Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

devtycon1211

Prolaktin karmaşası

Önerilen İletiler

İyi akşamlar .

500Cypionate , 375 Deca devam ediyorum. Prolaktin 11 seviyelerindeyken 1mg cabaser aldım ve 1 hafta sonra teste gittim. Prolaktin seviyem 0.80 civarı geldi ve kafam biraz karıştı. Bu inhibe edilen prolaktinim geçici bir süreliğine mi düştü? Cünkü daha 1mg kullandım. Haftada 1mg almayı planlıyordum ama bu seviyedeyken almak biraz mantıksız geldi olayı açıklayabilecek hocalarımızdan yardım beklyiorum.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


merkar    132

Kendi cabaser tecrümemi anlatayım. Test yaptırdığımda prolaktin üst sınırın üstündeydi. Haftalık 1mg aldım, 4 hafta sonra tekrar test yaptırdım, prolaktin alt sınırın altında çıktı. Kestim cabseri 6 hafta sonra tekrar test yaptırım yine düşük çıktı fakat bu kez referans aralığında göründü. 

4-5 hafta sonra tekrar test yaptır. Bu süreçte (şahsi kanaatim) kullanma.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
merkar, 14 dakika önce yazdı:

Kendi cabaser tecrümemi anlatayım. Test yaptırdığımda prolaktin üst sınırın üstündeydi. Haftalık 1mg aldım, 4 hafta sonra tekrar test yaptırdım, prolaktin alt sınırın altında çıktı. Kestim cabseri 6 hafta sonra tekrar test yaptırım yine düşük çıktı fakat bu kez referans aralığında göründü. 

4-5 hafta sonra tekrar test yaptır. Bu süreçte (şahsi kanaatim) kullanma.

Benimde bildiğim kadarıyla yarıalnma süresi 3 gün olan bir ilaç fakat kürden önce 8 civarı olan prolaktinim sanıyorumki deca etkisiyle yükseldi atıyorum 13 14 seviyelerine geldi peki anlamadığım şu 1 hafta önce ilk defa kullandıgım bu prolaktin inh. nasıl olurda 1mg kullanmama rağmen 0.80 civarına attı proalktin değerimi acaba bu düşüş yarılanma süreci ile doğru orantılı mı ? Kafam karışık çünkü tekrar yükselirse ve kontrol etmezsem olası bir ereksiyon sorunu veya jino başlangıcı olabilir. 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Loving    9.191

İlacı yükleme şekline bağlı 1mg dahi olsa ben yüklemeleri minimal yaptırıyorum kendi kürlerimde haftada 3-4 gün 1/4 tab şeklinde. Ani refleksler olmuyor böylece. 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: Kado
      Herkese selamlar 4 aydan fazladır testo primo gidiyorum 2 hafta önce haftada 200 mg tren e ekledim, ilk enjeksiyon sonrası aynı haftada etkisini de yan etkisinide hissettim sonra yan etkiden eser kalmadı (ter basması vs hariç)  gayet güzel etkiyle ve  sertlikte takılırken 3-4 günde bir hafif göğüs batması başladı kafamın  dalgınlığından tren kullandığımı
      aklıma gelmeyip göğsüm battıkça tamoksifen içtim , dün şiddetli batınca daha yeni jeton düştü ve dostinex içtim hemen bi tane dün gece, şimdi test vericem de bu gün mü vereyim yoksa pazartesi mi? Dostinex İçtiğim için hangi gün daha uygun olur? Bir de bundan sonra sizce 4 günde 1 dostinex veya 14 günde 1 olacak şekilde içsem mi? Yoksa yine etkiye tepki batma vs olunca test verip teste göre mi kullanalım?
    • Yazan: impulse101
      Merhaba arkadaşlar,
      32 yaşındayım yaklaşık 2 senedir spor yapıyorum daha önce herhangi bir steroid kullanmadım Her akşam olmasa bile iki üç akşamda bir magnezinc ve d vitamini kullanıyorum, aynı zamanda doğal testomu arttırmak için çoban çökerten,çakşır otu,ginseng vb. gibi aktar ürünlerini kullanıyorum. grimlabsın sinister isimli ürününü kullanmıştım yaklaşık 18 tablet kadar son tableti 4 gün önce kullandım. 
      Bugün merak ettiğim için hormonlarıma baktırmak istedim, gece geç yattım ve uyuyamadım. sonuçlar aşağıda sizce prolaktinin yüksek çıkması uykusuzluk kaynaklı mı yoksa kullandığım sinister isimli üründen mi kaynaklı acaba. ürünü kullanmayı zaten bıraktım, 1 ay kadar sonra tekrar kan verip değere bakıcam. yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.
      @rastlantisal @Askabar @metinav

    • Yazan: Halo0619
      Herkese selamlar iyi forumlar. Hayırlı ramazanlar. Arkadaşlar Testo Propionat Masteron Ve Tren acetat küründeyim. 10 günde bir yarım dostinex ile prolaktini kontrol altında tutuyorum. Günde 50 mg proviron kullanıyorum. Ama kür içi Armidexde kullanmalımıyım yoksa Masteron ve Trenbolon vücuttaki östrojeni düşürür mü? Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim şimdiden
    • Yazan: anabolikadam
      Herkese merhaba arkadaşlar. Genel olarak bu aralar kendime bakmak ve ilerideki planlamalarım için kan değerlerime baktırıyorum. Uzun bir süredir anabolik kullanmadım ve ekstra olarak önceki anabolik kullanımında PCT (post-cycle-therapy) yaparak doğal testlerimin referans aralıklarına getirdim.

      Şu anda ise kısa bir prolaktin yüksekliği yaşıyorum. Çok fazla önemli değil ama bu aralar penetrasyon için gerekli olarak erekte evresini çok geç sağlıyorum. Ardından bu erekte seviyesini çok az yönetebiliyorum. Doktorum sanırsam "serbest" olan testosterone koymamış testler içerisine. Ona göre yorum yapamayacağım maalesef.



      Bu değerlere göre yorum yapabilecek, bu durumu yaşamış/yaşayan arkadaşlarımla bu konuyu tartışıp yorumlarsak çok güzel olur. 
    • Yazan: batıkan
      Arkadaşlar merhaba. küre girme kararı aldıktan sonra yaptırmam gereken testleri yaptırdım. 3 senedir doğal olarak bu sporu yapıyorum beslenme antrenman ve uyku düzenim gayet makul seviyede. yaptırdığım test sonuçlarında total teststeronum sınırın baya üzerinde çıkmış, bu herhangi bir sağlık sorununa mı işaret ediyor yoksa normal bir durum mu ? 
      Zannedersem araştırdığım kadarıyla bana bir diğer gerekli olan serbest testesteron seviyemi ve shbg düzeyini bilmek onu doktor söylememe rağmen yapmadı. nedenini de anlamış değilim . bilgili hcoalarım tecrübeli arkadaşlarım yorumlar ve yol gösterirse çok sevinirim. @metinav @Askabar @otopsicikedi
       

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×