Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

blader06

Kürlerde güçlü anaboliklere göre antreman yoğunluğu değişebilir mi?

Önerilen İletiler

blader06    14

Steroid kürümüzünde yüksek miligramlar veya güçlü anabolizanlar varsa (trenbolone) gibi iyi bir beslenme ile haftada bölgelerde 2 antreman yapılması uygun olurmu ? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bloxq    34

Kürden bağımsız olarak zaten bölgeleri iki kere çalıştırmanız gerekiyor yüksek dozlarda yada güçlü ilaçlarda ağırliklariniz artacak antremandaki şiddeti arttırırsınız

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fvx    101

trenbolone varken 3 e cıkılabilior (bacak hariç ) baya verimli oluyor ama beslenmenin hakkını vermen lazım yoksa dahada düşer aldığın verim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mhmt22    79
fvx, 2 saat önce yazdı:

trenbolone varken 3 e cıkılabilior (bacak hariç ) baya verimli oluyor ama beslenmenin hakkını vermen lazım yoksa dahada düşer aldığın verim

Neden bacak hariç ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mhmt22    79
gönderildi (düzenlendi)

Artıkın hafta da 5 gün antrenman yapıyorum hafta da 2 bacak diğer bölgeleri bir defa çalışıyorum. Eskiden her gün bacak antrenmanı yaptığımı bilirim ve çok çok iyi verimler aldım en zayıf bölgem en iyi bölgem oldu tabiki bu iş 500 Testo 400 Boldenon ile olacak işler değil kimseyi yanlış yönlendirmek istemem. Kullandığım peptidler o zamanlar tabiki sadece peptid değil AAS ler de var. Bu spor para sporu kim ne derse desin.

İgf 1 lr3 olmazsa olmazım

İgf kestiğim haftalar peg mgf (mgf yi sadece bacak bölgeme kullanıyordum mgf kullanmadığım zamanlar da igf sadece bacak bölgem den alıyordum. )

Hgh

İnsülin 

tarihinde mhmt22 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Umutgenc35    26
Bloxq, 17 saat önce yazdı:

Kürden bağımsız olarak zaten bölgeleri iki kere çalıştırmanız gerekiyor yüksek dozlarda yada güçlü ilaçlarda ağırliklariniz artacak antremandaki şiddeti arttırırsınız

HalfNatty, 08.10.2017 - 15:54 yazdı:

Normalde de haftada 1 kere calismak optimal degil ki.

Peki bunun icin bir ornek program verebilir misiniz ben hala tam olarak bu programı kuramadım kafamda

fvx, 16 saat önce yazdı:

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bloxq    34
Umutgenc35, 10 dakika önce yazdı:

Peki bunun icin bir ornek program verebilir misiniz ben hala tam olarak bu programı kuramadım kafamda

2 gün omuz kanat 2 gün göğüs kol görebilirsiniz ben biceps ve tricepsi ayni gün çalışmayi tercih ediyorum 2 günde bacak çalışabilirsiniz 1 gün de salonunuz açık ise cardio yapabilirsiniz dinlenme günlerini siz ayarlayın bacak en zor gün en rahat günlerinize koyabilirsiniz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
HalfNatty    175
Umutgenc35, 5 saat önce yazdı:

Ben fullbodyciyim veya upper/lower.Split isterseniz diger arkadaslardan ornek istemenkz daha mantikli.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.