Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Andraste1

Deca ve trenbolone

Önerilen İletiler

Andraste1    7

merhaba öncelikle herkese hayırlı bayramlar birkaç kür örneği gördüm 10hafta deca testo enanthate ile bulk yapıp diğer 10 hafta propionate ve trenbolone ile definasyon yazıyordu

şimdi sorum şu 

deca ve trenbolone nun önerilen kullanım süresi 10hafta diye biliyorum 10haftadan sonra reseptörler dolduğu için tepki vermiyormuş vücut ilaca şimdi bu iki ilaçta nor19 grubu steroid olduğu için 10hafta sonunda reseptörler dolacak ve trenbolone dan istediğimiz verimi alamayacağız diye düşündüm doğrumudur bu bilgisi olan arkadaşlardan yorumlar bekliyorum :)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Loving    9.195
Andraste1, 02.09.2017 - 10:34 yazdı:

merhaba öncelikle herkese hayırlı bayramlar birkaç kür örneği gördüm 10hafta deca testo enanthate ile bulk yapıp diğer 10 hafta propionate ve trenbolone ile definasyon yazıyordu

şimdi sorum şu 

deca ve trenbolone nun önerilen kullanım süresi 10hafta diye biliyorum 10haftadan sonra reseptörler dolduğu için tepki vermiyormuş vücut ilaca şimdi bu iki ilaçta nor19 grubu steroid olduğu için 10hafta sonunda reseptörler dolacak ve trenbolone dan istediğimiz verimi alamayacağız diye düşündüm doğrumudur bu bilgisi olan arkadaşlardan yorumlar bekliyorum :)

Selamlar; bu ve benzeri soruları www.steroidturkey.com 'a da bekliyoruz öncelikle onu bir not edeyim. :) 

Sorunuza gelince evet ideal deca süresi 1-10 hafta ama trenin alakası yok 16 hafta ideal tren için boldenon da öyle hatta daha uzun. 

Sadece trende dozaj konusunda farklılıklar yapmanız artınıza olur kür çizelgesinde hepsi bu.

Keyifli forumlar. :)

Not : Artık tüm merak ettiğiniz sorulara www.steroidturkey.com dan soru başlığı açarsanız cevap vereceğim buradan katılım göstermeyeceğim bilginiz olsun. Benden duymak istedikleriniz önemli ise www.steroidturkey.com 'a soru başlığı açın ama benim dışımda tüm peptid Türkiye ailesinden duymak istedikleriniz olursa buradan da başlık açmanız da fayda var. :)

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: derbaran
      Arkadaşlar merhaba, yaklasik 15 16 gündür tren acetat kullanmaktayım 2 günde bir enjeksiyon yapıyorum. Aslında 4 5 yıllık spor geçmişim var fakat son bir senedir spor yapamadım bundan dolayı fazlasıyla yağlandım. Sadece prop ile yağ oranımı azalatmaya çalışıyordum araya 2 kutu kadar tren eklemek istedim. Daha önce tren enantat deneyimim var. Normalde tren bende gece terlemesi agresiflik vs vs yapar. Fakat hala bir şey hissetmedim.
      Bu trenin çalıştığını nasıl hissederiz.
      Sağlıklı günler dilerim.
    • Yazan: Kado
      Herkese selamlar 4 aydan fazladır testo primo gidiyorum 2 hafta önce haftada 200 mg tren e ekledim, ilk enjeksiyon sonrası aynı haftada etkisini de yan etkisinide hissettim sonra yan etkiden eser kalmadı (ter basması vs hariç)  gayet güzel etkiyle ve  sertlikte takılırken 3-4 günde bir hafif göğüs batması başladı kafamın  dalgınlığından tren kullandığımı
      aklıma gelmeyip göğsüm battıkça tamoksifen içtim , dün şiddetli batınca daha yeni jeton düştü ve dostinex içtim hemen bi tane dün gece, şimdi test vericem de bu gün mü vereyim yoksa pazartesi mi? Dostinex İçtiğim için hangi gün daha uygun olur? Bir de bundan sonra sizce 4 günde 1 dostinex veya 14 günde 1 olacak şekilde içsem mi? Yoksa yine etkiye tepki batma vs olunca test verip teste göre mi kullanalım?
    • Yazan: DevinTowsend
      Merhabalar öncelikle saygı değer dostlar abiler, kardeşler
      22 Yaşındayım 2. Kürümdeyim ilk 10 Hafta :
      500 Test  400 Bolde 300 Deca  Şeklinde gittim gayet güzel kütle koydum fikrimce , Kür başı 62 , Güncel 76 Kiloyum . Kürüme Yaklaşık 12 Hafta kadar daha yani toplam 24 Hafta kadar sürdürmeyi düşünüyorum , Güncel Olarak 12.Haftadayım Deca kullanmayı 10. Hafta kestim Testo Bolde Şeklinde devam ediyorum ve bütçem el verdiği için küre Rimobolan eklemeyi düşünüyorum, Bilgisi fikri olan birilerinden öneri almak isterim . Teşekkürler. @SantoR @GHOST @Askabar @rastlantisal @Bay-T
      Güncel 76 Kg  174 Boy  
    • Yazan: Halo0619
      Herkese selamlar iyi forumlar. Hayırlı ramazanlar. Arkadaşlar Testo Propionat Masteron Ve Tren acetat küründeyim. 10 günde bir yarım dostinex ile prolaktini kontrol altında tutuyorum. Günde 50 mg proviron kullanıyorum. Ama kür içi Armidexde kullanmalımıyım yoksa Masteron ve Trenbolon vücuttaki östrojeni düşürür mü? Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim şimdiden
    • Yazan: Vezuchiy
      Arkadaşlar dün yaptığım kickbox sparring'inden sonra sanırım elimi sakatladım antremandan sonra acıma yoktu gece yine yoktu sabaha karşı birşeyler yemek için uyandım yine bir acı hissetmiyordum ardından öğlen 1 de uyandım dehşet bileğimi çeviremiyorum kapı v.s açarken bile ağırıyor. geçen senede başıma gelmişti atlatmam çok uzun sürdü bu konu hakkında ne yapabilirim ve kürümü bırakayım mı? 750 testo 750 bolde ile ilerliyorum. @metinav
      Ağrıyan bölge tam olarak şurası fotoğraf temsili dir

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×