Kaliteli steroid paylaşım sitesine ilk defa denk geliyorum siz bilen arkadaşlarımdan da yardımcılarınızı beklerim... Uzun süre spor geçmişim de kür geçmişimde oldu bıraktımm. Tekrar başladım ve üzerinden 6 ay Geçti ufak ufak kür yapmayada başlayacam HAŞİKAR
  Daha önce Carbon Pharma vs Bvs Pharma Kullandım kendini kim sağlam satıcı olarak söylediyse ürünleri patlak verdi Şimdi Türkiyenin en büyük 2-3 Vücutcuşundan bi marka aldım ki kendileri dünya çapınca isim yaptıkları için sahte isimler ile kötü etiket olacaklarını sanmıyorum Hellas Pharma Önerdiler araştırmayı okumayı çok severim bir çok satıcı verdikleri ürünlerin check kodları olduklarını söylüyor ama sitelerine girince Firmanın Yeri cinsi ulaşımı yazmıyor.Hayali kurulan milleti tatmin eden siteler olsa gerek şimdi ise Sadece isimden yola çıkarak güvenmek istiyorum ki umarım satıcıda dediği gibi kendisine aynı ilacı kullanıyordur(AMİN)  Hellas Pharma ismini çok nadirde duysam sitesi olmasada ufak çaplı kullananlardan etki aldıklarını duydum Fikri düşüncesi olan yardıma açığım  Saygılar/Sevgiler