Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

devtycon1211

Gh ve olası akromegali riski

Önerilen İletiler

İyi forumlar , bu yaz güzel bir define düşünüyorum.

1-12 Testesteron Propionate 300-400 haftalık

1-12 GH 3-4 IU

6-12 Winstrol 50mg e.o.d

1-9 Trenbolone acetate haftalık 200

günlük 0.5mg arimidex ve azami bir cabaser dozajı ile tamamlayacağım.

Fakat yaşım 18 olduğundan olası bir akromegali riski olabilir mi bu dozajda GH kullanımının ? ve bunu nasıl önleyebilirim. Yardımcı olursanız çok sevinirim 

 

 

 

tarihinde devtycon1211 tarafından düzenlendi
  • Üzgün 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


HallOfFame, 1 dakika önce yazdı:

Akromegali olmaya paran yetmez 

:):) böyle bir yorum bekliyordum hocam bu dozajda risklerin minimum oldugunu birçok makalede okudum fakat gh geçmişi olan hocalarımızın yorumlarınıda beklemek niyetindeyim. 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
merkar    132

bence böyle bir kürde Gh kullanımına gerek yok. boşa para kaybı olur. Tren ace kupkuru yapacak seni. illaki birşey eklemek istersen masteron olabilir.

 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fvx    101

12 hafta gh a cidden gerek yok bu kürde , üstelik yaşından dolayı vücudun gh salgılaması yüksek iken 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fvx, 28.02.2018 - 23:27 yazdı:

12 hafta gh a cidden gerek yok bu kürde , üstelik yaşından dolayı vücudun gh salgılaması yüksek iken 

Ben artık şu yaş olayını bıraktım hocam , avrupada npc ve classic için hazırlanan her gencin elinden geçiyor bu ilaçlar artısı eksisi kür sonu değerlendirilir . Ayrıca yaştan ötürü kür sonu toplaranmam daha kolay oluyor şahsi fikrim. Peki neden 12 haftalık gh protokolune gerek duymadınız hocam?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sonnogoku    7
devtycon1211, 3/3/2018 - 20:51 yazdı:

Ben artık şu yaş olayını bıraktım hocam , avrupada npc ve classic için hazırlanan her gencin elinden geçiyor bu ilaçlar artısı eksisi kür sonu değerlendirilir . Ayrıca yaştan ötürü kür sonu toplaranmam daha kolay oluyor şahsi fikrim. Peki neden 12 haftalık gh protokolune gerek duymadınız hocam?

Hgh in etkisini görmek için min 6 ay kullanmak zorundasın. 12 hafta yukarıdaki arkadaşların dediği gibi para kaybı. Kurune birşey demiyorum zaten desem de dinlemeyeceksin ama hgh ile paranı sokağa atma bu dozaj ve süre ile 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: boziko
      Birkaç ay önce bir hışımla sustanon alıp evde vurmayı denemiştim. iğneyi vurduğumda kan geliyor mu diye bakmak için pistonu çekmeye çalıştım ama bir türlü çekemedim baya güç uygulamam gerekti . pistonu biraz çektiğimde de bacağımdaki kas kasıldı ama ne kan geldi ne bir şey. sonra iğneyi çıkartıp 1 2 dakika sonra yine batırdım bu sefer ilacı zerk etmeye çalıştım ama bir türlü onu da zerk edemedim. yağlı yapısından dolayı mıdır yoksa benim beceriksizliğimden midir bilemedim . tekrar denediğimde de bacağım sürekli bir şekilde titredi ben de korkup bıraktım.
      1- her ilaç zor mu enjekte ediliyor ?
      2-sağlık ocakları veya herhangi bir kurum enjeksiyon yapar mı ?
      3- bacaktan yapılan enjeksiyonda yanlış giden bir durumda en kötü ne olur ?
    • Yazan: Nynex
      Arkadaşlar ilaç enjekte ederken kalça enjeksiyonu esnasında ortalama her 2-3 enjeksiyonda bir mutlaka hafif kanama oluyor bu normalmi konuya hakim arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim
    • Yazan: ibrahiw
      Arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce kalçadan yaptığım enjeksiyon ödem yaptı ve ağrısı hala devam ediyor ve bacağıma vuruyor topallıyorum.  2 ml testo 1 ml tren aynı enjeksiyona çekip kalçadan yaklaşık 25/30sn  gibi bir sürede enjekte ettim.
      Enjekte ettikten sonra yaklaşık 30 sn kadar ovaladımda bölgeyi kolonyalı pamuk ile. ama 2. iğneden itibaren bir ağrı başladı belime ve bacağıma vuruyor. enjeksiyonu yaptığım bölgede sertlik var. Ne yapöam gerekiyor sıcak su torbası önerenler var , buz ile pres önerenler var ne yapacağımı şaşırdım. yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar. @Vural2
    • Yazan: gdogan208
      Enjeksiyonlarımı 30g 0.30x8mm ile omuza yapıyorum omuz için minimal ödemler oluyor zaten kalçaya yaptığımda da olan kadar , fakat 8mm uygun mu diye sormak istedim kullandığım enjektör şu:

    • Yazan: trznd
      Selamlar bugün enjeksiyon yaparken hava kontrolü esnasında enjektörün içine böyle
      bir şey çıktı ne olduğunu anlayamadım daha önce başına gelen var mı ya da bilgisi olan.?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×