Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Boheme

Jinekomasti korkusu

Önerilen İletiler

Boheme    0

Merhaba iyi günler dostlarım, büyüklerim 

Gün itibariyle ilk kürüme başlama kararı aldım, yaşım 25, 3 senedir bu sporla ugraşıyorum bundan önce clen, wins ve ox deneyimlerim oldu. Boyum 1.86 78 kiloyum. Kürümde 

1-12 hafta 400mg/hafta Testosterone Enanthate
1-5 hafta danabol 50mg/gün
4-12 hafta 200mg/hafta Boldenone

yapmayı düşünüyorum, ne yapmam gerektiği hakkında pct bilgisine sahibim ama benim şöyle bi korkum var, 18 yaşımda jinekomasti ameliyatı geçirdim, (1) geçirdiğime rağmen küre girmem göre göre uçurumdan atlamak gibi birşey mi ?(2)   3. veya 4. haftalarda böyle bi sorunla karşılasırsam baskılamak için alıcağım ilaçlar kürüme etki edicek nasıl bir yol izlemem gerekiyor ? (3) Ki oldu diyelim belirgin bir sorunla karşı karşıyayım bunu nasıl minimize edebilirim, ve büyümeyi nasıl sağlıya bilirim ? (*4*)Bu küre girdiğim halde kesinlikle jinekomasti olmamam için önerebiliceğiniz öneriler nelerdir  en önemliside bu benim için.. İlginize için teşekkür ederim...

 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Olcaytenn    0

12 hafta boldenon bir işe yaramaz, geç açılan bir ilaç.Sana tavsiyem 500testo 400boldenon 16 maddi durumun varsa 20hafta yap.Jinekodan fazla korkma baktın oluşum var eczaneden arimidex alırsın müdahele edersin birşey olmaz.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Captain Price    118
Olcaytenn, 11 dakika önce yazdı:

12 hafta boldenon bir işe yaramaz, geç açılan bir ilaç.Sana tavsiyem 500testo 400boldenon 16 maddi durumun varsa 20hafta yap.Jinekodan fazla korkma baktın oluşum var eczaneden arimidex alırsın müdahele edersin birşey olmaz.

Şuan 500 testo 400 boldenon 16 küründeyim bu küre girdiyseniz herkesin dilinde olan boldenon 10-11-12. haftadan sonra etkisini gösterir olayı nasıl bir şey anlatabilir misiniz nasıl bir etkisi var?

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×