Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Küçük Arnold

Yaş 18 ilk kür ve sorular

Önerilen İletiler

Merhaba ağabeylerim ve hocalarım,

Kür yapmak için yaşımın genç olduğunu biliyorum fakat uzun süredir düşünüyordum ve kararımı verdim.

Bu arada Powerlifting,Futbol,Basketbol,Yüzücülük ve vücut geliştirme geçmişim var fakat hepsini bırakmış durumdayım vücut geliştirmeye odaklanmaya çalışıyorum.yağ oranımımı 10-12 ye çektikten sonra başlayacağım.

Gelelim tasarladığım küre;

1-20 Testosteron Enanthate 500 mg

1-20 Boldenon 500 mg

1-6 Dianabol 30 mg

1-20 Milk Thistle 

1-20 B Komplex Vitamin 

1-20 Proviron 25 mg

İlk 12 Hafta temiz 5.000 kalori almayı düşünüyorum,son 8 Hafta ise 7.000 kadar almaya çalışacağım.Kür içinde testler yapıp değerlerimi kontrol edeceğim.

SORULAR:

• Boldenon 12. Haftadan sonra Follistatin kullanmayı düşünüyorum 50 mcg yeterli mi ?

• İlaçların dozajını belirli bir süreden sonra yükseltmem gerekir mi ?

•Bu kürden tahminen ne kadar kilo alırım ?

-Kürde gördüğünüz yanlışlıkları bana söylerseniz ve düzeltmeme yardımcı olursanız çok memnun kalırım :)

-Erken ilaca başlamamın sakıncalı olduğunu ve bana zarar verebileceğini biliyorum,fakat ileride zaten bolca kür yapmayı planlıyorum yaptığım spor dallarında profesyonel olmak,bazılarında ülkemi temsil etmek istiyorum umarım bunlar hayal olarak kalmaz,gerçekleşir..

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Küçümser konuşmuşsunuz yine de yorumlarınız için size teşekkür ederim.

Vücut geliştirmeye yeni başlıyorum ben bir powerlifterdım ve 16 yaşımda 150 kg deadlift ile 5x5 çalışıyordum,145 kg squatın altına yatıp,100 kg bench yapıyordum sadece 16 yaşında ve salona gitmeden önce 16 saat işte çalışıyordum.Günlük kendime sadece 8 saat ayırabiliyorken yapabildiğim bu kadardı.

Tarak kemiğim kırıldı parmaklarım kırıldı,tendonlarımda sıkıntı çıktı ve sporu bırakmak zorunda kaldım.Yeni yeni başlıyorum ve ölmüş vücudumu yeniden canlandırmak için vücut geliştirme yapmak istedim,yerici değil eğitici olarak bana yardım ederseniz mutlu olurum

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
JrRommel    259

Dostum beni aileden ya da çevrenden bir yakının olarak gör ve dikkate alarak kullanma lütfen. Zaten gelişme çağındasın kemiklerin, boyun ve vücut yapın oturmamış  bir yaştasın. Ayrıca ilaçsız şekilde de gelişimin devam edecektir güzel oranda. Çekirdek sayın ve yağ oranın gerekli sayılara ulaşmazsa alacağın verim de istediğin gibi olmaz. He bunun haricinde kullanacağım ben her şeyi araştırdım dersen reşit bir bireysin ; reklam yapmak gibi olmasın ama Burak Bey'den @Loving alışveriş yapmak doğru tercih olur senin için. Ben yine de sorularına kendi bildiğimce cevap vereyim.

1) Follistatin yüksek karb ve 100mcg de (şahsi fikrim) daha iyi çalışır ilk kür için gereksiz ve büyük masraf.

2) Hayır gerekmez.

3) Bu tamamen beslenmenle alakalı abur cuburu , şekeri ve tuzu kesip. Sık sık güzel besinler yemen gerekli.

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Babamakina    3

3. soruna cevap veriyim sana kalan bir şey bu kadar kilo alırsın derler azını ve ya fazlasını alırsın 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Delipanter00    175

Senin yasitin olan ve küre girmis biri olarak yorum yaziyorum, senin kafandan en cok ben anlarim. Biliyorum heveslisin, hemen buyume hedefin var, etraftakilere artistlik yapma dusuncelerin var, egonu tatmin etmek istiyorsun, yasitlarin arasinda en iyisi olmak istiyorsun ve tabi profesyonellikte var ,ne kadar profesyonel olucaksak artik. Bende bu dusunceler ile kure basladim fakat istedigim verimi alamadim. Ilk ay hersey cok iyiydi ama sonraki aylarda beslenmeyi cok saldim, uyku duzenim yoktu ve bunlara ek olarak en onemlisi yeterli altyapim yoktu. Ilaclar en iyi verimi altyapisi olan adamda birakir. Örnegin @TheShoulder 😀 Adamin altyapisi saglam 2 kurde yarismalik vucut cikartti resmen. Ama benim oyle degildi, kaldiki seninde oyle olmadigini dusunuyorum. Dinlermisin dinlemezmisin bilmem ama iyice bilgi edin ve birkac yil daha dogal takil.Forumdaki benim gunlugu okudugunu dusunuyorum, okumadiysan oku iyice tecrube et. Ayrica birkac fotograf atsan daha iyi olur yorumlamamiz icin, bakalim 5x5 den nasil verim aldin.

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×