Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Önerilen İletiler

Alpay2728    13

Şunu merak ediyorum. Ve benim gibi bir çok kişinin bu konuda aydınlancağını düşünüyorum. Hocalarımızın yorumları büyük katkıdır. - Growth hormon kullanımında steroidlerde olduğu gibi doğal büyüme hormonu kapanabilirmi? Kapanıyorsa bu erken bunama(yaslanma) anlamına gelmezmi ? 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


TheNoahSystem    158
Alpay2728, Bir saat önce yazdı:

Şunu merak ediyorum. Ve benim gibi bir çok kişinin bu konuda aydınlancağını düşünüyorum. Hocalarımızın yorumları büyük katkıdır. - Growth hormon kullanımında steroidlerde olduğu gibi doğal büyüme hormonu kapanabilirmi? Kapanıyorsa bu erken bunama(yaslanma) anlamına gelmezmi ? 

kapanıyor büyüme hormonunu yaşça büyüme olarak düşünme büyüme hormonu fiziksel olarak yenilenmeyi arttıran hücre üretimini arttıran bi hormon. Mesela cildin kalitesini arttırır hatta yaşlandıkça düştüğünden yaşlı insanlar günlük 2iu(20li yaşlardaki doğal üretimin biraz üstü) kullanarak ciltlerini bi nebze gençleştiriyorlar. Artıları eksileri var tabi ama maddi olarak sorun teşkil etmiyorsa ben olsam günlük 2.5-3iu kullanırdım

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: Nynex
      Arkadaşlar  ben testo e ve boldenon küründeyim ancak sol göğüste bir haftadır hassasiyet ve hafif acıma var acaba proviron kullansam işe yararmı?
    • Yazan: Tunahankrc
      Ghrp 6 kullanıma açıldıktan sonra ne kadar zaman saklanır doğru şartlarda
    • Yazan: SantoR
      Herkese Selamlar, Altyapı : 44 Yaşındayım  Mesleğim Eczacılık  , Boy 1.90 Kilo 117 kg , 20 Yıla Yakındır Vücüt Geliştirme ile uğraşmaktayım ayrıca bir süre profesyonel şekilde yurt dışında kafes dövüşü ile uğraştım. 
      Omuz Sakatlığının Gelişim Süreci: Omuz sakatlığımın gelişiminde 3 teori mevcut
      Yaşla birlikte o bölgelerde yıllardır biriken gerilmeler tendon ve kas sorunları. Bulgaristanda Anavar diye almış olduğum İlacın Winstrol çıkıp dolaylı olarak zarar verip  tendonite yol açması ( Winstrolun tendonlara verdiği zarar pubmed te gösterilmiştir) Bench Press esnasında yanlış girme ve yanlış tutuş. Bunlardan hepsi ya da birkaçı da birlikte olmakla birlikte emin olamam. 
      Sakatlık Sonrası Gelişmeler :
      Omuz saklatlığı yaşıyan arkadaşlar bilirler ki ilk başlarda kas ağrısı sanılır 1-2 hafta geçmeyince artık kaygılanılıp doktorun kapısı çalınıp MR çekilip sonuca olaşılır. Benim MR'da birinci derece kas yırtığı ( ödem) çıktı ki aslında buna mikro yırtıklar denir yırtılma bile sanılmaz ama tedavisi çok güçtür. 2 Kez  Prof. Ortopedist ve Spor Yaralanmaları hekimi ziyaret edildi ve 10 kez fizik tedavi alındıktan sonra  kendimce bu şekilde ben tedavi olamam diye düşünüp alternatif ve yeni-modern tıbba yönelip  araştırmalar yapınca peptidturkiye formuyla tanışıp peptidlerin ne olduğunu öğrenme kararı aldım ( malesef peptidlerin ne olduğunu neye yaradığını bilen eczacı - doktor yok Türkiyede) Türkiyenin etkin ve modern tedavi konusunda ne kadar geride kaldığını anladım malesef 30-50 yıl geriden geliyoruz sadece para ve cerrahi ağırlıklı bir tıbbi ekol üzerinden gidiyoruz.
      Noxy Labs Bpc157-Tb500 peptidleri ile tanışmam: 
      Forumda arama yapma butonundan ısrarla arama yaparak formun 10-15 yıllık deneyimini silip süpürdüm adeta ve Noxy Labsın peptidlerinde karar kıldım ve güvendim! Çünkü piyasa da onlarca sahte peptid var aman dikkat diyorum ne zamanımız ne paranız boşa gitsin!
      Noxy Labs Bpc157-TB500 Deneyimlerim : 
      İlk başta Bpc157 peptidini güvenilir kaynaktan tedarik ettikten sonra kullanmaya başladım ilk 5 gün 200-250 mcg kullandım iyileşmeye başladığımı anlayınca ve etkisinden emin olunca hızlandırmak için dozu günde 250 mcg sabah + 250 mcg akşam olmak üzere 500 mcg çıkardım 10. gunun sonunda salona gidebileciğimi hissettim ve  ilk salon antremanıma çok iyi ısınarak yarı ağırlıklarla başladım açıkçası daha önceki denememlerde ertesi günler çok büyük ağrılarla dönmüştüm ve ara vermiştim neyseki Allaha şükür umduğum olmadı. 
      12. gun Tbc500 ekledim yanına bunu eklememdeki amaç kronik influmasyonu durdurmaktı ki benim omuz sakatlığımın yanında fibromiyalji  ve boyun fıtığı gibi kronik iltihabı durumları olan rahatsızlıklarım var ve daha iyi etki ettiğini hissettim.
      Kişisel Tavsiyelerim :
      Yüksek mcg lar hızlı iyileşmenizi sağlar ! Yurt dışında 1 Mg'a bile çıkanlar var ve Bpc157 ile Tb500 kombine ediliyor benim tavsiyem hızlı geri dönmek için Bpc157  (500 mcg )+ Tb 500 (500 mcg) 4 hafta yeterli olacaktır tabiki bunun için iyi bütçe gerekecektir tabiki sağlık için sakınmamalı. Bpc157 : Daha çok akut ve spor yaralanmaları için kullanılıyor ve etkili. Tb500: Daha çok kronik iltihablanmalar için kullanılıyor ve etkili ( Tendinit gibi) Bpc157 yaralı bölgenin etrafına enjekte edilirse daha etkili ben öyle yaptım omuz civarına baby insulin iğneyle  enjekte ettim.. Tb500 karın bölgesinden yapabilirsiniz. Bu peptidleri butun yaralanmalarda kullanabilirsiniz meniskus , kol , omuz , boyun yaralanmaları , boyun - bel fıtıklarıda dahil  Bu iki peptidi koruyucu olarak genel sağlık içinde kullanabilirsiniz yaralanmanızı önler ve sağlığınızı korur! Ben şahsen elimin altında bulunduruyorum en ufak omuz ya da başka yerlerde ağrımda kullanacam! Salona dönüşüm toplam 2 ayı buldu daha önce peptidlerle tanışsaydım büyük ihtimalle 1 ay olurdu eğer peptidleri kullanmasaydım dönüşüm  en erken 4 ay olurdu herhalde!  *** Bu konu ilk oldu  ve umarım herkesi  işine yarar... 

    • Yazan: boziko
      Birkaç ay önce bir hışımla sustanon alıp evde vurmayı denemiştim. iğneyi vurduğumda kan geliyor mu diye bakmak için pistonu çekmeye çalıştım ama bir türlü çekemedim baya güç uygulamam gerekti . pistonu biraz çektiğimde de bacağımdaki kas kasıldı ama ne kan geldi ne bir şey. sonra iğneyi çıkartıp 1 2 dakika sonra yine batırdım bu sefer ilacı zerk etmeye çalıştım ama bir türlü onu da zerk edemedim. yağlı yapısından dolayı mıdır yoksa benim beceriksizliğimden midir bilemedim . tekrar denediğimde de bacağım sürekli bir şekilde titredi ben de korkup bıraktım.
      1- her ilaç zor mu enjekte ediliyor ?
      2-sağlık ocakları veya herhangi bir kurum enjeksiyon yapar mı ?
      3- bacaktan yapılan enjeksiyonda yanlış giden bir durumda en kötü ne olur ?
    • Yazan: Nynex
      Arkadaşlar ilaç enjekte ederken kalça enjeksiyonu esnasında ortalama her 2-3 enjeksiyonda bir mutlaka hafif kanama oluyor bu normalmi konuya hakim arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×