Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Spinous02

Pct yardim

Önerilen İletiler

Spinous02    3

BÖYLE BİR KÜRE GİRDİM PCT YAPACAĞIM PREG 2500 2500 TEK SEFERDE FAZLA DENİLDİ NASIL YAPMALIYIM YARDIMCI OLURMUSUNUZ ACABA

4E652A36-E129-4E94-82A1-51462C6DA06B.png

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Equipoise    333

Kür içinde dozların sabit tutulması gerektiğine inanıyorum, piramit yapmana gerek yok, ayrıca ilk kürünse bolde+deca ağır gelir.

Her ne kadar ezbere pct yapmak yanlış olsa da ben böyle bir küre böyle bir pct uygulardım

Son enjeksiyondan 1 hafta sonra başlamak üzere

10 gün boyunca her gün 500iu pregnyl

pregnyl bittikten 3 gün sonra başlamak üzere

4hafta 50mg klomen 20mg nolvadex

 

pct sürecinde aromataz inhibitörüne devam edilmeli ve e vitamini - çinko kullanılmalı.

tarihinde Equipoise tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Loving    9.227

Kür ne denli klasik ya da çok uygulanan bir kür de olsa forum kuralları gereği ezbere değil tahlil sonuçlarınıza göre önerimlerde bulunabilir.

Lh,fsh,e2,prolaktin,alt,ast,totaltesto,free testo,kolestrol  vb gibi sonuçları alı paylaştığınız'da MCT ve PCT kategorisinde herkes yardımcı olacaktır.

KONU KİLİT

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
zubonk    288
TheShoulder, Bir saat önce yazdı:

Testonun ester tahminime göre e  ve 1 haftada kandan çıkmayacaktır testisler baskı altında preglyn e cevap vermez. PCT süresince ai kullanılmaz, neye göre ? Kime göre ? Hangi değere, hangi teste göre ? Ağzıma ai sürmeden tedavi yaptım. 10 gün boyunca 500 iu hipofize gereksiz uyarıdır.  7 gün idealdir (7 gün 1000 iu). Son olarak test sonucu görmeden ezbere tedavi... Yazmayın lütfen

Kür sonu HCG kullanılacaksa, kullanım amacı bir yerde doğal üretimi tetiklemektir ama sadece bu kadar değil. Esterin kandan çıkması ve yerine koyma değildir. Buradaki amacınız; vücuttaki sentetik testoyu kestiğinizde, ester kanda negatif dramatik sonuçlar doğurmadan testosteronu yüksek kılmak, ayakta tutmak olmalıdır. Enanthate esteri 10.5 günde yarılanır ve HCG başlamak için 1 hafta beklemek ideal bir süre. Ne çok erken ne çok geç. HCG, PCT'de kullanılmaz, bitimi ile PCT başlanır. Nedeni ise HCG de benzer sentetik testo etkileri gösterir, sisteminizi baskılar, doğal akış tam anlamıyla başlamaz. Amacı testosteron eksikliğini vücuda yaşatmamak, kas kaybının önüne geçmek, LH taklit edilerek doğal akışa yön vermektir. Sonrasında ise doğal testosteronu serbest bırakmalıyız. Bunuda kemerle desteklemek adına SERM (klomen-tamoksifen) kullanılabilir. 

10 gün 500-1000iu HCG kullanmak gereksiz değildir. Küre ve kür sonu değerlere göre değişir. 7 gün ile sınırlandırmayı anlamadım? 

Son olarak PCT'de AI kullanılmaz? Hangi temel veya gerekçe ile bu söyleniyor? 

AI, PCT de HCG gibi sisteminizi baltalamaz. Aksine PCT geçiş dönemindeki HCG kullanım sürecinde ve klomenin 50mg+ kullanımlarındaki östrojen artışı kontrol altına alınmak için kullanılabilir, tavsiyede ederim. Siz bu süreci kullanmadan geçirmiş olabilirsiniz. Fakat her bireyin hassasiyeti aynı değildir. Nolvadex/Tamoksifen varsa PCT'de kesinlikle Arimidex tercih edilmemeli, ikisi birbirinin etkisini kırmaktadır, uyumsuzdur. Yerine Aromasin tercih edilmelidir. Ayrıca aromasin, hem doğal testosterona hatırı sayılır pozitif etki eder hem de mevcut IGF-1 üretimini arttırmada yardımcı olur. 

Kesinlikle katıldığım nokta, kan değerleri görülmeden tedavi yazılmamalıdır. 

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×