Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Pasa87

Kür'den anlayanlar bakabilirmi

Önerilen İletiler

Pasa87    0

Arkadaşlar Öncelikle Merhaba, bu 2 ci kürüm olcak 10 haftalık olarak Kombinasyon hakkında yorumlarınızı rica edicem

PAZARTESİ : Testosteron Enanthate - Boldenon 

PERŞEMBE : Testosteron Enanthate - Sustanon

PAZAR :  Deca Durabolin

Hepsi 250mg ve Hergün Danabol 50 mg
 
Bu Sistemde 10 hafta Kullanmayı Planlıyorum.. yanlışmı yapıyorum sizce 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


1-5 danabol
1-20 testo
1-20 boldenon
10-20 deca

Bu kür daha iyi 10 hafta kürle kalıcı kas kütlesi zor,  tabi senin amacın ne bilmiyorum ama yazdığım kür senin küründen 5 kat daha iyi boldenon  asıl 12. haftadan sonra çalışıyor

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: Zodi
      Herkese selamlar hocalarım, abilerim.
      İlaç dozajlamalarım ise haftalık 500 Testo - 400 boldenon şeklinde
      20 haftalık testo bolde kürümün 9. Haftasındayım ilk 6 hafta günde 30 mg sabit turinabol kullandım ve şu ana kadar 8 kilo artışım oldu. Boy 185 kür öncesi kilo 81 güncel kilo 89 yemeden kaynaklı bel ve alt karın da yağlanma oluştu ve son 2 haftadır 15 dk idman sonu kardiyo ekledim. (Bisiklet veya yokuş yürüyüş) Asıl sıkıntıma gelecek olursam bu kilo artışına rağmen nedense ilaçların tam etkisini aynada henüz görememem belki de boldenon 12. Hafta sonrası etki göstermeye başlıyor diyebilirsiniz bundan kaynaklıda olabilir.
      Günde sabahları 5 yumurta 1 dilim tam buğday ekmeği gün içinde 450 Gr pirinç veya makarna ve 500 gr tavuk yiyorum bunlar temel olanlar tabii ki ekstralar da var beslenmemin kendimce iyi olduğunu düşünüyorum iş yoğunluğumdan ve fabrikanın çok sıkıntılı olmasından kaynaklı test yaptırmaya da gidemedim ilaçlar çalışıyor mu çalışmıyor mu acaba diye psikolojik olaraktan bu düşünce beni hem idman olarak hem de aklıma geldiği her anda düşürüyor.
      Cinsel anlamda da son 2 haftadır nedense ilk etapta erkesiyon çok kuvvetli fakat yarım saat sonra 2. İlişki girişimim de sertleşmede çok problem yaşıyorum iş tempom çok yüksek antremanda da yeterince hırpalıyorum ve yorgun düşüyorum günde 6 saat uyuyorum bunun da ilişki de etkisi var mı bilmiyorum psikolojik olarak hiç iyi hissetmiyorum kendimi bana bi yol gösterir misiniz kimseye de birşey açıklayamıyorum kendi kendimi yiyorum.
      Her türlü eleştirinize lafınıza sözünüze açığım.
    • Yazan: baran3333
      Merhaba sevgili arkadaşlar.
      Only testo ent. kullanmaya başlayacağım ve piyasaya göre ortalama fiyatları nedir?
      Teşekkürler.
    • Yazan: enesvdogan
      Bulk küründe 9. haftadayım. İlk 6 hafta 500 testo 200 primo şeklinde ilerledim. 3 haftadır 500 testo 400 primo şeklinde ilerliyorum. Kan tahlili sonuçlarımı aşağıya ekledim bazı değerler yüksek çıkmış ne gibi müdahalelerde bulunmam gerek bilgisi olanlar yanıtlayabilir mi
      Enabiz-Tahlilleri (1).pdf
    • Yazan: enesvdogan
      İlk kürüme girdim bu hafta 7. haftanın içerisindeyim. Haftalık 500 testo, 200 primo kullanıyorum. Testo iran, ilaç çalışıyor herhangi bir sıkıntı yok primo da eczane ürünü bizzat kendim aldım. Beslenme ve antrenmanıma dikkat ediyorum en verimli olduğunu düşündüğüm şekilde üzerine düşerek antrenmanlarımı yapıyorum.
      7. haftanın içerisinde olmama rağmen güçte farkedilebilir derecede bir değişiklik olmadı. beslenmeden kaynaklı çok yediğim için doğal olarak biraz kilo aldım sadece. harici olarak bir değişiklik yok. Kan testi sonuçlarımı ekliyorum. Tecrübesi olan arkadaşlar yorumlarını paylaşabilirler mi sizce ilaç ve dozlar mı az yada yanlış giden bir şeyler mi var. çok ilaç çok kas değil evet bunu biliyorum.
         
    • Yazan: enesvdogan
      Öncelikle bütün abilerime kardeşlerime merhaba. Aranızda daha yeniyim. Yine üye olmadan önce forumda konuları takip ediyor forum içi forum dışı araştırmalarımı yapıyordum. Bu hafta dahiliyede kan tahlilimi verdim ve bütün sonuçlarım referans değerlerini karşılıyor buraya kadar hiçbir sıkıntı yok. Steroid etkilerini ve bütün sorumluluklarını bilerek bu işin içine giriyorum ve amacım bu işin içinden minimum zararla çıkmak. Bu yüzden daha bilgili ve tecrübeli olan arkadaşlara danışman istedim. Bilmediğim konular ve yanlışlarım olabilir. Bilgisi olanlar yorumlarını benimle paylaşabilirlerse çok memnun olurum. 
      23 yaşındayım 185 boy ve 92 kilom var. İlk kürüm olarak güzel olduğunu düşündüğüm bir bulk kürü planladım. Detayıyla sizlerle paylaşıyorum. 
      Kür 16 hafta + 3 hafta da pct yapacağım. Kür içerisinde testosteron enanthate, boldenon, primobolan, masteron anabolizanlarını kullanmayı düşünüyorum.
      Kür boyunca 16 hafta sabit doz 500mg testo, 500mg bolde, 200mg primo, 100 mg masteron almayı düşünüyorum. 
      PCT sürecinde de Klomen, dostinex, arimidex, tamoksifen kullanmayı düşünüyorum. Her ay düzenli kan tahlilleri ile değerlerimi de takip edeceğim.
      Testo için iran eczane, primoyu da Türkiyede eczaneden temin edeceğim. Bolde için kafamda buddha pharma var alternatif önerilerinizi alabilirim. Masteron için de buddha ve bm pharma alternatiflerim mevcut tedarik olarak. bm pharma hakkında bilgi sahibi değilim bilgisi olan yorumlarsa çok iyi olur. 
      ÖZET OLARAK CEVABINI MERAK ETTİKLERİM;
      Haftalık dozajlar uygun mu ne diyorsunuz ? Marka tavsiyesi ve yorumlaması hakkında öneri ve tavsiyelerinizi alabilir miyim? 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×