Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Hakarakikiri

Kafein hapı

Önerilen İletiler



byleo    18

amix in bu urununu bulabiliyorsan al derim hem taurinde var icinde , ben hem calistigim icin  hem spor yaptigim icin kullaniyorum is yerine gitmeden once 2 tane atiyorum beni baya enerjik ve dinc tutuyor :D

Screenshot_7.png

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
primo    10

bunun yerıne arka arkaya bol bol kahve ıcsek? :)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
xax1    34
interfectum, 13 Şubat 2019 - 18:13 yazdı:

big joy da çıkardı yeni aslında ama bu hoşuma gitti

IMG_9855.PNG

Hayatımda içtiğim en dandik kafeşn diyebilirim çok dokandı miğdeme :/

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
interfectum    44

Herkesin kafein toleransı farklı olduğu gibi vücudun kafeine verdiği tepkinin de farklı olması fazlasıyla doğal,hap kokusu veya hap boyutu sizi rahatsız ettiyse bilemiyorum.Lakin ben o haptan fazlasıyla verim aldığım için önermek istedim dozu yükselterek kullanıyorum 200 den başlayıp belirli sürelerde bir yükseltip 600 e kadar çıkıyorum ve antrenman performansı+yağ yakımına epey bir faydası oluyor.Dozaj yükseltme sebebim kafein tarzı stimülanlara vücut bir süre sonra eskisi gibi tepki vermiyor haliyle verim alabilmek adına ben de dozajı arttırıyorum..

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×