Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Ahmet 06

Elimde steroid var sahte mi orjinal mi

Önerilen İletiler

Ahmet 06    0

Herkese merhabalar .. Elimde bu gordugunuz urunler var tanidik yunanistandan getiriyor bazende gumrukte orda burda sıkıntı oluyor diye urun etiketlerini söktüğünü soyluyor bende anlamadim baska kullanan tanidiklarimda var bu adamdan alip kullanip bende emin olmak icin yorumlarinizi goruslerinizi bekliyorum sahte midir orjinal midir neye gore nasil anliyoruz?

Ilk kürüm bu arada tren verdiler yorumunuz nedir?

20190902_145739.jpg

20190902_145816.jpg

20190902_150142.jpg

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Ironmann    401

Türkiyenin en iyi yerli ilacı satan hocalarin kendilerine vurduklarinı bizzat biliyorum kendimde kullandım iyidir.Ama yunanistan gümrük filan diyen arkadaş seni yemiş 😅😅

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
zafer44    121
Ahmet 06, 3 saat önce yazdı:

Herkese merhabalar .. Elimde bu gordugunuz urunler var tanidik yunanistandan getiriyor bazende gumrukte orda burda sıkıntı oluyor diye urun etiketlerini söktüğünü soyluyor bende anlamadim baska kullanan tanidiklarimda var bu adamdan alip kullanip bende emin olmak icin yorumlarinizi goruslerinizi bekliyorum sahte midir orjinal midir neye gore nasil anliyoruz?

Ilk kürüm bu arada tren verdiler yorumunuz nedir?

Kardeşim spor geçmişin nedir ?

Kas kutlen ne alemde ?

Psikolojik olarak ilk kürden  tren hazirmisin ?

Kan değerlerin ne alemde ?

Yaşın boyun kas kutlen ne durumda ?

ilaçtan ziyade kendi fotonu koyarsan bir çok kişi yardımcı olabilir herkes birşey çıkartıp sonuna pharma ekleyip yapıştırıyor sahtemi orjinal mi durumunu kimse bilemez saticina güvenmiyorsan şayet başlama ne zaman anlarız sen bu sayfayı günlüğe çevirirsin başlamadan önce tahlillerini yaptirirsin birde kürden 1 1.5 ay sonra bir test daha yaptirirsin sahtemi orjinal mi olduğunu anlar herkes sen dahil bol şans 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Babuş ilaç sahtemi degilmi enjeksiyondan sonra anlarsın yada ilaci tanımıyorsan teste girersin.Ayrıca türkiye üretim veya merdiven altı üretim ilaclar ciddi ödem yapar sterilizasyonu çok kötü olduğundan dolayı

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferhat82    447

Bende küre gireceğim az-çok piyasayı kolaçan ettim  En güvenilir  ilaç  şu anda Balkan gibi çakmasını yapamıyorlar şu anda  yeni kutu ve hologram kutuyla birleşik zaten birde kabartmalı kutu.

Tabletleri film tabakası ile kaplı yani ısırınca direk hap değil  film tabakası var :)

Akıllı telefon kodunuzla tarayarak, resmi balkanpharmaceuticals.com web sitesine yönlendirileceksiniz. ibaresi

Paketler iki dilde: bir tarafta Romence, diğer tarafta İngilizce .

Yani anlıyacağiniz yeni balkanların sahtesini yapmak imkansız gibi  :)    Gerçi burdada  bu balkanı bulmak sıkıntı. Bir burak abide var benim bildiğim diğer kutulardan sağlam balkan.

Birde  E.t ve M.a dan ilaç alan varsa direk çöpe yollasın bir zahmet :)

 

  • Beğen 1
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: Nynex
      Arkadaşlar testo enanthate + boldenone kürümde 5.haftayı geride bıraktım. Bu gün kan tahlili verdim ama sonuçlara bakılırsa sanırım kullandığım ilaçlar bomboş hiç çalışmamış sizde bir bakarmısınız. İlginç olan total testo hiç yükselmemiş fsh hiç baskılanmamış ama estradiol bir miktar yükselmiş anlamadım gitti daha önce only iran testo kullanırken bile 5.haftada total testo 900 lere gelmişti lh fsh referans değerinin altına düşmüştü.
       
    • Yazan: boziko
      Merhaba arkadaşlar,
      Bir kaç sorum olacak;
      testosteron enantatı kullanmaya başlamadan önce hangi tahlilleri vermem gerekli ? 500 mg aromatize olur mu herhangi bir şey kullanmam gerekli mi yanında ? zararı ne olur ? kalbe veya diğer organlara ne kadar zarar verir veya verir mi ? kaç ay yapmalıyım minimum ? pct zor olur mu ?
    • Yazan: Yasinakda
      Arkadaşlar Perşembe Günü Urolojiden Randevu aldım Testler İçin Hemogram
      Aclik kan sekeri
      HbA1c
      Total kolesterol
      HDL kolesterol
      LDL kolesterol
      T3
      T4
      TSH
      BUN
      Kreatinin
      Ure
      SGOT
      SGPT
      GGT
      ALP
      CK
      Testosteron total
      Testosteron free
      Estradiol
      Prolaktin
      FSH
      LH
      PSA
      bunları yaptırıcam Uroloji Doktoru Sıkıntı çıkarırmı ?
    • Yazan: Yasinakda
      Arkadaşlar küre giricem 2 yıl sonra 2. Kür olacak şusn naturelim ve yarış için ne kullanmalıyım 2025 mart ayı için şuan formum bu bide growth gereklimi 
       
    • Yazan: Waxorion
      Herkese merhaba arkadaşlar, 
      Tren testo kürümün 4. Haftasındayım şuan haftalık 500 testo 200 tren şeklinde ilerliyorum. Şuana kadar ağırlıklarım baya arttı ve antremanlar resmen mükemmel geçiyor bayram dışında diyeti hiç bozmadan ilerliyorum. Tren hakkında kullanmaya başlamadan önce baya bir araştırdım yan etkileri nelerdir vs ve baya bir yan etki gördüm intihara kadar giden konular bile açılmış. Benim bu konuyu açma sebebim ben gece terlemesi dışında hiç bir yan etki görmedim normalde nasılsam hala aynı şekilde devam psikolojik olarak ve fiziksel olarak öksürme vs hiç bişey yaşamadım. Ürün boş değil baştan söyleyeyim onu burak hocamla noxy markası ile devam ediyoruz. Kafama takıldı acaba sizde de hiç bir yan etki görmeyen var mı? Bu durum normal mıdır yani 
      Herkese iyi forumlar

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×