Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

123erlam

Forumda 150mesaj sınırı

Önerilen İletiler

123erlam    1

150mesaj cok fazla değilmi en azından insanlar birbiriyle konuşabilmesi için bunun kaldırılması ve düşürülmesi taraftarıyım aranızda yeniyim inşallah olur 150mesaja bilmeden postlara yorum atmak gereksiz kirlilik gibi @Loving

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Loving    2.216
123erlam, Bir saat önce yazdı:

150mesaj cok fazla değilmi en azından insanlar birbiriyle konuşabilmesi için bunun kaldırılması ve düşürülmesi taraftarıyım aranızda yeniyim inşallah olur 150mesaja bilmeden postlara yorum atmak gereksiz kirlilik gibi @Loving

kafasıkarışık, 31 dakika önce yazdı:

aynen en azından 50 mesaja düşürebilir çoğu kişi 150 mesaja ulaşmak için boş boş yorumlar yapıyor.

Merhaba; komple özel mesajlaşmayı kaldırma taraftarı iken böyle bir uygulama getirdim sebebi herkes armut piş ağzıma düş prensibi ile ilerliyor forumda o kadar konu varken özel mesaj ile yardım almayı seçiyor halbuki bilgi paylaştıkça çoğalır. Foruma konu açmak yerine özel mesaj ile derdine derman aramaya gidiyorlar kullanıcılar bu sebepten kısıtlama getirildi. Şöyle düşünelim kişi bir konudan muzdarip bilgili kişilere mesaj atıp yardım isteyince ne oluyor ? O konu ile ilgili problem yaşayan binlerce insan bilgiden mahrum kalıyor veya bilgili arkadaşlar herkese günde onlarca aynı mesajı atmak açıklama yapmak zorunda kalıyor. Ama konu açılınca o konu yıllarca o kategoride kalıyor ve o konu ile ilgili sorun yaşayan kişiler oradan kaynak sağlayabiliyor kendini ayrıca google yada diğer arama motorlarından da ulaşılabiliyor konuya aratıldığında. Bende öyle wp yazanlara konu açmasını rica ediyorum aksi halde aynı konuyu günde yüzlerce kişiye anlatmaktan yoruluyorum.

Ha amaç tanışmak vs. ise bunun için diğer sosyal mecralar facebook, instagram gibi alanlar kullanılabilir bolca kaynak var oralarda. Ama burada olan burada kalır arkadaşlar :) 

Not : İçeriği boş mesaj sayısını kabartmak için girişimde bulunanları zaten uzaklaştırıyorum ki böyle girişimde bulunan birine denk geldiğim söylenemez.

Keyifli forumlar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
123erlam    1
Loving, 2 dakika önce yazdı:

Merhaba; komple özel mesajlaşmayı kaldırma taraftarı iken böyle bir uygulama getirdim sebebi herkes armut piş ağzıma düş prensibi ile ilerliyor forumda o kadar konu varken özel mesaj ile yardım almayı seçiyor halbuki bilgi paylaştıkça çoğalır. Foruma konu açmak yerine özel mesaj ile derdine derman aramaya gidiyorlar kullanıcılar bu sebepten kısıtlama getirildi. Şöyle düşünelim kişi bir konudan muzdarip bilgili kişilere mesaj atıp yardım isteyince ne oluyor ? O konu ile ilgili problem yaşayan binlerce insan bilgiden mahrum kalıyor veya bilgili arkadaşlar herkese günde onlarca aynı mesajı atmak açıklama yapmak zorunda kalıyor. Ama konu açılınca o konu yıllarca o kategoride kalıyor ve o konu ile ilgili sorun yaşayan kişiler oradan kaynak sağlayabiliyor kendini ayrıca google yada diğer arama motorlarından da ulaşılabiliyor konuya aratıldığında. Bende öyle wp yazanlara konu açmasını rica ediyorum aksi halde aynı konuyu günde yüzlerce kişiye anlatmaktan yoruluyorum.

Ha amaç tanışmak vs. ise bunun için diğer sosyal mecralar facebook, instagram gibi alanlar kullanılabilir bolca kaynak var oralarda. Ama burada olan burada kalır arkadaşlar :) 

Not : İçeriği boş mesaj sayısını kabartmak için girişimde bulunanları zaten uzaklaştırıyorum ki böyle girişimde bulunan birine denk geldiğim söylenemez.

Keyifli forumlar.

orasını düşünemedik tani 😅

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pavel    46

bu yapılırsa steroid satıcları spamlar milleti kaldırılması bile iyidir.

birde site ne hikmetse yavaş çalışıyor yogunluk felanmı vardı acaba yoksa sunucudamı problem var :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Loving    2.216
pavel, 5 saat önce yazdı:

bu yapılırsa steroid satıcları spamlar milleti kaldırılması bile iyidir.

birde site ne hikmetse yavaş çalışıyor yogunluk felanmı vardı acaba yoksa sunucudamı problem var :)

Kesinlikle öyle farkedip uzaklaştırdığım satıcılar 1000'i geçmiştir herhalde hepsi hazır ol da bekliyor. Site yavaşlamadı ya bir yanılgı olabilir mi ? Bende gayet mobil ve dekstop olarak seri işliyor ? Bu yönde farklı kullanıcıların da şikayeti varsa değerlendirelim hız konusunda. 

ZySmT2.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pavel    46
Loving, 16 saat önce yazdı:

Kesinlikle öyle farkedip uzaklaştırdığım satıcılar 1000'i geçmiştir herhalde hepsi hazır ol da bekliyor. Site yavaşlamadı ya bir yanılgı olabilir mi ? Bende gayet mobil ve dekstop olarak seri işliyor ? Bu yönde farklı kullanıcıların da şikayeti varsa değerlendirelim hız konusunda. 

ZySmT2.png

gmetrix ile ölçmek lazım hocam kendimde kullanıyorum aşağıda değerler anormal iyi bir yazılımcıyla çalışmanızı öneririm :)

Capture.JPG

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Loving    2.216

@pavel https://tools.pingdom.com/#!/bIuqDT/http://peptidturkiye.com / https://tools.pingdom.com/#!/bkYH0I/https://peptidturkiye.com/forum/

Sunucu yanıt süresinden kaynaklı bir problem bulunmuyor. Ana sayfa oldukça hızlı erişim sağlanabilmekte. Forum sayfamızda ise dış servislerden oldukça veri çekiyor ve bu sayfa açılışında bunlar etki etmekte. Site aslında hızlı bir şekilde açılmakta fakat dış servislerden çekilen verilerden dolayı açılış yavaşlamakta. Aynı zamanda forum ana sayfası yaklaşık 8MB. Site sunucu taraflı php dosyalarını en hızlı çalıştığı php7.0 sürümü üzerinde ve sunucularımızda litespeed web servisi mevcuttur.

Uzun lafın kısası konu bundan ibaret çokta can sıkılacak bir durum yok en azından benim veri hızımla eşleştiğinde problem gözükmüyor.

• Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet ve benzerine başlamayınız.