Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Snape

Ilk kur icin hesaplama yardim.!!!!!

Önerilen İletiler

Snape    0

Ilk kur icin ufak bir hesaplama yaptim yanlisim varsa duzeltin 10haftalik 250mg test e ve 100mg primo depot kuru daha onceden actigim konuda sadece testo e yapticam diye karar vermistim fakat ufak bir arastirma sorusturma hesap kitap falan derken aklima yatti direk hesaba geceyim

10 hafta(kur) 2 hafta(bekleme) 4hafta (pct) toplamda +1 den 17hafta 17*7=119+1=120

120 tablet magnezinc 3 kutu 3x13=39

120 tablet benexol 3kutu 3x13=39

120 tablet nac 600 6kutu 6x11=66

50 tablet ester c 1kutu 1x23=23

30 tablet nolvadex 1kutu 1x10=10

30 tablet klomen 3x10=30

1 kutu arimidex 1x70=70

100 tablet zinco 220 2 kutu 2x22=44

10 ampul testo e (elimde var) fiyati 110 tl

10 ampul 100mg primo 2x100= 200

Toplam = ortalama 700 boyle ufak bir bu kadar tutarmi ?(hesap steroidler haric eczane olarak hesapladim karaborsada daha pahali)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

mhmt22    79

1. Klomen gerekli değil

2. Oral anabilizan yok o yüzden nak veya milk thistle gerekli değil

3. O kür en baba 300 350 TL tutar.

4. Ne var ne yok yaz mısın çorba yapmışın pct ve mct yı yeterli bilginiz yoksa veya bilgisine ve tecrübelerine güvenliğiniz bi hocanız yoksa kendi başınıza yapmayın benden sana dost tavsiyesi. Bu sporu müsabık olarak yapmayacak iseniz "AAS" lere bulaşmayın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bay-T    4.309

Ben en net kısımdan başlamak istiyorum @Snape kürdeki amaç nedir ? Plaj vücudu ? Kilo alsam yeter durumları ? Dev gibi olmak istiyorum ? vb ?..

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Snape    0

Daha estetik olmak,guclenmek,anaboliklerin vucudumda vericegi tepkiyi olcmek mesela bazilari hic yan etki yasamiyor bazilarida butun yan etkileri yasiyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
roidmax    53

Özel mesajınıza buradan cevap vereyim.

PCT sitemizde de bir çok kullanıcı tarafından belirtildiği gibi ezbere yapılmaz. Kan testlerine göre doz ve ilaç ayarlamak daha doğru olur. Ama genelde Nolvadex ve Klomen tabanlı yapılır.

Kür içi yani MCT olarak da adlandırılan şeyler için, aşağıdakileri araştırıp, doğruluğuna inanıp, uygulama kararı almanızı öneririm. Alacağınız tüm takviye ve ilaçların tam olarak ne işe yaradığını bilmeden kullanmayın. O yüzden aşağıda yazan her şeyin neden kullanıldığını google üzerinden araştırmanızı tavsiye ederim.

Ve de en önemlisi günlük su alımınızı 2,5 - 3 litre aşağısında tutmamanız önerilir.

Kür boyunca : Arimidex 2 günde 1 - çeyrek tablet kullanımı kritik olarak belirtilir.

Kür boyunca + PCT bekleme süresince + PCT boyunca : Magnezinc (Magnezyum-Çinko Gece Yatmadan Önce) - Günde 1 tablet

Kür boyunca : Natrol B-100 Complex 100 Tablet veya güçlü bir Multivitamin - Günde 1 tablet

PCT boyunca : Ester C (C Vitamin- kortizol yükselmesini önleme amaçlı) - Hepsinden 1 tablet

Supplementler

Protein Tozu (İlla İzole-Hidrolize olmasına gerek yok. Tavsiyem spor öncesi ve spor sonrası kullanımı)

Kreatin Monohidrat (Tercihe göre yükleme metodu ile veya bu metod olmadan)

İyi günler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
roidmax    53

Önceki mesajımda yazmayı unuttuğum Arimidex ile ilgili ibareyi de mesaja ekledim. Ona da dikkat etmenizi öneririm.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Snape    0

Hocam yani bir kure giricem tamamen kafam karisti bazilari diyor 250 testo seni ucurur bazilari diyor 250 testo ne hic vurma zaten dogal olarak yapsan ayni etkiyi elde edersin,birde proviron hakkinda ne diyorsunuz testonun hucrelere baglanmasini artiriyor ve hizlandiriyormus ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
roidmax    53

Merhabalar,

O bünyeye, antremana, beslenmeye ve dinlenmeye göre değişir. Antreman, beslenme ve dinlenmeyi iyi yaptığımı düşündüğüm halde haftalık 250 mg Abduraihan Testosterone Enanthate bende pek etki etmemişti. Dozajı haftalık 500 mg yapınca aldığım verim inanılmaz boyutlara geçmişti.

Sadece haftalık 250 mg Testosterone Enanthate alan ve iyi büyüme sağlayan insanlar da var.

Özellikle de ilk kürdeki tüm ilaçları veya sonraki kürlerde tanımadığınız ilaçları minimum doz ile kullanmaya başlayıp, aldığınız etkiye göre arttırmayı düşünmeniz önerilir.

Ama şunu unutmayın, vücutta üretilen ile dışarıdan alınabilen testo arasında baya büyük miktar farkları var. O testoyu aldıktan sonra onu çalıştıracak yine sizsiniz. Öncelikle mükemmel bir beslenme, sonra da mükemmel bir antreman uygulamalısınız ve de çok iyi dinlenmelisiniz ki ilaç tam anlamıyla işe yarasın.

Zaten normalde beslenme, antreman, dinlenme üçlüsünü çok iyi yapıyorsanız ve artık gelişiminiz durduysa ve vücut geliştirmede hedefiniz var ise kür düşünmek mantıklıdır diye düşünüyorum.

Proviron kullanmayı ben etkisiz buluyorum. Etki alan veya aldığını iddaa eden vardır. Bununla ilgili bir konu da açmıştım. Onu okumanızı öneririm. Bu ilaç konusunda da kararı verecek yine sizsiniz.

Sonuç olarak araştırma yapmak kür planını oluşturmanın neredeyse tamamı. O yüzden çok iyi araştırmanızı, bol bol okumanızı ve kararlarınızı defalarca kez gözden geçirmenizi öneririm. Sonuçta tehlike yaratabilecek bir şey yapmayı planlıyorsunuz.

İyi günler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mhmt22    79

Arimidex varsa proviron gerekli değil provironu hacim için yapılan kurler de mantıksız buluyorum. Kısa ester definasyon kur lerin de ise proviron çok gerekli buluyorum güzel sonuçlar veriyor. Roidmax ın dediği gibi ilaçların vereceği tepki bir suru faktöre göre farklılık gösterir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.