Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Önerilen İletiler

eman2763    5

Merhaba abilerim yaş 19  ben d. c. p. tan bulk kürü aldım elysian pharma marka geldi 2 tane 100 tabletlik danabol (10 mg) 2 tane testesterone (250mg) 2 tane boldenon (250 mg) geldi. Bu hafta 1. Ayımı bitirmek üzereyim ama gözle görülür Bi etki görmedim 8. Hafta da etki eder dedi sizce ne kadar doğru 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Ferhat82    447

Zaten 10 haftalık kür Geçmiş olsun sadece Testo disnanolle bile gözle görülür bir gelişme olurdu. 
Tecrübe edinmiş oldun dağa çok araştir artik alacağin ürünü kişiyi .

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
eman2763    5
Ferhat82, 4 saat önce yazdı:

Zaten 10 haftalık kür Geçmiş olsun sadece Testo disnanolle bile gözle görülür bir gelişme olurdu. 
Tecrübe edinmiş oldun dağa çok araştir artik alacağin ürünü kişiyi .

 Markada  mı sıkıntı var? 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
xxgokhanzz21    126
eman2763, 9 dakika önce yazdı:

Markada  mı sıkıntı var?

Yerli malı, yurdun malı. Kullanıp verim alan arkadaşlarım var ancak sterilliği konusunda garanti veremem. Gider test yaptırırsın, total testondan, öströjeninden, karaciğer değerlerinden birşeyler anlaşılabilir bir nebze.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Haze    16

Dostum içinde varsa bile az vardir Danabolun simdiden etki etmesi lazım 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    633

Biraz geç oldu ama bahsettiğin kişi Elysian pharmadan önce Body Balance veriyordu kür alan öğrencilerine. Hem elysian da hem de bodybalance dan küre giren 10 kişiden 9 u verim alamadı bunu kesin olarak biliyorum. Zamanında kendisi de ilaçlarının çin hammaddeli türkiye yapımı olduğunu söylemişti o yüzden kullananların verim almaması normal

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emrahtkty    1.394

Konudan bağımsız uzun Ester bulk kürlerinin vücuda oturması 8 haftayı buluyor zaten.8 haftadan sonra fiziki değişim yaşanmaya başlar ve haftalara göre devam eder.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
aliylmazz35    4

Dostum 200 tablet dianabol ile kürün büyük kazancını elde etmeliydin şimdiye kadar, boldenone evet uzun süreli kullanımlarda temiz kas kütlesi ekler fakat 8. Haftadan sonra kalıyor 2 haftan. 2 haftada 5 kilo temiz adele alamayacaksın heralde :) Elysian pharma kullanan iyi sonuç alan arkadaşım oldu fakat her ilacın piyasada boş ve dolu versiyonları var. Sen iyi yapmış tecrübeli bir hoca ile çalışmışsın sende kabahat yok. En iyisi emin olmak adına bir kan testi esti al derim. Sorun olmazsa aldığın fiyatıda söyleyenilir misin ?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: Neoben
      Merhaba arkadaşlar yarın itibari ile spora evde başlıyacağım proteinocean dan creatin aldın 35 kg dambıllar aldım evde başlıyacağım beslenme şeklim vs nasıl olucak hazır sadece şimdiden evde yaptığım için creatin erken mi? Birde pirinç pilavinın yerine arada pirnç unu kullanabilir miyim? Yaş24 kilo 84 boy 175
    • Yazan: Nynex
      Arkadaşlar  ben testo e ve boldenon küründeyim ancak sol göğüste bir haftadır hassasiyet ve hafif acıma var acaba proviron kullansam işe yararmı?
    • Yazan: ParsKocak
      Merhabalar arkadaşlar öncelikle herkese selamlar ve iyi forumlar
      En son 2019 yılında bilinçsiz bir şekilde hiç kan testi vermeden
      testo danabol boldenon Kürüne giriş yapmıştım yaklaşık 16 hafta olarak. Hayırlısı ile bayramdan sonra tekrar aynı küre başlayarak yaklaşık 20 hafta testo danabol ve boldenon kürüne giriş yapacağım yarın sabahtan
      Lh total testosteron fsh proklatin e2 Testleri mi yaptıracağım vitamin olarak:
      çinko c vitamini Magnezyum omega 3 takviyelerimi aldım yarın gün içerisinde sonuçlarım çıkınca aynı başlık altında paylaşım yapacağım ve siz değerli hocalarımın arkadaşlarımın yorumlarını  bilgilerini almak isterim (bu yaptıracağım testler sizleri bilgilendirmek amaçlı yeterli midir)
      Yaş:28 boy:1.77 kg:83 
    • Yazan: hikmetb
      Öncelikle tüm büyüklerime, hocalarıma hayırlı ramazanlar.
      Şu anda ramazanda yemek yemenin zorluğundan da dolayı ramazan bayramını da içine katarak 4-5 haftalık bir definasyon süreci yapıyorum 1500-2000 kalori aralığında(1.88 boyunda 116 kilo başladığım süreçte 108kg yim şuan). Önceki süreçte beslenmem çok düzensiz olduğu için fazlasıyla obezite seviyesinde yağlandım...
      Bu sürecin sonunda 12-16 haftalık temiz bir büyüme süreci geçirmek istiyorum. Elimde 20ml 250mg testo enth. bulunuyor. Bunun yanına haftalık 300mg rimo veya tedariğinde sıkıntı yaşarsam bolde düşünüyorum.
      Deneyimli hocalarım ve büyüklerimin bir önerisi varsa seve seve dinlerim. @rastlantisal @Rdm @Askabar @metinav
      (Fotolar ramazandan önceki 116kg olduğum vakite ait sürecin sonunda güncelleme yapacağım)
         
    • Yazan: Tunahankrc
      Herkese hayırlı ramazanlar.
      Diyelim ki basit bir kür yapıyoruz:
      Testosteron Boldenon Şeklinde veya:
      Testosteron Rimobolone Bu kürden alacağımız verim %40 olsun küre anavar veya masteron ekleyerek bu verimi daha çok yukarı %70-80 lere çıkaracağımızı duydum gerek YouTube den gerek Instagramdan bu işi yapan hocalardan sizlerin de fikri benim için önemli ne düşünüyorsunuz ?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×