Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Önerilen İletiler

Deity    171

uzun kürler yapmama rağmen hiç yarışma tecrübem düşüncem olmadı yalnız bu eylül ayına çıkmayı düşünüyorum. bu konuda bilgimi sıfır olarak kabul ediyorum çünkü hiç yarışmadım. yarışa dair bilgiler dışında genel bilgilerin de üzerinden geçilmesi gerektiğini düşünüyorum(boldenon algılanma süresi 5ay, testo prop algılanma 3 hafta, en iyi diüretik su dur:) winstrol, aldactone kullanılır gibi). çoğunun benchpress i hatalı yaptığı gibi temelde eksik olmamalı.

konunun sponsoru @TheShoulder:) kendisinden rica ettim kırmadı sağolsun elinden gelen desteği bilgi birikimini paylaşacağını söyledi. bildiğiniz gibi forumun en genç ve tek yarışmacısı(hatırladığım kadarıyla başka yarışma hazırlığı içinde olan yoktu). bu işe profesyonel anlamda emek zaman ve para yatırdı. gerek trainerı gerek beslenme idman ilaçlar olsun hazırdı. sınavları sebebiyle(yine hatırladığım kadarıyla) bu yarışmaya katılmama kararı almıştı.

amacım yarışmacı olsun olmasın herkes için bilinmesi gereken neyin, neden, nasıl yapılması gerektiğine dair kapsamlı bi kılavuz oluşturmak. bu konuda tüm forumun desteğini rica ediyorum. öyle ki @Loving kendisi soruları steroidturkey.com üzerinden cevaplamasına rağmen gerçek bir profesyonel olarak bu konuya katılım göstermesini rica ediyorum. basma kalıp kulaktan dolma bilgiler değilde denenmiş, tecrübe edilmiş, bilimsel dayanağı olan kaliteli bilgiler elimizin altında olsun.

bilgi paylaştıkça çoğalır. eğer konu amacına ulaşırsa herkes için çok faydalı, bilmediği, unuttuğu birçok bilgi olacak. soru cevap şeklinde ilerleyip zaman içinde bu birikimi toplarlayıp @Loving e göndererek konunun ilk mesajını editlemesini rica edeceğim. böylece konuya giren herkes paylaşılan tüm bilgiyi ilk mesajda bulabilecek.
konunun herhangi bi sınırı yok ilaca yarışa tekniğe tecrübeye dair her şey her bilgi değerlidir. amaç sadece sorulan sorulara cevap vermek değil önemli olduğunu düşündüğünüz, kaliteli, tecrübeyle sabit, bilimsel bir bilgiyi soru-cevap şeklinde de verebilirsiniz.

örnek
en iyi yağ nasıl yakılır?
vücut için belirlenen maksimum nabız 220 dir. bu rakamdan kişinin yaşı çıkarılır. çıkan sonucun %65-70 i standart, %75-85 i maksimum yağ yakımı sağlar.
25 yaşında biri için örnek verecek olursak: 220 - 25 = 195 _ 195 in %65 i 126,75 tir. bu kişi için normal yağ yakımı sağlar. 195 in %75 i 146,25 tir. bu nabıza ulaştıktan sonra yapılan koşu vs. kişi için maksimum yağ yakımı sağlar. %80 ve üzeri, hiçbir sağlık problemi olmayan kondisyonu full profesyonel sporcuların tercih etmesi gereken nabızdır.


sorulara örnek verecek olursak
definasyona ne zaman başlamalıyız?
definasyonda hangi ilaçları, neden ve nasıl kullanmalıyız? alternatifleri nelerdir?
definasyon sırasında kütlemizi nasıl koruyabiliriz?

soru-cevap şeklinde bilginizi paylaşabilir yada örnek sorulardan başlayarak cevaplayabilirsiniz. katılım gösteren herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum.

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


megalodon    71
Deity, 13 saat önce yazdı:

sorulara örnek verecek olursak
definasyona ne zaman başlamalıyız?

Ilk sorudan başlayalım madem

Genel olarak 5-10 hafta definasyon için yeterlidir  mesela şuan kür yapsan 10 hafta bulk 5 haftada definasyon olur definasyon zamanı önemlidir örnekte zaman az olduğu için fazla şansın yok ama daha uzun bi dönem olsaydı kesmeye erken başladığın takdirde hedefinden daha fazla kilo vermen söz konusu hatta çok büyük bi ihtimal  buda yarışmanı direkt etkiler 

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Deity    171

belimizi kalınlaştırmadan nasıl çalışabiliriz?

arkadaşlar örnek olarak verdiğim soruları cevaplayabilirsiniz :) 

 

sanalcar, 9 saat önce yazdı:

Bir yarış için ortalama ne kadar gelir gerekir?

15 hafta bulk def beslenme supp ~8 bin

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
morningstar    46
TheShoulder, 25 dakika önce yazdı:

Termal korse çok iş görür, denedik  muazzam etki 

İlla termal olması şart mı?

Bu arada sanırım telden giriyorsunuz 2 defa yolluyorsunuz postları.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Deity    171

definasyon dönemi beslenme ve antrenman nasıl olmalı? kalori açığı almamız gereken kalori %kaçı karb yağ vs  antrenman süperset çiftbölge fullbody vs

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
xax1    34
Deity, 2 saat önce yazdı:

definasyon dönemi beslenme ve antrenman nasıl olmalı? kalori açığı almamız gereken kalori %kaçı karb yağ vs  antrenman süperset çiftbölge fullbody vs

Kişiden kişiye gelişime göre değişir 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
xxgokhanzz21    126
Deity, 10 saat önce yazdı:

definasyon dönemi beslenme ve antrenman nasıl olmalı? kalori açığı almamız gereken kalori %kaçı karb yağ vs  antrenman süperset çiftbölge fullbody vs

   Kişiye göre değişmekle beraber genel olarak antrenman kısmında ciddi bi definisyon isteniyorsa tekrarlar belirli bi seviyenin altına düşmemesi yağ yakımı demiyorum ama su atımı için oldukça önemli olduğunu düşünüyorum. Kaloriler düştüğü dönemde ister istemez performansımızdan ödün vermeye başlıyoruz ve supplementlerle (beta alanin, kafein, citrulline) bu durumu destekleyerek en azından tekrar sayılarını arttırarak yine kasa belli bir şiddeti karbonhidratı da çok fazla düşürmeden vermemiz gerekiyor.

  İster amacım bulk ister definisyon olsun yağ alımımı hep 50 gram civarlarında tutarım ve proteini de kilo başı 2-3 gram tutup amacıma göre karb miktarlarında değişiklikler yaparım. Daha önce çok düşük karb diyetleri yaptım ancak antrenman performansımı düşürerek kas kayıplarına sebep oldum. Artık yağ ve su oranımı azaltmak istediğimde karbı yüksek tutup(kg x5) düzenli 5 gün kardiyo ile destekleyerek oldukça düzenli ve kütlemi kaybetmeden istediğim görüntüye ulaşabiliyorum.

   Tabii tüm bu beslenme, kardiyo ve diğer uygulanacak stratejiler definisyonun kaç hafta süreceğine göre ciddi değişiklik gösterir. Kişi yarışmaya çok uzun zaman kalmamasına rağmen hala derisi kayış gibi ise radikal değişiklikler gerekebilir. Bunuda belirlemek iyi bi antrenörün işidir açıkçası.

  • Beğen 2
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: ugurrgennc
      Merhabalar arkadaşlar,
      İlk kür olarak 4-5 haftalığına haftalık 500mg only testo gitmeyi planlıyorum ardından 3 ay kadar da yanına npp vb. ilaçlar ekleyerek temmuzda olacak yarışmaya hazırlanmak istiyorum.
      Bu 4-5 haftalık only testo sırasında nelere dikkat etmeliyim? Neler yapmalıyım, tavsiyeleriniz nelerdir ?  Testo olarak da iran testo tercih ettim.
      Cevaplar için teşekkürler
    • Yazan: Geleceğin Olympia'sı
      Merhaba arkadaşlar,
      12 haftadır kürdeyim ilk 10 hafta:
      500 testo e. 500 bolde Yaptım, ilaçlar on numara çalışıyor 6. haftada deli gibi iştahım açıldı ama sonraki hafta bir mod düşüklüğüyle beraber sersemlik olmaya başladı, sanki kafam güzelmiş gibi dolaşıyorum etrafta boş boş bir yerlere bakıp dalıyorum sürekli ayrıca enerji ve libido da düşük. 2 haftadır npp ile devam ediyorum ve bu durumu hala yaşıyorum, ben ilk kürümde deca yapmıştım buna rağmen deli gibi libidom ve enerjim vardı. Şuan libidom ve enerjim düşük.
      Bu sorunu nasıl aşabilirim ? En son Mart ayında tahlil verdim sadece hormonlarıma bakmışlar, kan tahlili yok bir daha vericem. Prolaktin 7.22 aşağıda gözükmemiş. Bazen çok duygusal hissediyorum ondan dolayı arimidex kullanıyordum e2 o yüzden böyle.
       
    • Yazan: best16.5
      Merhaba hocalarım,
      17 den yeni 18 geçtim 15 yaşımda bir sustanon kürü vardı şimdi 18 Yaşındayım sustanon kürü yaptım biraz bekledikten sonra bir kür daha yapıcam ama yan etkileri ve zararları en az olan steroitler nedir bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim?
    • Yazan: Nynex
      Arkadaşlar selam,
      5 haftadır testo bolde küründeydim kan testi sonucu ilaçların çalışmadığını görünce iran testo ve zphc boldeye geçiş yaptım ancak ilk enjeksiyon kalçada ağrı ve ödem yaptı dün sol kalçadan ikinci enjeksiyonu oldum oda enjeksiyon sırasında felaket yaktı ve şimdi bölge ağrıyor bu neden olmuş olabilir acaba sonuçta enjeksiyonları aynı kişi yaptı ilaç değiştirdiğimden beri ikidir sıkıntılı oluyor.
    • Yazan: aliefeyapici
      Hocalarım selamlar 
      Sıkça yaşadığım bir durumdan bahsedeceğim sizlere.
      Her kür yaptığımda bu durumu çokça yaşıyorum enjeksiyon yaptıktan sonra enjektörü çıkardığım gibi vücudum soğumaya,yüzüm bembeyaz olmaya ve gözlerim kararmaya başlıyor eğer oturmassam bayılacak gibi oluyorum sebebi ne olabilir acaba? Başka bu durumu yaşayan var mı?
      Damara vurmadığıma eminim zaten damara vursam şuan bunu yazıyor olamazdım😀

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×