Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

metinav

Clenbuterol alternatifi yeni nesil bir ilaç ''mirabegron'' hk.

Önerilen İletiler

hectordoyle    728
parfait16, 21 dakika önce yazdı:

Clenbuterol beni korkutuyor ama bunu denemek istiyorum bende takipteyim kullanan dostlar etkisi hakkında bilgil verebilirse güzel olur :)

Güncel 150 mg kullanıyorum sabah tek seferde alıyorum hepsini, anabolizan olarak şuanlık 500 mg test e var, e2 yi kontrol edip devam ediyorum :) Kahverengi yağ dokusu fazla olan biriyim bi 15-20 gün daha kullanırım, idrar çıkma konusunda öyle aman aman bir değişiklik yapmıyor. Yohimbine ile kombinlediğim zaman daha iyi oluyor tavsiye ederim

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

berkay16    174
hectordoyle, Bir saat önce yazdı:

Güncel 150 mg kullanıyorum sabah tek seferde alıyorum hepsini, anabolizan olarak şuanlık 500 mg test e var, e2 yi kontrol edip devam ediyorum :) Kahverengi yağ dokusu fazla olan biriyim bi 15-20 gün daha kullanırım, idrar çıkma konusunda öyle aman aman bir değişiklik yapmıyor. Yohimbine ile kombinlediğim zaman daha iyi oluyor tavsiye ederim

ben de 1 blister bitirdim 3. Gün bugün idrarımı uyuduktan 7 saat sonra yaptım normalde 4-5 saat sonra yapıyordum böylesi daha iyi oldu bakalım bu gece de geç yapmamı sağlayacak mı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    728
berkay16, 10 dakika önce yazdı:

ben de 1 blister bitirdim 3. Gün bugün idrarımı uyuduktan 7 saat sonra yaptım normalde 4-5 saat sonra yapıyordum böylesi daha iyi oldu bakalım bu gece de geç yapmamı sağlayacak mı

Benim idrar vaktimi gece 2 buçuk 3 civarından sabah 5 buçuk 6 ya çekti. İlaç kullanayım kullanmayayım (buna tren de dahil) Her türlü idrara kalkıyorum zaten diyetteyken

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parfait16    40
gönderildi (düzenlendi)

Kürde olmayacak birisi içinde yararlı olur mu acaba bu ilaç.

Bende çok inatçı gitmeyen alt karında yağ deri su karışımı bir kısım var 1 yıldır kürdeyim definasyon+bulk yaptım yağ oranım %12 %13 lerde hala gideremedim pct yapıp mirabegronu deniycem birde 😅

tarihinde parfait16 tarafından düzenlendi
Ekleme

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    13
parfait16, 15 saat önce yazdı:

Kürde olmayacak birisi içinde yararlı olur mu acaba bu ilaç.

Bende çok inatçı gitmeyen alt karında yağ deri su karışımı bir kısım var 1 yıldır kürdeyim definasyon+bulk yaptım yağ oranım %12 %13 lerde hala gideremedim pct yapıp mirabegronu deniycem birde 😅

Bence yararlı olur sonuçta vücut ısını arttırıyor enerjini arttırıyon kan dolaşımın hızlanıyor ama bence pct den sonra kullan pct esnasında kullanmanı önermem vüvudunun ilk önceliği min stress çünki pct de ztn kardio fln yapmak bile sıkıntı bazı durumlarda pct bitirip testlerden sonra kullanabilirsin bence

berkay16, 23 saat önce yazdı:

Hocam ödem sorunu yaparmı aceba ben halen alamadım ilacı pazartesiyi bekliyorum çok su içip çok idrara çıkan biriyim ama bu idrar sıklığım tamamen içtiğim litrelere su ve 0 kalori içecek kahve vs. Kaynaklanıyor nerden baksanız her günde 10 litre suyu geçiyorum su bağımlılığım gibi birşeyim var ekstradan sodyum ve potasyum alıyorum bazen çok fazla başım dönüyor bu yüzden

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    728
Rma, 53 dakika önce yazdı:

Hocam ödem sorunu yaparmı aceba ben halen alamadım ilacı pazartesiyi bekliyorum çok su içip çok idrara çıkan biriyim ama bu idrar sıklığım tamamen içtiğim litrelere su ve 0 kalori içecek kahve vs. Kaynaklanıyor nerden baksanız her günde 10 litre suyu geçiyorum su bağımlılığım gibi birşeyim var ekstradan sodyum ve potasyum alıyorum bazen çok fazla başım dönüyor bu yüzden

Sodyum potasyum dengesi bozuksa ve beslenmeyi arada sırada da olsa bozuyorsan ilaçtan bağımsız bir şekilde her türlü 'ödem' sorunu yaşarsın zaten ilaçla ne alakası var tam olarak

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    13
hectordoyle, 2 saat önce yazdı:

Sodyum potasyum dengesi bozuksa ve beslenmeyi arada sırada da olsa bozuyorsan ilaçtan bağımsız bir şekilde her türlü 'ödem' sorunu yaşarsın zaten ilaçla ne alakası var tam olarak

Beslenmeyi bozmuyorum hocam sadece sıvı tüketimim fazla ama çoğu zaman dengeliyorum bu durumu sıvı atımımda çok oluyor sürekli sıvı tüketmemden katnaklı ödem sorunu yaşatırmı demek istediğim idrar sıklığını azaltıcak ve ben şu alıcam vücuda o suyu idrarla atmam yavaşlıycak bu yüzden ödem yapabilir mi diye sordum sadece deneyip gözlemliycem en kötü daha az içerim .D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    174
Rma, 4 saat önce yazdı:

Bende tartıda artış olmadı 4. Gündü bugün

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
volken    0

ilk hafta feedbacklerim:

Tuvalet konusunda azalma yok hatta bende gece neredeyse hiç kalkıp tuvalete gitmezken şuan düzenli olarak geceleri uykumdan uyanıp tuvalete çıkıyorum. İdman esnasında daha çok terlediğimi fark ettim, düzenli olarak aynı yoğunlukta idman atıyorum ve ilaca başladığımdan beri x2 daha çok terliyorum idman esnasında.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    174

Ben de bir sıcaklık artışı hissediyorum kendinde

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
higgy    12
volken, 4 saat önce yazdı:

ilk hafta feedbacklerim:

Tuvalet konusunda azalma yok hatta bende gece neredeyse hiç kalkıp tuvalete gitmezken şuan düzenli olarak geceleri uykumdan uyanıp tuvalete çıkıyorum. İdman esnasında daha çok terlediğimi fark ettim, düzenli olarak aynı yoğunlukta idman atıyorum ve ilaca başladığımdan beri x2 daha çok terliyorum idman esnasında.

Günde 2 tablet mi kullanıyorsun hocam? 50-50?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
volken    0
higgy, Şimdi yazdı:

Günde 2 tablet mi kullanıyorsun hocam? 50-50?

hocam 1le başladım ama etki etmedi şuan sabah 1 idman öncesi 2 tablet kullanıyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    13

Bende yeni bu gün başladım direk 3 tablet ile her gün 3 er tablet gidicem sabah 2 idman öncesi 1 şeklinde yaparım clenbuterol daha gelmedi geldiğinde onuda işin içine sokucam 1 paket komple bitene kadar clen ile kombine edip kullanıcam son cheat day dan sonra elim yüzüm şişti moralim bozuk ztn full uyarım bu kez diyetime .D 92 kilodan 96 kiloya fırlayınca üzülüyor insan 😅

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    174
volken, 20 dakika önce yazdı:

hocam 1le başladım ama etki etmedi şuan sabah 1 idman öncesi 2 tablet kullanıyorum 

150mg mild b3 agonistik etki gösteriyor yağ yakımı için 150 daha mantıklı 200 de sanırım güçlü b3 agonistik etki gösteriyordu ben 200mg kullanıyorum idrarda da aman aman etkisi yok 200mg da bile

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    13

Beyler durum güncellemesi için yazıyorum clen+mira çok fazla termojenik etki yapıyor gece yağmur yağıyor saat 2 hava 9 10 derece kapıyı pencereyi açıp yatıyorum ateş basıyor bazen bu bile yetmiyor gece kanter içinde uyandığım oluyor idrar olarak etkisinu sevdim sizi rahatlatıyor sıkışmışlık hissinizi alıyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    13

Beyler ben betmiga yı bırakıyorum kullanmaya başladığımda idrarımda bir gariplik yoktu ama şimdi idrar rengim sarıya kaymaya başladı yakın zamanda kullanmadan önce test verdiğimden tekrar vermeye gitmiycem ama karaciğer yada böbreğimde olumsuz bir etki yapmış olabilir güncel kullanımlarım şu şekildedir

Eod 0.5 ml testo enhantat 

Eod 1 ml masteron Prop

Her gün 80 mcg clen 

Betmigadan günde 4 tablet kullanıyordum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    9
Rma, Şimdi yazdı:

Beyler ben betmiga yı bırakıyorum kullanmaya başladığımda idrarımda bir gariplik yoktu ama şimdi idrar rengim sarıya kaymaya başladı yakın zamanda kullanmadan önce test verdiğimden tekrar vermeye gitmiycem ama karaciğer yada böbreğimde olumsuz bir etki yapmış olabilir güncel kullanımlarım şu şekildedir

Eod 0.5 ml testo enhantat 

Eod 1 ml masteron Prop

Her gün 80 mcg clen 

Betmigadan günde 4 tablet kullanıyordum

80mcg clen bile tek başına çok fazla uyutmaz seni özellikle akşam alıyorsan bu kadar kullanmana gerek yok

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    13
sven, 1 dakika önce yazdı:

80mcg clen bile tek başına çok fazla uyutmaz seni özellikle akşam alıyorsan bu kadar kullanmana gerek yok

Clenden yan etki görmüyorum hocam ben cleni hep kullanıyorum ztn 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    13

Bu arada ilaç ödem yapıyir beslenmem son günlerde harikaydı gün içinde su tutumuna neden olduğunu gözlemledim bence kullanmayın ztn bilimin öneri dozu 25 50mg yağ yaksın diye 200 alıyoruz çok tehlikeli bir durum olduğunu sonradan fark ettim kullananlarada bırakmasını öneririm clen yada yohambine bence halen daha iyi bir seçenek 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.