Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Mhmt38

Bulk doz ayarlama

Önerilen İletiler

Mhmt38    284
toxic, 3 dakika önce yazdı:

Deca kendi kendine seni zaten sisirmez, demekki yeteri kadar beslenmiyorsun carb alimini 400e 500e çıkarmayı dene.

Sinir konusuna gelince, aşırı sinir yapıyorsa bu isi yapmayacaksın, bunu zevk icin yapıp saga sola catmanin ve delirmenin manasi yok. Siniri kontrol etmek kendi elinde.

Nefesin kisa kesilmesi doğal.

Terleme yaz geldi zaten terleyeceksin

Libido ve yagli cilt normal

T. Ederim hocam öncelikle cevap için. Normal olması içimi rahatlattı. Özellikle nefes konusunda. Kavgaları ben çıkarmıyorum genelde😁 eskiden sineye çekeceğim şeyleri artık çekmiyorum. Birazda iyi oldu aslında. Hocam birde karbo. konusunda dekstroz yada maltodokstrin önerir misiniz. Ani şeker yükselmesi yapıyormuş. Korkuttu biraz. 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


toxic    204
Mhmt38, 22 dakika önce yazdı:

T. Ederim hocam öncelikle cevap için. Normal olması içimi rahatlattı. Özellikle nefes konusunda. Kavgaları ben çıkarmıyorum genelde😁 eskiden sineye çekeceğim şeyleri artık çekmiyorum. Birazda iyi oldu aslında. Hocam birde karbo. konusunda dekstroz yada maltodokstrin önerir misiniz. Ani şeker yükselmesi yapıyormuş. Korkuttu biraz. 

Hocam ne olursa olsun kavga görünce girmeyin ya da tartismayin acinizi barbellden dumbellden çıkartın madem sinirleniyorsuz başınıza birsey gelmesin bir vucut gelistirme ugruna. Karbo ben ekmek yerim makarna yerim pilav bulgur bazen hamburger falan filan kasmayin kendinizi normal yemek yiyin yeterli olcude. Benim seviyemde arkadaşlarim var haftanin 3 4 gününü ekmek arasiyla gecistiriyorlar maksat yeterli carb vucuda girsin

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: Diver
      Selam arkadaşlar.
      @Loving hocamın desteğiyle büyümeye kaldığımız yerden devam edicez inşallah  Ramazanda istediğim diyeti yapamadım. İşte çok yoğun bir dönemdeyiz uzun süreli dalışlar hem yoruyor hemde sıfır karbonhidrat çekilmez kıldı gözümü açamıyordum 1-2 kere bayılma derecesinde şekerim düşünce iftara pilav ekledim. Antrenman konusunda kendimi iyi hissettiğimde yaptım genel olarak dinlendirdim vücudumu.İstediğim yağ oranına inemedim lakin hocamın tavsiyesiyle hem mental hemde fiziki olarak dinlendim. Ramazandan sonra karbonhidratı 200gr pirinç ile sınırladım hem işte hemde sporda kendime geldim. Neden bilmiyorum antrenmanda aşırı derecede pump oluyorum tabi şikayetçi değilim 😁 Kütlemde çok bir değişiklik olmadığını düşünüyorum. Şimdilik 104 kgda sabitim. Yeni kürde;
      500 Testo
      500 Bolde
      400 Deca olacak.
      @rastlantisal @Rdm @Askabar @otopsicikedi @Tr3n @GHOST @SPECTRE @SERKO @metinav @crosfredy @Semih Erarslan @Emrah
      3500 kalori ile başlayıp duruma göre yavaş yavaş artıracam.Bol yeşillik, bol balık, zeytinyağlı enginar yemeği vs cleanbulk mantığıyla ilerleyecez inşallah. 
      Yine sağlam stok yaptım😁. Sağolsun hocam hediye göndermiş çok hoşuma gitti teşekkür ederim.
      Sağlam amele yanığı olduk😄
      Tavsiyelerinizi uyarılarınızı bekliyorum saygılar.
        
    • Yazan: cicekselcukk
      Merhabalar, kürümün 5.haftasındayım, haftalık 500 Testosteron + 250 Deca Durobolin alıyorum. Kan değerlerim beklendiği gibi, testosteron değerlerim yüksek fakat prolaktin değerlerim çok düşük. 
      Deca'nın çalışmadığından şüpheleniyorum, gözle görülür bir hacim artışı ve su tutumu yok vücudumda, kan değerlerimi paylaşıyorum bakabilirseniz sevinirim. @Diver

    • Yazan: Tr3n
      Arkadaşlar deca haftada kaç mg vuruyorsunuz, haftada kaç mg daha etkili olur?
      Yeni küre atladım testesteron propionat boldonon deca durabolin.
    • Yazan: gainzavcısı
      Merhaba, ilaçlarla ilgili aklıma takılan şey vardı.
      Büyümek için Boldenon yada rimobolon yerine Deca eklemek nasıl bir etki yaratır diğer 2 ilaca göre?
    • Yazan: Yusufdemir1995
      Selamlar arkadaşlar;
      testo cypionat deca anapolon Kürüme eczane ürünü genotropin 36 ünite ve insülin ekleyeyim diyorum. Günlük 6 ünite kullanmayı düşünüyorum büyümek icin. Sabah 3 ünite gece 3 ünite şeklinde. İnsülini hem uzun ester hem kısa ester evde dolapta birsürü var onların kullanımını kendim ayarlayacağım öğünlerle beraber. Sizin önereceğeniz başka iyi çalışan eczane ürünü büyüme hormonu varmı?
      Tek güvendiğim genotropin ve güzelde çalışıyor diye biliyorum.
      @Emrahtkty @Semih Erarslan @metinav @Askabar @Mickey @Vural2 @otopsicikedi
      Minimum 6 ay kullanacağım

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×