Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

rip rich piana

600mg testo enantad kürüm

Önerilen İletiler

@Loving hocamızın verdiği desteğe kefil olunsun diye bide ben konu açıyım iran testo desteği almıştım yılbaşında başladım vurmaya ve şuan daha 3.hafta bile bitmeden su tutumu/kas hacmi güç artışı her türlü olumlu yan etkisini göstermeye başladı ilaç. eczane kalitesinde olduğunu hissediyorum, daha önce iran testo'nun kalitesiz/sahte'sinide vurmuştum eczane sustanon'uda.

gerçekten hala şaşıyorum bu kadar piyasada güvenilmez kaynak varken buraya denk gelecek şansı bulduğuma.

buraya gelipte arayış içinde olan arkadaşlarımıza örnek olur bu paylaşım inşallah.  :) 

20191231_124200.jpg 20200112_171745.jpg

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Loving    9.227

Bu güzel ve samimi düşünceleriniz için teşekkürler. 

Keyifli forumlar dilerim. :) 

  • Vayyyy!! 2

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

olumlu yorumlarınız için çok teşekkürler kürde sağlık sebeplerinden dolayı 300mgye indirdim dozu ve dbol ekledim 30mg fakat birkaç gün önce kestim dbolu(2hafta toplam sürdü) vücud erken alıştı hapa bende devam etmenin anlamını görmedim ve kestim. 

en son attığım foto 66 ilk foto 62 kilo idi ve şuan kürün 2.ayının sonunda aşağıdaki fotoda 71 kilo bulunmaktayım(bicep tepelerim doğal yapatken 68e çıktığım zaman bile çıkmadı şimdide... şekli öyle benimkinin sanırım.) squat 80 bench 75e çıktı (5 tekrar) baldırlar pantolona sığmamaya başladı ilaç gerçekten mucize gibi. tabi besinide tam gaz veriyoruz.

push legs pull rest spliti yapıyorum

IMG_20200229_212105_534.jpg IMG_20200229_213044_755.jpg

  • Beğen 2

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
JeffSeidx    26

Bariz bir şekilde büyüme var tebrik ederim hocam. Bende İran testo tedarik ettim açtığım konuda fotoğraflar ile paylaştım ürünlerin orjinalliği hakkında bir kaç çelişki var kafamda gördüyseniz yorumlar mısınız ürünleri 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
YmnUcr    3

Kardeşim öncelikle tebrik ederim. Sonrasına gelince nasıl bir süreç geçirdin ? Biraz anlatır mısın? Özgüven , ruh hali , libido , günlük hayatta yada uzun vadedeki değişimler ? Dönüşümün nasıldı ?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×