Jump to content
  • Duyurular

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Nolimits

Testo only kür(ILK KURUM YARDIM !!!)

Önerilen İletiler

Nolimits    0

10-12 hafta 250 testo ent kullanmayi dusunuyorum bazi sorularim var

Yasim 19

Kilo 72

Boy 175

Yag orani %12

Deneyim 13 ay

Kisaca pr larimida yazayim bir fikir verir belki

Squat 1rm :105 kg

Deadlift:130 kg

Ohp:65 kg

Bench press:90 kg

1.sorum yasimdan oturu bir sikinti olurmu

2. Sac dokulmesi benim icin cok onemli bunun onune gecmenin bir yolu varmidir

3.pct gereklimi gerekli ise nasil olmali

4.agir calismayi seven biriyim powerlifter tarzi calisiyorum diyebiliriz jim wendler 5/3/1 sistemini uyguluyorum dolayisiyle tendon kopmasi yasama ihtimalim varmi? winstrol kullanip biceps triceps yirtan tanıdıklarim var.

5.varsa tavsiyeleriniz

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


roidmax    52

Powerlifting çalışan biri olarak direkt olarak PR yazan ve powerlifting çalışan biri gördüğüm için sevindim.

 

Benim görüşüme göre 24 (en iyimser 22) yaştan önce kür yapmamak daha doğru ve en az 2 veya 3 yıl spor tecrübesine sahip olan kişi steroid düşünmeli. Antreman ve beslenme bilgisini, başkalarına program yazacak seviyeye getirilmeli diye düşünüyorum.

 

Saç dökülmesi genetikte varsa durdurmak pek mümkün olmuyor. Ancak kür yapmadan önce 3 numara yapıp saçları kür boyunca öyle tutanlar da var. Ancak kür içinde buna ek olarak Biotin hapı alanlar ve sarımsak özlü şampuan kullanan da gördüm.

 

Powerlifting kürlerinde Winstrol kesinlikle kullanılmamalı. Açık açık büyük bir sakatlığa davet olur.

 

Yanlış ve eksik teknik ile ve antreman planında belirtilen kuralın üstünde ağırlık arttırımı yapıldığı takdirde, her şekilde sakatlık şansı olur. Winstrol gibi ilaçlar kullanılırsa bu ihtimal daha da artar. Powerlifting çalışanlar da kür yaptığında küre güvenip, programın bahsettiğinde fazla ağırlık arttırımı yapmamalıdır. Linear gelişme harici olan kürlerde zaten ağırlık arttırımı genelde birbiri ile aynıdır.

 

Kür yapılıp bununla beraber Powerlifting yapılacaksa, buna uygun olan ve internette bulunan Powerlifting programları uygulanır. Örneğin "Westside" adlı Powerlifting metodunun, ilaç alanlarda işe yaradığı Powerlifting eleştirmenleri tarafından belirtilir. Ancak tecrübeye bağlı olarak da oldukça zor bir programdır. 2 yıldan aşağı Powerlifting tecrübesi olanların bu methodu uygulaması da oldukça tehlikeli olduğu belirtilir

 

Ancak ilk kür için 250 mg sadece Testo kürü düşünülmesi en doğru seçim olur. Eğer kür yapmakta çok kesin karardaysanız bahsettiğiniz kürün en azından sağlıklı bir başlangıç olacağını internette de araştırıp görebilirsiniz. Bu kürden yüksek verim beklemeyin, genelde ilk kürler "vücut geliştirme" yapanlar için alışma kürüdür. Siz Powerlifting çalışıyorsunuz ondan kür yapmasanız bile Powerlifting'de çok ilerleme durumunuz var. Size önerim, bu yaşta doğal devam edin. Aşağıda da nedenlerini açıklayacağım.

 

PCT gerekli mi diye bir soru olmamalı. PCT gerekli değil zorunludur. PCT yapmazsanız üreme organlarına ve endokrin sistemine geri dönüşü olmayan zararlar verebilirsiniz ve 19 yaşında tıkır tıkır çalışan bir sistemi zarara uğratırsınız.

 

Zaten erken yaşta hormon takviyesine ihtiyacınız pek yok, şu anda olan hormonlarınız ile çok rahat gelişim sağlarsınız. Ekstra hormon aldığınızda, PCT yapsanız dahi, hormonlar eskisi gibi çalışamayacak ve bu yaşta en istenmeyen durumlardan biri de budur. Kaldı ki Powerlifting çalışıyorsanız, hacim için kür yapmayı bence biraz daha ertelemeniz daha doğru olur.

 

Size tavsiyem doğal devam edin ve hatta Powerlifting yapmaya devam edecekseniz kür yapmanıza gerek yok. Powerlifting sadece sağlam beslenme ve antreman ile gayet yetiyor, tabi ilaçlı olan yarışmalara girip ilaçlı dünya rekoru kırma hedefiniz yoksa.

 

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

 

İyi günler.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Nolimits    0

Önerileriniz için teşekkür ederim,tavsiyenize uyucam en azindan 22 yaşına kadar aas kullanmayi düşünmüyorum zaten beslenme benim icin taviz verilmez bir alışkanlık haline gelmeye başladı diyorumki haftaya kaçamak yapayim o gun geliyor yapamıyorum nedense 8 aydir taviz vermeden besleniyorum verdigim en buyuk taviz evde kendi yaptigim az sekerli sutlac oldu plde yeniyim zaten daha 8 ay oldu 5 ayda street work tarzi çalışmıştım bu işin mantigi biraz cozuncede powerlifting in hem guc hem estetik anlaminda beni tatmin edicegini anladim zaten ronnie arnold veya eski oldschool bbcilere baktigimizda pl geçmişi olan kişiler olduğunu görebiliriz benim aas kulanmak istememin sebebi estetik tamamen benim icin güç onemli fakat estetikte bir o kadar önemli aas hakkında kapsamli bilgi sahibi olasiya bu isin mantigini çözüp aklimdaki butun soru isaretlerini sildigim zaman hazirim demektir bence,biraz türkçeyi katlettim ama telefon kotu olunca yazmak cok zor oluyor kusura bakmayın iyi günler dilerim.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
roidmax    52

Doğru bir karar aldınız. Bundan dolayı şahsen de mutluyum.

 

Beslenmede kaçamak Powerlifting'de çok daha tolere edilebilir bir şeydir. Antreman yapılarından dolayı fazla kalori harcama söz konusu oluyor. Mesela Smolov veya Bulgarian Method for Powerlfiting gibi "High Intensity, High Frequency, High Volume" yapıda programını uyguladığınızda definisyon yapar gibi yağ yakımı sağlıyorsunuz.

 

Benim de görüşüme göre, hayatta bize asıl gerekli olan güç ve dayanıklılık ve gördüğüm kadarı ile street workout ve Powerlifting çalışmış bir insansınız. Güç konusunda oldukça doğru adımlar atmışsınız.

 

Estetiği pek kafaya takmayın. Powerlifting çalışırken ağır ağır da olsa zamanla olur.

 

Powerlifting konusunda sorularınız olursa da buraya yazın. Powerlifting çalışan biri olarak, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

 

Steroidler hakkında da mutlaka sorularınızı foruma konu olarak açın. Herkes yardımcı olmaya çalışacaktır. Ama kür yapmama kararınızı da bozmamanız sizin çok yararınıza olur. Bunu zamanla daha da iyi göreceksiniz. 4-5 yıl gibi süre kadar çok çalıştıktan sonra yapılan kürde çoğu insanın alamayacağı yüksek verimleri görürsünüz.

 

İyi günler.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    954

@RoidMax Hocam her şeyi döktürmüş maşallah söylenecek söz kalmamış :gey:sou

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

1.sorum yasimdan oturu bir sikinti olurmu

2. Sac dokulmesi benim icin cok onemli bunun onune gecmenin bir yolu varmidir

3.pct gereklimi gerekli ise nasil olmali

4.agir calismayi seven biriyim powerlifter tarzi calisiyorum diyebiliriz jim wendler 5/3/1 sistemini uyguluyorum dolayisiyle tendon kopmasi yasama ihtimalim varmi? winstrol kullanip biceps triceps yirtan tanıdıklarim var.

5.varsa tavsiyeleriniz

 

Selamlar hoş geldiniz aramıza :alt

 

1- Olmaz ama sperm kaliteni düşürürsün

2- 1 gr altı alımlarda problem yaşamazsın bende kellik irsi şimdiye kadar 5,6 kür geçirdim hiç sıkıntı yaşamadım. ( Çinko hayati değer taşıyor bu konuda almayı unutma )

3- Gerekmez / Yinede sen bilirsin

4- Evet var winstrol girme o eklemlerden gelen çatırdı seslerini duyarsın :sig

 

Benim sana sorularım ;

 

1- Neden bu kadar erken küre giriyorsun ?

2- Neden sadece testo kürü ?

3 - İlaçları nereden ve kaç paraya aldın ? (Art niyetli satıcıların önünü kesmek için bilgilendirme yapacağımdan sordum.)

4- Body building senin için ne ifade ediyor ? Niye yapıyorsun ? Amaç ne ? Nasıl başladın ? ( Dürüst olalım cevaplarken.)

 

 

Şimdilik bu kadar :sout:crs

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×