İyi forumlar herkse, Bu başlık altında Retatrutide deneyimlerimi paylaşacağım sizlerle. Normalde asla uyuyamam retatrutide kullandıktan 4-5 saat sonra uyku bastırmaya ve ufaktan hazımsızlık başladı tek öğün ızgara tavuk ve bol yeşillik tükettim deneyimi olup bilgisi olanlar var mı? Güncelleme: hazımsızlık geçti ancak akşam 10 civarlarında ikinci öğünü kaloriyi tamamlamak için biraz fazla yedim ve bir saat sonrasında mide bulantısı, şişkinlik başladı forumlarda nedenini araştırırken retanın sindirimi yavaşlattığı için öğünleri bölerek yemem gerektiğini yazanları gördüğüm gibi istifra ettim şu anlık bir sorun kalmadı gibi gözüküyor yaşadığım yan etkileri yazayım bulantı ishal aşırı şişkinlik tende güneş yanığı uykusuzluk  Araştırdığım kadarıyla bu yan etkiler neredeyse herkeste görülüyormuş rahatsız eden tek konu mide ağrısı bunu da tek öğünde fazla kaloriye bağlıyorum yarın öğünleri bölüp deneyeceğim ayrıca kullandıktan 3-4 saat sonra bastıran uyku yerini aşırı uykusuzluğa bıraktı magnezyum takviyesi ile bununda hallolacağını okudum güncelleme yaparım. Bugün magnezyum çinko takviyemi sabah saatlerinde aldım öğünleri bölmeye fırsatım olmadı 1000 kalori ile gayet tok hissediyorum protein pankek yapmıştım çokta severim ama hiç yiyemiyorum elim gitmek istemiyor Öğünlerim: 3 Adet yumurta 300gr Haşlanmış tavuk göğüs 5 Yemek kaşığı yoğurt 170-200gr makarna Ufak tefek baharatlarla 1100 1150 kalori civarı yapıyor hiçbir yan etki yaşamadım ancak sabah yumurtanın ardından yulaf yiyemediğim için antrenmanda biraz sorun yaşadım ama genel olarak enerjiktim, normalden fazla terledim ileride tartıdaki farkı paylaşacağım kalorimi en azından 1800e tamamlamaya çalışacağım gece.