Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

mirach

Ilk steroid kürüme başlayacağım.

Önerilen İletiler

mirach    0

Herkese merhabalar öncelikle 26 yaşındayım.tam 18 aralık 2015 te vücut geliştirme sporuna başladım 2 seneyi geçti. 125 kiloydum şimdi 75 kiloyum yağ oranım yüzde 14.hocamın bana önerdiği kürü söylüyorum temin etmem gerekenleri söyledi kendi satış yapmıyor.ilk kürüm olacak cok araştırdım cok okudum fakat iş başlamaya gelince bir tedirgin oluyor yapmam gereken testler pct mct bu kürde doğrular yanlışlar nedir?ben herkesin bilgisine açığım arkadaşlar hocam önerdi diye onu kullanacak değilim sizlerin de nacizane fikirlerinizi duymak isterim dozaj söylemedi kutu olarak söyledi temin edince konuşuruz dedi ama tahmini olarak miktarlardan anlarsınız.ben cok cahilim bu konuda okuyorum bilgi ediniyorum fakat uygulama olmayınca teorik olarak bir şeyler öğrenince cok fazla kafada soru işareti oluyor mesela yaptırmam gereken testler hakkında ben başlamadan 1 hafta önce kan testi ve checkup yaptıracağım.pct için önerileriniz kullanmam gereken haftalar ve bunun gibi beni aydınlatacak yardımcı olacak bilgilerinizi esirgemezseniz minnettar olurum.tek başıma bir işe kalkıştım bütün korkularımı çekincelerimi yendim ve karar verdim steroid kullanmaya başlayacağıma.yanlış bir şey yapmak istemiyorum insan sağlığı önemli çünkü.Hepinizden anlayışınız ve güzel yorumlarınız için şimdiden teşekkürler. sadece milk thistle ve kür sonrası için pregnyl önerdi bunun dışında bir sorun olmayacağını söyledi bu arada.

3 aylık kür  

3 kutu testo enanthate

48 rimabolon

4 kutu danabol

24 tane ohb.

Ohb nin açılımı nedir?

 

tarihinde mirach tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Atalay    86

Bu kutu ve ml hesabı muhabbeti bitmeyecek sanırım :).  Ayrıca kür süresi hakkında bir plan var mı? Yani 10-12 hafta?

Kutu olarak bahsettiği flakondur, genelde derişimeleri 250mg/ml şeklinde oluyor. Başlangıçta tavsiye edilen 500mg genellikle. 12 haftalık bir kullanımda toplam 6000mg Enanthate desek yani 3 flakon bu hesapla doğrudur (Biraz artar). 

Primobolan 100mg ampullerde oluyor. Haftada 400mg desek, 12 haftada 48 ampul yapar. Yani ben tamamen varsayım yapıyorum şuan :)

Danabolü nasıl dozajladı bilemiyorum. Ohb'yi ise ilk defa senden duydum. 

Kürden önce yapılacak test olarak benim tavsiyem:

Hemogram, Hormon Testleri (Total Testo, Free Testo, E2 Östrojen, LH, FSH, Prolaktin), LDL/HDL Kolesterol, ALT-AST. Opsiyonel olarak genel sağlık durumunu görmek açısından Üre, Ürik Asit, Açlık Kan Şekeri, Kreatinin, Trigliserit değerleri de bakılabilir.

Milk Thistle karaciğer için alabilirsin (Oral steroid Danabol kullanacaksan). Kürün 3. haftasından sonra hem ürünlerin orjinalliğini anlamak hem de karaciğerin değerleri için tekrar teste girmek mantıklı olur. Karaciğer enzimlerinde anormal bir durum olursa anti-oksidan olarak NAC600 ve Asist isimli ilaçları kullanabilirsin.

Kür sonrası ise özellikle hormon  testlerini tekrar ettirmen şart. Değerlere göre tekrar konu açarsan yardımcı olan çıkar. Ancak sadece pregnyl ile PCT olmaz daha doğrusu pregnyl pct ilacı değildir sadece öncesinde kick-start amacıyla kullanılır. Nolvadex/Tamoxifen ve Klomen isimli ilaçları mutlaka küre başlamadan önce alıp elinin altında bulundurmalısın. Sonra sıkıntı yaşarsın (Reçetesiz verme, piyasada bulunamama vs).

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mirach    0

öncelikle teşekkür ederim cevabınız için evet 500 mg dozaj kür süresi 12 hafta  3 ay diye belirtmiştim.Evet nolvadex tamoxifen ve klomen temin ettim zaten şu anda elimde.Komple bir check up yaptıracağım hormon testleri dahil kürden önce ondan sonra da dediğiniz gibi tekrar hormonlara baktıracağım.İlgi ve alakanız için teşekkür ederim çok fazla.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Atalay    86
mirach, 5 saat önce yazdı:

öncelikle teşekkür ederim cevabınız için evet 500 mg dozaj kür süresi 12 hafta  3 ay diye belirtmiştim.Evet nolvadex tamoxifen ve klomen temin ettim zaten şu anda elimde.Komple bir check up yaptıracağım hormon testleri dahil kürden önce ondan sonra da dediğiniz gibi tekrar hormonlara baktıracağım.İlgi ve alakanız için teşekkür ederim çok fazla.

Rica ederim kusura bakmayın 3 ay kısmını görmemişim. Başlangıç için uygun sayılabilecek bir kür. Kimileri Only Test da önerebiliyor ilk kür için. Ancak Rimobolan aromatize olmayan (Östrojen dönüşümü olmayan) ve anabolik etkisi çok yüksek olmayan nispeten temiz bir ilaç. Sadece DHT türevi olduğu için eğer genetik saç dökülmeniz varsa bir ihtimal bunu hızlandırabilir. 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×