Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Önerilen İletiler

Rippo34    11

Watson marka boldenon kullananlar varmı ? görüşleriniz ? 

Turinabol , dianabol ile kullanıla bilir mi ? Eğer kullanılırsa dozajlar ne olmalıdır. 

Tecrübelerini yazanlara şimdiden teşekkürler 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


JrRommel    259

Ben gratisi tercih ediyorum üstelik indirimler oluyor. Makara bir yana dostum bu aralar internetten duyuyorum watson nedir ya? Yerli üretim olabilir. Neden mi ? İşte kanıt https://www.drugs.com/manufacturer/watson-pharmaceuticals-inc-150.html  Watson Pharmaceuticals, Inc. is now part of Allergan plc (March 2015). 2015te bir İrlanda şirketine satılmış ve katılmış bir şirketin şimdi mi ürünleri çıkıyor da hem de tüm haklarını başka bir şirkete verip parçası olup kendi ismiyle ürün çıkaracak haaa :D ?. Adamın hayatını karartırlar. Almadıysan almamanı ve o kişiyle de irtibatını kesmeni öneririm dostum.

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
JrRommel    259
Tahir, 2 dakika önce yazdı:

Siteden birşey anlamadım ama teşekkürler 

İşte Türkçe'sine çevirdim dostum o Watson şirketi taaa 2015'te Allergan diye bir İrlanda şirketine tüm haklarıyla birlikte katılmış yani satılmış. O isimde üretilen bırak steroidi peçete bile bir suç. Yani satın almadıysan Whatson Pharma ürünlerini ; bedava olsa bile alma. Ya sahtedir içinde ne olduğu belirsiz ya yarı doludur ya başka bir şeylik vardır. Nereden tutsan elinde kalıyor. Bunu pazarlayan kişiyi de salla gitsin

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rippo34    11

biraz araştırdım rusyadan geldiği yazıyor filan senin dediğin de doğru olabilir bilmiyorum  

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
JrRommel    259

Hee Rusya :D . https://www.google.com/search?source=hp&ei=VQ21W6zFEKrRrgTxuYygBQ&q=watson+pharma&oq=watson+pharma&gs_l=psy-ab.3..35i39k1j0l6j0i203k1l2j0.264.2318.0.2406.14.12.0.0.0.0.267.1489.0j5j3.8.0....0...1c.1.64.psy-ab..6.8.1488.0..0i131k1j0i10k1.0.cNg4Kd8czAk nerede yazıyor 1.siteye gir yetkililere tıkla hepsi india hintli :D . Diğeri (2.si) Allergan PARSIPPANY, N.J : NJ New Jersey yani :D . 3. teva ile başlayana tıklayınca çıkan sitede  New pharmacy program in Canada connects with caregivers. Canada programlarıyla ilişkinliği geçiyor :D . 4. linkte Watson Pharmaceuticals, Inc. is Now Actavis, Inc. artık actavis olduğu ve New York'ta oldukları geçiyor. Hani Rusya? Biraz araştırdın? Nasıl araştırdın ya gittin satan adama sorduysan o da bunu dediyse onun ta bilmem nesini ne edeyim :D ? Biraz araştırdım dediğin sen daha basit İngilizce ile yazılmış siteden bir şey anlamadığını söyledin? Çelişki değil mi diğer sitelerden bir şey anladıysan :D ? Ben sana Türkçe'sini çevirdim hepsinin al buyur satan adama da önce nerenin malı de sonra bu dediklerimi yazıp şey et adamı :D .(umarım iğneleyici üslubumu yanlış anlamazsın bu dediklerim tamamen senin iyiliğin için ; yoksa senin paran senin hayatın senin kararın ben kimim ki :D

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kuntkral    34

Watson türkiye üretimidir bilginiz olsun. Ha çalışır mı, çalışmaz mı bilmiyorum karalama yapmak istemem, bvs ve genesis’te tr üretimidir bilginiz olsun.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rippo34    11

Hayır ben bu siteden birçok kişinin yorumunu okudum watsonu sonuna kadar savunan da var , ben özellikle boldenonunu sordum bana satacak olan kişi zaten elimde yok ama git bi yerden Watson bul dedi işine yarar çakma ihtimali düşük dedi . Yani illa satma yanlısı değil 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
JrRommel    259

Yav arkadaşıdır odur budur. Türk malı olması boş olucağı anlamına gelmiyor ama ne kadar kalitelidir ve 250mgın içinde ne kadar mg ürün vardır bunları anlayabilir misin? Anlayamazsın bolde hangi testte çıkıyor zaten? Büyük cesaret dostum ben olsam hiç riske girmezdim.Ne olduğu belli olmayan ilaca 50 100 150 artık her neyse eksik verip kara geçeceksen senin tercihin. 

Bu konu haricinde bir insan zaten 200 300 liranın hesabını yapıyorsa küre girmemeli. Daha o kadar paranın hesabını yapan adam sağlam beslenmeyi , mct/pct ürünlerini gerekirse supplementlarını nasıl temin edecek?

Senin hayatın senin kararın dostum , dostane konuşmak gerekirse empati kurduğumda benim hiç içime sinmedi bu olay. Ondan böyle konuştum.

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rippo34    11

Ben 12 yıldır spor yapıyorum tekvando boks yaptım pro voleybol oynadım 1.ligde şunu diyebilirim ki Türkiye’de spor camiası düzembazların çakalların elinde bu spor da da çoğu herkes üçkağıtçı daha önce yaptığım kürde memnun kaldım gider aynı adamdan alırım ama adam ürünlerim orijinal diye iki katı fiyat söylüyor testo 400 diyor inan çok da parasında değilim ama neden fazla para vereyim aynı etkiyi alacaksam açıkcası ilaç piyasasına uzağım pek tecrübem bilgim yok bu piyasada birşeyler öğrenmek için kazık yemek gerekiyor ben kazık yerim de sağlığımı aşırı riske atmak sahte ürünlerle uğraşmak istemiyorum . Yorumun için teşekkürler bu arada

  • Beğen 1
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: Diver
      Selam arkadaşlar.
      @Loving hocamın desteğiyle büyümeye kaldığımız yerden devam edicez inşallah  Ramazanda istediğim diyeti yapamadım. İşte çok yoğun bir dönemdeyiz uzun süreli dalışlar hem yoruyor hemde sıfır karbonhidrat çekilmez kıldı gözümü açamıyordum 1-2 kere bayılma derecesinde şekerim düşünce iftara pilav ekledim. Antrenman konusunda kendimi iyi hissettiğimde yaptım genel olarak dinlendirdim vücudumu.İstediğim yağ oranına inemedim lakin hocamın tavsiyesiyle hem mental hemde fiziki olarak dinlendim. Ramazandan sonra karbonhidratı 200gr pirinç ile sınırladım hem işte hemde sporda kendime geldim. Neden bilmiyorum antrenmanda aşırı derecede pump oluyorum tabi şikayetçi değilim 😁 Kütlemde çok bir değişiklik olmadığını düşünüyorum. Şimdilik 104 kgda sabitim. Yeni kürde;
      500 Testo
      500 Bolde
      400 Deca olacak.
      @rastlantisal @Rdm @Askabar @otopsicikedi @Tr3n @GHOST @SPECTRE @SERKO @metinav @crosfredy @Semih Erarslan @Emrah
      3500 kalori ile başlayıp duruma göre yavaş yavaş artıracam.Bol yeşillik, bol balık, zeytinyağlı enginar yemeği vs cleanbulk mantığıyla ilerleyecez inşallah. 
      Yine sağlam stok yaptım😁. Sağolsun hocam hediye göndermiş çok hoşuma gitti teşekkür ederim.
      Sağlam amele yanığı olduk😄
      Tavsiyelerinizi uyarılarınızı bekliyorum saygılar.
        
    • Yazan: Testocu
      Merhaba!
      En son b12 enjektemi 17 martta yaptım şu an kürdeyim  ve boldenone eklemek istiyorum 17 sinde b12 yapmayıp boldenone eklesem olur mu veya ne kadar beklemem gerekli cevaplarsanız sevinirim.
      Teşekkürler.
    • Yazan: gainzavcısı
      Merhaba, ilaçlarla ilgili aklıma takılan şey vardı.
      Büyümek için Boldenon yada rimobolon yerine Deca eklemek nasıl bir etki yaratır diğer 2 ilaca göre?
    • Yazan: supzero
      Merhabalar hocalarım kolay gelsin öncelikle
      susta 250 mg bolde 200 mg anapolon ise günlük 50 mg (sabah akşam yarım alıyorum) Konuya gelecek olursak üç gün önce ilk enjeksiyonumu yaptım ve o günden sonra sürekli acıkma ve sürekli susama geliyor normalde sabah öğlen akşam yerken yemeğimi bu sefer daha fazla yiyesim geliyor (yiyorum ve içiyorumda) daha çok susuyorum bunun nedeni nedir acaba yardım gerekiyor?
    • Yazan: Aslar
      Merhabalar abilerim kardeşlerim
      Normalde bulk kürümün 5.haftası danabole başlayacaktım lakin ilk önce 5 hafta 30mg turinabol kullanıp ondan sonra danabol kullanmaya başlasam veya tam tersini yapsam böbrekleri çok yorar mı?
      Etki olarak nasıl olur şuanda boldenon ve testesteron enantat kullanıyorum. 
       

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×