Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

american-story

Göbek Nasıl Eritilir?

Önerilen İletiler

G%C3%96BEK-NASIL-ER%C4%B0T%C4%B0L%C4%B0R.jpg

 

Göbek Nasıl Eritilir?

Karın bölgesindeki yağlardan birçok insan mustariptir. Hem kadınlarda hem erkeklerde göbek oluşması sık görülen bir durumdur. Bunun nedeni ise genelde yoğun çalışma ortamı, dengesiz beslenme, hareketsiz kalma, metabolizmanın yavaş olması gibi durumlardır. Peki, göbekten kurtulmak çok mu zordur ya da imkânsız mıdır? Tabi ki değildir. Bunu sağlamak için de biraz spor yapmak, dikkatli beslenmek, biraz da hareketli olmak yeterlidir.

 

Göbek eritmek için önerilen bazı egzersizler vardır. Mekik çekmek, bacakları yukarı kaldırarak ya da bir platformun üzerine koyarak mekik benzeri hareketler yapmak bu egzersizlere örnek olarak verilebilir. Yere sırt üstü uzanıp bacakları dik bir şekilde havaya kaldırdıktan sonra kalçayı da bir karış kadar yavaşça yukarı kaldırmak ve bu hareketi yine yavaşça 15-20 defa yapmak göbeği eritmede büyük bir yardımcıdır. Destekli mekik çekmek de göbek eritmede en yaygın yöntemlerden birisidir. Bu hareketi yere sırt üstü uzanıp ayakları da yerden 30-40 cm yükseklikteki bir desteğin üzerine koyduktan sonra elleri başın arkasında birleştirip omuzları kaldırarak yapılır. Bu hareketi de 15-20 defa tekrar etmek ve bunu düzenli bir şekilde yapmak göbeğinizdeki yağları büyük oranda azaltacaktır.

 

Göbek eritmek için başka bir yöntem de şınav pozisyonu alıp, şınavdan farklı olarak elleri değil, kolun dirseklerle eller arasındaki kısmını yere koyup vücudu 20 saniye kadar yukarıda tutmaktır. Bu hareketi üç kere tekrar etmek oldukça faydalı olacaktır.

 

ender_saractan_gobek_eritme_diyeti_1.jpg

 

Yağlardan kurtulmanın tek yolu tabi ki vücut geliştirme hareketleri yapmak değildir. Yapılan egzersizlere paralel bir şekilde beslenmeye dikkat edilmediğinde göbek eritmek normal olarak çok zor bir hal alacaktır.

 

Günde düzenli bir şekilde üç öğün yemek ve bu öğünlerde yavaş yavaş, sindirime yardımcı olacak bir şekilde yemek dikkat edilmesi gerekenlerin başında gelir. Bu öğünlerde de tuzlu yemeklerden kaçınmak yerinde bir davranış olacaktır. Aynı şekilde şeker de vücut için tehlikeli olabilen maddelerdendir. Çünkü tuz ve şeker vücudun su ihtiyacını artırır ve içilen su şişkinlik olarak geri döner. Su içmek elbette önemlidir ancak şişkinlik yaratacak şekilde değil. Günde bir buçuk litre kadar su içmek, hatta sabahları ılık bir bardak suya damlatılacak birkaç damla limon zayıflamak için etkili olmaktadır.

 

Öğün aralarında tüketilecek özellikle lifli meyveler tavsiye edilmektedir. Bunun dışında yediğiniz şeylerin içeriğini kontrol etmek de önemlidir. Yağ kullanımında da balık, fındık ve zeytinyağı iyi bir seçim olacaktır. Bu yağlar sağlıklı beslenmeyi desteklerken A, D, E ve K vitaminlerinin emilimini hızlandırmakta da etkilidir.

 

Göbek eritmek sadece dengeli beslenmekle de sağlanmıyor. Spor yapmanın yanı sıra alkolden uzak durmak da önemlidir. Bilindiği üzere alkollü içeceklerin de büyük bir kısmı göbek çıkmasına neden olmaktadır. Buna ek olarak kızartma, hamburger, pizza gibi yiyeceklerin de tüketilmemesi vücudunuzun yağ oranını azaltmanızda faydalı olacaktır.

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


dark_night    6

Gece gec karbonhıdrat tuketmemek ve duzenlı spor ve atlanılmaması gereken karın egzersızlerinin püf nokta oldugunu dusunuyorum ..

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×