Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

cglr

Diyetisyen olarak 24 yaşımda ilk kürüme girme kararı aldım! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

cglr    1

Öncelikle herkesin kurban bayramı mübarek olsun.

Ben Diyetisyenim 4 yıldır spor yapıyorum uzun süredir kür düşüncem vardı ve artık karar verdim ilk kürüme başlayacağım hedefim temiz kuru bir kütle eklemek. 

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Boy: 1.78
  • Kilo: 79

Vücüt şeklim için bilgi ve foto ekliyprum kollar 43.5 incline bench 110 6 tekrar atabiliyorum göğüslerimdeki damarlarıda görebiliyorum Diyetisyen olduğum için beslenmemi kusursuz ayarlayabilirim antremanıda ayarlarım tek ve en büyük sorun ilaç süreci

KÜR İÇERİĞİM:

• Testosterone enanthate
  • Boldenone
  • Masteron

(Hepside zphc 1ml ampüllerde aynı satıcı ve markayı kullanan arkadaşım var ve evet çalışıyor)  5.6. haftada bir kan testi vereceğim. Olabildiğince araştırdım forumları okudum ancak hala bilgisiz olduğumun farkındayım onun için buradayım. Şu anlık aklımda 12-15 hafta gibi bir süreç var belki uzatadabilirim ancak haftalık mg planlamalarımda enjeksiyon günlerimde enjeksiyonda d yada e vitamini ile birlikte enjekte etme eczaneden almam gereken koruyucular vb. yani kısaca süreç hakkında bilgili tecrübeli kişilerden yardım istiyorum. Şimdiden hepinize ayırdığınız vakit için teşekkür ederim. :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fuhrer    1.087

merhaba, bayramınızı kutlarım.

Öncelikle, size boldenon önermem. Boldenon sanılan kanının aksine amatörlere değil profesyonellere hatta tren kullanmış kişilere önerilecek bir ilaçtır.

Sebebi basit, vücuduna ilk defa hormon sokuyorsun. 20 hafta boyunca onu enjekte etmen gerekiyor, testosteronun yan etkilerini bilmiyorsun daha ve buna neden daha etkili bir ilaç koyasın ki? Kullanman gereken koruyucular konusunda kolestrol değerlerine göre bir statin, haftada minimum 4-5 gün NAC, hormon değerlerine göre ilerlemen en mantıklısı olacaktır. 

Koruyucu literatürüne bakarsak, koruyucudan kasıt vücut hormonlarımızı dengeye sokan olmalı. Bundan dolayı AI'leri bu kategoriye katıyorum. En bilinen AI olan arimidex'ten başlayalım. Arimidex, bir koruyucudur. Senin vücudundaki fazla östrojeni düşürür ve östrojen üretimini baskılamaz. Tıpkı bir havuza hortumla su dolarken o havuzdan suyu tahliye etmek gibi. Hortumu kesmek yerine bu en mantıklısı. Ancak bu sadece senin östrojen değerini düşürmüyor, senin kolestrol değerine de zarar veriyor. Eğer fazla su tahliye edersen havuzdan havuzda su kalmıyor ve istediğimiz sonucu alamıyoruz. Bizim amacımız dengeyi sağlamak. Bu da kan testleriyle mümkün.

Bence ilk kür deneyimin için kullanacağın ilaçlar çok başlı başına belli. Yerinde olsam 6 hafta sadece 375-500 mg testosteron kullanırım. Bu süreçte 2 haftada 1 E2 değerimi ölçtürürüm. E2 hakkında vücut toleransımı anlarım. Ardından masteron ekler aylık kan tahlilerimi yaparım. Ardından oxandrolon eklerim sonra sırasıyla ox çıkartırım masteron çıkartırım bu süreci 12-15 haftaya sürdürürüm.

Şimdi bizden bilgi istemişsin, ama bunu konulara bölmen en iyisi. Genel geçer bir konu üretmek yerine aklındaki soru işaretlerini bize sorabilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
cglr    1

Üzgünüm düzenleme yapamadığım için fotoları şimdi yükleyebiliyorum

r3tq72kyNDuA.jpeg LR5Ph-lgfUQ3.jpeg T_jx0.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KAVINSKI    37
Fuhrer, 26 dakika önce yazdı:

merhaba, bayramınızı kutlarım.

Öncelikle, size boldenon önermem. Boldenon sanılan kanının aksine amatörlere değil profesyonellere hatta tren kullanmış kişilere önerilecek bir ilaçtır.

Merhaba

Boldenon hakkındaki söylediklerine katılıyorum. Yeni başlayanlara sanki çok hafif bir ilaçmış gibi tavsiye ediliyor ama ne yazık ki hafif bir ilaç değil. Çok uzun esterli olması ve E2'yi aşırı baskılaması, kürde yaşanması beklenen hipertrofiyi azaltacaktır. Kür sonrası yaşanılabilecek muhtemel sorunları da kontrol etmesi zorlaşacaktır ester uzunluğundan dolayı. Boldenon'un anabolik etkisi ancak çok yüksek dozlarda ortaya çıkıyor. Söz konusu yüksek dozlarda kullanmak yeni başlayan birisi için hoş olmayan sonuçlar doğurur. Boldenon yerine 2:1 primo tavsiye ederim. Eczanelerde bulunması zor olsa da çalışan UGL primolar piyasada mevcut.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
cglr    1
Fuhrer, 16 saat önce yazdı:

Bence ilk kür deneyimin için kullanacağın ilaçlar çok başlı başına belli. Yerinde olsam 6 hafta sadece 375-500 mg testosteron kullanırım. Bu süreçte 2 haftada 1 E2 değerimi ölçtürürüm. E2 hakkında vücut toleransımı anlarım. Ardından masteron ekler aylık kan tahlilerimi yaparım. Ardından oxandrolon eklerim sonra sırasıyla ox çıkartırım masteron çıkartırım bu süreci 12-15 haftaya sürdürürüm.

16 hafta olarak ilk 6 hafta only 500mg testo enant planlama yaparsak kalan 10 hafta  masteron ve ox mg ları ve haftaları nasıl yapabilirim. Ayrıca testo 16 hafta boyunca sabit mi kalmalı yoksa onuda arttırmalı mıyım?

önerilerinize kulak vererek boldeyi çıkarıyorum ancak çıkardığım için 16 haftada 8-10kg kütle koyamam gibi saçma bi düşüncede var ilk kür için çidden bunlar yeterli mi?

İlk 6 hafta e2 yükseldiğinde kontrol altında tutmak için arimidex kullanmam gerekiyor, sonradan masteron eklediğimde bu e2 yi bi nebzede olsada baskılayacak değil mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.087
cglr, 1 saat önce yazdı:

16 hafta olarak ilk 6 hafta only 500mg testo enant planlama yaparsak kalan 10 hafta  masteron ve ox mg ları ve haftaları nasıl yapabilirim. Ayrıca testo 16 hafta boyunca sabit mi kalmalı yoksa onuda arttırmalı mıyım?

önerilerinize kulak vererek boldeyi çıkarıyorum ancak çıkardığım için 16 haftada 8-10kg kütle koyamam gibi saçma bi düşüncede var ilk kür için çidden bunlar yeterli mi?

İlk 6 hafta e2 yükseldiğinde kontrol altında tutmak için arimidex kullanmam gerekiyor, sonradan masteron eklediğimde bu e2 yi bi nebzede olsada baskılayacak değil mi?

selam, amacın kiloysa bir kaç haftada çözecek ilaçlar var. Bu düşünceden çık öncelikle. Masteron E2'yi baskılamayacak, kan testleriyle ilerleyeceğinden dolayı bir arimidex protokolü belirleyeceğiz.

Şimdi, ilk 6 hafta şöyle ilerle. 2 hafta 250 testosteron, kalan 4 hafta 500 testosteron. Masteronu günlük 50 mg olacak şekilde, oxandrolonu ise 30-40-50 şeklinde kullan. Oxandrolonu 2-2-2 hafta şeklinde 6 hafta kullan. Masteronu ise testosteronu kesene kadar yani 10 hafta kullanabilirsin. Bana kalırsa 2 hafta da cruise doz, 125 mg kullanabilirsin. 

Bu kür kütle koymandan ziyade aynada daha büyük gözükme odaklı bir kürdür, bu gün Nihat Kaya'nın bir videosunda bu konuya değindiğini görmüştüm. Dubai pro'da 2. olduğu formuyla Mr Olympia formu aynı kiloymuş. Yani, bu adam 1 kilo bile lamadan nasıl bu kadar değişmiş? Vücut geliştirmede tartı veya sayılar önemsizdir. Önemli olan görüntüdür, amacın görüntüyse sana bu kürü öneririm. Şayet, amacın tartıysa bol bol dianabol yut ve pizza hamburger beslen.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
cglr, 27.05.2026 - 22:32 yazdı:

(Hepside zphc 1ml ampüllerde aynı satıcı ve markayı kullanan arkadaşım var ve evet çalışıyor)  

tr'de satılan zphc ürünleri genelde flakon oluyor. fotoğrafı var mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
cglr    1
Fuhrer, 28.05.2026 - 17:26 yazdı:

Şimdi, ilk 6 hafta şöyle ilerle. 2 hafta 250 testosteron, kalan 4 hafta 500 testosteron. Masteronu günlük 50 mg olacak şekilde, oxandrolonu ise 30-40-50 şeklinde kullan. Oxandrolonu 2-2-2 hafta şeklinde 6 hafta kullan. Masteronu ise testosteronu kesene kadar yani 10 hafta kullanabilirsin. Bana kalırsa 2 hafta da cruise doz, 125 mg kullanabilirsin. 

Yarın only testo ilk enjeksiyonuma başlayacağım enjeksiyonda D yada E vitamini ile birlikte mi enjekte etmem gerekiyor çünkü bazı yerlerde böyle görmüştüm bilginiz var mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.087
cglr, 1 dakika önce yazdı:

Yarın only testo ilk enjeksiyonuma başlayacağım enjeksiyonda D yada E vitamini ile birlikte mi enjekte etmem gerekiyor çünkü bazı yerlerde böyle görmüştüm bilginiz var mı?

hayır

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
cglr    1
cglr, 9 dakika önce yazdı:

@Loving hocam sizin bilginiz var mıdır acaba

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seffa    32
cglr, 21 dakika önce yazdı:

O eğer ilaç ağrı vs yaparsa onunla karıştırıyorlar. Ben daha gerek duymadım. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    184
cglr, 24 dakika önce yazdı:

Gerek yok genelde deneyimsiz kişililere ilk enjeksyiyonda steroid yerine vitamin enjekte et tecrüben olsun diyorlar o yüzden. Enjeksiyon yapabiliyorsan gereksiz yapamıyorsanda deneyebilirsin ama gerek yok bence yine

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
cglr    1

ugm1ur.jpg ugm1tr.jpg ugm1s0.jpg ugm1ga.jpg

250mg only testo 2 haftalık sürecin kan testleri ektedir yorumlayabilir misiniz? @Rma

Fuhrer, 28.05.2026 - 17:26 yazdı:

kan testleriyle ilerleyeceğinden dolayı bir arimidex protokolü belirleyeceğiz.

Hocam merhabalar iyi günler dilerim tavsiyeniz üzerine only testo enant 2 hafta boyunca haftalık 2 enjeksiyon 125mg-125mg olacak şekilde başladım son enjeksiyonu cuma yapıp pazartesi kan ve idrar testi verdim ek olarak ekledim kür dozları kan değerlerim hakkında ne düşünüyosunuz kür planımda değişiklik yapılmalı mı mglarda nasıl ilerlemeliyim acaba @Fuhrer

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: nogereru
      Öncelikle herkese merhabalar,
      İlk kürüme girmek istiyorum forumda 4-5 gündür diğer arkadaşların açtığı başlıkları okuyarak geçirdim. Only testo olarak mı girmem daha doğru olur yoksa yanında ekstra bir kaç ilaç daha mı kullanmam iyi olur bilemiyorum ve bu ilk kürün bana gerçekçi getirisi ne kadar olur alacağım risklere/yan etkilere değer mi emin olmadığım için size sorma gereği duyuyorum. Ve bu kadar erken yaşta küre girdikten sonra değerlerim normale döner mi merak ediyorum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 178 Kilo: 77 Yağ oranı: %16-%17  KAN TESTİ SONUÇLARIM:
      Estradiol (E2): Sonuç: 24.3 ng/L  Total Testosteron: Sonuç: 4.66 ug/L  Total T3 (Triiyodotironin): Sonuç: 1.32 ug/L Serbest T3 (FT3): Sonuç: 3.91 ng/L Total T4 (Tiroksin): Sonuç: 7.41 ug/dL Serbest T4 (FT4): Sonuç: 1.35 ng/dL  Kolesterol: Sonuç: 157 mg/dL Trigliserit: Sonuç: 71 mg/dL  ALT - SGPT: Sonuç: 16 U/L AST - SGOT: Sonuç: 18 U/L  Şimdiden tüm cevaplar için teşekkür ederim.
    • Yazan: RAav
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      20 yaşındayım sürekli spora yazılıyorum ama devam edemiyorum çok güçsüzüm ve hevesim hızlı kırılıyor 187 boyum 73 kilom yağ oranım 19 çok araştırdım ama araştırdıkça kafam dahada bulandı ne yapmalıyım ne kullanmalıyım? 🥺🙂‍↕️
    • Yazan: Darkkarus
      Merhaba, 
      30 yaşındayım ve Boyum 1.85 , 2014-2020 yılları arası başla bırak başla bırak şeklinde hep vücut geliştirmenin natural olarak içinde idim. Daha sonra 5 yıl hiç spora gidemedim. 2025-Mart itibariyle haftada 4-5 gün hiç aksatmadan , antrenmanlarımı yapıyorum. 
      2026 Mayıs başında 130 KG ile artık natural ve yağlı olmaktan sıkıldığım için , haftalık 300 mg testo pripionate (önce dvpd sonra zphc marka ile ) + 2,5 mg Retatrutide şeklinde hayatımın ilk kürüne başladım. 

Haziran ayında Reta ‘ ya ara verdim , temmuz boyunca 5 mg ile devam ettim . Bu süreçte 12 haftalık testo pripionate 300 mg haftalık dozumu da tamamladım . Gidişattan oldukça memnunum aslında (testesteron kısa esterin her enjeksiyonda yarattığı ödem - ağrının 3-4 gün sürmesi dışında) , güncel 117 kg a düştüm , kas hatlarım belirginleşti , sırtım büyüdü omuzlarım  büyüdü biraz şekle şemale girdik kısacası . 
      Danışman hocam dedi ki , şimdi hiç kesmeden 12 hafta daha haftalık 500 mg testo ile devam edelim , elimde son bi 20 lik kısa ester flakon var o bitince , enantathe a geçeriz dedi, Retatrutide içinse ağustos ta 7.5 mg a çıkıp tamamlayarak bırakma niyetindeyim .Ayrıca bu 2. 12 haftalık döngüde 4 hafta günde 3 tablet zphc oxandrolone (Anavar) kullanmayı planlıyorum. kan tahlilinde herhangi bir problem çıkmadı , her şey yolunda , ara vermeden 2. 12 haftaya girmek mantıklı mıdır , nasıl bir yol izlemeliyim , tecrübeli arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum , saygılar.
    • Yazan: wmindev
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Definasyona gireceğim hedefim %15 yağ oranına düşmek, acil kilo verme hedefim yok kas kaybı yaşamadan üstüne koyarak vermek istiyorum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yağ : %32 Kg : 110 Yaş: 25 Testosteron seviyem 300 geldi, tek testis olduğum için hiçbir doktor trt yapmak istemedi genel olarak enerji düşüklüğü yaşadığım için testosteron ile başlamak adına küre girdim ama tavsiyelerle aşağıdaki plan oluştu. KÜR PLANIM: 
      İran testosteron enanthate 250mg (125/125) Cinnatropin 3iu Hcg 1000 iu haftada 1 Zphc CYT3: 1 hafta yarım kapsül 2. hafta 1 kapsül 3. hafta 2 kapsül 4. hafta 1 kapsül 5. hafta yarım kapsül sonra bırakma pazartesi tirze 3mg perşembe reta 2mg SORULARIM:
      Ürünleriyle definasyon yapmayı düşünüyorum sizce fazla mı olur? İştah baskılaması için reta ile tirzeyi birlikte kullanıyorum daha verimli olduğunu düşündüm sizce nasıl? Bu küre ekleme yapmamı önerdiğiniz bir ürün var mı? Arkadaşım masteron ekle diyor hcg östrojeni arttırır diyor siz ne dersiniz? Testosteronu 32'lik iğne ile diz üstümden vuruyorum bir sorun yaşamadım devam etmeli miyim?
      Bir süredir diyetteyim ve kür öncesi 10 kilo kadar verdim aynı makro mikro hesaplaması yaptığım diyetime devam ediyorum.
      Konuya katılım gösteren, fikir ve düşüncelerini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler. 

• Yazan: Loweherz
      Selamlar herkese, Hem işim gereği hem de bu sporu uzun yıllar boyunca yapmayı düşünüyorum beslenmem çok iyi antrenman ve uyku kalitemde aynı şekilde.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş:20 Boy:187 Kg:88 Yağ:14-17 Hiçbir sağlık sorunum yok testlerim gayet temiz. Aşırı büyüyüp 100+ olma hedefim yok hedefim ilk kürden maksimum kas kütlesi kazanını sağlamak formumu 93kg civarında %12 yağ oranında tutmak Burak hocanın Peptid Türkiye sitesinde kitapta bulunmayan her bilgisini okudum ilk kürümü 16 Hafta 500 mg  Test enantat yapmayı düşünüyordum ama vücudumun östrojene yatkın olduğunu biliyorum sizce 500 mg test yanına 250 mg masteronu bir katalizör gibi kullanmak mantıklı olur mu veya önerebileceğiniz başka ilaç kombinasyonu var mıdır ?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp