Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Mrcustom

Ilk kür ve herkesin merak ettikleri

Önerilen İletiler

Mrcustom    0

Öncelikle herkese merhaba aranıza yeni katıldım 28 yaşındayım daha önceden boks ve vücut geliştirmeyle sürekli ilgilendim ektomorf yapıda bi vücuda sahibim.Daha önce supplement kürü vs cok denedim sonunda bende bi yerden bu işe girişmeye kafayı koydum vücut geliştirmeci hatta Türkiye 5.liği olan bi arkadaşımlada sürekli iletişim halinde olarak aşağda belirttiğim ilaçları aldım sizlerinde fikirlerinizi almak isterim neticede doğruya birden fazla fikri analiz ederek ulaşabiliriz 

20 *sustanon 250      1-10hafta pazartesi(250mg)-perşembe(250mg)

40*rimobolan(100mg) 1-10hafta

3 hafta 300-4hafta 400-5hafta 500

1 kutu anapolon(50mg) 1-4hafta

 

Koruyucu ve vitamin olarak 

Arimidex, cabaser

Fermanat, zinco220,efermag365

benexol b12,nac600,ester c vitamin,

biotin,omega3 

Supplement olarak

Whey ve creatin

Sizden özellikle deneyimli arkadaşlardan gerek ilaçlar olsun gerek koruyucu ve vitaminler hakkinda tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum eklemem gereken varmı yada şunlar fazladır gerek yok dediğiniz şeyleri belirtirseniz sevinirim herkese iyi forumlar

(arimidex ve cabaser el altında bulunucak kür ortasındaki test değerlerine göre kullanılcak)

 

 

 

 

 

 

 

 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Delipanter00    175

Gerek koruyucular gerekse kür dizayni olarak güzel, planli bir seruven gecireceginize inaniyorum hocam. Hersey guzel, yerli yerinde gibi gozukuyor fakat kurden once kan testi yaptirmayi unutmayin derim. Bu kür planlamasi basangic icin ideal ama eger daha fazlasini istiyorsaniz 1-10 hafta araliginda deca eklemenezi tavsiye ederim.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mrcustom    0

Küre başlamadan kürün 4. Haftasında ve kür sonunda olmak üzere kan tahlili yaptırıcam .

Deca konusunda çok fazla şey duydum yan etki bakımından ilerleyen kürlerde belki denenebilir

 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mrcustom    0

Ne kadar giderse kickstart için kullanıcam anapolonu 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: Dmnzx0
      Merhabalar, daha önceden 1 kez 16 hafta testo - bolde bulk kürü yapmıştım aradan 1 yıl geçti şuanda 2. Kürüm olan definasyon kürüne başladım 15 hafta 300 testo propionat 13 hafta 200 rimobolan kullanıcam
      Şuan 6.haftadayım östrojenimi düşük tutmak istiyorum fakat masteron kullanmak istemiyorum. 10 günde veya haftada 1 arimidex kullansam östrojenimi baskılamaya yeterli olurmu. Genelde jino belirtisi olmadan arimidex kullanımı pek önerilmemiş kürün verimini düşereceğinden kafam çok karıştı kararsız kaldım sizin önerileriniz nedir ?
      Kür başlangıç ve şuanki formumun fotografları
        
    • Yazan: Jonturk
      Merhaba arkadaşlar,
      Kişisel özelliklerim:
      42 yaşındayım. 1.78 cm boyunda. 94 kg. Gençlik yıllarım olan 25 yaşındayken:
      DecaDroboloin Primobolan Kürü yapmıştım 6 hafta boyunca. 2017'den beri doğal şekilde sporumu yapıyorum. O zamanlar pct böyle bilinen, uygulanan bir yöntem değildi pek haliyle sorunda yaşamamıştık, verimde almıştık o dönem. Haftada 3 gün antrenman ile bu süreci desteklemiştim. Daha sonra 2017 yılında evlendim.  Bu durum spora tekrar dönmemede  vesile oldu. Fakat ben Troid hastasıyım arkadaşlar (aileden gelen, genetik bir durum) 
      Şimdi ise doktor kontrolünde sustanon uygulaması yapıyorum. 2. dozu aldım fakat herhangi bir pozitif etki görebildiğimi düşünmüyorum an itibarı ile. Yarın tekrar doktora gideceğim çünkü 2. enjeksiyondan sonra beni davet etmişti. (Muhtemelen doz yükseltecek). 
      Size sormak istediğim sustanonun faydası olur mu?
      Bende ne tür değişikliklere sebep olur sustanon?
      Şimdiden katkılarınız için teşekkürler.
    • Yazan: boziko
      Merhaba,
      Uaşılması kolay olduğundan sustanonu tercih etmek istiyorum fakat forumlarda ve internette okuduğum sustanon yorumları biraz soğuttu beni. pct nin zor geçtiğini , ateş , baş dönmesi yaptığını , elde titreme , vurulan bölgede ağrı . bunları yaşar mıyım ? önerilerinize açığım.
    • Yazan: supraxdt
      Merak ettiğim bir konu var anabolik Steroid eklenmeden yanına rimobolan ve insülin kullanımı hakkında bir bilgiye sahip olan var mı yada deneyen birini biliyorum insülin ve rimobolan kullanıyorum dedi ve sağlam kütle koymuş açıkçasi ama nasıl kombine etmiş ne gibi yol izlemiş soramadım acaba aranızda kullanan var ise yada bilen anlatırsa çok mutlu olurum...
    • Yazan: supzero
      Merhabalar hocalarım kolay gelsin öncelikle
      susta 250 mg bolde 200 mg anapolon ise günlük 50 mg (sabah akşam yarım alıyorum) Konuya gelecek olursak üç gün önce ilk enjeksiyonumu yaptım ve o günden sonra sürekli acıkma ve sürekli susama geliyor normalde sabah öğlen akşam yerken yemeğimi bu sefer daha fazla yiyesim geliyor (yiyorum ve içiyorumda) daha çok susuyorum bunun nedeni nedir acaba yardım gerekiyor?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×