Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Mhmt38

Iran mı balkan mı?

Önerilen İletiler

Mhmt38    285

Arkadaşlar iyi günler. Daha önce iran anapolon aldım çalıştı. Balkan biraz daha pahalı sizce bir fark olur mu balkan alsam yoksa hiç gerek yok mu? İran mı devam etsem? Tecrübeli hocalarımdan yardım bekliyorum.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Captain Price    118
Mhmt38, 7 dakika önce yazdı:

Arkadaşlar iyi günler. Daha önce iran anapolon aldım çalıştı. Balkan biraz daha pahalı sizce bir fark olur mu balkan alsam yoksa hiç gerek yok mu? İran mı devam etsem? Tecrübeli hocalarımdan yardım bekliyorum.

İran çatır çatır çalışıyor risk almaya gerek yok

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mhmt38    285

Teşekkürler cevaplar için. Balkan 60 iran 50 tablet balkan tam yetiyo elimdeki anapolonlarla o yüzden kararsızım ama yine iran kullanırım gibi 😀

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: supzero
      Merhabalar hocalarım kolay gelsin öncelikle
      susta 250 mg bolde 200 mg anapolon ise günlük 50 mg (sabah akşam yarım alıyorum) Konuya gelecek olursak üç gün önce ilk enjeksiyonumu yaptım ve o günden sonra sürekli acıkma ve sürekli susama geliyor normalde sabah öğlen akşam yerken yemeğimi bu sefer daha fazla yiyesim geliyor (yiyorum ve içiyorumda) daha çok susuyorum bunun nedeni nedir acaba yardım gerekiyor?
    • Yazan: supzero
      merhaba hocalarım arkadaşımla sohbet ederken aramızda bir diyalog geçti:
      BAŞLIKTA OLDUĞU GİBİ
      ANAPOLON NEDİR?
      550 tl vermeye değer mi sizce(kullanmayı düşünmüyorum) şimdiden teşekkür ederim bilgileriniz için
    • Yazan: Yusufdemir1995
      Merhaba arkadaşlar,
      Sizce test sonuçlarım nasıl?
      Testo deca anapolon küründeyim @metinav 
          
    • Yazan: Yusufdemir1995
      Selamlar arkadaşlar;
      testo cypionat deca anapolon Kürüme eczane ürünü genotropin 36 ünite ve insülin ekleyeyim diyorum. Günlük 6 ünite kullanmayı düşünüyorum büyümek icin. Sabah 3 ünite gece 3 ünite şeklinde. İnsülini hem uzun ester hem kısa ester evde dolapta birsürü var onların kullanımını kendim ayarlayacağım öğünlerle beraber. Sizin önereceğeniz başka iyi çalışan eczane ürünü büyüme hormonu varmı?
      Tek güvendiğim genotropin ve güzelde çalışıyor diye biliyorum.
      @Emrahtkty @Semih Erarslan @metinav @Askabar @Mickey @Vural2 @otopsicikedi
      Minimum 6 ay kullanacağım

    • Yazan: Megosnipe
      Öncelikle herkese iyi formlar ve hayırlı ramazanlar
      Haftalık:
      500 Testesteron ent 500 Boldenon Günlük:
      50mg Anapolon Kullanıyorum İlaçları aldığım günler ve saat dilimleri hiç değişmiyor. Enjeksiyonlarımı pazartesi ve perşembe olarak haftada iki kere yapıyorum. Anapolonu öğlen 12.00 de ve gece 00.00 da 25+25=50 olarak alıyorum. Bu gün ilk ilaç kullandığım günden tam 12 gün geçti buraya kadar her şey okey ve kullandığım yan ürünleride hemen ekliyim şöyle;
      Black Guardian (Milk Thistle) Nac600 Ester C Omega 3 Monster Pak Creatin Bcaa Pre Glutamin Kişisel bilgilerimi de paylaşmak isterim.
      Yaşım 23 boyum 185cm 90kg 3 sene kadar vücut geliştirme yaptım Artık daha fazla kilo alamadığım için küre girmek istedim ve kürüm bu şekilde 12 gün daha çok mu erken kürden sonuç alabilmek için muhtemelen evet ama 12gün önce 88.80  kg geliyordum yani 1.20kg aldım ama gerçekten beslenmede ve antrenmanlarda kendime hiç iyi davranmıyorum sürekli pushluyorum en azından anapolonun bi su tutması güç vermesi biraz kütle almamı sağlaması gerekmiyor muydu ilaçların boş olmasından şüphelenmeye başladım büyük ihtimalle sadece psikolojik herhangi bi koçla çalışmıyorum bi koçla çalışmadan önce birazcık potansiyelimi görmek istedim fakat işler şu anlık istediğim gibi yürümüyor gerçekten ilaçlar fıs ya da ben fena triplerdeyim.
      Sizler ne düşünüyorsunuz? ilaçlar çalışıyorsa ne zaman etki görmeye başlarım? Sizlere sormak istedim cevap veren vermeyen herkese teşekkür ederim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×