Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

american-story

EN İYİ L-CARNİTİNE SUPPLEMENTLERİ (SIVI L-KARNİTİN)

Önerilen İletiler

Yağ yakmak ve forma girmek, sağlıklı yaşamak ve güzel gözükmek isteyen herkesin ulaşmayı arzu ettiği hedeflerden sadece biri. L-Carnitine supplementleri size bu konuda yardımcı olabilir fakat sadece en iyilerini kullanırsanız.

 

En iyi L-Carnitine ürünleri listemizde, sizler için pek çok farklı supplement arasından gerek fiyat performans, gerek içerik, gerek ise marka güvenilirliği açısından satın almanıza değecek en etkili karnitin çeşitlerini listeledik.

 

Bu listeyi ortaya çıkartırken, önemli olan faktörlerden en önemlisi tabi ki her zamanki gibi fiyat-performans oldu ama bunun yanı sıra farklı sebeplerden ötürü bazı supplementler diğerlerine göre üstünlük sağlayabildiler.

 

İşte detaylı en iyi ve en etkili l-karnitin ürünleri listesi:

#5 – Twinlab L-Carnitine Fuel 110 (473 ML)

 

Twinlab’ın L-Carnitine Fuel ürünü, servis başına 1100mg karnitin içeriği ile hem oldukça yeterli miktarda karnitini kullanıcısına sunuyor hem de uygun fiyatı ve güvenilir bir firmanın ürünü olmasıyla ön plana çıkıyor.

 

Kimler tercih etmeli?: Uygun fiyata saf L-carnitine içerikli bir sıvı ürün arayanlar.

 

#4 – Hardline L-Karnitin Sıvı 1000 ML

Hardline firması özellikle bu tür ürünlerde fiyat – performans oranının yüksek olmasıyla ön plana çıkıyor. Bu üründe ise ön plana çıkan bir başka özellik, servis başına 2000mg l-carnitine içermesi. Ayrıca içeriğinde Taurin bulunması (her ne kadar taurin zannedildiğinin aksine ekstra enerji artışı vermese de) bazı tüketiciler için avantaj olabilir. Özellikle de taurine maddesinin anti-diabetik özelliklere sahip olduğunu düşünürsek.

 

Kimler tercih etmeli?: Kullanacağım L-Carnitine ürünü hem uygun fiyatlı hem de yüksek miktarda karnitin içeriyor olsun, hem de içeriğinde Taurin olsun isteyenler.

 

#3 – Stacker 2 Zero Shot 60 ML 3000Mg L-Carnitine

Bu ürünün avantajı ve en iyi sıvı l-carnitine listemizde yer almasının sebebi, hem çok yoğun miktarda l-karnitin içermesi hem de bunun yanı sıra B12 ve kafein içeriği ile antrenman öncesi enerji verici ve performans artırıcı olarak da kullanılabilmesi. Ayrıca fiyatının da uygun sayılabileceği göz önünde bulundurulursa, gayet ideal bir ürün izlenimi veriyor. Bir başka avantajı, tek kullanımlık şişelerde satılması ve ülkemizde 4 farklı lezzet seçeneğinde bulunması

 

Kimler tercih etmeli?: En iyi L-Carnitine ürünlerinden birini kullanmak istiyorum fakat hem çok para vermeyeyim hem de içeriği kafein ve B12 ile zenginleştirilmiş olsun diyenler.

 

#2 – MusclePharm Carnitine Core Liquid

Karnitin maddesinin tek başına bir yağ yakıcı olarak performansını yetersiz bulanlar, MusclePharm Carnitine Core Liquid içeriğinde bulunan kompleks tipteki karnitin türlerini denemek isteyebilirler. Üstüne üstlük ahududu ketonları içeren bu ürün, bu alanda bu maddeyi içeren belki de tek supplement olma özelliğini taşıyor. Kompleks içeriğiyle göz dolduran ve en iyi L-carnitine supplementleri listemizde yer almayı başaran bu ürün, aynı zamanda bu kadar yüksek not almasının sebebi çok uygun fiyata sahip olması.

 

Kimler tercih etmeli?: “Kompleks L-Carnitine ürünleri arasında en iyilerinden birini kullanmak istiyorum” diyenler

 

#1 – Universal Carnitech (473 ML)

Söz konusu hedef yağ yakmak olunca, akla ilk gelen üreticilerden biri olmasa da, Universal firması yılların tecrübesi, vücut geliştirme/güç sporları dünyasında oldukça sağlam bir geçmişe sahip olmasıyla ve her daim kaliteli ürünleri ile göz dolduruyor.

 

Universal Carnitech de bu ürünlerden bir tanesi. Servis başına 1300mg L-carnitine gayet iyi ve ürünün içeriğindeki L-Tirozin, Kafein ve İnositol gibi maddeler sayesinde performans artırıcı özelliğe de sahip.

 

Kimler tercih etmeli?: “Supplement dünyasındaki en iyi firmalardan bir tanesinin ürettiği ürünü kullanayım hem de enerji artırıcı içeriği de olsun” diyenler tercih edebilir.

 

fa-nutrition-wellness-l-carnitine-3000-plus-575.png

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


labslabs    77

Vücut en fazla 100-200 L-Carnitine kullanabilir gerisi çöp 5.000 mg L-Carnitine çıkarmışlar :)) L-Carnitine zaten spora yeni başlayan kilolu insana itelencek bir suplament detaylı bilgi isteyen tomuda L-Carnitine gerçekleri yazsın

 

kendim kullanmıyormuyum tabikide hayır :) bazen hediye geliyor 1 ölçekte 1.000 mg var yazıyor bende günde 1 ölçeği 5e bölüp içiyorum

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SelimTT    20

Hocam bir kaç kez kullanma deneyimim oldu. İşe yarayıp yaramadıgını anlayamadıgım yegane supplementtir benim için. Yarıyorsa da ciddi fark yaratmadıgı için fiyat-performans oranından sınıfta kalır benim için. Bunu kullanacak arkadaşlara tavsiyem biraz daha bütçeyi arttırıp ciddi fark yarattıgını hissettirecek iyi bir pre-workout kullanmalarıdır.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×