Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

roidmax

Testo enant-boldenon-dianabol kürü dikkat edilmesigerekenler

Önerilen İletiler

roidmax    49

Merhaba arkadaşlar,

Giriş seviyesi bir Testosterone Enanthate Dianabol küründen sonra yapılabileceğini düşündüğüm ve maksimum seviyede büyümek yerine temiz büyümek isteyenlerin kullanabileceğini düşündüğüm Testosterone Enanthate-Boldenon-Dianabol kürünü sizinle paylaşmak istedim.

Öncelikle karaciğer, böbrek, kalp gibi önemli organlarında kronik hastalık yaşayanlar kesinlikle bu ve bu tarz steroid kürlerinden uzak durmalıdır. Bunu da belirteyim. Eğer kronik hastalığınız olmadığından eminseniz karar sizindir, ancak bilginiz yok ise mutlaka ilgili doktorlara ulaşıp testler olmalısınız.

Ayrıca kür başında FSH, LH, hassas E2, Total Testosterone, Free Testosterone değerlerinize baktırmalı ve aynı şeyi PCT yaptıktan sonra yapıp karşılaştırmalısınız ve durumunuzu incelemelisiniz. Ekstra olarak Total Testosterone ve Free Testosterone değerlerine ilk testosteron iğnesinden 4 hafta sonra yaptırırsanız ilk test ile karşılaştığınızda göreceğiniz fark ile ilacın sahte olup olmadığını anlayabilirsiniz. Ayrıca önlem amaçlı PCT öncesi ilk başta saydığım değerlere ek olarak Prolaktin değerlerinize de baktırarak tamamen kontrollü bir kür ve PCT dönemi geçirebilirsiniz.

Örneği 16 hafta yapmamın nedeni Boldenon etkiyi tam almak. Boldenon'un 12 haftadan sonra gösterdiği etki kullananlar tarafından sıkça dile getiriliyor. Dianabol yazdım çünkü Dianabol sayesinde alınan su alındıktan en fazla 3-4 hafta içinde atılıyor ve geriye kullanılan dönemde sağladığı katkılar kalıyor. Temiz büyüme mantığına ters düşünen olursa da yerine Turinabol kullanması uygundur. Ayrıca istenirse son 4 hafta Anavar kullanılabilir.

Her kürde olduğu gibi bu kürde de koruyucular çok önemli. Arimidex ve Saw Palmetto mutlaka alınmalı. Testosteron ve DHT türevi ilaç kullanılan her kürde bitkisel destek veya ilaç yoluyla, mutlaka prostatın da korunması gerektiğini düşünüyorum.

Dozları kişiye göre belirlenmiş, aşağıdaki uzunlukta bir kür dönemini örnek olarak kendimize baz alırsak,

  • 1-16 hafta Testosterone Enanthate (Haftada 1 enjeksiyon)
  • 1-16 hafta Boldenon (Haftada 1 enjeksiyon-Dileyen 16 hafta Primobolan da kullanabilir.)
  • 1-6 hafta Dianabol (Günlük tablet kullanımı-Dileyen 6 hafta Turinabol da kullanabilir.)
  • 1-16 hafta uygun bir AI (aromatize inhibitörü) kullanılması fazla östrojenin etkilerini kaldırmak ve dolaylı yoldan PCT dönemine katkı sağlamak konusunda yardımcı olabilir.

Opsiyonel olarak 11-16 hafta yine kişiye göre dozları belirlenmiş şekilde, Anavar da kullanılabilir.

PCT için (Testosterone Enanthate yarılanma süresi 10,5 gün. Bundan dolayı 11 veya 14 gün sonra PCT başlatılır.)

PCT planı oluşturulurken, kan testlerine göre hareket edilmelidir. Bundan dolayı PCT için konu açıp, kan testleri sonuçlarını da paylaşarak, forumumuzdakilerin fikrini almanız daha doğru olur. PCT'yi ezbere yapmaya çalışmak sağlığınız için risk yaratabilir. Ondan dolayı bu konuya ezbere yaklaşılmamasının önemli olduğunu düşünüyorum.

Koruyucu ilaçlar ve bitkisel destekler

  • Kür boyunca + PCT bekleme süresince + PCT boyunca : Zinco 220 (Çinko) - Hepsinden 1 tablet
  • Kür boyunca : NAC (Karaciğer koruyucu), Saw Palmetto (Prostat Koruyucu), Omega 3 (Kalp sağlığı) - Hepsinden 1 tablet
  • PCT boyunca : Ester C (C Vitamin- kortizol yükselmesini önleme amaçlı), Tribulus Terrestris (LH uyarıcı-Yüksek saponinli olacak.) - Hepsinden 1 tablet

Not: Boldenon küründe özellikle B kompleks vitamin almak zararlıdır.

Supplementler

Protein Tozu (İzole-Hidrolize olmasına gerek yok. Tavsiyem spor öncesi ve spor sonrası kullanımı)

Kür içinde ekstra başka supplementler kullanılması kişiye bağlıdır. Besin olarak neyde ne var az çok bildiğim için supplement yerine besin tercih ediyorum. Sadece kreatin konusunda besin ile yeterli dozaja ulaşamadığımı bildiğim için onu alıyorum. Ayrıca protein tozu seçimi de kişiye bağlıdır. Ben açıkçası kalitesiz olmayan, kreatin-taurin gibi şeylerle şişirilmeyen ürünleri tercih ediyorum.

Bunların yanında günlük Bazal Metabolizma Hızı + Spor + Yapılan Mesleğe Göre Kalori toplamına göre bir beslenme planı uygulamak önemli. Eğer kişi bu konularda yetkin değilse bir diyetisyenden mutlaka destek almalıdır. Günlük 4 litre su alımı da kür zamanı ve kür dışında da çok önemlidir. Su alımına da çok dikkat edilmelidir.

İyi günler.

  • Beğen 5
  • Vayyyy!! 6

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Hocam vallahi billahi helali hoş olsun emeklerinin karşılığı süper yazmışssın özellikle bu kürde boldenona değinmen çok hoş bence trenbolon 'dan sonra gelmiş geçmiş en iyi ilaçlardan birisi ben kürlerimi genelde testo,dianabol ve yüksek dozajda boldenon üzerine yapıyorum çokta fayda gördüm günlük 3 lt demişsiniz hocam ama azami 3 aslında 4 içilmesi lazım birazz zor oluyor ama sisteme oturturlarsa bu hususu çok raahat eder kür yapan arkadaşlar. Nac karaciğer koruyucu yada Milk Thistle çok fayda görürler enginar yiyebiliyorlarsa limon ve sirkeli günde min. 1 adet tüketsinler derim.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
roidmax    49
Hocam vallahi billahi helali hoş olsun emeklerinin karşılığı süper yazmışssın özellikle bu kürde boldenona değinmen çok hoş bence trenbolon 'dan sonra gelmiş geçmiş en iyi ilaçlardan birisi ben kürlerimi genelde testo,dianabol ve yüksek dozajda boldenon üzerine yapıyorum çokta fayda gördüm günlük 3 lt demişsiniz hocam ama azami 3 aslında 4 içilmesi lazım birazz zor oluyor ama sisteme oturturlarsa bu hususu çok raahat eder kür yapan arkadaşlar. Nac karaciğer koruyucu yada Milk Thistle çok fayda görürler enginar yiyebiliyorlarsa limon ve sirkeli günde min. 1 adet tüketsinler derim.

 

Beslenme planına enginar eklenmesini ve limonlu su tüketilmesini ben de önemli buluyorum. Buna değindiğin için de ayrıca teşekkür ederim.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
matasoy    0

Merhaba,

 

Güvenilirlik açısından ayrıca uzun ve kısa esterli testo ları içerisinde barındırmasından dolayı bu kürde enanthat yerine sustanon düşünür müsünüz?

 

ya da var sayalım ki sustanon ile bu kürü yapacaksınız( ki ben sustanon kullanmayı düşünüyorum bu kürün aynısını yaparak) sizden ricam konuyu dağıtmak gibi olmasın, pct yi nasıl yapardınız?

 

yani;

1-14 500mg sustanon

1-14 600mg Boldenon

1-4 30mg danabol

 

arimidex kullanmayı düşünmüyorum, nolvadex elimde hazır bekleteceğim.

 

bu kürün pct si hakkında özellikle Pregnyl kullanımı olarak fikrinizi alabilir miyim?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
roidmax    49

Düşünürdüm.

 

Sustanon u 3 günde 1 yani Pazartesi Perşembe günü 250 mg olarak yani toplam dozu haftada ikiye bölerek yapardım. Bunu yapmamın nedeni de Sustanon un içinde bulunan kısa ester testosteronun veriminin yararlanmak olurdu. Kısa esterin yaratacağı peaklerin sayısı ve sıklığı daha çok olacağı için tam anlamıyla yararlanmış olurdum.

 

Boldenon kullanacağım için Pregnyl i zorunlu olarak görmeyip en uzun ester ilacımın yarılanma sürecinden bir gün sonra olacağım kan testindeki LH, FSH gibi hormon değerlerime göre kullanmaya karar verirdim.

 

Arimidex kullanmama nedeniniz nedir? İşe yaramadığını mı düşünüyorsunuz yoksa kürü baltaladığını mı düşünüyorsunuz? Tam olarak bir nedene dayandırılarak Arimidex, Aromasin gibi steroid.com gibi global bir sitede moderatörlerin evolutionary.com gibi bilgi dolu bir sitede yazarların önerdiği ve bilimsel nedenlerini açıkladığı bir ilacı kullanmayı düşünmediğinizi öğrenmek isterim. Eğer bizim bilgimizde bir yanlışlık var ise düzeltmekten memnun olur ve teşekkürümü de esirgemem. Veya okuduğumuz araştırmaların karşı görüşünü belirten başka bir araştırma var ise paylaşırsanız memnun olurum.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
matasoy    0

Merhaba,

 

aslında yukarıdaki mesajımda etrafta insanların EN ÇOK yaptıkları davranışların PCT lerini çıkartmaya yönelik bir davranışı canlandırmaktı. Arimidex kullanımını son derece destekliyorum, söylediğiniz sitelerde de defalarca okudum,hani ben daha çok, kür sonu pct nasıl olmalı dediğimde sizin bu konudaki güzel açıklamalarınızı "sustanon küründe hele haftada 500 veya 750mg (ki bence 750 mg haftada sustanon için tam dozajdır bana göre, tabiki başlangıç kürü değil bu söylediğim ama haftada 750mg sustanon içindeki uzun ve kısalar için çok başarılı bir enjekte metodu oluyor.) gibi kullanımlarda pct ye kür içerisinde başlamayla ilgili öneride bulunabileceğinizi düşündüm ve bu konudaki fikirlerinizi merak ettim, bu güne kadar test e ve c ile max 500 mg seviyesinde kürler yaptım bu yüzden kür içerisinde pct uygulamasına gitmedim, olurda boyle bir küre nasıl bir pct uygun olur? gerçekten soruyorum:)

 

ayrıca belirtmeyi unuttum, arimidex sustanon gibi güçlü ürünlerde kullanımı aksatılmamalı diye düşünüyorum, kürün etkisini baltalayacak seviyede olması için test-e 250 mg seviyelerinde gerek görmüyorum yanında primobolan vb. kombinasyonlarda.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
roidmax    49

ben de şimdi gerçekten cevaplayayım sizi : )

 

Daha önce de belirttiğim gibi her iki ilacın sinerjik çalışmasından dolayı,

 

1-4 hafta 20 mg Nolvadex

1-2 veya 1-4 hafta 50 mg Klomen (2 hafta kullanılabilir çünkü aromatize içinde yüzdüğümüz bir kür yok. Bu aşamada kişinin durumu, hormon testleri devreye giriyor.)

 

Yine kişi ve koşullara bağlı olarak 3 doz 500 ui, her gün veya günaşırı olarak yapılabilir. Bu kesinlikle opsiyoneldir. Hatta ilk mesajda da opsiyonel olduğunu da belirtir şekilde düzelteceğim yanlış bir kullanıma yol açmamak için.

 

Kür içi androjenik ve anabolik steroid dozajları için aslında ilk etapta kür-spor geçmişine bağlı olarak sonra da kişinin biraz kilosuna göre düşünüyorum ben. 750 mg yüzde 15 yağ oranının altında 80 kilo ve üstü olan bir kişi için daha uygun olarak düşünüyorum. Açıklaması biraz karışık olacaktır ama boy-kilo-yağ oranı-spor geçmişi bağlantılı bir denklem gibi o. Yüzde 15 yağ oranı altında dememin nedeni ise maksimum büyüme veya temiz büyüme amacı farketmeksizin yağ oranı büyüme kürlerinde düşük tutulmalıdır şeklinde bir düşünceye sahip olmamdır.

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
matasoy    0

Süper, ben de tamamen size katılıyorum.

 

Peki kür esnasında yani sustanonlu kürden bahsediyorum; proviron kullanımı için ne diyorsunuz? malum sustanon libido ile bayağı inişli çıkışlı oynuyor, hem bunu düzenlemesi hem de testo nun çalışmasına da yardımcı olması için kür boyunca günlük 20 mg kullanımı hakkında ne düşünüyorsunuz?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
roidmax    49

Proviron kullanımı için internette olduğu gibi kendi kafamda da tam bir kabul ettiğim bilgi yok. Açıkçası bu hafta içinde Proviron ile ilgili bir konu açacağım yetişirse. Sizin sorunuza orada cevap vermiş olayım. Şu an cevap verirsem doğru bir cevap vermiş olmayacağım. Daha küre başlamanıza vakit olduğunu düşünerek bu süre içerisinde beni Proviron konusu ile ilgili takip etmenizi öneririm.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
matasoy    0

tamamdır, hadi bakalım, ben de biraz daha bilgilerimi tazeleyeyim proviron hakkında, yani yetenekli bir ürün, tamoksifen muadili olarak da kullanılabildiğini duydum ve kullandım da. bakalım.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Proviron un bb acısından yararı 0..Tamamen sıfır.Lh arttırma olayıda efsanedir nolva veya clomid in alternatifi olamaz.Ama sosyal hayata artısı buyuk.Cunku proviron bildiğiniz DHT.Oral dht yani methyl dht dir.Direkt olarak free test i arttırır.Test enjeksiyonları ise total test i.Evet kas gelişimi açısından total test daha önemlidir ama free test kişiliğinizi suratınızı seksuel yeteneklerinizi değiştirir.Alpha kurt muhabbeti vardır ya sürüde free test i en yuksek olan kurt alpha olur.İnsanlardada böyle oldugunu dusunuyorum testosterone un önemi kucumsenmemeli sonucta bizimde icguduler bakımından hayvani taraflarimiz var.Neill strauss un game kitabında bir bolumde bahseder bu alpha mevzusundan

  • Beğen 1
  • Şaşkın 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
roidmax    49

İsteyen görüşüne göre kullanabilir. Ben kullanmanın bir artısı olmadığı görüşünü savunanlardanım.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
roidmax    49

Bilindiği gibi Boldenon vascularity yani damarlanma konusunda diğer ilaçlardan daha çok bilinir, yani damarlanmaya neden olur. Bunun nedeni vücutta olması gerekenden daha fazla kan hücresinin üretimine Boldenon'un neden olmasıdır.

 

B12 vitamini de B6 vitamini ile beraber kan hücresi üretiminde rol alır ve Benexol, Apikopal gibi anormal denilebilecek dozlara sahip ilaçları alırsak, yüksek miktarda kan üretimi için vücuda komut vermiş oluyoruz.

 

Hem Boldenon, hem de yüksek miktar Benexol alıp, vücutta kan üretimini çok çok çok fazla seviyeye getirmek biraz bana tehlikeli geliyor. Ancak kimsenin görüşü ve kararına karışamam. Bu benim görüşüm.

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Batuhan1998    0

gerçekten çok teşekkür ederiz çok güzel yazmışsın ama bu yazdıklarınızın hepsi vitaminler testler falan toplam ne kadar tutar bi bilgiiniz varmı ?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
roidmax    49

Alacağınız markaya göre takviyelerin ücretleri değişir.

 

Testler de kurumuna göre değişir. Devlet hastanesine giderseniz veya özel hastaneye giderseniz farklı olur.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
roidmax    49

Kullanılması önerilmez. İlk kürü bırakın en erken 4. kürden önce de Trenbolone önerilmez. Vücut daha ilk seferden o kadar güçlü ilaç alırsa, zaten en hafif kürde bile yaşanması muhtemel sağlık sorunları çok fazla olacak.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
roidmax    49
Hocam bolde ve enant. Kurune girecegim. Bu pct olayi konuda yazilan cinko, nac, saw palmetto, omega 3, ester c ve tribulus mu oluyor?

 

Hayır. O yazdıklarınız kür içi ve PCT döneminde kullanılabilecek koruyuculardır. Kür harici bile destekleyici olarak alınabilecek şeyler.

 

PCT dediğiniz şey Klomen ve Nolvadex ve bazı durumlarda Pregnyl adlı ilaçlarla yapılır. PCT ezbere değil, kan testi değerleri sonuçlarına göre belirlenir. Ancak forumda veya internette ufak bir arama ile de kullanmak istediğiniz kür dozajları için hangi PCT ilacından ne kadar bulabilirsiniz. Bizimle de paylaşırsanız doğruluğu hakkında yardımcı olabiliriz.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Guile27    0

Meraba sayin hocalarim ben suan yazdiginiz kurun 7 haftasindayim son 6 haftaya masteron ve anavar eklememde bi sakinca varmi vede fayda saglarmi cok tesekkurler

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tojo    0

Hocam merhaba planladığınız kür benimde yapmayı planladığım ilk kür kürde kullanmam gereken destek vitaminleri almaya gittiğimde arimidex biraz pahalı geldiği için kız arkadaşımın izmirde doçent olan halasina yazmasını rica ettik fakat kanser teşhisi koymadan yapılmadığını ve arimidexin 10 larca yan etkisinden bahsetti o kadar kimyasal testosteronun üstüne bide bu ilaç çok daha kötü etkiler yaratabilir dedi 2 günde 1 çeyrek tablet almayı düşünüyodum ama kafamda soru işaretleri oluştu bu kürde arimidex kesinlikle şart mıdır kullanırsak getirileri kullanmazsak götürüleri neler olur bu konuda hiç bilgim olmadığı için soruyorum teşekkürler..

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Orkuntalug    0

Herkese iyi forumlar.bu kuru uygulamak istiyorum 5 yıllık fitness gecmisim ve cok daha uzun bi sure spor gecmisim var.ilk kur olarak yapmayi düşünüyorum.fakat haftanin 2 ila 4 gunu futbol maci yapiyorum.3 ila 4 gunude fitness yapiyorum.diyetle yağ oranimi %8 lere rahtlikla indirebiliyorum.bu kür sizce bana uygunmudur.

 

1-10 hafta 500 mg testo enant 400 mg boldenon (p.tesi-persembe) arimidex 2 gunde 1 yarim

10-16 hafta 400 mg testo propiyonat (p.tesi.carsamba.cuma) 400 mg boldenon (p.tesi persembe) 30 mg oxandrolone (gunluk) ve su tutma durumuna gore winstrol tablet piramit seklinde

Pct icinde test sonuclarina gore nolvadex ve klomen dusunuyorum 3 hafta

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×