Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Redible

Kür sırasında antreman programı

Önerilen İletiler



AhmetBalcı    131
agfitness, 11 dakika önce yazdı:

Reddit ppl rutini neyin icadı haberim yok. Bildiğimiz bir seyin adını mi degiştirdiler bilemedim. Bu arada senin en azindan ön-yan-ve arka pozlarını görmeden ve spor geçmişini detayları bilmeden sana ben şahsen yardımcı olamam. Her beslenme ve antreman her supplement ve anabolik kullanımı vs. kişiye özeldir. Detay verirsen burada arkadaşlar sana yardımcı olacaktır ama ben şahsen işim gereği ücret karşılığı bireysel koçluk yaptığım için bu tip bireysel konulara pek yanaşmıyorum üzgünüm.

Sağlıklı sporlar...

Bende aynı fıkırdeyım ezbere program yazılmaz. Postür bozuklugun var belkı ona gore calısman gerekıyor?

Ya da belkı omuzların cok fazla kolla dengelemen lazım

Veya trapezlerın cok fazla ...vs.vs

BU nedenlerle ezbere program olmaz

Bu ezbere programlar uzatktan egıtım olaylarıyla cıktı bence zaten..

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AhmetBalcı    131
agfitness, 11 dakika önce yazdı:

Uzaktan eğitim ben de yapıyorum. Almanyadan, Belçikadan, İspanyadan, Balkanlardan vs. bir çok farklı dünyadan müşterilerim var ve zırt pırt bir oraya bir öbür tarafa gidemem onlar da gelemez, mesele uzaktan eğitim değil. Uzaktan bir müdahale dahi olsa ben adamı en azından video ile görmem gerekiyor ön-yan-arka pozlarını düzgün şekilde alıp postür ölçümü yapmam gerekiyor detaylıca. Ve kimse kusura bakmasın onca yılın emeği var bedava olmuyor bu işler. Çevremde arkadaş bildiğim adamları kuruş almadan iyi yerlere getirdim yıllarca kimisine yarışmaya hazırlıkta yardım ettim, kimisi yarıda kesti sonrasında yarışmaya çıkamadı yemedi, kimisi de yarışmaya 2-3 ay kala gitti para verip isim yapmış hocalardan uzaktan destek aldılar sonra da utanmadan sen ne yaptın ki mevzusuna getirdiler. İnsanoğlu herkeste bir nankörlük var. O yüzden eşi dostu bilmem nesi yok bu işin mesleğini yapıyorsan karşılığını alacaksın. Burada çok beleşçi adam görüyorum buradan mucize bekleyen. Kimse de enayi değil 2-3 tüyo verir ama gerisini kimse vermez kimseye. Ben yıllardır en baba hocalarımdan bile böyle gördüm bu iş böyle. Genç arkadaşlara diyorum ya kendinizi eğitin öğrenin kendi üzerinizde tecrübe edinin ve sonra tırmalanmaktan kurtulun ya da o kadar totom yok bekleyemem ama yardım lazım diyorsanız. Piyasada en ünlü sporculardan en dandik patateslere kadar tonla adam var aklınıza cebinize göre birisini seçin ve birlikte başlayın bir yola.

Sağlıklı sporlar...

Dostum yanlis anlasildim. Uzaktan egitim derken isini hakkiyla yapanlardan bahsetmedim . Foto istemeden klasik program atanlardan. Yanlis anlasildim kusura bakma. 

tarihinde AhmetBalcı tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×