Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Metafor

Insülin kürü ne işe yarıyor?

Önerilen İletiler

Metafor    3

Bu konuda bir bilgi bulamadım. İnsülin kürü hakkında bilgi verebilir misiniz?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


zubonk    288

Kesinlikle kullanılması taraftarı değilim. Uzak durulması gereken, belki de dünya üzerindeki en güçlü anabolik hormondur.

Her şeyden önce insülin nedir, ne için kullanılır bunu bilmek lazım ve insüline gelene kadar steroidlerle ulaşamadığın nokta nedir? Gerekeni yapıyorsan roidler yeterince seni gelişmeye zorlar zaten heyecan aramaya gerek yok. 

İnsülin, insan vücudunda doğal olarak bulunur. Eksikliğinde şeker hastalığı yaşayan insanlar sentetik olarak doğal düzeye getirmeye çalışmaktadır. Vücudun enerji ihtiyacı, temel besin öğeleri karbonhidrat, protein ve yağlardan salgılanır. Emilebilmek için küçük parçalara ayrılan besin öğelerinin en önemlisi glukoza çevrilir. Yani basit şekerler. Hücreler glukozu pankreas yardımıyla kullanır. İnsülin vücutta salgılanmassa vücuda alınan gıdalar enerji olarak kullanılamaz. Bu sebepten şeker hastaları bu hormonu dışardan almadan yaşayamazlar. Çünkü vücutta insülin yok ve hücreler glukozu enerji olarak kullanamadığı için protein ve yağları yakıt olarak kullanmaya başlar. Zayıflarsın. Sık idrar, şeker ve su atımı. Çok kötü bir hastalık hele ki vücut geliştirmek isteyen bir sporcu için.

Yanlış ellerde yanlış kullanımlarda kişiyi ölüme götürür. Normal steroidler gibi düşünülmemesi gerekir çünkü roidlerle hormonlarınızı alt üst etseniz bile uzun bir süre yada bir şekilde tekrar düzene oturacaktır. Ama insülin kullanımı tek hatada seni ya öldürür yada şeker hastası yapar. Ciddi bilgi, deneyim, tecrübe gerektirir.

Yarışma amacıyla bile olsa kullanılmasını tavsiye etmiyorum bu bir risktir her şeyden önce. Kendim spor hayatım boyunca bir kez denemiş biri olarak bir daha düşünmüyorum, bir şey olduğundan değil gerek görmüyorum.

İllede kullanılacaksa şu bilinmeli en fazla 4-8 hafta ve başlangıç olarak 5iu geçilmeden takip edilerek arttırılabilir. Vücudun verdiği tepkiye göre ve antrenmandan hemen sonrası en uygun zaman olup beraberinde basit şeker, sağlam bir öğün. Kısa, orta, uzun esterleri mevcut eğer ki humulin r gibi etkisi uzun olan bir ester kullanılacaksa sadece antrenman sonrası değil gün içerisinde hep kontrollü yüklemeler yapılması gerekir. Bir keresinde araba kullanırken bir şeylerin ters gittiğini anlayıp torpidoya koyduğum hariboları nasıl yediğimi bir ben bir Allah bilir :) İnsülin aldığı besini belli bir yere göndermez hem kas depolarına hem de yağ depolarına ulaştırır bu sebepten yağlanma kaçınılmazdır ne kadar beslenmeye dikkat edilsede insan üstü aşırı hızlı metabolizmanız yoksa yağlanacaksın. Bu yüzden prof kullananlar insülin ile steroid ve growth hormonunuda ekleyerek yağlanmayı kontrol altına alırlar. Tek başına kullanılması anlamsızdır. Steroid/Growth/İnsülin = ÇOK PARA :) şeklinde gelişim muazzamdır. Tercih meselesi. 

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
toxic    204

Kullanmadım, kullandırmam, gereksiz ve riskli. Ne growth ne insulin, vücut yapmak için bunlar gerekli değil.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
arrangerant    49
Metafor, 13.04.2019 - 21:44 yazdı:

Bu konuda bir bilgi bulamadım. İnsülin kürü hakkında bilgi verebilir misiniz?

Hic bir ise yaramiyor dostum

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ironmann    401

Hiç bulaşma çok profesyonel yarışma yapmadığın sürece sana şu an anabolikler yeterli olacaktır bence 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×