Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

whiteface

Only testosteron kürüne gireceğim fakat eczane üzerinden stok alamıyorum! ne yapmalıyım bu süreçte?

Önerilen İletiler

whiteface    0

Herkese merhaba,

İlk defa testosterone kürüne başlayacağım. Yaklaşık 2-3 haftadır gerek bu forumda gerekse diğer platformlarda araştırma yapıyor, bilgi ediniyorum. Sürece "Only Testo" (Sadece Testosteron) olarak başlama kararı aldım. Sizlerden öğrendiklerim ve gördüklerim kadarıyla benim için ulaşması en güvenilir ve en kolay seçenek Sustanon 250 mg oldu. Tanıdık bir eczane buldum; ancak kendisi, beni tanıdığı ve güvendiği için şimdilik sadece 1 kutu verebileceğini söyledi.

Forumdaki konularda genellikle 20 haftalık kürlerden bahsediliyor. Sustanon'un 1 kutusunda 1 ml ampul olduğu düşünülürse, benim bu süreç için yaklaşık 20 kutuya ihtiyacım olacak. Nasıl bir yol izlememi önerirsiniz? Tavsiyeleriniz benim için çok değerli.

Şimdiden herkese çok teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ZYZZ    92

Eczaneden stoklu alamıyorsan satıcı bulacaksın ondan alacaksın başka çaren yok.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
whiteface    0
ZYZZ, 9 dakika önce yazdı:

Eczaneden stoklu alamıyorsan satıcı bulacaksın ondan alacaksın başka çaren yok.

Piyasada çok sahte ürün olduğu için riski göze alamadım ama galiba almak zorundayım :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bikmiscan    13
whiteface, 29 dakika önce yazdı:

Piyasada çok sahte ürün olduğu için riski göze alamadım ama galiba almak zorundayım :) 

Markalar uzerine konular var onerilen markalardan birini al

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
whiteface    0
bikmiscan, 22 dakika önce yazdı:

Markalar uzerine konular var onerilen markalardan birini al

anladım, senin önereceğin var mı kullanmış olduğun yakın zamanda

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
levenna    1
gönderildi (düzenlendi)
whiteface, 21 dakika önce yazdı:

Orijinal zphc kullanabilirsin .com lu sitesinden onaylanan. Forumda konular var nasil ayırt edebileceğine dair. Ben inanilmaz bi gelisim yakaladım zphc ürünleriyle.

tarihinde levenna tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
whiteface    0
levenna, 1 dakika önce yazdı:

Orijinal zphc kullanabilirsin .com lu sitesinden onaylanan. Forumda konular var nasil ayırt edebileceğine dair. Ben inanilmaz bi gelisim yakaladım zphc ürünleriyle.

Türkiye'ye yolluyorlar mı? Avrupa 8-10 gün demişler ama emin olamadım. Kaç günde geldi 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
levenna    1
whiteface, 31 dakika önce yazdı:

Türkiye'ye yolluyorlar mı? Avrupa 8-10 gün demişler ama emin olamadım. Kaç günde geldi 

Tr de orjinal satan satıcılar var. Instagram dan vs bulabilirsin. Fotograf iste karşılaştır. Eğer üstünde zphc medicene holograms varsa sahte oluyor. Onun dışında .com lu sitesinden check edilenler yüzde yüz gerçek. Zaten her kod bir defa check ediliyor. Elimde orijinal olandan ornek vereyim, tr de birinden alıyorum.

20260609_162625.thumb.jpg.c4935cb576af044f3d53209d43053936.jpg 20260609_162617.thumb.jpg.ffeaf5d435f7279fecf6421ab4ba0bf5.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ruthless    87

Zphc, nessie, humax kolay bulursun sosyal medyadan ya da direkt sol alttaki wp butonundan Burak hocaya ulaşıp Noxy temin edebilirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wassat26    30
whiteface, 3 saat önce yazdı:

Anladım, çok teşekkürler destekleriniz için

Sustanon 4 ayrı ester kafayı yedirtir. 4ünün de yarılanma süreleri farklı, E2 ve total testo değerleri için çok fena dalgalanma yapar. İlk deneyim olarak uzun ve  tek esterli testosteron enanthate veya testosteron cypionate öneririm. haftada 2 enjeksiyona bölünce kanda çok stabil gidiyor. 250mg'yi tek seferde vurmak yerine pazartesi 125mg + perşembe 125mg gibi uygulamalar hormon değerlerinin çok stabil gitmesini sağlıyor.

Ben zphc testo E kullandım 30ml kullandım ve memnun kaldım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pablito1616    9

ben zamanında sustanon kullanmıştım güzel şişirmişti ama tabi çoğu suydu yinede eczane ürünü olduğu için kafa rahat bi şekilde kullanmıştım bu hakkımızı da elimizden aldılar tamamen satıcıların insafına kaldık

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makinist    8

Wassat26, 57 dakika önce yazdı:

Sustanon 4 ayrı ester kafayı yedirtir. 4ünün de yarılanma süreleri farklı, E2 ve total testo değerleri için çok fena dalgalanma yapar. İlk deneyim olarak uzun ve  tek esterli testosteron enanthate veya testosteron cypionate öneririm. haftada 2 enjeksiyona bölünce kanda çok stabil gidiyor. 250mg'yi tek seferde vurmak yerine pazartesi 125mg + perşembe 125mg gibi uygulamalar hormon değerlerinin çok stabil gitmesini sağlıyor.

Ben zphc testo E kullandım 30ml kullandım ve memnun kaldım.

sustanon doğru kullanımda çok iyi bi ilaç her gün enj yapılması şart. Test enantathe için bile her gün enjeksiyon yapıyorum eğer bu işi düzgün yapıcam diyosanız minimum aromataz minimum yan etki maksimum stabilite için ester fark etmeksizin her gün enj yapmayı öğrenmek lazım çok kıymetli bir bilgidir hala enantathe cypionat gibi esterleri haftada 2 enj yapmak kurtarır diyen koçlar ya da bilirkişi geçinenler görmek üzücü lafım size değil bu arada zphcden memnun kalmanıza sevindim ben de severek kullanıyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bikmiscan    13
whiteface, 4 saat önce yazdı:

Zphc, Pharmacom, Cooper, Dvp, Humax orji bulursna meditech. Meditech deneyimlemedim ama zehir bir markadır onun harici hepsini kullandım en memnun kaldığım pharmacom cooper oldu. Ama coopera biraz erişim zor fiyatı pahalı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Hakandmn
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Önümüzdeki pazartesi günü küre giriyorum.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate (zphc) 500mg Masteron (Humax) SORULARIM:
      Masteron yerine NPP kullansam nasıl olur? Testosteron haftalık toplam enjeksiyon miktarı yeterli mi veya fazla mı? Testosteron+masteron küründe hangi koruyucuları kullanmamı tavsiye edersiniz? GÜNCEL FORM:

Konuya katılım gösteren, tecrübelerini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: canbekcan
      Arkadaşlar selamlar.
      Spor geçmişim var. Yaş 42. Only testo + sarm kürü düşünüyorum. Anabolik (bolde +tren) girmeyi düşünmüyorum. Geçmişte bir kere de only testo, sarm yaptım verim aldım. Fakat beni düşündüren nokta yaz aylarında bu kürü yapmak. Eşim hamile ve artık küre girmem için engel kalmadı. Aklımda olan haftalık 400 testo, 4 ay. 3 hafta dan itibaren rad 140 +mk 677. Toplam 2 ay. 3. ay cardarine. Ve sonrası pct. Evimde tüm ekipmanlar var. Yaz aylarında küre girmek verim veririmi.
      Zorlukları fazla mı? Fotoğraf 3 yıl önceki kür pctden sonra 

• Yazan: Deas
      Yaklaşık 6 ay süren ilk kürümde haftalık 500 mg Testosteron ve 300 mg Rimobolan kullandım; kürün son ayına ise 150 mg NPP ekledim. Süreçte kullandığım markaların (Evogen ve Magnus) içerik olarak beklentimin altında kalmasına rağmen, diyetim sayesinde ciddi bir form yakaladım. 49 kg %7 Yağ oranı ile başladığım süreci, 75 kg %12 (TAHMİNİ) seviyesine kadar taşıdım. bu süreçte hiç cheat yapmadım, vitaminlerimi ve koruyucularımı eksik etmedim.
      Yan Etkiler ve Tedavi Süreci:
      Şiddetli Akne: Kürün tamamlanmasıyla birlikte agresif bir sivilcelenme sorunu baş gösterdi. Topikal kremlerden sonuç alamayınca doktor kontrolünde Zoretanin tedavisine başladım ve bu sayede cildimi kontrol altına aldım.
      TRT Geçişi: Kür bitiminde standart bir PCT (Kür Sonrası Terapi) uygulamak yerine, haftalık 125 mg (Overdose marka) ile TRT dozuna geçtim. İlginç bir şekilde, bu düşük dozun psikolojik ve fiziksel etkisi, kürde kullandığım yüksek dozlu ürünlerden çok daha verimli hissettirdi.
      İlacı Kesme Kararı: Testislerdeki hacim kaybı (atrofi) hissi ve sürekli enjeksiyon yapmanın getirdiği mental yorgunluk nedeniyle TRT dozunu da tamamen sonlandırdım.
      Güncel Durum:
      İlacı tamamen bırakmamın üzerinden yaklaşık 2.5 ay geçti. Bu süreçte hem ilaçların sistemden çıkışı hem de yaşadığım ayrılık süreci gibi duygusal faktörler birleşince, kısa süreli bir libido kaybı yaşadım. Doğal hormon üretimimin ne durumda olduğunu anlamak adına yaptırdığım güncel test sonuçlarım aşağıdadır.(şuan her şey yolunda hissetiriyor bu arada) (yazıyı ai ile düzenledim) bu süreçte forumu sürekli takip ettiğimden paylaşmak istedim soru cevaplarla daha anlaşılabilir bir konu olabilir.

• Yazan: AtesTamer
      Değerli hocalarım öncelikle selamlar saygılar.
      Yakın bir zamanda ilk kürüme gireceğim,kürüm 10 hafta 500mg testo,10 hafta 250mg deca,5 hafta günlük 30mg danabol olacak şekilde.Bunun için uygulayacağım pct kürünü de sizlerle paylaştım görsel olarak.Kürümle ilgili eklememi çıkarmamı istediğiniz şeyleri söyleyebilirsiniz değerli tavsiyelerinize bilgilerinize ihtiyacım var deca dick problemiyle karşılaşmak istemiyorum bunun için ne gibi tavsiyeleriniz olur.Ve ayrıca kafamda testo ve danabol içeren başka bir kür daha var hangisini tercih etmeliyim açıkçası kararsız kaldım,cehaletimi mazur görün ilk kürüm araştırma sürecindeyim.Şimdiden yardımcı olan olmayan herkese teşekkürler:)

• Yazan: kadireis01
      Merhaba arkadaşlar,
      Uzun bir dönemdir gerek hayat gerek askerlik(yedek sb. olarak ıraktaydım.) ciddi bir düşüş yaşadım.Yaklaşık 2,5 senedir. 2021 yılında mk677 kullandım tamamen düzensizdi. E2 yükseldi memeden hafif bazen sıkınca sıçrayan su gelmeye başlamıştı. Sağlıkçıyım baya korkuttu ancak alıştım ve hala geliyor sıkınca. O süreçte haftada 4 gün olmak üzere 3 yıllık bir geçmişim vardı ancak tamamen gitmedim tabi o da düzensizdi. Şuan tekrar hayatım normale döndü ve artık bırakmamak üzere spora adım atıyorum tekrardan yaklaşık bir ay oldu ve fullbody girmeye çalışıyorum 5*5 powerlifting gibi temel hareketlere yöneldim.
      KİLOM 104 BOY 178 Bel ve karın bölgesi yağlı çok çirkin bir görüntü var. Özgüven çok düşük. Psikiyatri hemşiresiyim ilaçları detaylı olarak biliyorum kullansam bile dopamine serotonine etki ettiricem diye bu kez yağlanmayı arttıyor. Bu yüzden bana iyi gelen tek şeye yani spora ağırlık vermek istiyorum. Kızılacaktır belki ama artık başla bırak başla bırak yapmaktan emeklerin karşılığınız zerre göremedim.
      Ürün kullanmak istiyorum. Bana yol göstermenize ihtiyacım var

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.