Jump to content

 

 

 

 

 

 

  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

hebele

16 haftalık kür 2 ay aralıklı test sonuçları (kür bitmeden 1 ay öncesi ve bittikten 1 ay sonrası)

Önerilen İletiler

hebele    5

40 mg danabol 1-6 hafta

500 mg boldeon 1-16 hafta

500 mg testosteron 1-16 hafta

kür boyunca koruyucuları hiç eksik etmedim. kürde yaptığım tek hata elimde olmayan nedenlerden dolayı kür bitiminde spora ara vermem ve çok kötü beslenmemdi. hoş ufak bir yağlanma dışında kas kaybı söz konusu değil ancak alt/ast çıldırmış vaziyette.  1 aya yakın bir süre abur cubur, çay, fast food, ev yemeği şeklinde oldu. yüksek kalori almadım ama kötü beslendim. işten güçten dolayı uyku düzenim de bozuktu.

son testten geçen hafta başladım yine spora. mükemmel beslenme, uyku düzeni, ağırlık çalışmasına tam gaz devam. yine koruyucuları tam kullanmaya devam ettim, nac900 de dahil. test sonuçlarımı aşağıda veriyorum. ilk 2 görsel 16 haftalık kürün 12. haftasında, sondan 2 görsel de kür bitiminden 1 ay sonra yapılan test.

merak ettiğim ise kür esnasında dahi alt/ast insani seviyelerdeyken kür bittikten sonra nasıl bu hale geldi? o 1 aylık kötü beslenmeden dolayı mı yoksa şu anda whey, gainer, creatine, yüklü beslenme derken allah ne verdiyse bünyeye aldığımızdan mı? karaciğeri elimize aldık galiba.

görüşlerinizi heyecanla bekliyorum :)

 

İLK TEST

test11.jpg

test12.jpg


İKİNCİ TEST

test21.jpg

test22.jpg

tarihinde hebele tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


hebele    5

edit yapamadığım için buradan ekleyeyim. kür sonrası hiç arimidex kullanmadım, şu anda da kullanmıyorum. koruyucuları tam alıyorum yazdığım için yanlış anlaşılabilir. şu anda yalnızca omega3, glukozamin, zinco 220, multivitamin, saw palmetto ve nac900 kullanıyorum. arimidex'i kür içinde kullanmıştım ilk zamanlar haftada 2 çeyrek, 12. haftadaki testten sonra 1 çeyrek şeklinde.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hebele    5

bir de son zamanlarda dikkatimi çekenler:

- aşırı derecede sinir, trafikte saçmalayanlara muhakkak çatıyorum, normalde muhatap bile olmazdım. milletle çatışmasam da aracı agresif kullanıyorum. yakıt tüketimim bile 10 lt/100 km'den 14 lt/100 km'ye çıktı :D

- saç dökülmesi. halı gibi saç olduğu için etkilemiyor ama bir saç dökülmesi olduğu ortada.

- sırttaki sivilcelenme ve kaşıntıların artması.

- libido kürden de yüksek (ne alaka çözemedim), ereksiyon vs. problemleri yok şu anda. testis ebatlarım konusunda da bir fikrim yok, kışın büzüşüp yazın gevşiyor zaten bu meret.

mesajları editleyemediğim için mecbur yeni post atıyorum, spam için kusura bakmayın.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×