Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Mojojojo

Hgh sız insulin kullanimi

Önerilen İletiler

Mojojojo    0

Eczane mali insulin Humalog kullanacağım. HGH olmadan verimsiz mi olur? Ghrp2 cjc1295 kullansam Humalog ile verimli olurmu en azindan HgH in yerini azda olsa tutarmi yoksa Humalogun calisma sistemini bozarmi? Son olarak igflr3 de var elimde bunlarla kombinlenebilirmi? Tesekkurler. HgH olmazsa yaglanirsin demeyin onu biliyorum ben irilesmekten ilaclarin calisma sistemlerinin etkilesiminden bahsediyorum. 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: supraxdt
      Merak ettiğim bir konu var anabolik Steroid eklenmeden yanına rimobolan ve insülin kullanımı hakkında bir bilgiye sahip olan var mı yada deneyen birini biliyorum insülin ve rimobolan kullanıyorum dedi ve sağlam kütle koymuş açıkçasi ama nasıl kombine etmiş ne gibi yol izlemiş soramadım acaba aranızda kullanan var ise yada bilen anlatırsa çok mutlu olurum...
    • Yazan: Bünyaminx
      Merhaba arkadaşlara,
      18 yaşındayım 1.70 cm boy 61 kg 14-15 aydır VG yapıyorum GHRP-6 kullanmak istiyorum Natural olarak çok daha uzun süre üstüne ekleyerek gelişebileceğimi biliyorum ama süreci hızlandırmak, en azından şuan ki halimin üzerine daha hızlı şekilde kütle eklemek istiyorum. steroidleri çok düşündüm ancak henüz kullanacak kadar kafayı kırmadım. SARMS vardı aklımda ancak çok çelişkili maddeler olduğu için onu da şuanlık geri plana attım. şuan aklımda olan ve en mantıklısı gibi düşündüğüm GHRP-6 peptid var. Bulka gireceğim ve iştah sorunları yaşadığım için en azından güzel iştah açtığı için, kas kütlesi eklemekte yardımcı olacağı için kullanmak istiyorum.
      Tavsiyeleriniz nelerdir? 
    • Yazan: Tuna59baba
      Merhaba arkadaşlar nasılsınız?
      Yağ yakmak ve kaslarımı yeniden inşa etmek için en çok verimi:
      SARMSLARDAN MI ALIRIM? PEPTİDLERDEN Mİ ALIRIM? VEYA İKİSİNİ AYNI ANDA KULLANMAKTAN MI? Hem yağ yakıp aynı zamanda kas kazanmayı planlayan ve pct gerektirmeyen büyüme faktörleriyle hipofiz bezimi sıkıntıya sokmayan sarms, peptid ve yohimbine kullanmayı planlıyorum!
      Bu süreçte aklımda olanlar:
      Sarms olarak;
      mk677 sr9009 gw501516 Peptid olarak ise;
      hgh fragment cjc 1295 igf1 ghrp Var özelikle fragment konusunda bir enjeksiyon bölgesinde kızarıklık mide bulantısı halsizlik baş dönmesi dışında yan etki bulamadığım için fragment kullanmaya ısındım diğer yazdığım sarms ve peptidlerin forumda okuduğum bilgilerin dışında yan etkileri varsa bilgilendirir misiniz?
      KİŞİSEL ÖZELLİKLERİM:
      BOY: 185 cm KG: 94 YAĞ ORANIM : %27  Bunu 4 ayda yüzde kaç seviyelerine çekebilirim istikrarlı diyet, kardiyo ve ağırlık antrenmanlarıyla?
      Tüm cevaplar için teşekkürler / iyi bayramlar.
    • Yazan: Bay-T
      Peptidler yeni nesil uyarıcı maddelerden biri olarak kabul edilir. Aslında en başta GH (büyüme hormonu) olarak üretilmişlerdir. Yani Testosteron üretimini arttırırlar. Bu hormon gücünüzü arttırır ve kasların gelişimini hızlandırır. Peptitler aynı zamanda kas dokusuna ek olarak kemik ve organ dokularını da geliştirir.
      Peptitlerin ikinci etkisi antienflamatuar özelliğidir. Bu olumlu özellik daha iyi bir toparlanma sürecine olanak sağlar. Aynı zamanda acıyı hafifleterek sakatlanmalarınızın (yırtılma gibi) daha kolay iyileşmesini sağlar.
      Peptitler aynı zamanda kaslara daha fazla oksijen gitmesine olanak sağlar. Bu yüzden yürüme, yarış ya da bisiklet gibi dayanıklılık sporlarında sıklıkla kullanılırlar. Kas geliştirme açısından faydası ise kasların daha uzun süre efor sarfetmesine destek olmasıdır.
      Peptitler nasıl kullanılır?
      Peptitler çoğunlukla deri altına enjeksiyon şeklinde uygulanır. Dikkat edilmesi gereken nokta kas içi enjeksiyon yapmamaktır. Tüm enjeksiyon türlerinde olduğu gibi, özellikle hijyen başta olmak üzere, gerekli önlemlerin alınması gereklidir. Bu işlem nispeten basittir..
      Her şeyden önce, peptitleri buzdolabında saklamak gerekir. Hazırlığa yeltenmeden önce elleri iyice yıkamak çok önemlidir. Peptitleri ve sterilize edilmiş bir miktar suyu hazır bulundurunuz. Bir şırınga ile 2 defa 1ML sterilize suyu aldıktan sonra, peptit şişesinin iç duvarına doğru veriniz. Bu şekilde on dakika kadar dinlenmesine izin veriniz ve sonra nazikçe karıştırınız. İlacı kesinlikle çalkalamamalısınız.
      Enjeksiyon yapmak için, (daha önce belirttiğimiz gibi deri altına olacak şekilde) iğneyi deriye sokmadan önce derinizi çimdikler gibi tutmanız gerekmektedir. Karın altı bölgesini seçmeniz tercih edilir. Enjeksiyonu yaptıktan sonra biraz şişlik olabilir. Bu oldukça normaldir ve enjekte edilen sıvı emildikçe kaybolması gerekmektedir.
      İğneyi batırırken bir kan damarına dokunmadığınızdan emin olmalısınız. İğneyle küçük bir delik açmak yeterli olacaktır. Eğer şırıngada biraz kan görüyorsanız bir damarı deldiğiniz anlamına gelir. Bu durumda şırınganın yerini değiştiriniz ve baştan başlayınız.
      Birden fazla enjeksiyon yapmanız gerekliyse, enjeksiyon noktasını düzenli olarak değiştirmenizi öneririz. Kolaylık açısından, enjeksiyonları sırayla karnın sağ tarafına, bir sonrakinde ise sol tarafına yapmak faydalı olacaktır.
      Son olarak, enjeksiyonları akşam yatmadan önce yapmanız tavsiye edilir.
      Sınıfların göre peptidler
      GHRP-6
      Gerçek bir "kurt iştahı" ve sağlam bir mide hareketliliği tetikleyerek 1 numaraya yerleşen bu enjekte edilebilir peptit,er özenle hazırlanmış yemeklerini bitirebilmek için yardıma ihtiyaç duyan vücut geliştirmeciler için ilginç bir seçenektir. Enjeksiyondan sonra 20 dakika süren iştahtaki bu ani artış,GHRP-6 bir sindirim hormonu olan ve görevi açlık hissiyatını tetiklemek olan Ghrelin'in salınımını teşvik etmesiyle bağlantılıdır. Bu aslında bir “kas kütlesi kazanımı kürü” uygularken iyi bir müttefik olmaktadır.
      Görevi kas kütlesi kazanımını arttırmak ve bunu yaparken bir yandan yağ yakımındaEtkilerini arttırmak için steroidleri ile birlikte kullanılması nadir görülen bir eylem değildir. Bu peptit aynı zamanda enflamasyon azaltımındaki ve tendon iltihaplanması gibi sakatlanmaların iyileşmesindekietkinliğiyle de ön plana çıkar.
      Şunu açıkça belirtmek gerekir ki GHRP-6 yemek yemeden iki saat önce veya yemek yedikten iki saat sonra boş mideyle uygulanmalıdır. Kan şekeri seviyesinin oldukça düşük olması en iyi sonucu almak açısından gereklidir. Enjeksiyonlar günde 2 defa olacak şekilde; ilki sabah kahvaltısından önce ve ikincisi akşam yatmadan önce uygulanır.
      GHRP-2
      GHRP-6'nın aksine, ikinci nesil peptit olan GHRP-2 özel olarak iştahı arttırmaz, bu yüzden şu hedeflere sahip atletler için çok uygundur; yağsız kütle kazanımı ve yağ yakımı.
      Taşıdığı benzer etkilerle, türdeşi olan GHRP-6’da olduğu gibi, bu peptit kas kütlesi inşasında ve de kas kütlesini geliştirmeye de yardımcı olur. önemli bir rol oynar çünkü yağ yakımındasalınımını tetikleme konusunda biraz daha güçlüdür., GH.
      Bununla birlikte, akılda bulundurmak gereken bir husus vardır ki o da bu peptitin GHRP-6’ya göre mütevazi oranda daha fazla kortizol (stres hormonu), prolaktin (cinsel arzuyu azaltan hormon) ve aldosteron (suyun vücutta tutulmasını sağlayan hormon) salgılatmasıdır.
      Enjeksiyonlar günde 2 defa olacak şekilde; ilki sabah kahvaltısından önce ve ikincisi akşam yatmadan önce uygulanır.
      MOD-GRF (1-29)
      Bazen DAC içermeyen CJC-1295 olarak da adlandırılan MOD-GRF, büyüme hormonu (GHRH) salınımını sağlayan analog bir peptittir. Böylelikle, bu peptit sıklıkla GHRPkategorisinden bir peptitle birlikte kullanılır; GHRP-2, GHRP-6 ya da Ipamorelin gibi. GHRP, GH salınımını tetiklerken MOD-GRF bu salınımı arttırır ve birlikte iyi bir ikili sinerji oluştururlar.
      100mcg GHRP, 100mcg MOD-GRF ile kombine edilirse, 300 mcg GHRP tek başına alındığında salındığı kadar GH elde edilmiş olur.
      Yarılanma ömrü yaklaşık 30 dakikadır.Yani bu süre içerisinde ürünün %50 kadarı “tüketilmiş” olur. Bu durumda diyebiliriz ki sağladığı hareketlilik süresi nispeten kısadır ve bir GHRP ile birlikte aralıklı doz kullanımına izin verir.
      MOD-GRF 1-29 özellikle yağ yakımında etkilidir ve aynı zamanda kas kütlesi kazanımına da yardımcı olur. Anti-aging etkisi sağlar ve hatta uykuyu bile tetikleyebilir ki kaslar en çok uykudayken gelişir.
      İki dozajı aynı şırınga içinde bir defada uygulamak daha pratik bir çözüm olabilir ve hiçbir risk teşkil etmez. Böylece enjeksiyon sayısı azaltılabilir..
      Enjeksiyonlar günde 2 defa olacak şekilde; ilki sabah kahvaltısından önce ve ikincisi akşam yatmadan önce uygulanır.
      Ipamorelin
      Ipamorelin Ipamorelin herhangi bir külfet içermeden çeşitli faydalara sahip olmayı başarabilen peptitlerdendir. GHRP kategorisine dahil olduğundan, MOD-GRF 1-29 ile kombine edilebilir ve GHRP-2’e ve GHRP-6’e çok benzemektedir. Hipofiz bezlerinden önemli miktarda GHRH benzeri bir peptittir büyüme hormonu salınımı tetikler ve HGH salınımını engelleyen bir peptit hormonu olan somatostatin üretimini azaltmak gibi bir etkisi daha vardır.
      Aynı zamanda, Ipamorelin GHRP-2’in yaptığı şekilde kortizol ve prolaktin gibi hormonların salınımına neden olmaz ve iştahı kayda değer bir biçimde arttırmaz.
      Tercih edilmesindeki sebeplerden biri de meşhur anti-aging özelliğidir.
      Enjeksiyonlar günde 2 defa olacak şekilde; ilki sabah kahvaltısından önce ve ikincisi akşam yatmadan önce uygulanır.
      HGH Fragment
      HGH Fragment 176-191 polypeptit bir büyüme hormonu parçacığıdır, daha net bir şekilde ifade etmek gerekirse 176’dan 191’akadar olan amino-asitler bölümüdür. Yani HGH'nin yağları yağ yakımından sorumlu olan bölümüdür. Kilo kaybı alanındaki en güçlü peptittir. .
      Yağlı kütleyi kontrol altına almak ve karın bölgesindeki yağları azaltmak için idealdir ve bir yandan kas kütlesini geliştirmeye de yardımcı olur. Bu peptit, yağsız kat kütlesi kazanımı için GHRP-XNUMX, GHRP-XNUMX ya da PEG-MGF ile kombine edilebilir. Dahası, daha da fazla yağsız kütle kazanımı ve yağ yakımı için HGH Fragment, MOD-GRF 1-29 ile kombine edilebilir.
      Daha önceki peptidlerde olduğu gibi sabah ve akşam olacak şekilde 2 defa enjekte edilir.
      Sermorelin
      Sermorelin , büyüme hormonu salınımını sağlayan GHRH benzeri bir peptittir. 29 amino-asitten bir peptit zinciri kurmasıyla oluşur. Daha açık bir şekilde, bu zincir, 44 GHRH amino-asit zincirinin 1-29’luk kısmıdır ve kendisini GHRH’nin bütün işlevsel tarafına sahip olan en kısa yapay peptit zinciri olarak biliriz.
      Sermorelin ile benzer bir yapıya sahip olan CJC-1295 , HGH miktarını arttırmak için mükemmel derecede etkili bir hormondur.
      80’li yıllarda, çeşitli bilimadamları, bilhassa bir GHRH türevidir üzerinde, hipofiz bezlerinin çalışmasını tetikleyebilmek için tam olarak hangi bölümün gerekli olduğunu araştırmaktaydı. İşte Sermorelin 'inyaşlılık geciktirici bir araç olarak kullanılması üzerine testler yaparken, endokrin bezininuyarılmasından sorumlu olan bu meşhur 1-29 zincirini buldular. Dahası, bu peptitin, GHRH’nin organizma tarafından çok iyi tolere edilen bir benzeri olduğu çeşitli çalışmalarla görülmüş oldu.
      Bu cazip bir peptittir ve yalnızca anti-aging terapisi çerçevesinde değil, vücut geliştirme alanında da kullanılır.
      Günde 2 defa olmak üzere, kahvaltıdan önce ve akşam yatmadan önce kullanılır.
      Cjc-1295 DAC
      CJC-1295 DACbüyüme hormonu salınımını sağlayan hormon olan bir GHRH türevidir Aktivite süresi açısından MOD-GRF 1-29 ile farklılık gösterir. İki peptit arasındaki temel fark budur.
      CJC-1295 DAC yaklaşık 8 günlük yarılanma-ömrüyle daha uzun bir aktivite süresine sahiptir. Kahvaltıdan önce, haftada bir defa, tek bir enjeksiyon olarak uygulanır. CJC-1295 içermesiydi kendisini en basit haliyle CJC-XNUMX olarak adlandırabilirdik çünkü CJC-1295 tam anlamıyla MOD-GRF 1-29 ile aynı şey değildir, fakat genelde bu şekilde, DAC olup olmadığı ayrımı yapılarak satılmaktadır.
      Doğru dozla alındığında yan etki içermeyen bu peptit , yağ yakımına ve kas kütlesi kazanımına yardımcı olur. CJC-XNUMX DAC, kesik aralıklı dozajlar yerine, belli bir süre içinde dengeli bir oranla ve az sıklıkta enjeksiyon uygulamak isteyenler tarafından tercih edilmektedir. Bir GHRP ile kombine edilerek kullanımı caziptir fakat MOD-GRF ile kombinasyonu daha uygundur çünkü neden olduğu serbest GHRH artışı, bağlantılı GHRP artışıyla uyum sağlar.
      TB500
      TB-500 ya da diğer adıyla Thymosin Beta 4 çok sık kullanılmayan 43 amino-asitten meydana gelir.
      TB-500 , kısa bir peptit bölümüdür ve aynı özelliği taşımasa da aynı isme sahip, doğal olarak üretilen bir hormon olan TB-4 fragmanıdır. Buna karşılık, piyasada satılmakta olan TB-500’ün peptit sıralanışı, TB-4’ün etki alanıyla aynıdır..
      İyileşmesi zaman alabilecek akut sakatlanma ya da kronik sakatlanma durumlarında kullanımı tavsiye edilir. TB-500 özellikle tendinit tipi sakatlanmalar, yırtılmalar veya kas tansiyonu durumlarında kullanışlıdır çünkü anjiyogenez özelliği taşır. (Yani yeni kan damarı oluşumunu sağlayarak kasların iyileşmesini kolaylaştırır.).
      Aynı zamanda, esneklik kaybına sebep olan tipten kas sakatlanmalarında da TB-500 iyileşmeye yardımcı olur. Dayanıklılık vegüç artışına sebep olan anabolik etkileri de mevcuttur. Birkaç sene önce bisiklet dalında doping olarak kullanıldığı için bu peptit adını çok duyurmuştur. Gerçekten de bu peptit S2 sınıfı doping maddeler (peptit hormonları, büyüme faktörleri ve buna benzer maddeler) kategorisinde yer alır.
      Bu peptit haftada yalnızca bir defa, antrenmandan sonra veya yatmadan önce enjeksiyon şeklinde uygulanır.
      Melanotan II
      İşte bu peptit bronzlaşmada ve libido yükseltmede kullanılır ve özel bir peptittir. Vücutta doğal olarak üretilen bu peptit hormonu, melanin üretimini harekete geçirir. Bunun yanında lipit metabolizması, iştah ve libido ve mevcuttur..
      Uygun kullanım ile, uzun vadeli cilde zararlı UV ışınlarına maruz kalmadan doğal bir şekilde bronzlaşmayı sağlayan mekanizmayı harekete geçirir ve dolayısıyla cilt kanseri ve lezyon riskini düşürür. Yine de Melatonon II, diğer adıyla “Barbie İlacı” kullanımında kontrolü elden bırakmamakta fayda vardır yoksa aynada kendinizi tanıyamayabilirsiniz.
      Enjeksiyonu günde bir ya da iki defa olacak şekilde, kahvaltıdan önce ve akşam yatmadan önce uygulanır. Gereklilik halinde enjekte edilen doz bölünebilir.
      Melatonan II’nin olumlu noktalarından biri de etkilerinin uzun vadeli olmasıdır ve bir döngünün etkilerinin kaybolması bir ya da daha fazla yıl alabilir..
      Yan etkilerine değinmek gerekirse, alımı boyunca libidoyu stabil bir şekilde arttırmaya ek olarak, bu hormon beklenmedik ereksiyonlara neden olabilir.
      PEG-MGF
      PEG-MGF bir çeşit IGF-1formudur ve yeni kas hücrelerinin oluşumunu ve kasların büyümesini tetikleyen bir peptit hormonudur. Polietilen glikole (PEG) bağlanır ve ortaya çıkan "pegylation", MGF’nin etken varlığını yarı-ömrünü arttırarak 30 dakikadan birkaç güne kadar çıkmasını sağlar.
      MGF mekanik olarak hassastır ve mekanik uyarılmaya karşı duyarlıdır, yani antrenmandan yada kas lezyonlarından sonra kendisini “titreşimlerle” hissettiren bir büyüme ve tamir faktörüdür.
      Uzun aktivite süresi sebebiyle, egzersizden sonra veya yatmadan önce günde tek bir enjeksiyonyeterlidir.
      Sonuç
      Doğrudan GH (büyüme hormonu)enjeksiyonu yapmak yerine üretimini tetiklemek isteyenler için, peptitler cazip bir çözümdür ve özellikle ekonomik açıdan avantajlıdır.
      Bu tip peptitlerin kullanımı, hipofiz bezlerinden salgılanan hormonun miktarını arttırır ve ardından karaciğer tarafından IGF-1’e dönüştürülür. Kanda IGF-1 miktarının artması metabolizmayı ve yeni hücre oluşumunu arttırarak pek çok avantaj sağlar.
      Buna ek olarak, GHRP, GHRH ve diğer kategorideki peptitler arasında bir sinerji yaratılabileceğini görmüş bulunuyoruz. GHRP, GH akımını tetiklerken GHRH ise ivmesini arttırır.
      Pek çok peptit çeşidi mevcuttur ve birinin faydalı olduğu bir alanda başka bir tanesi daha az kullanışlı olabilir. GHRP-6 ve iştah üzerine olan güçlü etkisi buna bir örnektir. Hedef ne olursa olsun, ona uygun bir peptit vardır. Ayrıca değinmek gerekir ki bunlar etkileri uzun vadede görülen araçlardır, yani ani ve mucizevi bir değişim beklememek gerekir ve kullanımları sırasında dikkati elden bırakmamak gerekir.
    • Yazan: Pnshr
      Hocalarım selamlar.  
      Eczaneden alabileceğim yağ yakıcı ne önerirsiniz?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×