Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

zzmurat

65 yaşında ki babamın steroid kürü yardım eder misiniz

Önerilen İletiler

zzmurat    5

Merhaba 65 yasında babam var 60 yasında spora basladi kendisi değişik bir insan 3 defa sacma sapan kür yaptı ve şuan yine kür almış 

10 hafta toplam

haftalık 1000 mg sustanon

ilk 5 hafta 200 mg trenbolone acetat

haftada 200 mg masteron

birde 6. haftadan sonra oxandrolone tablet

tren bitince winstrol basliyor haftada 200 mg 

yani özeti haftada 1000 sustanon 200 tren 200 masteron sadece tren ve winstrol 5 er hafta sizce normal mi böyle bir kür ve hocası hiçbir pct kür içi koruma önermemiş sadece bol c vitamini karaciger hapı al demiş yardımcı olursanız cok sevinirim korkuyorum çünkü sağlığına birşey olucak diye teşekkürler  bu küre baslamadan 1 ay oncede haftalık 750 sustanon 300 masteron ve turinabol kullandı 1 ay ara vererek bunlara basladi suan

 

  • ahahaha 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Rippo34    11

Steroid kürleri genel olarak en fazla karaciğer üzerinde ciddi kalıcı hasarlar yaratır ama unutulmaması gereken en önemli yan etki veya hasar bana göre kolesterol , kalp sağlığı. 65 yaşındaki bir adam o ilaçları kullandığındaki kalp ritmini gece uykudan uyanmaları ter basmaları filan yaşayınca acaba diyip korkmuyorsa keyfine baksın yapsın. Ama size şunu diyeyim bu sporu herkes hoby olarak yapar bir süre sonra para kazanmak zorunda kalırlar haliyle bildiği şeylerden yani bu spordan para kazanmak ister insanlar örneğin arnold mr Olympia olduktan sonra spor salonu açıyor bi şekilde para kazanmak ideali var ama film sektörüne giriyor millet vekili oluyor belediye başkanlığı yapıyor ama diğer taraftan ronnie coleman bir efsane olmasına rağmen zor ver sonu kötü bir hayat yaşıyor. Yada jay cutler suplement firması kurup para kazandı anlayacağın bu spor sadece bir araçtır tabiki severek ciddiyetle yapılmalı ama daha mantıklı kararlar da alınmalı körü körü yanlış yapılmaz

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ironmann    379

Bence sustanon ağır gelir sonuçta trende var ayırca pct de omega ve koenzim kullanmalı bence amcamıza başarılar diyelim ;)))

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
zzmurat    5
Ironmann, 5 dakika önce yazdı:

Bence sustanon ağır gelir sonuçta trende var ayırca pct de omega ve koenzim kullanmalı bence amcamıza başarılar diyelim ;)))

Teşekkürler :)

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×