Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Sustanonsever

Testo kullanımı

Önerilen İletiler

Öncelikle herkese merhaba. Uzun süredir takip ettiğim bir forum ve güzel tecrübelere sahip insanlar olduğunu biliyorum.

Yaklaşık 1 ay önce ilk kürümü sonlandırdım. 12 hafta sustanon ve 4 hafta danabol kullandım. 64 kilo ile başlayıp 75 kilo ile bitirdim ve kür konu kaybım yaklaşık 5 kilo oldu. Sustanon haftalık 250 danabol ise günlük 20 mg kullandım. Gayet iyi verim aldığımı da düşünüyorum. 

Sizlere sormak istediğim konuya gelecek olursam. Malum supplement piyasası saçma sapan bir hal içinde. Onlara o parayı vermek yerine yemeklere ağırlık veriyorum. Pre workout bile olmuş 300 lira. Her neyse kür konusu da düşük doz olduğu sürece mantıklı geliyor bana. Bana kalsa ömür boyu haftalık 250 testo kullanırım fakat bu da mantıklı değil biliyorum. Benim merak ettiğim konu haftada 1 kere 250 testo kullanımı doğal baskılanmaya etkisi ne düzeyde olur. Ve ya 2 haftada 1 kere aynı doz ne denli etki eder. Benim yorumum en iyi supplementten daha etkili olacağı yönünde fakat sağlık konusunda ne tür sorunlar yaşamak olası?

Saçma gelebilir ya da anlamsız gelebilir fakat saygılı bir şekilde cevap verecek herkesten yorum almak isterim. Deneyimlen ya da şahit olsan varsa öğrenmek isterim. Herkese iyi sporlar 💪🏻

 

Edit: konusu yanlış yere açmışım düzeltilir sevinirim kusura bakmayın 🙏🏻

tarihinde Sustanonsever tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


zubonk    288

Öncelikle eğer çok çok kısa biri değilsen, erken küre girmişsin, 64 kilo da kas çekirdek sayının yetersiz olduğu açık. Formunu görmeden yorumlamamak lazım ama kilo bilgin doğrultusunda alt yapın yok gibi başlamışsın bu işlere. Yani senin ömür boyu haftalık 250mg testosteron kullanımını düşüneceğine doğal olarak ne kadar kütle koyabilirim, nasıl beslenmem gerekir, nasıl antrenmanlar beni ileriye taşır. Daha doğrusu kas nasıl gelişir? Genetiğimin sınırları nedir? Gibi sorular sorup, araştırıp, kendi üzerinde denemen gerek bu noktada benim önerim bu olur. 

Soruna gelecek olursak only haftalık 250mg testosteron kullanımının ilk kürler haricinde kas gelişimine faydası sınırlı ve tartışılabilecekken iki haftada bir kullanımını konuşmaya bile gerek yok. İki seçenekte sana yararından çok zarar getirecektir. Profesyonel BB yapan ve steroid kullanan kişiler off veya reseptör dinlendirme dönemlerinde bu şekilde kullanımlar yapıyorlar ve bu kişilerin sadece yarış değil herhangi bir zamanda post posing olmaları muhtemel olduğu için steroidlere tamamen ara veremiyorlar yada vermek istemiyorlar demek daha doğru olur. Senin bu soruyu sorman bile seni tanımak yolunda bir izlenim yaratıyor zaten. Benim şahsi önerim form veya yaş durumunu bilmiyorum ama bilsemde değişmeyecektir, belli bir seviyeye gelene kadar kür yapmaman yönünde olacak. Fakat bu noktada herkesin bildiği bir gerçeği de belirtmek gerek, insan aslında her zaman yalnız ve tüm kararlarını, geleceğini kendi belirler. Ben veya benim gibi sana yol göstermeye çalışan/çalışacak olan kişiler sadece sende bir farkındalık yaratmaya çalışır. Günün sonunda pişman olmaman dileğiyle en doğru kararı ver. İlle de devamı gelecekse, kesinlikle ömürlük ve profesyonel düşünceleri bir kenara at. Hobi için sağlığını riske edecek saçma düşünceleri sil kafandan. Kür yapacaksan da max 20-24 hafta ile sınırlı olsun ki ilk kürlerinde 15'i geçme ve her kür sonrası doğru tedavi (basit bir mevzu değil kesinlikle bilgili olman ve gerekiyorsa buradan veyahut x tecrübeli kişilerden bilgi ve destek al) uygula. En önemlisi de uzun süre dinlenme dönemlerinden (hiçbir AAS almadan) sonra çizelgeni tekrar belirlemek en doğru ikinci seçeneğin olacaktır.

  • Beğen 3

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Çok güzel ve detaylı açıklamışsınız hocam teşekkür ederim öncelikle. Sanırım görsel atmak şart gibi o yüzden ben öncesi sonrası atayım size sanırım yanlış bir algı yarattım. 

 

 

 

Sizce kür için gerçekten alt yapım hala kötü mü? Yanlış bir adım mı atmışım? 2 yıldır yapıyorum bu sporu ve öncesinde 4 yıllık karma dövüş sporu geçmişim var. Onun da antrenmanlarını yapan arkadaşlar bilir. Bu formda 73 kiloyum bu arada. 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bu arada ömür boyu kullanımdan bahsetmedim. Yine kısa kullanımlar örneğin 12 - 14 haftalık kullanımlar gibi. Onun da mantığı şu supplementlerden daha efektif olduğunu düşünmem. Fakat sağlığı yine kötü etkileyecek ise bunun da bir anlamı olmuyor elbette. Merakım bu yöndeydi.

 

Bu arada boyum 173 fotoğraflarda belirtmeyi unuttum. Alt yapım ve genetiğimin iyi olduğunu düşünüyordum fakat sizin gibi tecrübesi iyi olan kişilerin yorumu elbette daha önemli. 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
zubonk    288

İlk postunda "bana kalırsa ömür boyu kullanırım" demişsin ama sana kalırsa işte hem fikiriz herhalde bu şekilde kullanmaman yönünde artık :)

Küre girersin, kürden çıkarsın dinlenirsin. Ekstra aralara testo sokmanın bir gereği, bir anlamı yok şu noktada senin için. 

Alt yapın kötü değil, gayet iyi. Fakat erken olduğunu söylüyorum çünkü bunun üzerine rahat koyarsın. Yıpranmadan kas yok maalesef. Genetiğininde iyi olduğunu düşünüyorum, kas geliştirmeye elverişli bir vücudun var. İlle de kür yapacaksan hafif ve kısa kürler ve düşük dozajlar seçimin olmalı.

Yaşını hala belirtmemişsin? 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Yaşım 25 hocam. Geç başladım bu spora maalesef. Değerli yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için de çok çok teşekkür ederim.

Sizi dinlemek en güzeli olacak temiz ve kontrollü bir şekilde bir kür dizayn ederim onun dışında macera aramaya gerek yok. Bu konuda anlaştık :) Sabredebilirsem 1 2 sene daha çekirdeklenmeyi arttırıp iyi bir yol çizmek mantıklı duruyor. 

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
zubonk    288
Sustanonsever, 4 dakika önce yazdı:

Yaşım 25 hocam. Geç başladım bu spora maalesef. Değerli yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için de çok çok teşekkür ederim.

Sizi dinlemek en güzeli olacak temiz ve kontrollü bir şekilde bir kür dizayn ederim onun dışında macera aramaya gerek yok. Bu konuda anlaştık :) Sabredebilirsem 1 2 sene daha çekirdeklenmeyi arttırıp iyi bir yol çizmek mantıklı duruyor. 

Kesinlikle katılıyorum. Ne zaman hazır hissedersen her konuda yardımcı olurum. Başarılar :)

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×