Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Önerilen İletiler

weldan    157

Selam tekrar kardeşim. Buradaki arkadaşların görüşlerini birleştirip ortaya bir sonuç çıkarman gerekiyor. Eğer herkes bu yağ oranı ile alacağın sonuç kötü olacaktır diyorsa inan kötü olacaktır. Önemli olan senin düşüncelerin tabii. Bizler sadece kendi başımıza gelenleri sana anlatıyoruz. Bi tavsiye daha deca nın etkilerini inan hafife alma. O bacağının arasındaki organ bi anda tepkisiz bir et parçasına dönüşünce insanın eli ayağına dolaşıyor. :) Ben hiç deca dick yaşamadım çünkü decaya ve sustanona bulaşmadım. Onun yerine bolde ve tren gitmişliğim vardır. Mesela tren bende inanılmaz asabiyet yapıyor. Bambaşka birine dönüşüyorum. Herkese yapar ama bana fazla agresiflik katıyor. O yüzden ben kürlerimde mg ları düşürüp mümkün olduğu kadar sert idman yapıyorum. Amerika da ki lise arkadaşım inanılmaz kütlelere sahip ama kullandığı mgları yazdığı zaman ağzın açık kalır. Şahsi fikrim küründeki mglar fazla. Bir çok sağlam adama bile bu kür ağır gelir. Dediğim hepsi senin tercihin ama mantık çerçevesinde yapman her zaman senin yararına olur. Burada senin için yazan herkesin ortak amacı bu. Yoksa vücuduna ne girmiş ne etki yapmış buradakileri çokta ilgilendirmez. Amaç birbirimizin eksiklerini kapatmak..

Saygılarımla...

Delipanter00, 06.09.2019 - 23:59 yazdı:

130kg de iyi bir gorunuse sahip olmasi icin genetigi cok iyi olmasi lazim. Kaldi ki 130kg de %20 25yag oranina sahip birisi define olsa bile 100kg civarinda net bir goruntu ortaya cikartir. Yazdiklarindan bir sonuca varicak olursak eger kilolu bir arkadas oldugu ortaya cikiyor :). Ayrica bu kiloda da boyle bir küre baslamak hic akil kaari bir sey degil. 

Kesinlikle haklısın. Normal bir insanı şampiyonla ayıran şey zaten yağ oranı yüzde 5-6 lara indiği zaman belli olur. Benim şahsi rekorum 117kg yüzde 13 leri görebilmiştim. Sonra idmanı abartınca omuzumdaki tendonları kopardım. Şimdi iki kolum arasında 3-4 cm civarı fark var. Omuzlarımın ayna karşısındaki farkı da çok fazla. Yani arkadaşımız şimdi definasyona girse yüzde 10 larda max 90-95 kilo civarı kalır. Ama görüşüne saygı duymak lazım. Yağ oranını dert etmeyip sadece iri görünmeyi seven insanlarda tanıdım. Herkesin kendi tercihi bize saygı duymak düşer... 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Megatosun    7

Abi estağfirullah. Ben zaten özellikle bu yazının altına yazanların makara yaptığını düşünmedim. Çok ta güzel konuyu tartışıyoruz. Ben zayıflayınca tribe giriyorum. Psikolojik. Hayatımda 1 kere annemin zoruyla 17 yaşındaydım diyetisyene gittim 115 kg dim 90 a düştüm 6 ayda düştüğüm gün hastalandım ki normalde o güne kadar ağır grip vakasını 1 gece de atlatmış kişiydim. Hemen kilo aldim çok rahat kilo alabiliyorum. O zaman kendime geldim. Açıkçası definasyon ile isim yok. Şunda hemfikiriz ama yağ oranımınfazla olduğunun farkındayım. Yüzde 15-18 lere dusurucem insaAllah. Ağır bir motorsiklet kazası geçirdim daha önce bahsettim galiba kortizonlar falan derken 2 sene 6 ameliyat anca toplandı o kortizon vücuttan çıkmıyor bel bölgesini acaip yaglandiriyor bilen bilir. Benim için sorun mu değil ama rahatsız ediyor bi nevi. 

Mg konusuna gelince deca yi çok araştırdım yabancı forum siteleri de dahil. Kg başına 4 mg diyorlar. Yanı 130 kg olduğuma göre 520 mg almam lazım etkili olabilmesi için. 

Testesteron konusunda ise daha önce ki bir kürümde 1.5 sene önce 12 hafta tren bolda testo girdim. 4. Haftadan sonra 750 mg enantat ve her gün 50 mg propionat vurdum 400 mg tren 500 mg bolde ile. Başka bir problemden dolayı kuru bıraktım. Onu 20 haftaya tamamlayacaktım. Pct bile yapmama gerek kalmadı.

Bu kure sustanon gider pazartesi çarşamba cuma enjeksiyonlar ile. 

Anapolon ile kick start yapacağım deca da var diye proviron bastan sona 50 mg düşünüyorum.

Su tutmayı azaltacak proviron ama en azından bu penis muhabbetine biraz destek olabilecek. 

Birde 2 hafta 1 1500iu choriomon vurup resetlemeyi düşünüyorum. Kür ici pct olayı diyelim. 

Böylelikle amaçladigim şey kazandığımı direk tutabilmek. Kür sonrası kayıbı azaltmak. 

Ben bi deneyeyim. Beraber görürüz nedir ne değildir diye. Herkese faydası olur böylelikle. 

Saygılarımla @weldan amca :)

Göğüs uçları yağlı bel ve çevrem yağlı oralarda yağlar. Üstsüz fotom yok bu hafta cektiririm birine atarım ben utanmam hiç böyle şeylerden. Kıyafetli var ordan birşey anlayabilirseniz onu da koyayım. 4 ay öncesi foto 

IMG-20190801-WA0005.jpg

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Megatosun    7

Bu arada daha önce kullandigim ilaçlar fiss ti sağolsun abi dediğimiz senelerdir tanıdığımız düdükledi bi testo sağlamdı tren falan kürübitirdikten sonraki aylarda söndü gitti. Testo test yaptırdım o yüzden sağlamdı diyorum.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
weldan    157

Yani resme göre kütlen az çok tahmin ettiğim gibi. Öyle inanılmaz salık değil vücudun. Daha önce en azından sporla uğraştığın belli. Bende üstsüz foto atmayı sevmem :) Salonda da genelde uzun ve bol şeylerle çalışırım. Sahte ilaç mevzusu gerçekten zor bi durum. Maddi tarafını geçtim. İnsanın umudunu kırmalarına kızıyorum. Şahsen ben en yakın arkadaşlarımdan biri satıcı olduğu için o konularda sıkıntım olmadı. Tren'in sahtesi bolde ye göre daha az. En azından benim aldığım duyumlarda. Şahsi fikrim formun öyle inanılmaz kötü değil. Benimde bar fedaisi arkadaşım var ve senin 20 kilo daha ağırını ve biraz daha kaslısını düşün :D Ama ondaki Allah vergisi bir kütle. Beslenmesini görseniz o kadar iri adam o beslenme ile nasıl o kilolarda kalıyor anlamak mümkün değil. Az yakan arabalar gibi karbonhidratı kokluyor resmen vücut :D Şaka bi tarafa umarım istediğini alırsın. Elinden geldiğince ostrojeni aşağılarda tutmaya çalış ki küre verdiğin paraya havaya gitmesin. En azından definasyonda elinde bi şeyler kalsın. O kadar para, emek, fedakarlık veriyorsun sonuçta. Sonuçları merakla bekliyoruz :D 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Megatosun    7

Bu arada benimde öyle yakmıyorum abi yakamıyorum 1 öğün yiyeyim mesela 150 gr pirinç 200 gr tavuk 1 sene yiyeyim bi ihtimal spor ile 100 kg define olurum 😁😁😁

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makavel1    15
Megatosun, 05.09.2019 - 13:34 yazdı:

Eczaneden alacakların var fiyatları belli 

Gerisi alacağın kişiye göre değişir. 

senin alıcakların deca winstrol falan eczanede mi satılıyor

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Loving    9.227
Megatosun, 14 dakika önce yazdı:

Bu arada benimde öyle yakmıyorum abi yakamıyorum 1 öğün yiyeyim mesela 150 gr pirinç 200 gr tavuk 1 sene yiyeyim bi ihtimal spor ile 100 kg define olurum 😁😁😁

Merhaba bir daha kişisel telefon veya benzeri iletişim girdilerinizi paylaşırsanız uzaklaştırılacaksınız. Tüm paylaşım ya bu platform üstünden yapılır veya yapılmaz bilginize.

Keyifli forumlar

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Megatosun    7
Loving, 4 dakika önce yazdı:

Merhaba bir daha kişisel telefon veya benzeri iletişim girdilerinizi paylaşırsanız uzaklaştırılacaksınız bilginize. Tüm paylaşım ya bu platform üstünden yapılır veya yapılmaz bilginize.

Keyifli forumlar

Abi daha dikkatli olacağım insaAllah. 

makavel1, 4 dakika önce yazdı:

senin alıcakların deca winstrol falan eczanede mi satılıyor

Anapolon sustanon Tiromel için dedim onları 

Gerisi alacağın kişiye göre değişir resimlerim deca winstrol propionat clenbuterol içindi. 

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Megatosun    7

Aaa bak aklıma ne geldi anılarım peki ben baştan 4 hafta clen kullansam sıkı bir beslenme zaten idmanları şiddetli yapabiliyorum Allah c.c şükürler olsun ki 4 hafta da tren acet propionat winstrol ile birleştirsem sona koyduğumu basa aldigimi düşünelim daha bir etkili olur sanırım. 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
weldan    157
Megatosun, 17 saat önce yazdı:

Aaa bak aklıma ne geldi anılarım peki ben baştan 4 hafta clen kullansam sıkı bir beslenme zaten idmanları şiddetli yapabiliyorum Allah c.c şükürler olsun ki 4 hafta da tren acet propionat winstrol ile birleştirsem sona koyduğumu basa aldigimi düşünelim daha bir etkili olur sanırım. 

Bence bu dediğin kürün ilk haline göre daha mantıklı. Daha önce dediğim gibi çevremde yağ oranı yüksek olupta küre giren arkadaşlarım genelde hayal kırıklığına uğradı. Düşünceme göre var olan kütlenin kas kalitesini arttırmaya çalışman bana daha doğru gibi geliyor. Belli bir yağ oranına indikten sonra emin ol bulk kürü sende patlama yapacaktır. Endomorf vücut tipin var. Aynı benim gibi. Bizim gibilerin bir avantajı sert antremana daha uygunuz. Çünkü daha güçlüyüz. Kemik ve tendon yapımız daha sağlam. Zor yağ yakarız ama ektolara ya da mezo lara göre daha sert idman yapabiliyoruz. Tek diyebileceğim küçülmeyi çok kafana takmadan tren acet testo prop başlayıp ilerleyen dönemde winstrol eklersen bu kütle ile güzel sonuç alabilirsin...

Unutmadan tren acetatı bende zamanında definasyon için kullanmıştım. Ruh haline dikkat et.(Asabiyet vs..) Bunun bilincinde ol. Günlük hayatımda sıkıntı yaşamıştım. Ama etkileri muazzam..

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Megatosun    7

eczane mali sustanon içinde 250 mg gözüküyor ama 176 mg testo var bilginize. 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adanalı    70
Megatosun, 22 dakika önce yazdı:

eczane mali sustanon içinde 250 mg gözüküyor ama 176 mg testo var bilginize. 

üzerinde mi yazıyor reis ? açıklarmısın

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferhat82    447
Adanalı, 2 dakika önce yazdı:

üzerinde mi yazıyor reis ? açıklarmısın

Zaten hiçbir üründe yokki o kadar  testo  250 mg yazan her üründe 250mg testo mu oluyor :D Bunun içinde değişik maddelerde yer alıyor. Yağ-benzil alkol vs gibi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Megatosun    7

Evet üzerinde yazıyor. Hayır şimdi şöyle bi olay oluyor balkan pharma deca 200 mg da 197 mg deca var hadi seneler geçti 190 olsun. 600 mg vurmak için mecbur testo yu arttırmak lazım ki zaten hayvan gibi bastıracak. Ben şimdi 1000 mg sustanon vurmam lazım ki anca eşitlesin. Bu nasıl iştir arkadaş. Mecbur 2 günde 1 enjeksyona geçicem sustanonda. Haftada 3 te deca. 

@weldan abi ozleden yazabilsem sana keşke ya. 

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Loving    9.227
Megatosun, 2 saat önce yazdı:

@weldan abi ozleden yazabilsem sana keşke ya. 

Keşke ama yazamıyorsun yasakladık çünkü.

Bilgi kişiye değil topluma özel olmalı. Merak ettiğiniz ne varsa forumun kullanılabilir alanlarında sorup iletişime geçiniz.

Keyifli forumlar.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
weldan    157
Loving, 7 saat önce yazdı:

Keşke ama yazamıyorsun yasakladık çünkü.

Bilgi kişiye değil topluma özel olmalı. Merak ettiğiniz ne varsa forumun kullanılabilir alanlarında sorup iletişime geçiniz.

Keyifli forumlar.

Burak Hoca haklı. Çünkü özelden yazdığın zaman bu durum suistimal edilebilir bir durum. Maalesef bu foruma ilaç satan kişilerde giriyor. Çünkü buradakiler sokaktan geçen adamlar değil. Sürekli olarak kür yapan ya da yapmayı düşünen insanlar. Ben şahsen kür konusunda bilgi olarak çok iyi değilimdir. Çünkü bu ilaçlar gerçekten kişiden kişiye çok fark ediyor. Biz sadece sana genel kuralları anlatabiliriz. 

Burak Hocanın da dediği gibi foruma konu açıp istediğin cevabı alabilirsin. Eğer gizlilik önemliyse gerekirse fake hesapla bile sorsan buradaki arkadaşlarımızın hepsi zaten dili döndüğünce sana anlatmaya çalışır. Nacizane benim sana yazdığım gibi. Ben de anabolizan gurusu değilim. Çok fazla bir şey bilmiyoruz. Sadece bu işe gönül verdik. Zamanında da biraz kür yapmışlığımız var. Sorsan şimdi ne haldesin 10 ay ara verdim. Bildiğin pandaya döndük :D. Nasipse Burak'tan ürün temin edip tekrar küre girmeyi düşünüyorum ama önce varolan yağ oranımı düşüreyim. Foruma zaten öncesi sonrası olarak foto atacağım. Ama bu yağ oranı ile kürden gerçek verim alamam. Uzun süreli bolde kürü aklımda ama bakalım nasip..

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Megatosun    7

Yok be abi ne gizliliği 😂 ben şimdi ; 

6 hafta 

Tren ace 400 mg 

Testo prop 500 mg 

Clen+t3 

Buna başladım. Belki 4 hafta yaparım. Akabi deca. Burak abiden alıyorum ufak ufak ilaçları deca yi falan. Diğerleri elimde vardı boşa gitmesin diye kullanıyorum şimdiden. Hatta durumu ayarlayabilirsem boldenon da alıp 20 haftaya dayandiracagim insaAllah. 

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferhat82    447
Megatosun, 50 dakika önce yazdı:

Yok be abi ne gizliliği 😂 ben şimdi ; 

6 hafta 

Tren ace 400 mg 

Testo prop 500 mg 

Clen+t3 

Buna başladım. Belki 4 hafta yaparım. Akabi deca. Burak abiden alıyorum ufak ufak ilaçları deca yi falan. Diğerleri elimde vardı boşa gitmesin diye kullanıyorum şimdiden. Hatta durumu ayarlayabilirsem boldenon da alıp 20 haftaya dayandiracagim insaAllah. 

Bro yanliş anlamada zaten yağlisin birde deca kullanicaksin üstünede diyorsun ki boldenonda ekliyebilirim Tam su topu olursun 2 sini kullanırsan.

Deca ile daha önce tecrüben yoksa bulaşma dick muhabbetinden felan eğer onda sıkıntı yok diyorsan bolde eklemeden devam et.

Zaten çok hacimli olucan kür sonu bu belli Sert ve diri kas içinde Kısa esterlerin yanina winstrol ekler depot yaparsin gerçi ne kadar yarayacak orasini bilmem. Ama kanımca boldeyi veya decayı çikar hangisi sana kalmiş iyi şanslar 😂

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
weldan    157
Megatosun, 12.09.2019 - 19:42 yazdı:

Yok be abi ne gizliliği 😂 ben şimdi ; 

6 hafta 

Tren ace 400 mg 

Testo prop 500 mg 

Clen+t3 

Buna başladım. Belki 4 hafta yaparım. Akabi deca. Burak abiden alıyorum ufak ufak ilaçları deca yi falan. Diğerleri elimde vardı boşa gitmesin diye kullanıyorum şimdiden. Hatta durumu ayarlayabilirsem boldenon da alıp 20 haftaya dayandiracagim insaAllah. 

T3 ü bırakırken aynı şekilde ters piramit şekliyle bırakmayı atlama. Onun haricinde güzel kür olur. Sadece bana sanki biraz kısa geldi gibi. 

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Megatosun    7

@weldan @Loving  abilerim. Deca muhabbetinden kaynaklı sorunları minimal seviyeye getirmek için  kür ici hcg kullanımı için düşünceniz nedir ? Ben deneme taraftariyim. Fikirleriniz nedir? 

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
weldan    157
Megatosun, 15.09.2019 - 18:59 yazdı:

@weldan @Loving  abilerim. Deca muhabbetinden kaynaklı sorunları minimal seviyeye getirmek için  kür ici hcg kullanımı için düşünceniz nedir ? Ben deneme taraftariyim. Fikirleriniz nedir? 

HCG için genel kanı olarak bodybuilderlar ikiye ayrılmış durumda. Kür içi kullanımda kullanılan anabolizanın etkisini düşürüyor diyip BULK kürden alınan verimi azaltıyor diyende var. Yani doğal testonun baskılanıp vücuttaki ostrojen artışının büyüme arttırma anlamında etkisi yüzünden diyorlar. Sonuçta ostrojenin anabolik etkisi inanılmaz. Her ne kadar sulanma vs.. tarzı olarak düşünülse de bence kürde biraz yüksek olması sorun değil

Gelelim diğer görüşe.. Bu amcalarımız içinde günlük 100ui-150iu-200iu olarak sürekli kullanımını savunanda var(Kandaki sıfırlanma süresi 24 saat çünkü. Günlük almazsan bana göre kıymeti yok). Bu şekil daha sert ve kuru büyümeyi savunuyorlar. Hem de doğal testo nun baskılanmadığını savunuyorlar. Kür sonu pct'nin daha rahat olduğunu söylüyorlar.

Ben kür içi hiç kullanmadım. Benim inanımcım kür sonu kuvvetli dojazlarda yapmak. Bu kişiden kişiye değişir. Bahsettiğim iki yolu uygulayıp dünya şampiyonu olan insanlar var. Hepsine saygı duymak lazım. Sonuçta her iki tarafta şampiyon olmuşsa iki yoldan da gidilebilir..

 

Saygılarımla... 

tarihinde weldan tarafından düzenlendi
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: SwipeEmir
      Merhaba arkadaşlar,
      Total testesteron değerim : 5.73 Referans aralığı 2.49-8.36  Şu değerlerde biri haftada 250mg sustanon vurursa Ortalama 8 haftanın sonunda total testesteron kaça çıkar aşağı yukarı?
      Teşekkürler.
    • Yazan: Jonturk
      Merhaba arkadaşlar,
      Kişisel özelliklerim:
      42 yaşındayım. 1.78 cm boyunda. 94 kg. Gençlik yıllarım olan 25 yaşındayken:
      DecaDroboloin Primobolan Kürü yapmıştım 6 hafta boyunca. 2017'den beri doğal şekilde sporumu yapıyorum. O zamanlar pct böyle bilinen, uygulanan bir yöntem değildi pek haliyle sorunda yaşamamıştık, verimde almıştık o dönem. Haftada 3 gün antrenman ile bu süreci desteklemiştim. Daha sonra 2017 yılında evlendim.  Bu durum spora tekrar dönmemede  vesile oldu. Fakat ben Troid hastasıyım arkadaşlar (aileden gelen, genetik bir durum) 
      Şimdi ise doktor kontrolünde sustanon uygulaması yapıyorum. 2. dozu aldım fakat herhangi bir pozitif etki görebildiğimi düşünmüyorum an itibarı ile. Yarın tekrar doktora gideceğim çünkü 2. enjeksiyondan sonra beni davet etmişti. (Muhtemelen doz yükseltecek). 
      Size sormak istediğim sustanonun faydası olur mu?
      Bende ne tür değişikliklere sebep olur sustanon?
      Şimdiden katkılarınız için teşekkürler.
    • Yazan: boziko
      Merhaba,
      Uaşılması kolay olduğundan sustanonu tercih etmek istiyorum fakat forumlarda ve internette okuduğum sustanon yorumları biraz soğuttu beni. pct nin zor geçtiğini , ateş , baş dönmesi yaptığını , elde titreme , vurulan bölgede ağrı . bunları yaşar mıyım ? önerilerinize açığım.
    • Yazan: Diver
      Selam arkadaşlar.
      @Loving hocamın desteğiyle büyümeye kaldığımız yerden devam edicez inşallah  Ramazanda istediğim diyeti yapamadım. İşte çok yoğun bir dönemdeyiz uzun süreli dalışlar hem yoruyor hemde sıfır karbonhidrat çekilmez kıldı gözümü açamıyordum 1-2 kere bayılma derecesinde şekerim düşünce iftara pilav ekledim. Antrenman konusunda kendimi iyi hissettiğimde yaptım genel olarak dinlendirdim vücudumu.İstediğim yağ oranına inemedim lakin hocamın tavsiyesiyle hem mental hemde fiziki olarak dinlendim. Ramazandan sonra karbonhidratı 200gr pirinç ile sınırladım hem işte hemde sporda kendime geldim. Neden bilmiyorum antrenmanda aşırı derecede pump oluyorum tabi şikayetçi değilim 😁 Kütlemde çok bir değişiklik olmadığını düşünüyorum. Şimdilik 104 kgda sabitim. Yeni kürde;
      500 Testo
      500 Bolde
      400 Deca olacak.
      @rastlantisal @Rdm @Askabar @otopsicikedi @Tr3n @GHOST @SPECTRE @SERKO @metinav @crosfredy @Semih Erarslan @Emrah
      3500 kalori ile başlayıp duruma göre yavaş yavaş artıracam.Bol yeşillik, bol balık, zeytinyağlı enginar yemeği vs cleanbulk mantığıyla ilerleyecez inşallah. 
      Yine sağlam stok yaptım😁. Sağolsun hocam hediye göndermiş çok hoşuma gitti teşekkür ederim.
      Sağlam amele yanığı olduk😄
      Tavsiyelerinizi uyarılarınızı bekliyorum saygılar.
        
    • Yazan: cicekselcukk
      Merhabalar, kürümün 5.haftasındayım, haftalık 500 Testosteron + 250 Deca Durobolin alıyorum. Kan değerlerim beklendiği gibi, testosteron değerlerim yüksek fakat prolaktin değerlerim çok düşük. 
      Deca'nın çalışmadığından şüpheleniyorum, gözle görülür bir hacim artışı ve su tutumu yok vücudumda, kan değerlerimi paylaşıyorum bakabilirseniz sevinirim. @Diver

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×