya sahte. Oğlanın gözler gitti, kör oldu. Bak ; ağaçla konuşuyor nehirle konuşuyor diyorlar. Çocuk göremiyor ki kardeşim kimle konuştuğunu. (yok klitoris pharma mı yoksa cazzo labs mı beyler diye soran arkadaşlara tepkim :D )

tarihinde JrRommel tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
  • Vayyyy!! 1
  • ahahaha 2

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mhmt38    285

Yorumlardan biri de benim 😂 pahalı dememin sebebi piyasaya göre. Millet 200 liraya tren satiyor(zeytinyaği).

  • Beğen 1
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
servt    19

ben 2 yıldır burak hoca ile tanışıyorum. ilk gün nasılsa şuanda bile aynı. ürün harika kendisi dahada harika adres belli @Loving  .

  • Beğen 1
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×